Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvis man lige ser bort fra City, så ser Chelsea ud som at det er dem der har forstærket sig mest og bedst. "

Chelsea havde så også et ret tydeligt behov. Førsteangriberen skulle erstattes. Matic skulle erstattes. Og så var truppen i forvejen smal. Med CL på programmet skulle der åbenlyst flere spillere til. Og indtil nu er man endnu et par spillere fra at være i mål. Så jeg forstår bestemt bekymringerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Arsenal minimalt i forhold til Chelsea og United svækket? Det er en interessant tilgang.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
Hehe. Arsenal er sgu forstærket mere end Chelsea, hvis man medregner Costa som afgang.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kanonen1974
Tror nu nok at alle top 6 hold køber mere ind, inden vinduet lukker.
Uanset så virker top 6 til at blive mere jævnbyrdig og spændende længe set. Tror forskellen fra nr. 6 til nr. 7 bliver pointmæssig enorm i år
Skrevet af Geddar , moderator
Det kommer vel an på hvordan Everton får erstattet det Lukaku tilbød, for de har hentet flere stærkere spillere indtil nu. Jeg ville ikke afskrive dem fra at kunne presse godt på ift. top 6.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af RockNRoll

Nu er spillertilgange jo ikke lig med bedre præstationer. Everton har generelt været dygtige til at få unge talenter sluset igennem ungdomsafdelingen og på 1 holdet. Dels pga. begrænset økonomi i klubben og tildels fordi det er vigtigt for lokal-miljøet og en god signalværdi at gøre brug af egen udviklet talenter på førsteholdet. Nu bruger man flere penge, heldigvis på dygtigere spillere, men jeg ser gerne at balancen forbliver på et fornuftigt niveau. Spurs gør det godt, og jeg ser gerne, at vi bruger deres model på et absurd marked, hvor middelmådige spillere handles for uhyre summer.
Skrevet af Hænning
Costas afgang er det store spørgsmålstegn for Chelsea. Jeg er med på at ikke alle er vilde med Costa. Heller ikke som spiller, hvilket jo nok er det mest overraskende. Om Costa kan erstattes 1:1 er jeg i tvivl om. Bakayoko skal nok blive en rigtig god spiller, og er mere end fuldgod erstatning for Matic, tror jeg. Rudiger er en fin spiller til bredden. Jeg tror ikke han kommer til at starte.

Det må være en interessant omgang tobak der har været i piben, hvis man mener at Man Utd. er svækket før den nye sæson. Det er dog nok ikke noget jeg vil anbefale man ryger for meget af.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Brætmand
Vi skal aldrig stille os tilfredse med bare at komme i top 4, for så ved jeg godt hvem vi lyder som..

Hvor ser du jeg siger det?


Det har du ikke sagt. Det var mere min udtrykkelse for at vi ikke må stille os tilfredse med lidt. Vi har været vant til store ting og også gevaldige nedture, men at ende i top 4 er ikke et mål jeg personligt kan leve med hver sæson. Jeg kan godt leve med vi ikke vinder mesterskabet hvert år, men vi skal ihvertfald give alt for at gå efter det og jeg vil se spillere der brænder for at vinde. Som du selv siger så ønsker vi egentlig bare at se vores hold kæmpe og kæmpe og kæmpe lidt mere i kampene så de nærmest ikke kan gå mere. Gør de det, så kan man ikke forlange mere.. Og dog.

Jeg er med på at Conte er på vej til at bygge noget op og erstatte de store spillere. Det håber jeg også han får tid til! Også selvom vi ikke skulle vinde mesterskabet de næste 2 år, så fortjener han at få bygget et hold sammen der kan spille som en enhed og som alle ved hvad de hver især har af opgaver på banen. Problemet er at jeg frygter det ikke sker. Det jeg ser og fornemmer lige nu er uro bag linjerne. Prøv at se Conte hver gang han bliver interviewet. Han nævner konstant at truppen er smal og at det eneste de kan gøre er at arbejde hårdere. Det STRÅLER ud af manden hvor arrig han er, over at truppen ikke er på plads. Du kan både se og fornemme det. Jeg frygter at ledelsen ikke giver ham det han vil have. Det er desværre den eneste måde hvorpå vi kan være sikker på at træneren kan arbejde under optimale forhold. Hvis han får de spillere/positioner han peger på samt at ledelsen ikke sælger spillere over hovedet på ham.

Det kan, uanset hvor svært transfervinduet er, ikke være rigtigt at vi står med en træner som er utilfreds med bredden på et hold han fik til at vinde med minimal bredde sidste sæson, uden CL. Klubben har vist siden slut maj at vi skulle forbedre kvalitet og bredde på holdet. Conte har helt sikkert vidst hvem han ville have da sæsonen sluttede. Jeg nægter at tro på at wingbacks ikke er en del af hans ønskeliste. Dvs, det er op til Marina og Emenalo at få handlerne i hus og det har de bare ikke formået. Havde vi manglet 1-2 spillere på dette tidspunkt havde det været acceptabelt. At mangle 3-4 er ikke acceptabelt i min verden.

Og selvfølgelig er jeg glad for vi ikke bare kaster med mia efter spillere alla City og Paris, men jeg forventer at vi konkurrere på lige fod med begge da jeg ser os som ligeså stor en klub som dem.

Men når man tænker på hvor lang tid det tager klubben at finde nye spillere så er jeg godt nok spændt på at se hvem disse spillere er når vi når vinudets afslutning. Så giver det hele forhåbentlig mening.
Skrevet af Black Spider
Nu skal man jo heller ikke devaluere Chelsea ud fra en glorificeret træningskamp.

Åbenlyst ikke, men der er rigtigt mange kendte størrelser, som næppe kommer til at overraske. 3-4-3 er en kendt størrelse, Moses og Alonso er kendte størrelser, Cesc, Pedro og Willian er kendte størrelser...

Faktum er, at Tibo, Azpi, Kante og Hazard er de spillere, der rent faktisk hører hjemme på det her niveau. Måske Morata, måske Baka, og måske kommer Bats også helt derop. Resten er ikke folk, der løfter, men folk som i større eller mindre grad trækker ned.

Vi har fire spiller, der reelt trækker opad på et mesterhold. Det er sgu lige i underkanten. Oven i det har vores kræftidiot af en træner valgt, at kun vraggods fra Italien kan bruges til bredden, hvorfor vi dels ikke har nogen bredde og dels skubber vores unge spillere væk.

Selvfølgelig skal vi ikke devaluere Chelsea ud fra en træningskamp, men jeg synes ikke, der er urimeligt at dømme ud fra hvad vi lærte sidste år samt at vi ikke har set Chelsea vise noget nyt på noget tidspunkt i denne forsæson. Vi er stort set samme hold som sidste sæson. Når Morata og Baka begynder at klikke med resten så er vi en anelse bedre, men det er også det.

Brug dog de lejede-spillere, der forlænges med ifht bredde. Istedet for leje dem ud til en tredje klub, så kan man jo beholde dem, der dækker postioner, hvor man er svagest besat.

Det er der nogle stykker herinde, der meget gerne så ske, men problemet er, at Conte mangler klunkerne til den tilgang, og så vælger han i stedet at bruge de samme 13 senior-spillere, som så skal spilles i stykker, før han overhovedet overvejer at hive en af de yngre folk ind. Og med 0 minutter i benene og vel vidende at det måske er de eneste minutter gennem hele sæsonen, så er det jo ikke utænkeligt, at en ung knægt bliver lidt mærket af presset.

Det er lidt trist, men sådan er vilkårene åbenbart.
Skrevet af Black Spider
Selvom der næsten er en måned endnu til transfers, så har Chelsea gode muligheder for at genvinde. Tror jeg :)

Med nuværende hold har Chelsea ikke en chance i helvede for at genvinde. Det var en sensation at vi vandt sidste sæson, men 2x Manchester er mere organiserede, Arsenal har forstærket, og vi har stadigvæk Moses og Alonso i bærende roller, samt en offensiv hvor eneste spiller med format til at starte på et top 4 hold er Hazard. Nå ja, og måske Morata og Bats på et tidspunkt.

Den korte måde at sige det på er, at vi har bundniveauet til ikke at falde fuldstændigt ud af top 6, men vi har ikke topniveauet til pålideligt at vinde kampe mod de andre tophold, og det kommer utvivlsomt til at straffe os.

Derudover har Moses, Alonso, Willian, Pedro og Cesc ikke ret meget at gøre som startere på et hold, der gerne vil vinde både CL og PL. Derudover vil jeg vove den påstand, at hvis vi skal spille med tre midterforsvarere, samt to defensive midtbanespillere, så skal vores wingbacks fanden galeme levere noget mere offensivt, end det er tilfældet. Ellers spiller vi med syv forsvarere (eller seks og et spøgelse) og tre angribere (eller to angribere og Willi), og så vinder vi simpelthen ikke noget.

Skrevet af RockNRoll


Conte er ikke nødvendigvis kræftidioten i den her sammenhæng. Han har efterlyst spillere til bredden.

Emenalo, er snarere kræftidiotien, som skal nosse sig sammen og hente en bredde spiller eller tre, da truppen er for smal, hvilket Conte også gentagne gange har indikeret på sin italianske facon. Men de spillere, Chelsea vil have, er for dyre eller kræver for meget i løn, og de spillere, der vil til Chelsea, er for ringe. Så det kræver lidt talent, hvilket Emenalo på ingen måde besidder.
Skrevet af Black Spider
Conte er ikke nødvendigvis kræftidioten i den her sammenhæng. Han har efterlyst spillere til bredden.

Ja, efter han dels pressede de eksisterende breddespillere ud og dels brugte hele sidste sæson på at sikre sig, at alle ved, at det er karriereselvmord at være breddespiller i Chelsea, da Conte simpelthen ikke vil rotere.

Bats, købt for 30 mio. Kunne ikke få spilletid selv mens Costa dårligt nok gad spille fodbold. Costa kunne have lagt sig på græsset og taget en spiller, og han ville stadigvæk starte.

Ake, nu købt af Bournemouth for 20 mio, kaldt hjem fra lån for at styrke bredden. Fast spiller i Bournemouth, kan dække venstre back, midterforsvar, defensiv midtbane. Bliver han brugt? Næh. Den mest fleksible breddemand siden Geremi, men nej, Conte kan ikke bruge ham til en skid, og nu tuder Conte så over, at han ikke har bredde.

Chalobah, ung spiller med alle de nødvendige værktøjer til at løse en opgave som midtbaneslider. Kan ikke bruges af Conte. Nu solgt for 5 mio, mens vi forsøger at købe Drinkwater for hvad, 30?

Og bare for at strø lidt ekstra salt i såret, så var Conte ude og klage over, at han havde et førstehold på 13 spillere. Med andre ord, folk som Ake, Chalobah, Bats, Aina var i hans øjne ikke førsteholdsspillere. Et meget lidt diskret "æd lort og fuck af" til de unge folk, synes du ikke?

Emenalo, er snarere kræftidiotien, som skal nosse sig sammen og hente en bredde spiller eller tre, da truppen er for smal,

Du har vist misforstået et eller andet ret fundamentalt, hvis du tror, at det er Emenalo, der faktisk står for at købe spillere. Emenalo udpeger bare dem vi skal gå efter, og så er det op til Marina at få hamret en aftale igennem.

Det er en specialisering af opgaver i forhold til kompetencer, som har til formål at sikre, dels at der er et længere perspektiv involveret end blot en managers kortsigtede fokus på indeværende sæson, og dels at man ikke bliver ramt alt for hårdt af en enkelt managers fjollede ideer, sådan som Man Utd blev det under Moyes.

Med andre ord, aben ligger sgu nok hos Marina pt. Men omvendt er hendes ansvar ikke kun at købe løs, men også at sikre sig, at vi køber til den rigtige pris. Den slags er Conte jo forståeligt nok 100% ligeglad med, men det har klubben ikke råd til at være. Vi har et stadion, der skal bygges, og Roman er jo begyndt at holde lidt igen med bare at brage en masse penge ind i klubben.

Så det kræver lidt talent, hvilket Emenalo på ingen måde besidder.

Det var da lidt af en påtand. Belgierne er mig bekendt på Emenalos konto. Ditto med Kante og Zouma.

Der har været nogle fejlskud, specielt når klubben har været for langsomme om at opgive en førsteprioritet, men i det store og hele synes jeg ikke, at klubben er specielt dårlig til at ramme spillere, der kan bidrage med et eller andet.

Men det der virker til at hævne sig nu, er at Conte åbenbart har stirret sig blind på en taktik, hvor nøglespillerne er fandens svære at anskaffe. Ja, jeg ved det, "men vi vandt jo mesterskabet med den", og det var fint sidste sæson, men sidste sæson er overstået nu, og vi skal i stedet forsøge at blive bedre, og det betyder at vi helst skulle opgradere på wingbacks, men hvordan går det?

Det er i øvrigt også kun noget, jeg har advaret imod i et år på nuværende tidspunkt. Så opfandt Conte Moses som højre wingback mens Alonso præsterede på sit absolutte maksimum, og folk grinte efterfølgende lidt af mit sortsyn, men Alonso-Moses er ikke materiale til at vinde CL, og vi er umiddelbart ikke i stand til at købe wingbacks som er, og så er vi jo pludselig tilbage ved min forudsigelse.

Hvordan kommer vi fremad? Hvordan løfter vi holdet? Som jeg ser det, så har vi fundet et lokalt maksimum, hvorfra ingen vej fører til yderligere forbedringer. Jo, vi kunne købe en bedre kant på modsatte side af Haz, men det er så også det. Resten af holdet bliver simpelthen ikke ret meget bedre inden for vores budget. Der er for få spillere, der for alvor ville kunne trække op, og de er i for stor efterspørgsel.

Skrevet af Wise1964
Hold da fast BS
Jeg skal love for at billedet bliver malet sort op, iflg din tilgang ender denne sæson katastrofalt

Bare nysgerrig - nu har vi set klynkeren, onkel og idioten Conte styre holdet + en røvfuld andre trænere med præcis samme tilgang .... hvem vil du have som træner for at blive tilfreds?

Jeg tænker at vi som sofa eksperter misser et eller andet når de unge konstant bliver sendt til hjørnespark - så enten er klubben skruet forkert sammen eller også er samtlige trænere debile spader

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
Manageren skal optimere kortsigtet og måles udelukkende på resultater, hvilket også er den profil man jager. Hvad er det længste en træner har siddet siden Abramovic tog over og hvem af disse trænere har været anerkendt for at løfte de unge frem?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Brætmand
Hel problemet ligger bare i at man ikke har formået at hente erstatninger før man solgte ud. Det skulle man, ligesom alle andre klubber, ha gjort inden man solgte Matic, Ake, Chalo osv.

Jeg har ikke noget imod Alonso og Moses, men jeg har noget imod at de ikke bliver presset af en kompentent spiller bag dem. Hvis ikke man føler pres præsterer man heller ikk til sit max.
Skrevet af Geddar , moderator
@Bosse

Præcis. Det er helt oplagt et resultat af klubbens tilgang. Det har da også været nævnt herinde før. Der er vel ikke en eneste af de managers man har ansat, der har været kendte for deres evne og villighed til at investere udviklingsminutter i de unge? Finder man en ny manager vil tilgangen være den samme.

Dét sagt er det overraskende at der er sendt så mange videre. Større satsning ville det trods alt ikke være at bruge fx. Chalobah eller Aké som breddespillere, og "betale" dem med at få lidt flere minutter. For en 22-årig Chalobah er sølle 159 ligaminutter, og i alt kun lidt over 500 minutter i sidste sæson selvfølgelig for lidt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Apropos emner til klubben så læste jeg igår flere steder at Lucas Moura fra PSG angiveligt skulle ha fået lov at blive solgt. Han er højre kant og pænt hurtig. Hod dribler også. Hvis klubben ledte efter en kant var han måske et skud værd?

Et andet emne er N´Zonzi fra Sevilla. Skulle ha en frikøbsklausul på 30 mio euro. Det er vel en spiller der kan forstærke holdet og samtidig minder han vel også ekstremt meget om Matic.

Ikke at det er mine ønskespillere, men det er spillere der vel nok kan erhverves til overkommelig pris og samtidig forstærke holdet?

Ellers er der jo de sædvanlige emner..
Skrevet af Wise1964
@Geddar

Der går flere forlydender om at Ake og Chalobah sagde nej til klubben fordi de ikke kunne få en garanti for spilletid - det er bagsiden af udlejningsmedaljen man ser der. De unge spillere får nok - så man kan vel sige at man ligger som man har redt på den front

Det handler primært om at spillerne løber tør for tålmodighed og selv beder om at blive solgt - det gjorde Chalobah og Matic eksempelvis ... sidstnævnte ville ikke kæmpe mere om spilletid efter at man købte Bakayoko.

Breddespillere (kvalificerede) er svære at finde, specielt hvis man ikke giver dem ret meget spilletid.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
@Wise

Nej, det er da også ganske forståeligt, når der har været SÅ lidt villighed til at give dem spilletid. Hvor mange spillere i det udviklingsstadie ville synes det er en acceptabel situation? Der bør kunne finde rum til at give mere spilletid til spillere, der i forvejen har PL-niveau.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Iflg. 90 min skulle Drinkwater gennemføre sin medical idag og købsprisen være 37 millioner pund.

Ikke at det hjælper på kanterne, men hvis det er rigtigt får vi noget mere rugbrød på midten
Den mest kritiske position er lige nu venstre WB - en der kan presse Alonso.
Højresiden er dækket rimeligt af med Dave/Pedro som substitut
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0