Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LeCoqRod
jeg er måløs.. hvad er det lige jeg har brugt min aften på at se?!
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af JCech
Der er jo straffespark. Man må ikke holde eller rive i skulderen. Det er jo ikke Morata der er klovnen her.


Hvis du får et diskutabelt gult, og efterfølgende hverken har disciplin eller professionalisme til at holde kæft, og dermed brokker dig til gult nummer to, så er du en klovn.
Thank you, José.
Skrevet af UTG-1986
kan også godt dømmes

Ja, hvis det var La Liga.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Black Spider
Hvordan i alverden kan Morata ikke være klovnen her? Han bliver trukket i skulden ganske lidt(der er tydligt kontakt, kan også godt dømmes), men kaster sig fremover som var han blevet skubbet i ryggen - torskedumt og pinligt.

Der er nok kontakt til at få Morata ud af balance og Morata kan ikke både holde balancen og komme foran og få den rigtige vinkel på bolden. Altså gør han hvad der er nødvendigt og accepterer, at han vælter.

Det er helt normalt og det er også helt normalt, at det udløser et frispark. Det er faktisk næsten reglen mere end undtagelsen, at hvis en spiller bliver skubbet og lader sig vælte, så er der frispark.
Skrevet af Wise1964
Vores hold er ramt ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Opsigon
Jeg er fuldstændig målløs over hvordan nogen kan forsvare Moratas film, hvad sker der???
Hold da op hvor er det vildt :D
Skrevet af Wise1964
Hop du nu bare videre ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af youkon
Mener du seriøst, at han bare acceptere at vælte, Black Spider? Han smider sig jo på frem på maven, som var det en glidebane på en efterskole.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Cabellero er stærk på straffe. Var han også for City.
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
Mener du seriøst, at han bare acceptere at vælte, Black Spider? Han smider sig jo på frem på maven, som var det en glidebane på en efterskole.

Det er jo fuldstændigt ligegyldigt, hvordan han faktisk falder, så længe det er et resultat af, at han bliver skubbet. Det har intet at sige.

Det du reelt agiterer for, er jo at forsvarsspillere må bruge lige så meget arm de vil, så længe de ikke decideret flår modspillere omkuld, for hvis spilleren lader sig falde, så er der jo bare film.
Skrevet af Wise1964
Flot fight af norwich - den skulle være afgjort i den ordinære kamp
Men nu fik vi scoret 6 mål!!!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Vent lidt, lykkedes det os at undgå en uafgjort i straffekonkurrencen? Dette er vendepunktet mine damer og herrer.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Sådan Cfever ....!!
Nu vender det .... godnat :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Vi må gerne stoppe med at hente spillere fra Spanien snart, hvis de skal tage den teatralske spillestil med sig - både Pedro og Morata (og det var bestemt ikke første gang idag), vælter jo rundt ved bare den mindste kontakt. Undskyld mig, men så er det godt nok den forkerte liga de har valgt at skifte til.

Gab en Forestilling for 4 gang i træk......
Skrevet af youkon
Holdt holdt holdt, kan vi lige blive enige om, at han ikke bliver skubbet, men holdt i skulderen? Det har en kæmpe betydning, da den måde han vælger at "vælte" på, på ingen måde er naturlig, men komplet overforceret - deraf formentlig det gule kort for film.
Skrevet af Black Spider
Når forsvarsspillere har så godt fat i skulderen på Morata, så er det jo ikke til at sige om der lige i det splitsekund hvor Morata opgiver bliver hevet eller skubbet.

Jeg kunne i hvert fald ikke lige se det.
Skrevet af youkon
Fair pointe.

I min optik holder han bestemt ikke fast længe, men kontakten kan ikke diskuteres. Jeg er bare led og ked af den teatralske måde at falde på.
Skrevet af Forza Zola
Det er mig ubegribeligt, at der kan være to meninger ift Morata´s ikke dømte straffespark. Norwich forsvarende begår da uomtvisteligt en strafbar handling og enhver angriber med respekt for sig selv og sit hold vil da lade sig falde i situationen.

Derudover er der et endnu mere klokkeklart straffespark som der ikke bliver dømt på Willian og et straffespark som der i min optik også godt kunne dømmes minutterne efter på Morata, da Norwich spilleren har begge arme rundt om kroppen på Morata og hvor der er en anelse kontakt. Måske lige præcis nok kontakt til at Morata ikke får mere ud af situationen.

I min verden burde man beskytte angriberne noget bedre i de situationen og samtidig sende et signal til forsvarsspillerne om, at der bliver slået ned på de situationer, hvor et hiv i trøjen, ureglementeret brug af kroppen og hvor bolden er udenfor spilafstand og hvor forsvaren forsætligt mere eller mindre kun går efter manden end bolden ikke kan betale sig. Det vil også medføre flere mål som jo i sidste ende er det de fleste
gerne vil se.

Men to ting lærte vi da trods alt idag. Hvis vi kan få mellem 10-15 millioner (euro) for Bats, så skal vi være lykkelige.

Willian skal spille fra start om det så er i en 3-5-2 for Fabregas på 10´er positionen eller på højrekanten i en 3-4-3, er underordnet. Han er klart at foretrække fremfor alt det andet lort vi har.

Håber virkelig vi får sendt Bats afsted til Dortmund og Aubameyang vores vej. Han vil være en kærkommen forstærkning på alle tænkelige leder og kanter. Eneste minus er vel, at vi ikke kan bruge ham (hans fart) mod Barcelona, når vi engang imellem får lov at køre en omstilling på dem. Desuden har han bevist sig som en "proven goalscore" og dem har vi ret beset ikke så mange af.
come on Chelsea
Skrevet af Chelseafc4ever
Latterligt at man er nødt til at smide sig for at få straffespark.
Jeg mener ikke der er straffe, da Morata tydeligvis spiller på. Det gule kort er i orden.
Men synes at det efterfølgende gule kort er lidt hårdt.

Men jeg aner selvfølgelig ikke hvilken ord veksling der har været mellem Morata og dommeren :-)
- Nok ikke noget videre venligt :-)
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af 8letters
Nu har vi alle set hvordan Morata normalt har svært ved at stå på benene, når der ikke er berøring. Det er sgu da klart at manden ryger til jorden, når nogen taget kontakt til ham.
Lampard é Deus
annonce
0