Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Det er selvfølgelig også nemmere, end at underbygge påstanden om at jeg skulle bringe din familie ind i diskussionen, kalde dig pædofil, dårlig forælder osv. Og nemmere at underbygge hvorfor "Chrmik" skulle være så forfærdeligt....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(432058202410)
Træls nyhed med OX - Men den er god nok. Læste det godt allerede inden vi blev enige med Arsenal - Netop fordi Liverpool har lovet ham en plads på midtbanen.

Drinkwater har indgivet et transfer request i Leicester - Dog har vi ikke været villige til at møde deres krav pt.

Times skriver desuden Everton har afvist vores bud. Hvilket ikke er en overraskelse. Everton har alle dage været nogle Douchebags at handle med. De vil eftersigende have £40M
Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
Drinkwater er en bedre spiller til at dække midtbanen end Ox, men det hjælper bare ikke noget på wingbacken. Det er synd at han ikke vil spille der - jeg er faktisk ret sikker på at Conte kunne løfte ham endnu mere på den position og han ville slå Moses af.

Hvad blev der af ham den billige back fra Hoffenheim?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(281950201708)
Vi ender endnu en gang med en lang næse efter et sommertransfervindue. Vi skal være glade for at have Conte til at skabe resultater til trods, og så skal vi håbe på at de wingbacks holder sig skadesfri. At de så bliver trætte hen over foråret, grundet de mange turneringer, det må vi jo så leve med.
Chelsea AaB
Skrevet af maarkap
Med de nye regler omkring film, skal Moses da nok få, i hvert fald, en karantæne dag eller to..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Med de nye regler omkring film, skal Moses da nok få, i hvert fald, en karantæne dag eller to..
"


Jeg tvivler nu stærkt på de kommer til at bruge de regler, Moses skal jo bare overspille som Aguero gør, så er man vist ret sikker på at gå fri.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af KnockOut
Nu er det jo ikke slut i nu skal vi ikke lige se hvad der sker.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af maarkap
@Disco

Det kan godt være at Aguero er smart nok til det, men nu skal du ikke overvurdere Moses.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Hvor er det dog anstrengende at vi skal stå i sidste minut og se nogle transfers smuldre mellem fingrene kun fordi vi tror Chelsea er det eneste omdrejningspunkt i verden overfor spillerne.

Få nu for helvede bare signet de aftaler, hvis man vil have nye spillere skal man udvise initiativ og tage førertrøjen på det
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Kemosabe
Grrr... ærgerligt at vi ikke kan få ham, men ok, hvis han ikke har lyst at spille wingback, er Chelsea måske ikke den rigtige klub for ham. Han virker ihvertfald ikke ligeså oplagt på en central plads i en 2-mands midtbane. Men, ja, surt show at blive GAZUMPet af Liverpool.

@Wise
Jeg synes du skal skrive en e-mail til Roman omkring det der med ´initiativ´ og ´førertrøje´.
Skrevet af Bosse1983
Så fik Bosse sin vilje. :-)

Nej, hvis det stemmer havde jeg jo bare ret. Jeg havde gerne taget £40 mio. for at Ox kunne rykke til en klub der ikke var førstevalg, for at spille en position han ikke har lyst til. Som sagt, jeg føler Arsenal får mere igen på marginen end Chelsea.

Om han ender på Wengers shitlist er ret interessant. Wenger har før været ret kynisk med bænkning og salg af spillere der trodser ham og klubben. Især hvis indtrykket er at det professionelle ikke er i top. Mon ikke, som et minimum, at det bøvede grin er tørret af fjæset, hvis Liverpool ikke byder, og Ox må returnere med halen mellem benene efter landskampspause.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Det kan godt være at Aguero er smart nok til det, men nu skal du ikke overvurdere Moses.
"


Jeg ville med glæde gerne svine et diversvin som Moses, men tvivler ret ærligt på, at der kommer mere end et par stykker af disse sager.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af RobertTheRobber
Grundlæggende er der en væsentlig forskel på Sanchez og Ox, så jeg ser ikke hvorfor jeg ikke kan være ude med riven efter den ene, uden at skulle gøre tilsvarende ved den anden.
Det kan være hvordan man ser forskellen, der holder os adskilt. Jeg ser situationen som værende ens, hvorfor jeg stiller mig undrende overfor, at han ikke møder samme mængde af kritik. Det kan jo være der den ligger.
Sanchez er en krukke. Han er også en krukke som har leveret mere end nogen anden spiller i den tid han har været hos os. Han skylder absolut ikke Arsenal noget. Jeg forventer selvfølgelig at han opfører sig professionelt om han sælges eller ikke, og så langt har der da heller ikke været de store problemer. At han ikke er i form i den første kamp i sæsonen, er ikke just et udtryk for en tendens.
Jeg synes nu, at han skylder Arsenal en del, især med den attitude. Det var trods alt Arsenal der friede ham fra bænken, sådan som jeg ser det. Ikke at der ikke var bejlere, men Arsenal var det bedste for ham på daværende tidspunkt. At det måske er et mismatch nu, er en anden sag.
Ox har været i Arsenal nogle år, og først i sidste sæson begyndte han at ligne en spiller der kunne udnytte sit potentiale. Tålmodigheden med ham har været enorm, både gennem skader, manglende form, hyppige hjerneblødninger og en kritisabel udviklingskurve.
I foråret signalerer han at han vil forlænge, men efter 5-6 gode kampe på wingback, mener han og repræsentanterne så at han skal være blandt klubbens bedst betalte. Han afslår ikke spilletid, men det tydeligt at han fedter sig igennem mod vinduets slutning. I tilfældet Ox har klubben givet mere end de har fået, så den forkælede attitude gør helt naturligt folk ganske irritable, men målt på produkt er han også relativt let at tage afsked med. Der er naturligvis en dualisme i det.
Okay, hvis det er tilfældet, kan jeg godt forstå, at man ser ham om værende en tåbe. Han har åbenbart fået for meget selvtillid af de gode kampe end hvad godt er. Så forstår jeg bedre irritationsmomentet. Men ja, man må være delt så. Hvis en spiller, der har fået så meget tålmodighed pludselig bliver en primadonna grundet gode præstationer, kan det ikke være svært at vinke farvel til ham. Selvfølgelig er det irriterende at han ikke kunne opføre sig ordentligt. Vi har det på samme måde med Costa. Han er dog samtidigt et kæmpe svin på banen, så ham bliver det ikke svært at tage afsked med. Slet heller ej, hvis man ser bort fra denne sommers stupide aktioner.
I forhold til det sportslige, som ikke har andet med Arsenal at gøre end udvikling og tendenser han har vist der, mener jeg helt enkelt ikke at Chelsea er et godt match. Jeg er usikker på om spilleren for det første er professionel nok til et sådan klima. I Arsenal har han lidt været klassens klovn, hvilket der måske er plads til i Chelsea også, men de mange udsving og de taktiske vanskeligheder koster typisk genvalg, modsat under Wenger. På Wingback er han et mulehår foran Bellerin, 50/50 som kantangriber og ellers reserve. I Chelsea tror jeg han kan vippe Moses af pinden, men ser ham ikke bedre placeret til at tage andre pladser. Han skal derfor satse meget på Contes velvilje, samt at en fremtidig manager ser et lys i ham også.
Rent sportsligt, ville han høre hjemme på wingbacken og ligesom dig, vil jeg helt klart mene, at han ville slå Moses af. Moses har kunne gemme sig bag holdets fantastiske præstationer sidste sæson, hvor det i starten ikke var tydeligt, hvor svagt et led han er. Det går slet ikke længere, især taget i betragtning at han har haft max 3 gode kampe på positionen. Der ville Oxlade-Chamberlain passe godt ind. På midten vil han få det svært, hvis Drinkwater hentes ind. Jeg kan godt se ham være foran Fabregas mod de store hold, da Fabregas simpelthen sjældent fungerer godt på en 2-mandsmidtbane i de kampe.
Jeg medgiver at han er tættere på de sjove trofæer i Chelsea, men jeg tror ikke at han er mere oplagt til landsholdet end i Arsenal, hvor han trods alt har sikret sig en ganske fast plads.
Det er svært at vide. Jeg aner ikke hvad Southgate tænker, men jeg kan ikke lige se hvem der er foran Oxlade-Chamberlain på deres 3-mandsmidtbane. Det samme gælder alternativerne til højre wingback, hvis Kyle Walker ikke skal starte. Så i forhold til hans chancer, må de alt andet lige egentlig være større i Arsenal, da han nemt kan ende på bænken i Chelsea. Blandet at grundet at midtbanen er stærk, med eller uden Drinkwater, men mest fordi, at Conte ikke kan finde ud af at rotere, må nogen måde. Hvis han får samme Man-crush på Moses, som han har på Willian og Fabregas, ender Oxlade-Chamberlain helt sikkert på bænken.
Jeg er helt på det rene med at Ox skifter. Hvis han bare ønsker sig en ny udfordring eller mere i posen, er det naturligvis fair. Spillerens ønsker er dog ikke pokkers relevante i forhold til en objektiv vurdering af mulighederne. Nogen kaldte det at sende lort efter ham, men det forstår jeg ganske enkelt ikke.
Nej, det er de ikke, i hvert fald som udgangspunkt. Der er dog den faktor med at have en utilfreds spiller i truppen, der åbenbart er meget skadelig, siden at så mange forkælede unger (Neymar, Dembele osv.) kan tvinge et skifte igennem. Jeg ved ikke, om det er dette der, gør at man vil skille sig af med Oxlade-Chamberlain. Det gør jo, at de objektive muligheder udvides i en vis grad, hvorvidt om det gavner spilleren eller ej.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Kemosabe
Blandet at grundet at midtbanen er stærk, med eller uden Drinkwater, men mest fordi, at Conte ikke kan finde ud af at rotere, må nogen måde. Hvis han får samme Man-crush på Moses, som han har på Willian og Fabregas, ender Oxlade-Chamberlain helt sikkert på bænken.


Der er meget galt med det her, synes jeg.

Conte kan overhovedet ikke finde ud af at rotere, på nogen måde, skriver du. Det ved vi vel ret beset ikke rigtigt endnu, når behovet for at rotere truppen har været meget begrænset i sidste sæson, grundet færre kampe, og truppen samtidig har været forskånet for skader i usædvanlig grad.

Conte har vel ikke et ´man-crush´ på Fabregas eller Willian. De blev da holdt ude af start-11´eren i lange perioder af Matic og Pedro. Du har da selv gjort et stort nummer ud af, at forklare, at Matic var en vigtig spiller for os i sidste sæson.
Skrevet af Bosse1983
Hvis man skal se den bedste variant af Ox, og det skal ske på midten, må han i min optik næsten tage et skridt ned. Jeg ser ikke en klub i Top 4 hvor han er oplagt. Spillet passer måske lidt bedre til Liverpool, som i højere grad accepterer højrisiko-aktioner på midten, samt spillere der driver bolden frem i fødderne. De er dog ret godt besat, især hvis Wijnaldum for alvor er vågnet. Han har oplagt mere slutprodukt end Ox. Liverpool spiller også med den 3-kæde på midten, som jeg mener er et krav for at få det bedste ud af Oxens offensive kvaliteter, uden at han koster for meget defensivt. Vil han til en af de store klubber og vil han ind centralt, er Liverpool vel det bedste bud. De kan også benytte ham som vikar på kanterne, især hvis Coutinho smutter. De har så hentet Keita, men Can er vel stadig et usikkerhedsmoment. Et fræk bet er at de sender ham til Juve eller noget tilsvarende i dette vindue, henter Ox som midlertidig afløser og så er overgangen nogenlunde sikret til Keita kommer.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Hvad blev der af ham den billige back fra Hoffenheim?

Han skifter vist og bliver en dyr back i Dortmund.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af maarkap
Så er vi nået til det stadie i FM hvor jeg bliver sur og spiller med det lort jeg i forvejen har..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@Kemosabe

God ide ...
Hans mail er roman@shitloadofmoney.com?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
Du kan altid hente skrammel på en fri når vinduet smækker. Ind med legenden Vanden Borre på back, som vist er fri. Måske Giuseppe Rossi også, bare fordi det nærmest er gratis og du kan booste dit budget næste sæson, hvis han kommer op i kadence.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af maarkap
Skide god ide - den taktik er altid fejlfri. Du kan passende sende en mail afsted, på adressen over dit indlæg.

Men spøg til side, så har jeg ingen anelse om hvem man kunne hente som gardering på wingbacken. Det virker ikke som at de oplagte kandidater står i kø. Ham Caudrado måske..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0