Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Som jeg ser det, så er forskellen på 3-4-3 Cesc-som-kant og 3-5-2 Cesc-som-CM at førstnævnte er en udpræget offensiv rolle, hvor han har fripas til at finde gode rum at arbejde i. Vi taber selvfølgelig Pedros løb foran bolden på det, men til gengæld kan Cesc skifte smertefrit mellem at være fremme i nærheden af Haz, falde lidt dybt Willi-style, trække bredt for at skabe plads, og så lave løb uden bold, som han rent faktisk godt kan finde ud af, når bare han har motivationen (og antageligt også dent taktiske frihed).

Det kræver lidt selv-opfindelse fra Cesc, og det udnytter ikke for alvor hans lange bolde, men hans defensive kvaliteter passer til det, hans evne til at læse spillet passer til det, han har teknikken og småspillet til at være en god legekammerat for Haz, og det vil måske endda give Haz lidt mere frihed til at være mere direkte.

Og selv om Cesc er langsom og ikke en god dribler, så tror jeg stadigvæk, at det kan skabe mere bredde og plads, hvis han har udgangspunkt i højre kanal. Ellers har han jo netop pladsen til at spytte trælse bolde på diagonalen ind mod midten.
Skrevet af RobertTheRobber
Kampen i aften:

Vores opstilling. Jeg ved ikke med jer, men det synes det er lidt svært mht. hvordan vi skal stille op. Jeg tænker der er argumenter både for og mod at vi stiller op i absolut stærkeste opstilling.

For:
Vi SKAL have alle 6 point mod Qarabac. Derudover SKAL vi indhente en god målscore når vi har mulighed for det, da det kan vise sig at blive afgørende for vores videre færd i turneringen. Det kan også ødelægge dynamikken, hvis man laver for mange udskiftninger i startelleveren.

Imod:
Det er trods alt "kun" Qarabac, der med nød og næppe kom i ChL. Det kan Conte benytte sig af, til at få noget spilletid i benene på enten Zappacosta, Musonda, AC, Batshuayi, Kenedy og/eller Drinkwater.

Hvad tænker I?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Benniersej
Musonda og AC skal starte. Drinkwater misser muligvis kampen med en skade

Der ingen grund til at have Musonda og AC i truppen, hvis de ikke får spilletid i kampe som denne
Skrevet af Jax Lothbrok
Håber/forventer også at se AC og Musonda fra start. Dertil gerne Zappacosta, Michy og evt Kenedy.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Tror vi stiller i stærkeste opstilling, og hvis vi når på 3-0 et bette stykke ind i 2. halvleg, så ser vi to udskiftninger i 60. minut og den sidste i 80. minut. Ja, jeg er spåkone.

Det betyder meget for holdet at få en god start i Champions League, nu hvor vi ikke var med i sidste sæson. Uanset at modstanderen med nød næppe slog Superligaens nummer 6.

Edit:

Og hvis man stiller med for mange reserver, så siger man også, at man undervurderer modstanderen. Det skal man ikke Champions League. Plus at det ville være sindsygt pinligt, hvis man så også snubler mod dem.
Chelsea AaB
Skrevet af Dr. Def
Hvis ikke man kan vinde en sikker sejr over det hold med et halv start 11 på bænken eller helt bliver sparet er der ingen grund til at tænke på at gå videre fra den gruppe vi er kommet i. Som der allerede er blevet nævnt hvorfor overhovedet registrere musonda Kennedy bats hvis de ikke starter inde idag?
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af aagaard2
Jeg håber at AC og Bats som minimum starter inde. Morata er inde i en fantastisk stime og det er da også fristende at lade den fortsætte, men jeg tænker samtidig, at det er vigtig at holde Bats varm - og han har vist, at han kan score mod mindre hold.

AC kan nok også sagtens overtage fra Luiz i denne kamp, uden det er noget vi kommer til at mærke synderligt til.

Desuden håber jeg også på Musonda.

Og det er netop en kamp som denne, hvor vi skal give spilletid til ovenstående spillere. Ellers er de også long gone for småpenge til januar eller efter sæsonen, hvis de ikke engang kan få en kamp som denne.
Skrevet af Benniersej
Vores U-19 hold vandt 5-0 over Qarabag i dag i CHL Youth tuneringen. Hattrick af den unge midtbanespiller McCormick
Skrevet af Benniersej
Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.

Jeg er lidt ærgerlig over at Musonda ikke starter
Skrevet af bounz
Fedt at se Christensen starter. Håber Musonda kommer på banen og får lidt spilletid.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Fin opstilling nogen af de faste får en pause. Fint at AC og Bats får nogle minutter samt Zappacosta. Drinkwater kunne være fedt at få bragt i spil, men er ude af truppen desværre.
Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
Musonda er ingen gang på bænken, hvad er meningen med at have ham i klubben, hvis man ingen gang kan bruge ham mod et hold som Qarabag
Skrevet af NRM
Nogen der ligge inde med et link til stream af aftenens kamp?
Blå siden 1997.
Skrevet af Black Spider
Så Willi og Pedro starter, selv om begge har været voldsomt anonyme i denne sæson, og Musonda er ikke engang på bænken.

Slattent, rygradsløst, nosserløst, og endnu et godt eksempel på, hvor tosset et eller andet er i klubben. Lad dog for fanden være med at belønne tandløse alibi-spillere og gør dog et eller andet for, at dem i periferien af holdet i det mindste bevarer troen.
Skrevet af bounz
Ærgerligt han ikke er med, håber at han kommer i spil i næste uge mod Nottingham Forest så.
Skrevet af Dr. Def
Hahaha vorherre bevares skynd dig væk fra klubben til januar musonda og kennedy så dit talent ikke spildes i chelsea.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Skal vi være helt ærlige, så er denne sæsons udgaver af PBW vel også kun noget nær den ringeste offensive kæde, vi har spillet med i dette årti. Rigeligt ringe til at fortjene Forest-kampen også.
Skrevet af NRM
Var der nogle, der havde et link til stream?
Eller hvordan ser i Chelseas kamp til aften?
Blå siden 1997.
Skrevet af RobertTheRobber
Den vises på viaplay.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Anyway, det kan også blive for negativt, så lad os da i det mindste være glade for, at AC får chancen. Bats, meh, han har i mine øjne været skuffende i år, men vi har omvendt ikke andre reserver på pladsen.

Men det kommer alligevel til at virke lidt underligt, hvis "unge spillere" pludselig refererer til spillere som "kun" er 23-24 år gamle. Til gengæld har vi så i det mindste et "ungt" hold, selv om gennemsnittet ikke er helt lavt.

Tibo (25)
Azpi (28), AC (21), Cahill (31)
Zappa (25), Kante (26), Cesc (30), Alonso (26)
Willian (29), Bats (~24), Pedro (30)

annonce
0