Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Vi spiller godt nok dårligt. Pasningsspillet på midtbanen er (bortset fra Mikel) er slet ikke godt nok, og vi magter ikke at gøre det vilde imod Spartaks meget dybe og kompakte forsvar.

Og hvad skete der for at Alex byttede trøje med en Spartakspiller, da de gik ud til pause? Kan være det er aftalt at JT kommer ind efter pausen...
-
Skrevet af Kemosabe
Ja, det er en sløj indsats. Der er nærmest ingen af de tre på midten, der går med frem heller. Ramires har samme problem som altid: Han smider bolden væk. Anelka gør det dog udmærket.
Skrevet af ThePensioner
nej det er ikke imponerende! synes egentligt vi sidder meget godt på dem den første halve time, men da det ikke rigtig kaster noget af sig ryger koncentrationen lidt...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
Anelka gjorde det udmærket i starten, men er senere begyndt at smide bolden for meget væk. Drogba og Kalou har gjort det udmærket, men der skal som nævnt mere støtte fra midtbanen. Det ser i hvert fald tyndt ud, når hverken Essien og Lamps er med.
-
Skrevet af Kemosabe
En anden ting: Hvad sker der for vores hjørnespark?

Med så mange hovedstødsstærke spillere i truppen, kan det simpelthen ikke være rigtigt, at vi ikke i 5-6 forsøg kan formå at losse den ordentligt indover.

Og så scorede Anelka. Smukt, smukt afsluttet.
Skrevet af TheBridge
Hmm det går sku meget godt, trods det ikke er vores bedste spil!! CFC!!!
ChelseaFC
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er Terry og Essien??
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Kemosabe
De tager sig et velfortjent hvil.
Skrevet af stofferc
Så er den skid slået. Eller, vi skal selvfølgelig lige have et point hjemme imod turneringens ringeste hold for at være sikre førstepladsen, men det ser ikke uoverskueligt ud.

Glimrende 2. halvleg hvor vi med længder er det bedste hold. Det eneste Spartak kommer frem til er målet, hvor jeg mener der offside. Selv efter vi har trukket vores tre bedste spillere i det opbyggende spil ud, så kommer vi frem til et hav af chancer. Kalou og Sturridge skylder i hvert fald nogle kasser.
-
Skrevet af ThePensioner
godkendt aften af drengene - det mest opløftende syntes jeg egentligt var Alex/Ivanovic - spillede fejlfrit bortset fra boldtabet, som førte til mål... Tænkte det samme om vores hjørnespark - nøj de var pinlige! Men også dejligt at se vores talenter fik tid igen!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Kalou var god. Virkelig skarpe driblinger, men selvfølgelig burde han have scoret. McEachran spiller sgu som en hærdet pro. Ret imponerende selvom russerne selvfølgelig sejlede lidt rundt i den del af kampen, hvor han blev skiftet ind.
Skrevet af Forza Zola
Dejligt med endnu en komfortabel sejr og nu er første pladsen så i hus (tør jeg godt love). Kedelig 1. halveg, men tilskuerne fik da valuta for pengene i 2. halveg.

Nu gælder det så en sindssyg vigtig kamp i weekenden en sejr ville sgu være dejligt mod et såret dyr og en svær udebane.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Rigtig fin kamp i mine øjne, det var godt at se Zhirkov og Kalou få masser af spilletid. Jeg rystede dog på hovedet mere end en gang over Ramires, men hvis han bliver holdt ude af topkampene kan jeg godt acceptere at han lige fjoller lidt af og til. :)

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
@Fribytter

”Hvis pengene fylder mere nu end tidligere, så kan de kapitalindsprøjtninger, som på et eller andet tidspunkt måske har fundet sted, vel ikke have været så afgørende, som de kapitalindsprøjtninger CFC pt. Får? ”

Muligvis ikke, men er det ikke sværere at blive storklub nu end før? Der er jo mange flere om buddet nu.

”Og dengang da pengene fyldte mindre, var CFC jo altså også med i konkurrencen om at være et tophold. De blev blot udkonkurreret i et klima, hvor pengene altså betød mindre.”

Gjorde de nu også det? Beløbene var ikke på samme niveau, men de betød stadig noget. Vil gerne se den klub som er storklub i dag uden en eller flere rigmænd komme og sætte gang i klubben.

@Stoffer

”Vi spiller godt nok dårligt. Pasningsspillet på midtbanen er (bortset fra Mikel) er slet ikke godt nok, og vi magter ikke at gøre det vilde imod Spartaks meget dybe og kompakte forsvar.”

De andre to er heller ikke de bedste pasningsspillere :- (

@Kemosabe

”Ja, det er en sløj indsats. Der er nærmest ingen af de tre på midten, der går med frem heller. Ramires har samme problem som altid: Han smider bolden væk. Anelka gør det dog udmærket.”

Håber virkelig at det er instruktioner fra træneren at Mikel ikke går noget mere frem, der er så mange huller, som både Lampard og Essien ville udnytte meget bedre.

”En anden ting: Hvad sker der for vores hjørnespark?”

De er elendige!

”McEachran spiller sgu som en hærdet pro.”

Hans boldomgang og pasninger minder meget om Mikels, håber bare manden vil blive brugt længere fremme i fremtiden. Men hans problem kan vel blive hans fysisk?

@Carefree

”Jeg rystede dog på hovedet mere end en gang over Ramires, men hvis han bliver holdt ude af topkampene kan jeg godt acceptere at han lige fjoller lidt af og til. :)”

Synes virkelig hans pasninger er alt for dårlige til at være central midt, håber lidt på han bliver omskolet til en kant, han har hurtigheden.

Var mest glad for at se Kakuta vise noget af det man forventer af ham, da han har været skuffende i de andre kampe.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kongen
"Muligvis ikke, men er det ikke sværere at blive storklub nu end før? Der er jo mange flere om buddet nu."

Derby, Leeds, City, Forest, Villa, Everton og Pool har alle vundet mesterskabet i den 18 års periode, der førte op til PLs indførelse i 1992. I samme periode har Spurs, Ipswitch, Forest, Pool, Everton, Villa og Wolves vundet en europæisk turnering.

Alsidigheden var langt større tidligere og før CLs indførelse.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Razz
"Muligvis ikke, men er det ikke sværere at blive storklub nu end før? Der er jo mange flere om buddet nu."


Jeg sidder snarere med indtrykket af at deltagelse i top 5 i de store ligaer er en ret lukket affære.

Prøv at se på, hvad der har skullet til af kapitalindsprøjtning for City for at gå fra midterfeltet til top 5.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Stormin' Norman Bell
@Kongen

Det udsagn må jeg beklageligvis berigtige.

Wolves har intet europæisk sølvtøj at fremvise, bortset fra en finalesejr i den lykkeligt glemte Texaco Cup i 1971.

Det var tæt på året efter, men man var ikke heldige i UEFA Cup finalen mod Spurs (1-2 & 1-1)
www.wolvesheroes.com
Skrevet af Mugesh
@Kongen

”Derby, Leeds, City, Forest, Villa, Everton og Pool har alle vundet mesterskabet i den 18 års periode, der førte op til PLs indførelse i 1992. I samme periode har Spurs, Ipswitch, Forest, Pool, Everton, Villa og Wolves vundet en europæisk turnering.

Alsidigheden var langt større tidligere og før CLs indførelse.”

Derfor er det også sværere at komme helt op på toppen da de klubber har enorme summer af kapital. Når jeg siger buddet, mener jeg buddet om toppen.

@Razz

”Jeg sidder snarere med indtrykket af at deltagelse i top 5 i de store ligaer er en ret lukket affære.

Prøv at se på, hvad der har skullet til af kapitalindsprøjtning for City for at gå fra midterfeltet til top 5.”

Er det ikke også det jeg siger? Det kræver mere for at komme op på toppen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
@ Mugesh

Så du siger, at det er sværere nu end tidligere at blive et tophold, hvilket jo så må betyde, at CFCs støtte er noget helt særligt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CarefreeCFC
Ancelotti: ´I can give to you nine men,´ he confirmed. ´Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Mikel, Zhirkov, Anelka, Drogba. Malouda or Kalou, Essien or Ramires.

Jeg tror på Malouda og Ramires til en start, Essien ville være dum at satse med og Kalou ryger vel tilbage til at være supersub.

Godt nok træls at Lampard ikke er klar. :(
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0