Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zola
Ja, når jeg kigger på spillermaterialet synes jeg også, at en 4-2-3-1 eller 4-3-3 giver mere mening.

Azpi-AC-Cahill-Alonso
Kante-Drink/Baka/Fabregas
Moses/Pedro-Fabregas/Willian-Hazard
Morata

Azpi-AC-Cahill-Alonso
Fabregas-Kante-Baka/Drink
Pedro/Willian-Morata-Hazard

L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Slettet(432058202410)
Nu kommer jeg med et frækt bud lad os udleje Bats - Og få hente Bas Dost som alternativ til Morata - Conté ville gerne have Llorente i sommers, Bas Dost er lidt samme type.
Captain America. FCM
Skrevet af Bosse1983
Skulle man ikke se på en spiller der også kan afslutte med fødderne? Bas Dost gør det selvfølgelig også på straffe. Sidste år mener jeg han scorede 7 på straffe og 12 eller noget sådan med låget.

Han er selvfølgelig en fin powersub, men jeg ser ham ikke have det tekniske niveau til virkelig at kunne gøre en forskel. Det kneb gevaldigt i Tyskland også.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af LeCoqRod
@BS

Altså forstå mig ret, er stadigvæk overbevist om at Bakayoko bliver fantastisk og han bare skal have mere tid til at komme på plads, min pointe var bare at jeg ikke rigtig tror på at Lemar ville være en mand der kunne gå direkte ind og spille modsat hazard i start 11-eren - noget jeg virkelig synes vi mangler deperat!

Men ville da selvfølgelig være fedt hvis jeg ikke havde ret..

OT - en powersub til vores angriber post mangler vi bestemt også, og synes også at en udlejning at batman ville være bedre end at sælge..- hvem vi skulle hente i stedet, aner jeg dog ikke.
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men han må lave en præ-aftale nu med en anden klub

Kun en udenlandsk klub. Reglen hvorefter spilleren kan indgå en adtale med en ny klub 6 måneder inden kontraktudløb gælder ikke for så vidt angår de andre engelske klubber.

Medmindre du mente "under bordet"-forhandlinger. For det foregår nok i vid udstrækning, eksempelvis med Özil og Alexis i øjeblikket.
Skrevet af Forza Zola
Skulle vi spille Willian optimalt så skulle det være i en 4-2-3-1 på 10´er Positionen. Det ville så betyde at Hazard skulle rykkes ud på venstre kanten, hvor han jo ligeledes fungere fremragende. Så skulle der så bare købes noget ind til den modsatte kant.

En 4-back kæde, samt Kante og Bakayoko til at lukke af burde være rigeligt og samtidig måske give de fire forreste lidt mere frihed, hvis man havde en høj(ere) preslinje eller havde noget dygtige boldspillere med fart i benene, hvis preslinjen var mere moderat ala den vi som oftest praktisere.

Førstnævnte er naturligvis med en større risiko anlagt i vores spil, da det efterlader en del bagrum og vi måske ikke har de hurtigste folk nede bagved.

Det kommer nok bare ikke til at ske, da Conte jo er stor tilhænger af 3 (eller rettere sagt 5) mands forsvar.
come on Chelsea
Skrevet af Slettet(432058202410)
Sevilla vil gerne leje Bats - Men der skal først komme en ind. Ville ikke være et dårligt sted for ham at komme hen, omend jeg ikke tror han kommer til at have en fremtid i klubben (Chelsea).

London Evening Standard melder også om at selvom Barkley er kommet til, vil klubben ikke sælge RLC til sommer. Men det er jo svært at vurdere, hvis en evt. ny træner ikke kan bruge ham. Jeg tror heller ikke RLC har en fremtid i klubben.


Omkring systemet mener jeg 3-4-3 3-5-2 skal bibeholdes. Vi får det bedste ud af Alonso samt moses på den måde. Dave skal heller ikke over og spille venstreback.
Captain America. FCM
Skrevet af LeCoqRod
Årh gud.. begynder nærmest at græde hvis det skulle komme til et exit for RLC hos chelsea..
men forholder mig positivt om klubbens udmeldelse, ny venter jeg bare på januars største signing - forlængelse med Hazard, og ja courtouis..
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Black Spider
@ Gelmore

Omkring systemet mener jeg 3-4-3 3-5-2 skal bibeholdes. Vi får det bedste ud af Alonso samt moses på den måde. Dave skal heller ikke over og spille venstreback.

Jeg mener personligt ikke, at vi skal basere vores system på at optimere i forhold til Alonso og i særdeleshed slet ikke Moses.

Jeg er enig angående Azpi, dog. Han skal selvfølgelig ikke over på VB igen.
Skrevet af Benniersej
Vi burde lade Alonso være back-up angriber.. istedet for Bats
Skrevet af Lynild
Vi burde lade Alonso være back-up angriber.. istedet for Bats


Scorer han ikke nok fra sin back-position?
Skrevet af Forza Zola
@ Gelmore

Så du vil beholde systemet for at optimere ift Alonso og Moses. I guder for en udmelding. Så op i R... med at vores offensiv er forholdsvis tandløs eftersom der kun er plads til 1-2 kreative spillere ift at spille med en 3-backkæde. Det er sgu at køre rovdrift på Hazard og nok ikke noget som giver en kontrakt forlængelse. Så tror jeg hellere at han vil prioritere at lege med ligesindede i Real Madrid.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Så op i R... med at vores offensiv er forholdsvis tandløs


Bryder lige ind her. Jeg synes sgu ikke vores offensiv er tandløs. Vi har scoret 1 mål mere end Arsenal (har de en tandløs offensiv?) og 1 mål mindre end Spurs, der uomtvisteligt har den bedste målscorer i ligaen. Her hører vel og mærke med til historien at vi i de første (4-5 kampe?) manglede vores bedste offensive kort. Mens vi i en lille måneds tid manglede spilleren, der binder hele vores hold sammen. Udover FA Cup kampen her i weekenden, hvilken en af vores kampe synes du vi har været ekstraordinært tandløse i i løbet af den sidste måneds tid? Vi har været virkeligt slemme til at misbruge chancer her på det sidste, men vi kommer frem til rigeligt med afslutninger, jeg tror på at effektiviteten nok skal komme. Sidste sæson brugte vi 15,3 skud per mål i denne sæson bruger vi 16,5. 16,5 er faktisk noget overraskende (for mig) bedre end alle andre top 6 hold end United, der bruger 14,3 skud per mål. Sjovt nok er ligaens vel nok dårligste hold (Swansea), det mest effektive per skud 8,5 skud per mål. Beklager jeg lige røg lidt ud af en tangent her, men synes det var en meget sjov statistik jeg fandt.
We know what we are
Skrevet af Dr. Def
Men vil bats få spilletid i Sevilla der har angribere som ben yedder vazquez og muriel?? Men OK kan vi få 25 mio euro for ham skal han bare sælges og inkasere tabet. En lejeaftale derned giver ingen spilletid til ham
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Forza Zola
Vores offensiv er da forholdsvis tandløs. Alt går jo mere eller mindre igennem Hazard. Se mange af de mål vi har scoret. Det er jo ikke fordi det er gennemspillet angreb vi scorer på, men ofte hvor vi hælder bold ind i feltet og er dygtige i luftrummet eller spark fra distancen, dødbolde m.v

Min pointe er at i en 4-2-3-1 ville vi kunne skubbe vores backs højere op og hvor Kante eller Bakayoko på skift kunne være balance spilleren ift at sikre defensiven.

Efter min smag er vores 3-mands forsvar ikke en offensiv samtsning selvom det på opstillingen ligner en mere offensiv en af slagsen, men faktisk er det modsatte i min optik. Ihvertfald den måde Conte praktisere den på. Det er lidt med livrem og seler og så ellers håbe på, at de 2-3 offensive folk vi har på banen kan afgøre det til vores fordel. Jeg synes vi har for lidt at skude med rent offensivt, når vi spiller med de typer vi har i en 3-5-2. Dertil er vores wing backs ikke dygtige nok efter min smag. Havde vi haft en Cuadrado (type) og Sandro (type) som Juventus har, så havde det været en anden sag, da de både er omstillingsstærke (ift deres fart), gode i 1v1 ift at lave gennembrud eller skabe overtalssituationer.

Hvor skal set komme fra hvis ikke fra Hazard og evt Fabregas ift de mindre modstandere, når vi møder de mindre hold og evt har både Pedro og Willian på bænken? Jeg synes det er for tandløst rent offensivt med de wing backs vi har i truppen samt en Kante/Bakayoko Kante/ Drinkwater konstellation.

Prøv at bemærk hvor ofte Hazard især søger både Willian/Fabregas og til dels Pedro i de små rum, da de er de eneste som kan spille i små rum sammen med ham.
come on Chelsea
Skrevet af Geddar , moderator
"har de en tandløs offensiv?"

Det er i bedste fald en offensiv med sløje tænder. Det er ofte offensiven er hakkende. Der skabes dog en anelse mere end i gør. Ser man på xG ligger i dog noget lavt, men har til gengæld scoret mere, hvor vi har scoret mindre.

Under alle omstændigheder er vi ikke det bedste benchmark.

https://understat.com/league/EPL
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(432058202410)
Små 300 millioner skulle Lucas Moira være sat til salg for.
Captain America. FCM
Skrevet af ENGOLE
AC har lige skrevet under på ny aftale der løber indtil 2022.. Klasse!
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Wise1964
Konge at AC forlænger sin kontrakt,kom så med Hazard og Courtois også!!
Og så er den her virkelig sjov læsning ...

Iflg. CFC Live (app) truer Mourinho med at sige op i United medmindre de signer Kante ... jeg klukker stadig.

maarkap - beklager, men jeg læser videre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hasselbaink.
Når man ser Mangala og Stones mod Bristol, så bliver man glad for det ikke lykkedes at hente nogen af dem i sin tid. Har altid følt Stones ikke har hvad der skal til.

Havde vi egentlig snøren ude efter Mangala, eller valgte vi blot anderledes dengang?
annonce
0