Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis bolden ikke var på vej i mål (eller var den det? - jeg synes at TV-billederne viste, at bolden var på vej forbi), så skal der ikke gives rødt kort.


Agree. Men bolden er på vej til at skrue ind og ændrer så retning et halvt sekund inden Chamberlain har hånden på, så den er utrolig svær for dommeren at vurdere - men selvfølgelig til grin at han giver til Gibbs.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Tror desværre Mourinho ikke vil satse, hvilket er ret dumt når man tænker på vigtig målforskellen er i PL.

Chelsea har jo noget at hente på den front, og det er jo nok en af de sidste chancer for at gøre det.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Det mest irriterende er vel at dommeren vælger at afbryde kampen ved slutningen af 1. Sæt

Nå men min 3-0 ciffertips er røget, så kør dem midt over tak.
come on Chelsea
"Tror desværre Mourinho ikke vil satse, hvilket er ret dumt når man tænker på vigtig målforskellen er i PL."

Alt har hidtil peget i retning af, at du har et tilhørsforhold til Pool, men er du virkeligheden Chelsea-mand? Ellers understreger ovenstående da et dybfølt had til de røde fra London.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Offensivt at have brugt alle 3 udskiftninger efter 45 minutter. Det går da om muligt mere i sort for dem, hvis de får en skade nu, og skal spillere end mand mere i undertal. Men dem om det.
Damn. Fuck jeg er ærgelig over, at jeg missede de første 20 min... Det bliver sikkert en kedelig 2. halveg, hvis man kender mou rigtigt. Men hold da op det er kynisme på højt plan og chelsea som man kender det fra storhedstiden. Stadig lidt "synd", at det igen bliver på et rødt kort, der dog i den her situation ikke var tvivlsomt, selvom det er en god redning.
Sikke mange dejlige fremmede mennesker der er inde og ønske os tillykke i vores klubtråd, man bliver jo helt varm indeni. Tak!

Vi spiller godt og spillerne ser ud til at have fundet gejsten efter Villa-blamagen. Det kunne være rart, hvis vi var i stand til at sætte den i et lidt højere gear, men vi er allerede løbet ind i en skade, så mon ikke vi bare skal tage den stille og roligt.

Vi har efterhånden heller ikke noget at bevise, vi har spillet flot fodbold siden årsskiftet og det er fedt at vi nu kan høste frugterne af det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Ja da! Mere mere mere!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Nå Mou. Skal Kalas ikke lige have 20 minutter ??
Salah!!
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
annonce