Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
@Bobbi the Pro
Adskille tingene ??

Det er dig der konstant refererer til gamle brugernavne og mener det giver dig et kick - kalder du det at adskille?

Du fortæller konstant hvor idiotiske folk er som er af en anden opfattelse end dig selv og blander din bestyrelseserfaring, trænererfaring og spillererfaring i spil om alt der omhandler din klub og ve dem der har en anden holdning

Du går i åben krig konstant omkring rygte snakke i andre klubtråde fordi du mener dit verdensbillede er det eneste rigtige - er det at afskille tingene og agere objektivt?

Du kalder andre brugere for forblændede og udtaler ofte at de skal tage deres klub briller af og allligevel kommer vi aldrig frem til konklusionen, at du tog fejl - det er fandens svært at indrømme men faktisk en kunst og en blåstempling af menneskelig rummelighed

Og hvad er der med mit gamle brugernavn det nager dig så meget?

Ærligt, det irriterer mig at du fortsætter at henvise til det gamle brugernavn alene af den grund du gør det med bagtanke på at pirre mig ... men igen du adskiller jo flot tingene som altid inden altid saglige dialog (ironi kan forekomme)

Se - det var en ærlig erkendelse, prøv det!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af el inmigrante
Bosse hæv niveauet, tak!!!

Jeg har fulgt med bold.dk i over 13 år, din opførsel er nogle gange tåkrummende!

Det flot, at du føler dig hævet over andre, men uanset hvad, så vil det klæde dig at vise noget format, fremfor at spille konge gulerod.
docendo disco, scribendo cogito
Skrevet af KHS
Enig...
Som en mere passiv bruger af dette forum er det efterhånden tåkrummende at læse med på de lange indlæg med mundhuggeri!
Hvorfor overhovedet blive ved med at diskutere med folk som man ved man aldrig bliver enig med. Ignorer dog bare tossen(begge sider) og lad os komme videre og skrive om de ting som den her tråd handler om!
Skrevet af Paz
Bosses stil lader nogle gange lidt tilbage at ønske, til gengæld er hans ræsonnementer og argumentation som regel på et væsentligt højere niveau end mange andre herinde.

Alt kan ikke altid reduceres til meningsudveksling.
Skrevet af Kemosabe
Enig. Vi kan ikke lade den slags fnidder komme i vejen for de vigtige emner.

Blå eller hvide sokker? Jeg siger hvide.

En anden ting. Hvis tingene eskalerer og den nordlige halvkugle lægges øde i termonuklear apokalypse i løbet af den igangværende sæson, vil Chelsea da være forsvarende PL mestre indtil organiseret liv engang genopstår, eller vil man give "titlen" til det hold, som lå øverst på dommedag? Jeg ved godt, hvad jeg mener ville være mest fair.
Skrevet af aagaard2
Se det er en interessant snak. Hvis jeg kigger på kursen på mine forskellige derivater og hvordan de vælter ned i dag, så burde denne apokalypse være et nært forestående.

Jeg mener bestemt at Chelsea bør stå anført som PL-mestre, ind til Elon Musk har lavet os en safe way til mars og alle de russiske oligarker og Qatar får fragtet nok fodboldspillere til Mars, hvorefter en respektabel ligastruktur ved navn PL kan genoprettes der.

Dette burde at give os mindst 20 år som forsvarende PL-mestre.
Skrevet af Kemosabe
Det var noget, jeg kom til at spekulere over efter Burnley kampen.
Skrevet af RobertTheRobber
Blå eller hvide sokker? Jeg siger hvide.
Det kan du simpelthen ikke mene! De bliver superhurtigt snavsede, det kan man ikke have sammen med den kongeblå. Det er et større selvmål end Batshuayis fornemme selvmål mod Tottemham.
En anden ting. Hvis tingene eskalerer og den nordlige halvkugle lægges øde i termonuklear apokalypse i løbet af den igangværende sæson, vil Chelsea da være forsvarende PL mestre indtil organiseret liv engang genopstår, eller vil man give "titlen" til det hold, som lå øverst på dommedag? Jeg ved godt, hvad jeg mener ville være mest fair
Det ville naturligvis være mest fair at give det til det hold, som var mestre i sidste sæson eller hvis man vil være flamboyant, til det hold som har været bedste de sidste 38 kampe.

Derudover, synes jeg ikke vi har brug for både Oxlade-Chamberlain og Drinkwater. Det bliver lidt overkill, medmindre Oxlade-Chamberlain er hentet ind, primært som konkurrent til Moses. Det vil dog ikke give meget mening, taget i betragtning af, at han ønsker at være midtbanespiller. Således vil vi have brugt €140 mio. på de nuværende indkøb samt €70 mio. på de kommende. Det er lidt over en hel Neymar vi har handlet for, men så meget synes jeg nu ikke, at vi har fået for pengene, eller hvad? Vores netspend er flot lige nu, vores størrelse og indkøb taget i betragtning, men den vil også ryge op på ca. €90 mio.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Ha Ha Kemosabe ... good one.

Når nu rygterne går på Ox og Drinkwater - er det så nok at klubberne er enige om spillerhandlen inden 31/8 eller skal de endelige kontrakter være underskrevet med spilleren også?

Og så undrer det mig at LFC slet ikke har fået kamp til stregen omkring Keita (hvis han er så god som de siger).

Der sker dælme mange underlige ting i dette transfervindue, som virker til at være stukket helt af med store handler i den sidste uge.

Der er også usandsynligt stille omkring VvD, Barkley og Costa handlerne ...

@Robert

Enig - vi har ikke få den signing som ville få alle til at tænke "shit, godt handlet" - men det ligger vel heller ikke rigtigt i Contes stil, hvis jeg gar forstået det rigtigt.

Lige nu virker Baka indkøbet som det bedste, hvis man ser bort fra at Costa lavede sin nedsmeltning og det akutte behov for en angriber. I al fairness bør Morata først evauleres i starten af det nye år før vi kan se om han kan løfte arven eller ej.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
@Wise
Mane og Keita er venner og har samme agent. Som Mane har spillet siden han kom til LFC, har valget for Keita måske ikke været så svært.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
YNWA96

Takker, så giver det mere mening.

Selvom agenten er forbundet til begge undrer det mig stadig at INGEN andre har givet bud på Keita eller forsøgt at snuppe ham (specielt når vi snakker priser om den nævnte i betragtning).

Spillere i den prisklasse har ofte mere end een bejler.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Jeg følger ikke Bundesligaen så tæt, det jeg har læst mig til er at Leipzig vidst ikke vil sælge til Bayern München. Hvis Keita ikke havde haft den frikøbsklausul er jeg heller ikke sikker på at Leipzig ville sælge ham. Der gik historier på at Keita var godt utilfreds med at RBL havde afvist LFC andet bud på £66M. Han har ikke ville forlænge med dem, så man kan sige de havde ikke rigtig noget valg. Så nu har de "en næsten tilfreds spiller" denne sæson, de har fået £3M mere end frikøbsklausulen lød på ( £48M) og LFC har forhåbentlig osse lavet en god handel. Han er en rigtig spændende spiller !! Om han kan slå igennem i PL er der jo ingen garanti for, men en "rigtig Klopp spiller".
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Geddar , moderator
@Wise

"Og hvad er der med mit gamle brugernavn det nager dig så meget? "

Der vel ikke andre end dig, der ser et problem med det? Hvorfor bliver du så provokeret af at nogle skriver Chrmik, som jo var dit tidligere nick?

Jeg spørger absolut ikke for at provokere. Min fantasi kan bare ikke helt fange hvad der skulle være så provokerende ved det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
@Geddar

Det betyder åbenlyst en hel masse for dig og din buddy in crime, Bosse, siden I kontinuerligt bringer det på bane hver eneste gang I ikke får ret i de udsagn der kommer fra jeres hånd. Når man er enig i jeres ekspertviden på alt om alt, så kommer brugernavnet rigtigt ... ohhh, tilfældigt - guess not.

Om I koordinerer dette lille spil på messenger som nævnt af andre brugere må guderne vide - jeg undrer mig bare over at I får så stor morskab ud af det. Din slyng buddy går endda så langt at han "ved" med sikkerhed hvorfor bruger navnet blev skiftet ... så igen, jeg kommenterer kun på jeres små julelege.

Hvis jeg listede alle de ting I 2 efterhånden har navndøbt mig online, så ville det fylde en hel side på bold.dk ... men hey, så længe der er reaktion er det jo sjovt ik´? - og reaktionen når der er modstand mod jeres herredømme på bold.dk er altid "du er alt for nærtagende" - "tøsefnidder" - "klynkeri" osv. osv.

Og lad nu være med at bringe min alder, mine børn eller mit ægteskab ind i samtalen - jeg er hverken pædofil, en dårlig forældre eller ægtemand selvom I gør et ihærdigt forsøg over tid at fremstille det sådan.

Løfte til Chelsea tråden - lukker denne latterlige diskussion her.
Slut herfra til messenger banden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(281950201708)
Hvad så, vi skulle vel aldrig lukke nogle handler.
Chelsea AaB
Skrevet af Wise1964
@DeBlå

Hvis klubben holder samme tempo som hidtil i dette vindue, så får vi en ordentlig røvfuld spillere ind omkring Januar.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Mahrez kunne han være noget? Tænker 45 mio pund er voldsomt dyrt for en humørspiller
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Mahrez kunne han være noget? Tænker 45 mio pund er voldsomt dyrt for en humørspiller

Er han reelt bedre end Pedro? Hvis ikke, så er der vel dårligt grund til at købe ham.
Skrevet af Wise1964
@Black Spider

Er Pedro ikke der hvor han ikke kommer med mere end han gør med de spidskompetencer han har? ... Jeg tænker at han har toppet sidste sæson, hvor han holdt et virkelig højt niveau - men kan han gentage det?

Mahrez kan i en fri rolle være virkelig virkelig god, det negative omkring ham er vel at han også er ret enstrenget og vel ikke nødvendigvis trives i en meget låst taktisk rolle (som jeg kender ham) - og så er prisen lidt i overkanten i min optik, hvis 45 mill er den reelle pris
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Ser da også hellere at boga og musonda bliver og får lidt spilletid end vi henter mahrez
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0