Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geht mit die brille Jens!
Derudover, hvem er alternativerne på markedet? Hvorfor skulle vi smide penge efter en uprøvet Raphaël Guerreiro fra Dortmund?


Han er mere eller mindre omskolet nu og ville nok blive meget dyr og nok ikke klar på andet valg. + Em vinder.
Men der er da masser. De behøver jo ikke være bedre end Alonso (som jeg tror kan blive vanvittig god i øvrigt).
Der er nogle stykker i bundes ville jeg mene.Han står jo med udsigt til at skulle kæmpe med Mendy og Walker som er verdens dyreste forsvarsspillere? Jeg ved godt hvem jeg tror taber den kamp.


Jeg er enig men han har faktisk været virkelig god indtil videre. Og Pep spiller jo nogle anderledes formationer, hvor man godt kan se alle tre inde samtidigt. Tænk på hvordan f.eks Alaba eller Kimmich blev brugt i Bayern.
https://www.youtube.com/watch?v=ELUl6ghIt44
Skrevet af Woody1
Mit ønske er at vi køber 2 backs, 1 cm og en kant af en art som kan komme ind og kæmpe om pladserne og derved også gøre de andre bedre. Pt tror jeg desværre kun vi har et hold der kan gå i top 6.

Problemet er så de priser vi skal ud at give for spillere som kan kæmpe om pladserne med de nuværende spillere.
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Jeg vil vove den påstand at City, PSG, Bayern, Juventus, 2 x Madrid og Barca har en tiltrækningskraft der er større end alle øvrige engelske klubber inklusiv Chelsea

Det betyder også at disse klubber kan hente breddespillere fra de øverste hylder, hvilket vi ikke kam konkurrere med - Chelsea er derfor nødt til at finde spillere som ligger lige under og kan udvikles samtidig ... hvilket gør at der er endnu flere konkurrenter i markedet som kan tilbyde fast spilletid hvilket trods alt betyder mest i den sidste ende for de unge eller yngre spillere

Lad os nu ikke havne i samme rille som de øvrige selvfede klubber der i selvopfattelse er "all that" ... for det holder simpelthen ikke

Jeg er tilfreds hvis jeg kan se spillerne brænder for den blå trøje og vi er med i toppen hvor det sner - back to back mesterskaber hænger ikke på træerne mere
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Wise

Hvorfor har City større tiltrækningskraft end os? De har ikke vundet flere mesterskaber end os de sidste 10 sæsoner? De har ikke vundet CL eller EL? Jeg kan virkelig ikke se andet end flere penge som en større tiltrækningskraft, med al respekt.

Jeg synes nogle gange vi underminere vores egen klub. Vi er altså en storklub som kom i CL semifinale/kvartfinale 6-7 år i træk! Jeg synes ikke vi skal gå ned på et niveau hvor vi er tilfredse med spillere fra Hull osv..

Jeg siger ikke vi skal hente stjernespillere, men mindre kan også gøre det. Bare vi henter noget af kvalitet! Der skal jo være en reel mulighed for at de pågældende spillere kan slå Alonso og Moses af, ellers kan det sgu være ligemeget.

Vi skal aldrig stille os tilfredse med bare at komme i top 4, for så ved jeg godt hvem vi lyder som..

Faktum er at klubben ingen forstærkninger har hentet til den absolut mest trængende position, samt vel nok hårdeste. Kan vi hente spillere der kan udvikles men som stadig har et fint niveau, fint med mig! Vi behøver ikke hente Sandro for min skyld, men vi skal kunne præstere 2 gode backs til hver plads for at kunne kalde os emner til toppen.
Skrevet af Brætmand
https://m.youtube.com/watch?v=9Q7OsXYxiU8

Ser man godt efter så rammer Bellerin Willians ben så Willian sparker ind på sit eget ben efterfølgende. Endnu engang bevis på der ingen film var.
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise
Robert
Det er faktisk en meget valid pointe du smider på bordet - det er ikke skide nemt at handle spillere i vores situation når det omhandler bredde spillere ... lige så snart der handles ind stikker de nuværende spillere ofte af fordi de ikke vil dele spilletiden
Lige præcis. Konkurrencen kan være én ting, lønnen en helt anden, men alle spillere af en bestemt kvalitet vil næppe skifte, når udsigten de første par måneder er splinter i enden.

@Brætmand
Jeg kan rigtig godt følge dig og forstår dine synspunkter 100%. Jeg vil dog smide den lille krølle ind at hvis vi ikke kan hente spillere fordi dem vi vil have ikke vil spille med om mesterskaber og få lidt konkurrence, hvordan kan City så hente de spillere de nu engang har? Danilo ville hellere til City selvom de lige hade købt verdens dyreste højreback? Han står jo med udsigt til at skulle kæmpe med Mendy og Walker som er verdens dyreste forsvarsspillere? Jeg ved godt hvem jeg tror taber den kamp.
Rigtig gode modargumenter.

Jeg tænker, at City er en anden sag. De er villige til at given rotationsspiller løn, der overskrider al fornuft. Dertil, er Guardiola kendt for at rotere langt mere end Conte. Guardiola skifter endda system fra tid til anden. Jeg tror, at vi sagtens kan komme til at se måde Walker og Danilo på banen samtidigt.

Spiller de eksempelvis med 3 i backkæden, kan jeg godt se Walker tage den højre, da Otamendi, Mangala og Stones er vanvittigt svingende i deres præstationer. Dertil at Mangala decideret håbløs og jeg tror de nødigt vil bruge ham.
Bernardo Silva som de også har hentet har de i forvejen KDB, Sterling, Silva, Sane, evt Jesus? Der er vel heller ingen garanti for spilletid?
I det her tilfælde, mener jeg det er noget helt andet. Her er der tale om spillere der dækker de offensive pladser og her foregår der langt mere rotation og alle har langt flere muligheder for spilletid. Se bare på vores egen kamp i dag, hvor Musonda kom ind.

Dette skal ses i sammenligning med vores situation, hvor vi jo søger wingbacks. Positioner der sjældent bliver skiftet ud på. Se eksempelvis, hvor mange gange Alonso og Moses spillede fuld tid sidste sæson. Jeg er klar over, at der er flere kampe nu, men de 6-8 ChL-kampe og 4-8 cup-kampe det måtte blive til, gør nu ikke den store forskel i min bog.
Jeg kan godt forstå at folk gerne vil spille fast, men så kan vi jo ikke købe nogen som helst hvis alle ser vores start 11 som urørlig. Det ville bekymre mig hvis alle havde det sådan.
Men ser du på vores netop overståede sæson, kunne man så ikke få indtrykket af, at mange netop er urørlige? Hele bagkæden, begge wingbacks, Kanté, Costa, Pedro. Dertil var Willian og Cesc helt urørlige som indskiftere.

Hvis ikke vi kan hente en eneste spiller til at konkurrere med en anden så er vi alvorligt på skideren.
Helt enig. Men så vil jeg blot referere til mit første indslag i denne debat. Hvad er incitamentet for en spiller som Bertrand for at skifte til os? Det er jo netop dét, der er bekymrende. Jeg tror sgu at Contes tilgang er en lige så stor stopklods som ledelsen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Vi skal aldrig stille os tilfredse med bare at komme i top 4, for så ved jeg godt hvem vi lyder som..

Hvor ser du jeg siger det?

Jeg opfordrer bare til at kontinuitet må være det absolut vigtigste - næste gang vi har en nedtur som 2015/2016 så fyrer vi træneren een gang mere og ligner dem du synes vi lyder som ...

Vi skal have fokus på at blive stabile igen i toppen af Premier League og så skal vi bygge på den stamme som Conte er ved at opbygge ... Courtois, Dave, AC, Rudiger, Moses, Alonso, Kante, Bakayoko, Musonda, Bats, Morata, Boga, Hazard er ale spillere som har minimum 4 år mere i sig på absolut topniveau og spillere Conte stadig kan forme i det projekt han gerne vil have op at stå.

City - er med al´ respekt - et bedre tilbud end Chelsea FC

City har en ejer der ikke er bange for at bruge kassen uden hensyntagen til noget som helst - her er vi med Mr. A nået så langt frem i ægteskabet at han tænker på at gøre klubben bæredygtig med stadion etc. mere end han tænker på at lave de helt store signings (min tolkning) - samtidig med at City har en træner, som har en magnetisk tiltrækningskraft på de bedste spillere.

City er som PSG de nye omdrejningspunkter, hvilket købet af Neymar tydeligt indikerer - det køb havde været utænkeligt for 1-2 år siden og er et køb Chelsea aldrig ville kunne gennemføre.

Vi skal være smarte og bruge den positionering vi har, her var det måske netop en ide i projektet at lade en eller to af de unge glide langsomt ind på førsteholdet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983

Ser man godt efter så rammer Bellerin Willians ben og får det til at sparke ind på sit eget. Endnu engang bevis på der ingen film var.


Haha! Både det du skriver og det du faktisk vil frem til, er ganske morsomt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Tag det ikke personligt ... jeg diskuterer bare lidt med dig omkring perspektiveringen i "vores" klub :)

@Bosse

Klart straffe ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
Men ikke rødt på Pedro, selvfølgelig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
en 50/50 ... naturligvis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Efter at have set den igen synes jeg godt et straffe ville kunne forsvares. Bellerin accelererer, men når ikke bolden. Han når dog akkurat at underløbe Willian.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Jeg synes ikke nødvendigvis det er film, men det er heller ikke straffe. Cech ville uanset være først på bolden. Hvilke andre steder på banen ville du kræve en taksering, på et sådan "sammenstød" og en tabt bold, og ja, det er et retorisk spørgsmål.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Brætmand
http://metro.co.uk/2017/08/06/antonio-conte-offers-limp-handshake-to-chelsea-top-brass-during-trophy-presentation-6832969/

Skal man lægge noget i det her? Conte virker for mig meget meget utilfreds og jeg frygter hvad det kan gøre for vores fokus på sæsonen. Det er tydeligt at Conte ikke er tilfreds med ledelsen over manglende indkøb.


@Wise

Slet slet ikke, tværtimod synes jeg kun det er fedt vi diskutere fremtidsperspektiver!
Jeg skal nok svare senere. Jeg ordner bare lige nogle ting inden jeg imorgen tager mod sydens sol :-)
Skrevet af Brætmand
@Bosse

Kan ikke helt se det morsomme udover en måske dårlig formulering. :-)
Skrevet af RockNRoll
Nu skal man jo heller ikke devaluere Chelsea ud fra en glorificeret træningskamp.

I er forsvarende mestre og har både økonomi og ambitioner, der kan tiltrække dygtige spillere.

Brug dog de lejede-spillere, der forlænges med ifht bredde. Istedet for leje dem ud til en tredje klub, så kan man jo beholde dem, der dækker postioner, hvor man er svagest besat.

Skrevet af Kanonen1974
Det er tydeligt at Conte ikke er tilfreds med ledelsen over manglende indkøb.


Vildt alligevel. Han har brugt over en milliard og er stadig utilfreds med manglende indkøb. Hvis det er sandt så er han nærmest som en forkælet møgunge.
Kan ikke forestille mig at han skulle være utilfreds over noget. Han har brugt så mange penge på et hold der i forvejen var bedst på alle punkter.
Skrevet af Brætmand
Kanonen

Tror det er bredden han er utilfreds med. Hvis du så holdet, ville du også forstå det.
Skrevet af Bosse1983
Der er brugt ca. €17 mio. netto, hvilket er peanuts.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kanonen1974
Hvis man lige ser bort fra City, så ser Chelsea ud som at det er dem der har forstærket sig mest og bedst. Spurs er uændret, Liverpool og Arsenal minimalt forstærket, mens Man U vel sagtens godt kan påstås at være lidt svækket i forhold til sidste sæson.
Selvom der næsten er en måned endnu til transfers, så har Chelsea gode muligheder for at genvinde. Tror jeg :)
annonce
0