Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
Jeg syndes godt der kan være plads til Fabregas i Chelsea men ikke med en 2 mands midtbane, kunne sagtens se ham i en 4-3-3 med Baka + Kante bag ham.
Så tror jeg han vil komme til hans ret, faktik vil sige pt med de spiller vi har burde en 4-3-3 være opstillingen, en Luis + Cahill (skal kunne virke) sammen med en Dave + Alonso der til Baka + Kante + Fabregas Hazard/willian + Pedro + Morta/Bats
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Black Spider
Hvad er holdningen egentlig til Cesc? Trods den manglende spilletid i den forgangne sæson markerede Fabregas sig alligevel med 11 assists i Premier League, hvor han nu ligger nummer to på listen over alletiders bedste assistmager i ligaen, kun overgået af Ryan Giggs. Noget af en bedrift, men, det til trods, er han i min optik en reserve, og en dyr og ugidelig en af slagsen for Chelsea.

Fantastisk indskifter, elendig starter, forudsat at vi spiller 3-4-3.

Og jeg vil egentlig ikke kalde ham ugidelig. Jeg er 90% sikker på, at hans løbepensum ikke fejler noget, men han er bare ikke en midtbaneslider, og det koster derfor at bruge ham i den rolle. Og der er det så en skam, at taktikken er lavet til at kompensere for Luiz´ hovedløshed, og det sker så på bekostning af den ekstra midtbanespiller, der skal til for at en midtbane med Cesc kan holde.

Skrevet af Wise1964
BS - du mener ikke Luiz har udviklet sig til det bedre?
Jeg forstår ikke helt du mener at taktikken er udviklet til at dække for hans svagheder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Woody1
Synes Cesc skal være starter mod alle hold uden for top 6 hvor vi dominerer spillet. Problemet er bare han imo ikke er god nok mod de resterende tophold defensivt + fart-mæssigt.
Skrevet af Wise1964
Nu læser jeg så at Brighton har købt Davy Propper fra PSV for 10 mill pund - hvis man kigger på ham og sammenligner ham med eksempelvis Chalobah, hvorfor søren er vi så ikke inde og kigge på den slags rotationsspillere ... jeg har set ham et par gange og han har gjort det fremragende hver gang

Specielt prisen taget i betragtning ... men ohh nej, han er nok ikke stor nok til Chelsea
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af aagaard2
Alternativt kunne vi lade være med at udleje Van Ginkel.

Spørgsmålet er, som nævnt i tråden, om vi er attraktive nok som hold, ift. at være breddespiller.

En mand som Propper følger vel også med? Han kan vel også læse sig frem til hvorfor f.eks. Chalobah ikke vil være i klubben. Desuden kan selv mindre PL hold tilbyde en fornuftig løn til spillere af den karakter.

Jeg synes Ake og Chalobah er det bedste eksempel på, hvorfor vi ikke har bredde på det her hold. Samt hvorfor vi helt sikkert får svært ved det i den her sæson, men også de næste sæsoner - med mindre vi gør et eller andet anderledes, hvilket er ikke at vælge 13 spillere og for alt i verden lade dem spille alle kampene.

Jeg forstår desværre udmærket Ake og Chalobah. De fik ingen tillid sidste sæson. Derfor forstår jeg også godt, at vi har svært ved at tiltrække "reserver", for helt ærligt hvis spillere af Ake og Chalobahs kaliber er så langt fra spilletid, så er der rigtig mange der er.

Dem vi vil anse som breddespillere i dag kan alternativt til os (og intet andet end en løn og bænkplads) vælge:

1) En midterklub i PL, til en udmærket løn og som førstevalg på deres position

2) City, Liverpool, Arsenal, Everton, Tottenham som alle har managers, der rent faktisk benytter sig af et rotationsprincip - og en "breddespiller" vil højest sandsynligt kunne føle sig mere sikker på spilletid i en af de klubber. Jeg er endda på grænsen til at sige, at selv Mourinho roterer mere end Conte.
Skrevet af Woody1
Må ærligt sige at jeg er ved at være på det punkt hvor jeg er begyndt at tvivle på om Conte er det rigtige for klubben.
Skrevet af RockNRoll
*Må ærligt sige at jeg er ved at være på det punkt hvor jeg er begyndt at tvivle på om Conte er det rigtige for klubben*

Undskyld, men det er en helt absurd udmelding. Men ikke helt atypisk det fan-segment, der aldrig helt bliver tilfreds. I har nu forsøgt lidt af hvert på træner-fronten, og jeg vil vove og påstå at I har en outstanding træner kapacitet, som frit kan vælge klub, hvis Chelsea fik endnu en hjerneblødning på træner-fronten. Hvad ønsker du?
Skrevet af maarkap
Du kan ikke stille kritiske spørgsmål og regne med at få svar, fra ham Woody. Men held og lykke med det.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg må også indrømme at jeg efter gårsdagens kamp er blevet mere nervøs for sæsonen, end jeg var inden.

Cesc og Kante sammen, det er simpelthen for tyndt. Moses og Alonso er ikke toptopspillere og bliver det nok heller aldrig.
Ifht Willian hopper jeg snart på BS´s vogn. Der sker simpelthen for lidt slutprodukt med ham.
Nu giver jeg ham lige tid, men Rudiger er jeg stadig i tvivl om - vil ikke på nuværende tidspunkt vurderer ham som en topspiller.

Er der hvor jeg håber Musonda starter fremfor Willian næste weekend. Og så SKAL vi simpelthen have noget kvalitetsbredde ind til den trup NU. Hold kæft hvor kunne vi godt have brugt Ake og Chalobah igår - og igen den kommende weekend. Og ja, også Matic.

Lige nu - og det kan selvfølgelig nå at ændre sig - men lige nu, føler jeg vi har svækket en mesterskabstrup som i forvejen ikke var HELT i top.

Det er ikke for at være pessimist - er faktisk optimist 9 ud af 10 gange på Chelseas vegne. Men lige nu er jeg fanme nervøs.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Telegraph skriver at Conte er blevet beroliget med der bliver købt 3 spillere mere. Samtidig melder mediet at vi er kraftig interesseret i Serge Aurier og Conte også vil gå efter Van Dijk.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
Hvor pålidelig er ham Matt Law?

Det giver jo ingen mening at hente Van Dijk. Hvis vi henter 3 spillere mere, og det så er de to, så står vi stadig uden en ekstra central midt og en backup venstreback?

Aurier er en god spiller med fysikken iorden. Spørgsmålet er om hans sag angående vold mod en politimand gør at han ikke kan komme ind i landet.

Hvis vi henter 4 spillere mere så bør de 4 være

En venstreback
En højreback
En central midtbane
Kant/offensiv midt.

Kan simpelthen ikke se hvad vi skal med endnu en midterforsvarer?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg henviste til Matt Law under Lukaku-sagen og mit indtryk er og var, at han er en af de mest troværdige Chelsea-journalister. Det er dog ikke min klub, så jeg kan jo selvfølgelig tage fejl.

Aurier får svært ved at komme ind i landet, hvis ikke han vinder sin appelsag, som skulle køre i denne uge (jeg troede faktisk det var i dag, men det kan vist ikke være rigtigt). Den artikel fra Matt Law, som Gelmore henviser til nævner også, at United skulle være i førersædet til ham. Det stemmer meget godt overens med de franske rapporter, der siger, at aftalen egentlig er på plads, men at man afventer visum. Vrøvl. Jeg blander to artikler sammen.

Men igen, jeg tror hans sag ved domstolene bliver altafgørende og han er jo dømt én gang, så det er ikke fordi der blot er tale om en anklage mod en kendt fodboldspiller som medierne så har pustet op.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Synes der kører mange citater på, at Conte er ved at være godt utilfreds med hele transfersituationen (citater bragt af Breathe Chelsea). Der er sågar flere der udtaler, at Conte muligvis er på vej til at forlade klubben.
Chelsea AaB
Skrevet af RobertTheRobber
Selvfølgelig er Conte ikke på vej væk. Breathe Chelsea skriver mange fjollede beskeder. Han er kontraktligt forpligtet til at blive i klubben, såfremt han bliver utilfreds. Ledelsen lader ham selvfølgelig heller ikke skride en uge op til sæsonstart og uden et eneste alternativ på markedet.

Han bliver først fyret efter 6-9 måneder med ekstremt svingende resultater, misset ChL-slutspil og os på en delt 5. plads med 8 point op til ChL-pladserne.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Jeg glæder mig vildt til det transfer cirkus slutter - hold nu kæft hvor er det enerverende læsning med alt det skrevne gylle som bliver lukket ud i clickbait medierne
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(281950201708)
Jeg glæder mig vildt til det transfer cirkus slutter - hold nu kæft hvor er det enerverende læsning med alt det skrevne gylle som bliver lukket ud i clickbait medierne


Uanset hvad medierne skriver, så er vi til grin i det her transfervindue. Øv, hvor er det dog irriterende. Kan vores ledelse virkelig være så inkompetent? Ville gerne vide hvad der sker på direktionsgangene.
Chelsea AaB
Skrevet af Benniersej
trænere kan mr. A godt finde ud af at fyre, men ikke folk i ledelsen...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ifølge London Evening er Marina Granovskaia væk fra Chelsea i øjeblikket - Da hun arbejder på at levere Conte´s transfermål.

Drinkwater er en af dem.


Telegraph melder desuden at PSG har sat Serge Aurier tilsalg.
Captain America. FCM
Skrevet af Dr. Def
Hvad skal vi en ny badboy som aurier når vi nu formentlig kommer ad med Costa
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0