Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasselbaink.
Ja det var en skidt beslutning af AC!

Moses, det skal altså gøres bedre.
Skrevet af KHS
Det er sikkert ikke gameplanen men det har nu i 53minuter føltes som 5-4-1 med høje bolde til banens mindste mand.. Det er er næsten ikke til st holde ud :(
Skrevet af Cfever
Det er dejligt at se hvor åben du er for andre synspunkter BM, det er en god egenskab at have på et debatforum.
We know what we are
Skrevet af 8letters
Pressens side?

Han har været direkte skyld i 3 scoringer i 3 kampe. Holdet performer ikke og han er ung. Synes ikke vi skal gå i spåner over denne sæson. I bund og grund hænger vores klub ikke sammen, så hvorfor skulle spillet på banen gøre det?
Lampard é Deus
Skrevet af Jax Lothbrok
Det minder mig lidt om Real Madrid under Mourinho, hvor de havde FOR stor respekt for fx Barcelona. Hvor der stod 10 mand nede, og så stod stjernen - Ronaldo - mutters alene og var den eneste som lavede et pres og konstant virkede sur og muggen over taktikken. Jeg synes det er det samme vi ser her, bare med Hazard som Ronaldos rolle....
Skrevet af Slettet(432058202410)
Vi skal sgu ikke ud og forsøge at dominere city hjemme, det er tåbelig.


Selvfølgelig skal vi ikke det. MEN at havde sådan en tilgang til kampen, er direkte selvmord. Så ender man med at tabe uden sådan set at have æren i behold.

At Conte gentagende gange vælger fejlagtigt at gå tilbage til formationer der ikke fungere. Som at have Haz som falsk 9er. Han har ikke meget i scene mod Barca, har han stort set ikke været de andre gange, da der intet bliver skabt når han er så langt fremme på banen. Samt at Pedro stort set var væk i HELE Barca kampen, kommer ind mod united og spiller jammerligt. Alligevel vælger manden at starte inde med Pedro i dag.

Men denne formation i dag, er uden tvivl en test inden Barca kampen. Men der er sku ikke råd til den slags, taget vores position i betragtning.

Taber vi på denne måde til Barca, så er Conte fortid. Jeg tror ikke Abramovich gider blive ved med at se på det. Slet ikke uden der kommer resultater.

Hvis det bliver et nederlag så er det det 4. i 5 kampe i ligaen. MAN har endda mødt både Watford & Bournemouth.


JA nu har City så scoret - MEN vi spiller jo stadig som om der står 0 - 0

AMEN skift ud ind Conte FFS - City virker lidt trætte og vi skal have nogle angribere ind.
Captain America. FCM
Skrevet af Hasselbaink.
Pedro er desværre helt væk i dag. Byt ham med Giroud.
Skrevet af Makelelelelelelelelelelele
Det er som om Conte allerede har solgt den inden kampen og bare går efter at forsvare et point hjem, som så pt ikke ser ud til at lykkedes.
Man sidder allerede og glæder sig til barca-kampen...
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg er i chok over at vi nogensinde har betalt penge for Pedro....tror jeg også Haz er.
Skrevet af Black Spider
AC igen-igen. Havde det været Luiz, så var han blevet korsfæstet forlængst.

Er det ikke det, du er i gang med allerede?
Skrevet af Forza Zola
Plan B?
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Det lader jeg dygtige analytikere som dig om BS. Undrer mig bare over tavsheden.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Han har været direkte skyld i 3 scoringer i 3 kampe.

Din formulering er skæv. AC har været direkte involveret i 3 scoringer i 3 kampe. Det har en del andre spillere så også. Og i de 3 kampe har modstanderne altså også haft andre chancer, skabt af andre spillere, som modstanderne så bare ikke har scoret på.

Det er som om, at der pinedød skal være en enkelt spiller, som helt alene skal gøres til synderen, den som er skyld i, at de andre ti fantastiske spillere ikke vinder. og det er noget pladder.
Skrevet af Benniersej
Godt vi snart får en angriber på banen eller noget
Skrevet af RaZZ87
Forskellen på AC og Luiz er, at med sidstnævnte lukker man 4 mål ind mod Watford. AC har desværre lavet fejl på det seneste, men forsvaret fungerer meget bedre med ham.
Skrevet af Jax Lothbrok
Nå, skal vi ikke bare stoppe kampen her ved 75.minut. Vi vil ingenting og City har det de vil ha. Hold kæft hvor er det her jammerligt - VI PRØVER IKKE ENGANG
Skrevet af Cfever
Helt enig BS. Det er jo heller ikke fordi AC er den eneste med skyld i målene, Citymålet her er eksempelvis også horribelt forsvarsspil af Marcos Alonso. Mod Barca var det Azpi. Dog ærgerligt at AC er involveret, men den slags sker, når man står så langt tilbage på banen.
We know what we are
Skrevet af LeCoqRod
Altså meningen med et forum er vel at man som supporter skulle kunne lufte sine tænker og ideer, og I modgang bliver de fleste en smule irriteret, det skal der sku også være plads til.
Når det så er sagt så kan jeg heller ikke se nogen sammenhæng i det der må være contes gameplan? Lange bolde op på hazard som så skal klare et helt forsvar alene? Eller sætte Pedro eller mødes i sprint så at ende ud i intetheden? - alt dette for så først at erkende sin fejl i 80s min og endelig sætte en angriber ind.. Jeg aner ikke hvad vi har gang i?
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Manchester_United17
Hvad sker der, Chelsea? City går jo rundt og spiller den.
Manchester United.
Skrevet af Cfever
Og hvorfor helvede har vi ikke skiftet ud, vi er i et sindssygt tæt pakket program intet fungerer og vi laver vores første udskiftning i 77 minut efter at have været bagud i over en halv time ... Hvad er det Conte ser, der fungerer på banen? Jeg kan simpelthen ikke gennemskue det ... Vi spillede godt mod United og Barca, men det her er sgu ren ynk ...
We know what we are
annonce
0