Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
Så du mener, at et hold der spiller videre, til trods for at dommerens fløjte forbliver tavs, per definition i så fald er et usympatisk hold? Så er ALLE hold usympatiske i din optik, inkl. Chelsea.

West Brom er ikke et mere eller mindre usympatisk hold end alle mulige andre hold. Mit pis kan ikke komme i kog over at de spiller fysisk og på høje og lange bolde. I det mindste filmer de ikke på livet løs. De sparker da Hazard langt mindre ned end vi har set andre hold gøre det.
Fryd at han så skaber to mål 5 min efter.
Det er da fint, at han lukker munden på publikum. "Fryd" er måske lidt barnligt?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Benniersej
3-0 Alonso!!!
Skrevet af RobertTheRobber
Skarp sparket ind af Alonso men hold da kæft det er elendigt dækket op.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Benniersej
Hold dog kæft hvor er Moss en elendig dommer
Skrevet af Cfever
Nu har jeg ganske vidst kun set med fra 2. halvlegs start, men jeg synes nu at Moss gør det ganske godt. Det er fandme dejligt med en dommer, der slår ned på film.

Var det i øvrigt Fabregas andet eller tredje gule kort i sæsonen for film?
We know what we are
Skrevet af Benniersej
Smid dog klamme Yacob ud
Skrevet af RobertTheRobber
Moss gør det ganske fint. De engelske kommentatorer sagde at han, bortset fra frisparket på Hazard, havde dømt en perfekt første halvleg.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Benniersej
Sådan Eden!!
Skrevet af Chelseafc4ever
Spiller AC dårligt?
Synes han får en lav bedømmelse på livescore.
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Cfever
Der er ikke så meget at vurdere, West Brom er ikke farlige. Der er ingen gejst hverken hos spillerne eller fansene. Pulis må være på vej ud.
We know what we are
Skrevet af Jax Lothbrok
AC spillede en god kamp. Autoritet og ro. Smider ikke en aflevering forkert. Han kikser dog en enkelt situation (sammen med Dave) som giver WBA en friløber her tilsidst.

Cahill synes jeg var tæt på vores ringeste - sammen med Alonso. Er der 2 eller 3 gange i 2.halvleg, hvor Alonso ´stopper´ en kontra, fordi han simpelthen bare er for langsom og bliver løbet op. Og Cahill er solid i alt hans defensive arbejde, men han er en skandale med bolden - nu talte jeg bare for sjov, og da der var spillet 12 minutter af 2.halvleg, havde Cahill givet WBA bolden 4 gange. Og nu er han jo ikke den mand med flest boldberøringer på banen i forvejen. Zappacosta bidrager heller ikke med alverden.

Tilgengæld føler jeg at Hazard, Morata og Cesc virkelig er ved at få et sammenspil op at kører. Nøj, de har godt øje for hinanden.

Fin sejr.

Yacob har altid irriteret mig, men idag var han da helt fra den. Kommer først på banen bagud 0-3, og begynder som den eneste at skabe en ond stemning på banen. Fuldstændig håbløs spiller.

Skrevet af Cfever
We know what we are
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror gerne, at Mourinho vil have Willian. Han prøvede eftersigende så sent som i sommers.

Men den der rapport er da lige til at lukke op og skide i.

They report the Brazilian could replace Anthony Martial in Mourinho’s squad.

No way United kyler et af de største talenter i verden på porten for en 29-årig brasser, der har set bedre dage.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg læste fornyelig at PSG havde tilbudt LFC at købe Lucas-Moura. Jeg mener beløbet var £26 M fra en nogenlunde pålidelig kilde.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Black Spider
@ LP

No way United kyler et af de største talenter i verden på porten for en 29-årig brasser, der har set bedre dage.

Chelsea under Mou solgte De Bruyne og Mata og købte så en skrantende Cesc et halvt år senere.

Så hvorfor ikke sælge en halvsløj Martial som ikke har slutprodukt og ikke rigtigt leverer og i stedet anskaffe fantastiske Willian, der altid arbejder som en hest, er pålidelig, og har bunker af slutprodukt, og samtidigt svække en konkurrent?

Det er ligesom dengang I købte Matic for 40 mio. Det giver simpelthen fremragende mening at lægge den slags penge for vindere, der er klar til at præstere nu og her, frem for talentfulde børn, der stadigvæk har nogle år med ble tilbage. :-)

Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, jeg håber du laver sjov, for jeg kan ikke rigtigt se, at Martial er sammenlignelig med de to, du nævner der.

Martial har vundet klubbens "månedens bedste spiller" de sidste 2 måneder, han er tilbage på det franske landshold og står noteret for 7 mål og 6 assist i 17 kampe i denne sæson. Et meget pænt slutprodukt.

De Bruyne som du sammenligner med fik aldrig mere end 9 kampe for Chelsea ...

Mata befandt sig på et lidt andet stadie i sin karriere og bad selv om at blive solgt. Martial har på intet tidspunkt haft lignende ytringer.

Som sagt kan jeg sagtens forestille mig, at Mourinho har interesse i Willian. Det er jeg faktisk helt overbevist om, at han har. Men derfra og så til at købe ham på bekostning af Martial ... den må I sgu længere ud på landet med.
Skrevet af Hænning
Ift. Martial er det langt mere relevant at kigge på produktion på antallet af minutter. Det er det generelt, men især for en spiller som Martial. Det fjerner dog ikke noget for din pointe. Nærmest tværtimod. Martial har meget fint slutprodukt målt på antal spillede minutter.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Black Spider
@ LP

Selvfølgelig er der et element af sjov involveret.

Og selvfølgelig lyder Willi for Martial akkurat lige så absurd, som det havde gjort hvis man på dagen hvor Mou kom tilbage til Chelsea havde fortalt, at han ville sælge vores dobbelte POTY samt et kæmpetalent, som burde være oplagt som fremtidig erstatning, og så hive et lettere udbrændt Arse-ikon med Barca-DNA (og Lampard-fart) som erstatning.

Eller at vi pinedød skulle af med Lukaku, der stadigvæk havde lidt børnenykker, og erstatte ham med Eto´o.

Mou er kortsigtet, og hvad der for os almindelige virker som et fuldstændigt absurd spild af talent i et overordnet billede er for ham en fuldstændigt acceptabel optimisering af mulighederne for at vinde her og nu.

Med andre ord, uanset hvor fuldstændigt tumpet noget lyder, så skal man være forsigtig med at tænke, at det kunne Mou aldrig finde på.
Skrevet af Slettet(100838201910)
United-fans der overvurderer Martial er vel snarere reglen end undtagelsen. At kalde Martial for ét af verdens største talenter er skudt et godt stykke over mål. Du er dog, utroligt nok, ikke alene om at have den holdning, var det Pink der mente at "Martial kunne præcis det samme som Mbappé"? Gets me every time.

Det er da ellers ikke mere end et par år siden, han vandt Golden Boy-prisen. Bliver den ikke netop givet til Europas største talent?

Jeg siger jo på ingen måde, at Martial er den bedste fodboldspiller i ligaen. Men man skal godt nok være fodboldblind, hvis ikke man kan se, at han har et exceptionelt talent med den måde, han er i stand til at glide forbi modstanderen så let som ingenting. Manden brager ind i PL og laver 17 mål i sin debutsæson for Manchester United i en alder af 19 år. Hvor ofte ser du lige det?

Du kan kalde mig naiv, men argumentér da i det mindste for din holdning i stedet for bare at erklære dig uenig på din småhånlige facon. Ellers er det - som altid - svært at tage dine indlæg seriøst.

--

@BS
Jeg kan sagtens se, at de salg kan se frustrerende ud i dag, men der var trods alt tale om spillere, der ønskede at blive solgt, fordi de ikke fik spilletid. Martial spiller - i et eller andet omfang - stort set hver eneste kamp for United og han har også ganske pæn succes i øjeblikket. Som Hænning nævner, så gør min statistik fra forrige indlæg ikke Martial ære, for han ligger faktisk med et mål eller en assist pr. 60 min i denne sæson. Det ville absolut ingen mening give at sælge Martial.

Hvis den her interesse i Willian skulle materialisere sig, hvilket nok i allerhøjeste grad afhænger af Chelsea, som jo blokerede for den i sommers, så tror jeg da i højere grad det er Mata (igen), der står for skud.
annonce
0