Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Hvis vi ikke begynder at vinde med 3-4-3 igen, tror jeg nu nok, at Conte vil forsøge noget andet. Lige nu har vi bare dårligt nok to centrale midtbanespillere, så en eventuel ændring kommer nok først på tale, når Bakayoko engang er blevet klar.
Til den tid kan vi naturligvis, med det kommende program in mente, allerede være sat af mht titelkampen.
Skrevet af Cfever
Er du tungnem? Jeg skrev følgende:


Nej men det er du tydeligvis, din latterlige attitude obstruerer enhver form for argumenter du kunne have med dig. Jeg har adskillige gange bedt dig om at opføre dig ordentligt, men dit behov for at hævde din egen suverænitet, virker ikke til at tøjle. Du opfordrer folk til at komme med ordentlige ræsonnementer, hvad med at du opfører dig ordentligt selv? Du er da godt nok en klovn af rang.

Chelsea køber Ox til 35 mio £ og han bliver backup på den centrale midt og misser VM alt for at komme væk fra Arsenal.

Og nej, jeg gider ikke læse resten af dit indlæg, jeg har opført mig ordentligt overfor dig. Det gider jeg ikke mere, du skal være velkommen, når du har fået nogle manerer.
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
5 dage til næste kamp.

Skynder ledelsen sig at købe en centralmidtbane inden da ?

Captain America. FCM
Skrevet af Kemosabe
Man smider ham nok alligevel næppe ind i startopstillingen til en topkamp i weekenden uden overhovedet at have deltaget i en eneste træning. Det bliver nok David Luiz som må vikariere og det er måske heller ikke så slemt.

Mine forventninger er ihvertfald justeret godt ned efterhånden. Alt andet end et nederlag vil overraske mig.

Skrevet af MIghtyBlues
Synes jeg så billeder af både Bakayoko og Hazard til dagens træning. Man må da håbe de er tæt på at være klar, selvom ingen af dem vel næppe er klar til kamp allerede søndag. Det kan blive grimt mod Tottenham med et halvt hold ude, og en ikke eksisterende midtbane mod deres fysik.
Skrevet af Bosse1983
Kortere, ligefrem? Cesc fungerer ikke som starter på en tomands-midtbane og det er ikke umuligt at Kante-Baka er for defensivt. Ox kunne i princippet godt skubbe sig ind som fast central starter på den baggrund.

Ja, kortere. Vi har Xhaka og Ramsey som førstevalg og så et solidt spring ned til Coq, som er udpræget 6´er, og Lenny som kan lidt af det hele men ikke noget af det på et højt niveau. Videre spiller vi med to spillere centralt bag angriberen, hvor blandt andet indianeren som Sanchez varetager let kan blive ledig.

Ox er jo faktisk blevet testet flere gange centralt, men er ikke et oplagt førstevalg. I kampe hvor bolden skal drives frem, ville han dog fint kunne supplere Xhaka. Videre er det meget optimistisk at tro, at Ramsey holder en hel sæson.

Han er blevet testet en del centralt med de unge i Cup-sammenhæng og lidt i Europa, så jeg håber man benytter EL til at arbejde videre med det.

Kante er der næppe nogen der vipper af. Bakayoko er udpræget 8´er, som også kan sætte en mand og henter man Drinkwater, bliver det ret trangt med Fabregas også. Det er tre spillere som Ox skal slå af, primært med fart og sine evner som udfordrer, noget som Conte alligevel ikke vægter højt centralt i banen, hvor risikoen typisk er størst. Hvis det endelig er, ville jeg tro det var ved siden af Hazard bag angriberen, men så har man Pedro og/eller Willian i overskud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Cfever
Det er fordi han gerne vil med til din fødselsdag :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Med en short list på 10-12 navne må man antage at der kan hives 2-3 spillere hjem, men det ser dælme trægt ud og nye rygter som Soares får mig bare til at tvivle endnu mere på om det overhovedet lykkes at få nogen ombord.

Ren overlevelse i weekenden - men som nævnt af Mighty, så er Bakayoko og Hazard forhåbentlig på vej tilbage

Hvad er status på Pedro egentlig?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Køber Everton Sigurddsson som Sky rapporterer, kommer Barkley vel i endeligt overskud? Jeg er delt med om hvorvidt han vil være en forstærkning, selvom jeg godt kan lide ham på flere punkter, men skal vi ikke gå efter ham under alle omstændigheder med vores ekstremt tynde trup?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af DenRomantiskePragmatiker
Mindes også, jeg har set, at Baka og Hazard er tilbage på træningsbanen, omend der nok går nogle uger, før de er klar til kamp.

I tilfælde af, at David Luiz skal vikariere på midten, så må forsvaret vel næsten tvinges til at bestå af Dave - AC - Rüdiger, hvilket vil sige, at 2/3-dele af forsvaret er nye i forhold til sidste sæson. Jeg tror umiddelbart, at der er større chance for, at AC ryger frem på midten, hvor han vist nok også til dels kan gebærde sig.

Frygter meget for den kamp, hvor jeg personligt ikke levner os mange chancer.


Fun fact: Moses står rent faktisk anført som forsvarsspiller på Chelsea´s hjemmeside. Der skulle da vist kun en sæson til som en wingback med yderst tvivlsomme defensive kompetencer, før han blev ændret derinde.
Skrevet af Benniersej
Chelsea forsøger at hente Torinos Andrea Belotti som erstatning for Diego Costa - Daily Star

Daily Star bliver ved med deres skide rygter, som ikke passer. Men gal et angreb belotti og morata
Skrevet af Sten_H
Roberttherobber:


Barkley passer dårligt ind i jeres 3-4-3 system. Han er ikke disciplineret nok til at spille centralt på midten, og efter min mening ikke en kant-angriber. Det eneste sted han efter min mening styrker Chelsea, er på antallet af home-grown spillere.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af RobertTheRobber
@Sten_H
Barkley passer dårligt ind i jeres 3-4-3 system. Han er ikke disciplineret nok til at spille centralt på midten, og efter min mening ikke en kant-angriber. Det eneste sted han efter min mening styrker Chelsea, er på antallet af home-grown spillere.
Det har du helt ret i. Havde vi nu spillet 4-3-3 kunne han bruges som en 10´er, måske den mere defensive af slagsen som vi tidligere har haft i form af Oscar. Mht. til hans manglende disciplin, kunne Kanté måske kompensere for manglen på det punkt. Omend ikke andet er Barkley særdeles løbevillig og hans hårde arbede samt målfarlighed kunne måske kvalificere ham til den ene plads.

Hvorvidt han kan spille inside-forward tvivler jeg også på. Han skulle i så fald som udgangspunkt spille den højre og der har vi allerede Hazard.

Nu smider jeg den lige ud til overvejelse. En småtosset tanke, men bær over med mig. Hvilke kompetencer taler for og imod Barkley på wingbacken? Jeg tænker i samme dur som Oxlade-Chamberlain.

Vi sukker dog efter forstærkninger på midtbanen og det er lige før, at jeg gerne ser hvem som helst efterhånden.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(432058202410)
Wenger slår fast at hver Özil, Sanchez eller Chamberlain bliver solgt.

Måske vi bare skulle forsøge at hente spillere, der rent faktisk er realistiske at få.

London Evening Standard skriver også at Conte vil have Sandro til at indgive et transfer request for at lægge pres på Juventus. Hvorfor skulle Sandro dog gøre det. Desuden har han lige forlænget kontrakten.

Hvis man alligevel vil bruge så mange penge på en back, så køb da bare Rose, som joi netop har ytret ønske om at skifte.

Det er en af grundene til handlerne trækker ud eller ikke bliver til noget. Juventus har gjort det klart fra starten af - Samme har Arsenal.

Telegraph skriver så har vi har vendt vores opmærksomhed over på Cedric Soares.

Havde sku håbet på en central midtbanespiller, var på plads inden kampen på Søndag. Det tyder det godt nok ikke meget på.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Beklager drenge - jeg tror ikke på vi henter mere end 1 enkelt spiller ind og det bliver Drinkwater

Der virker til at være alt for stor uenighed om hvem man skal hente klubben og Conte imellem og når man byder 15 mill pund for en engelsk midtbanespiller som første bud ... så går man satme i små sko.

Der er gået intern politik i de transfers desværre.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Der er gået intern politik i de transfers desværre.
Hvad mener du?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke der hentydes til de historier der kører i de kulørte medier om at Conte og bestyrelsen/ledelsen ikke er helt enig i transferpolitikken.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tro på. Der er selvfølgelig meget røg, men mange af de skriverier der har været lyder fuldstændigt urealistiske. Fx læste jeg en artikel i går om at Conte synes han mangler 4-5 spillere fra at have en trup, han ville være tilfreds med. Men det er vel trods alt svært at forestille sig, at Conte har haft en forventning om, at Chelsea skulle hente 7-8 nye spillere til førsteholdet i samme vindue. Det er jo et helt vildt antal.
Skrevet af Wise1964
Well - normal spiller jagt foregår vel lidt karikeret som følger

Træner indstiller emner til klubbens transferudvalg
Transferudvalget kontakter spillerens klub om lov til forhandling
Træneren kontakter spilleren om projektet og hans plads i projektet
Transferudvalget forhandler kontrakten på plads med klubben når spillerens interesse er til stede
Kontrakt underskrives

I Chelsea er det

Træneren afleverer ønskeseddel til Transferudvalget
Transferudvalget underkender listen og fremviser deres egen liste
Træneren presses til at agere overfor spillere han ikke ønsker
Transferudvalget forhandler kun med klubben og spilleren involveres ikke af træneren grundet presset

Det virker som et internt politisk tovtrækkeri hvor taberen er truppen og Conte i den sidste ende

Jeg argumenterer ikke for at vi skal købe ukritisk ind men lige nu er vi havnet i limbo i min optik
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Beklager drenge - jeg tror ikke på vi henter mere end 1 enkelt spiller ind og det bliver Drinkwater

Der virker til at være alt for stor uenighed om hvem man skal hente klubben og Conte imellem og når man byder 15 mill pund for en engelsk midtbanespiller som første bud ... så går man satme i små sko.Jeg ved ikke hvad jeg skal tro efter hånden. Med 14 dage tilbage skal der snart ske noget. Vælger dog stadig at stole på der kommer mindst 3 spillere ind. Så længe det ikke bliver panikindkøb.

Leicester har ifølge Telegraph fortalt os hvad vi kan få Drinkwater for og det er £40M

Så hvis handlen trækker ud er det kun fordi, vi bliver ved med at komme med "latterlige" bud.

Det er en vild pris - Men Leicester vurderer ham vel til at være ligeså en værdifuld spiller som Matic, som vi solgte for £40M.

Samt en HG spillere, der bliver handlet mellem 2 engelske klubber, har man tidligere set ikke er billigt.


I context af latterlige bud, nævner Telegraph også at vores bud på Cedric Soares ligger på £15M - Det får vi ham ihvertfald ikke til.
Captain America. FCM
Skrevet af Makelelelelelelelelelelele
Det virker som et internt politisk tovtrækkeri hvor taberen er truppen og Conte i den sidste ende


Hvilket i sidste kan føre til at vi pludselig står uden træner fordi Conte har afleveret sin opsigelse..
annonce
0