Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Hvad er alternativet?

Det du efterlyser er (som jeg læser det) at man kommunikerer som du gør det ellers er man hysterisk ... kan være jeg tager fejl, men sådan læser jeg det - sorry


Jeg synes der er ret stor forskel på at ærgre sig over at en spiller fejler og så komme med kommentarer a la "han er ikke god nok" "han skal ud" og det er endda pæne fortolkninger af mange af de ting, der bliver skrevet. Jeg har tidligere kritiseret Courtois for hans mishagsytringer, men jeg synes altså ikke man kan sige han ikke er god nok til Chelsea - også selvom han laver en fejl i går.

Det er den samme sang i de fleste andre klubtråde at spillerne hetzes i kampens hede, det er jo alterntivet til ikke at kunne være til stede på stadion og råbe eder ud der.


Jeg kan en del bedre forstå det på et stadion. På et stadion er man fanget i kampens hede og det er trods alt noget hurtigere at råbe noget end at skrive et indlæg og trykke post. Man kan godt have lidt højere forventninger.

Måske skulle vi bare acceptere diversiteten i folks indlæg og lade dem ligge man synes er tåbelige - for hvad er alternativet?


At man lige tænker sig om inden man opretter et indlæg.

ærgerligt med kampen idag - men vi kan ikke slå hold som Barca ud af turneringen når vi har et hold med en lille håndfuld spillere der ikke rammer dagen.


Her kommer du lige netop med et alternativ til de mere skingre indlæg og jeg er helt enig med dig.

Personligt er jeg her hovedsagligt for at diskutere Chelsea med andre, der går lige så højt op i klubben som jeg gør. Mit personlige engagement bliver ødelagt, når folk smider om sig med eder omkring spillerne - der for øvrigt kæmpede røven ud af bukserne og røg ud med støvlerne på. Man så dem ikke give op selv da vi var bagud 3-0. Det er sgu ikke fair at svine dem til, når de giver hvad de har.

I øvrigt for lige at vende tilbage til diskussionen om AC. Der var et meget godt eksempel på at kritikken af ham, bliver noget usaglig (dog fra kommentatorerne i går). Ved hvert eneste mål, skulle AC´s rolle fremhæves. Ved 2-0 målet header han bolden til Fabregas, der så laver et boldtab. På en eller anden måde, var det en dårlig aflevering af AC og derfor var han indblandet i målet. Ligesom han ved det tredje mål åbenbart skal buse op i hovedet på Messi og ikke skærme af. Det er irriterende at høre på, især når Fabregas ikke fremhæves omkring det andet mål og ej heller Moses, der skal dække af bredt ved det tredje mål, kommer ind under Azpi og går på en skudfinte bag ham, hvilket skaber pladsen til Messi.
We know what we are
Skrevet af RaulCFC
Wise, jeg er meget enig i det udspil du kommer med ang. hvem der skal blive og hvem der skal væk. Men jeg tror generelt set problemet er den nye generation af fodboldspillere, som ældre spillere har påpeget, mangel på passion. Det er satme sværg at finde spillere dagen i dag, hvor de virkelig kæmper for trøjen. Savner satme en JT i sit prime, hvor han gik nådesløst ind i alle dueller
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg vil så puste til ilden og give et bud på truppen til næste sæson ...

Skal blive - hvis de vil og brænder for det

Gode nok
Tibo-Caba
Dave-AC-Rudiger-Zouma-Ampadu

Kante-Baka-Drink
Kenedy-Alonso-Emerson-Barkley

Hazard-Willian-RLC
Morata-Giroud


Tvivlsomme - om de kvalitetsmæssigt kan være med
Zappacosta-Moses-Fabregas-Bats

Sælges
Luiz-Pedro-Cahill

Mangler
Central forsvarsspiller/alternativt venstrebenet forsvasspiller
Central midtbanespiller 8´er
Offensiv midtbanespiller 10´er


Kenedy og RLC er jeg ikke enige med. Emerson kan jeg ikke vurdere, da han ikke har spillet. Men ellers ser det fornuftigt ud. Min største bekymring bliver nok at den nye træner kommer til at spille med et 4 mands forsvar.

Så tror jeg Moses kommer til at blive den gamle Moses, hvis det bliver et 4 mands forsvar igen. Han er ikke løsningen til fløjen og back skal han ikke spille.

Hvordan vil AC klarer sig og så skal vi have Dave over og spille HB - Hvilket han absolut ikke skal. Samt Alonso skal ned og agere Back (Han er klart bedst offensiv).

Enrique er jo desværre favorit. Hans foretrukne er 4-3-3 - Ikke sagt han vælger noget andet alt efter spillerne, men de fleste trænere spiller med 4 mands forsvar.


Mine bud på tilgange:

CB - Stefan De Vrij eller Toby Alderweireld omend de er højrebenet.

CM - Der er nok at tage af Sergej Milinkovic-Savic ville være fedt. Men realistisk så Jean Michael Seri

Fløj - Leon Bailey Butler eller Hirving Lozano de er dog bedst i venstreside - til højresiden Christian Pulisic (Hans pris er høj, men hvis Dortmund vil beholde Batshuayi, så lav en handel). Mahrez er desværre for dyr.

Marco Asensio - Det siger jeg udelukkende fordi jeg tror Real vil have fingrene i Hazard til sommer, hvis de vil have ham, kan de sende Asensio retur.

Det er spillere, der ikke er helt urealistiske, set udfra hvis vi ender med at misse top 4.

Træner Emner: Enrique er som sagt favorit.

Det skal ikke være en hemmelighed, han ikke er min kop te. Mit problem med ham er han ikke har bevidst noget udenfor Spanien. Han havde holdet i Barca til at vinde det han nu gjorde, samt han er tidligere spiller i klubben, så han kender klubben og spillestilen.

Min favorit er en gammel kending i Carlo Ancelotti - Med Joachim Löw og Thomas Tuchel efter sig. (Ja de har heller ikke vist noget udenfor Tyskland)

Håber ihvertfald uanset hvem det bliver at Terry & Lampard bliver en del af teamet, på en eller anden måde.
Captain America. FCM
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise

Cfever rammer hovedet på sømmet.
Hvad er alternativet?

Det du efterlyser er (som jeg læser det) at man kommunikerer som du gør det ellers er man hysterisk ... kan være jeg tager fejl, men sådan læser jeg det - sorry
Alternativet er, at man lige tænker sig om en ekstra gang inden man skriver. Det er jo ikke for meget forlangt, at man lige overvejer om man absolut skal komme med sin mening, koste hvad det vil. "Courtois overvurderet" "Hellere Butland" "middelmådig spiller i kassen" og den slags, ked af at sige det, er decideret idioti. Det har ikke noget med folks holdninger at gøre, sådanne ting er skrevet for at skrive noget lort, som man godt ved er forkert, men bliver skrevet,
fordi man ikke magter at håndtere sine følelser. Derfor er det hysterisk. Især når de samme mennesker overhovedet ikke magter at se nuancer.

Derudover er det godt nok imponerende, hvor hurtigt nogen glemmer hvor vigtig Courtois var sidste sæson. Vi vandt 3 kampe i streg med kun 1-0 mod West Brom, Sunderland og Palace. Vi var langt far overbevisende og vi blev i den grad reddet af Courtois. Det er blot et eksempel, men det belyser fint min pointe. Når det går skidt for os, kommer der altid en ordentlig bunke usagligt lort.
Det er den samme sang i de fleste andre klubtråde at spillerne hetzes i kampens hede, det er jo alterntivet til ikke at kunne være til stede på stadion og råbe eder ud der.
Men et er, at fordi andre gør, at det i orden. Noget andet er, når man selv er på stadion. Sidst jeg var på Broen råbte jeg en HEL del mere, end jeg gør her. Tænker det er det samme med de fleste.
Måske skulle vi bare acceptere diversiteten i folks indlæg og lade dem ligge man synes er tåbelige - for hvad er alternativet?
Som udgangspunkt ja. Omvendt skal der være en grænse. Ligesom når man har den der grandfætter på Facebook der altid skal skrive racistiske ting i alle nyhedstrømme.
I min optik er alternativet jo kun at tråden forpestes af alt muligt andet ikke fodbold relateret ævl omkring de sædvanlige klynge bomber som bold.dk repræsenterer i stor stil (det danske sprogs bagside).
Jeg har været ret slemt til det og det ødelægger også tråden. Det skal naturligvis forbedres.

Alternativet er, at dette er et skrevet medie, hvorfor man har tid og evner til at læse hvad man skriver endnu en gang, inden man opretter indlægget.

I øvrigt, for at vende Hazard. Han ligner en, der har udtjent sin værnepligt for os. Han har givet så meget og vundet mesterskaber med os. Jeg kan ikke fortænke ham eller bebrejde ham for at ville prøve noget nyt. Jeg tror du godt kan sætte ham på din liste over spillere vi skal af med.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Jfh
Jeg er helt enig med Gelmore, Carlo er også min favorit. Med hensyn til spillertrup så jeg gerne tilgang af angriber, de to vi har mangler i den grad klasse. Syntes egentligt at Morata startede stærkt, men er helt væk pt, måske er Prl ikke er stedet for ham. Giroud scorer simpelthen ikke mål nok, fin targetmand men for dårlig med fødderne.
Selvom jeg ikke kunne lide Costa´s attitude var han bare en fantastisk målscorer.
Skrevet af Benniersej
Det er satme sværg at finde spillere dagen i dag, hvor de virkelig kæmper for trøjen


I stedet for at købe middelmådige spillere, som nok IKKE vil give deres højre arm for en sejr, så bruge de unge talenter, som brænder for klubben og vil gøre alt i deres magt for at vinde.
Skrevet af Slettet(432058202410)
så bruge de unge talenter, som brænder for klubben og vil gøre alt i deres magt for at vinde.


Fint nok de unge brænder for klubben - OG vil gøre alt hvad de kan for at vinde, det hjælper bare ikke hvis niveauet ikke er der.
Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
det hjælper bare ikke hvis niveauet ikke er der.


Problemet er, at vi i de seneste par transfervinduet ikke har købt spillere, der kan forstærke holdet, men udelukkende spillere der fungerer som udskifter eller reservespiller.

I stedet for Moses eller Zappacosta kunne man i stedet afprøve Dujon Sterling eller Reece James f.eks i en cup-kamp.
Jeg kan personligt ikke se, hvad det skulle skade at afprøve dem, fordi vi har jo begge set niveauet hos Zappacosta og Moses.
Jeg har ikke noget imod at klassespillere/stjernespillere kommer ind og tager pladserne fra de unge gutter, men når man vælger at købe middelmådige spillere, der ikke er gode nok til start-11eren, tager pladsen fra dem, så bliver jeg sku lidt irriteret.

Drinkwater er endnu et godt eksempel, han kostede vel omkring 35-40 mio. pund. hvilket er meget for en reservespiller, kunne vi istedet ikke havde sparet de her penge, og istedet beholdt Chalobah eller RLC?

Skrevet af Cfever
I stedet for at købe middelmådige spillere, som nok IKKE vil give deres højre arm for en sejr, så bruge de unge talenter, som brænder for klubben og vil gøre alt i deres magt for at vinde.


Er det ikke lidt en floskel at alle unge spillere, vil give deres højre arm for klubben og vil gøre alt i deres magt for at vinde? Lad os tage Solanke som eksempel. Han havde (hvis jeg husker rigtigt) været i Chelsea siden han var 4 år, men insisterede alligevel på at få nogle helt absurde ting i hans kontrakt (vanvittig løn osv.). Han burde ret beset være en, der ville give højre arm for klubben, men der vægtede pengepungen altså tungere.

Problemet er, at vi i de seneste par transfervinduet ikke har købt spillere, der kan forstærke holdet, men udelukkende spillere der fungerer som udskifter eller reservespiller.


Jeg føler mig nu ret overbevist om at både Morata, Rüdiger og Bakayoko var tiltænkt at forstærke holdet, hvad jeg da heller ikke er i tvivl om at de vil gøre på længere sigt. Sommeren før det købte vi Marcos Alonso, Kante og David Luiz heller ikke spillere, jeg vil definerer som udskiftere eller reservespillere.

I stedet for Moses eller Zappacosta kunne man i stedet afprøve Dujon Sterling eller Reece James f.eks i en cup-kamp.
Jeg kan personligt ikke se, hvad det skulle skade at afprøve dem, fordi vi har jo begge set niveauet hos Zappacosta og Moses.


Jeg er ret enig med dig, men den falder tilbage på hvordan klubbens målsætninger er. Når man ikke har trænere, der er i klubben i mere end 3 sæsoner, bliver det vigtigere for trænerne at få succes her og nu end at skabe et mere langtidsholdbart koncept. Det lider vi ret meget under, når det lykkes os at præstere i en sæson. Holdet er ganske enkelt ikke gearet eller sat op til at levere flere sæsoner i træk.

Drinkwater er endnu et godt eksempel, han kostede vel omkring 35-40 mio. pund. hvilket er meget for en reservespiller, kunne vi istedet ikke havde sparet de her penge, og istedet beholdt Chalobah eller RLC?


Jeg havde gerne set man havde beholdt RLC i stedet for at hente Drinkwater, men Chalobah kan jeg altså ikke følge, han har på intet tidspunkt vist et niveau, der retfærdiggøre at han skulle tage en plads over andre talenter. Det er meget sigende at han også kun har fået 5 kampe for Watford.
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Problemet er, at vi i de seneste par transfervinduet ikke har købt spillere, der kan forstærke holdet, men udelukkende spillere der fungerer som udskifter eller reservespiller.Morata skal nok blive en gevinst. Han viste i starten af sæsonen, hvad han kan. Hvad der så er sket siden hen må guderne vide. - Bakayoko er også en god spiller, han er bare ikke faldet til endnu. Det er lidt det samme som at kalde Pogba en dårlig spiller fordi han leverer det han gør i United, for alle ved hvilken fantastisk spiller han kan være. Bakayoko har jeg da også være skuffet og irriteret over i denne sæson, men han skal nok komme i gang.

Rüdiger har fået mere og mere spilletid som sæsonen har skredet frem, og jeg synes han har gjort det fint.

I stedet for Moses eller Zappacosta kunne man i stedet afprøve Dujon Sterling eller Reece James f.eks i en cup-kamp.
Jeg kan personligt ikke se, hvad det skulle skade at afprøve dem, fordi vi har jo begge set niveauet hos Zappacosta og Moses.
Jeg har ikke noget imod at klassespillere/stjernespillere kommer ind og tager pladserne fra de unge gutter, men når man vælger at købe middelmådige spillere, der ikke er gode nok til start-11eren, tager pladsen fra dem, så bliver jeg sku lidt irriteret.


De er stadig meget unge - Ja man kunne forsvarer at bruge dem mod Forest i Carabao, men det er ikke Arsenal dette her. Så det skal du ikke forvente.

Zappacosta kan vi sagtens diskutere - Fordi det virkede om nogle som et desperat køb. Jeg kan godt lide hans rates op ad banen, men han har for mange dårlige indlæg. Tror heller ikke han kommer til at forstærke holdet i fremtiden. Moses ser jeg heller ikke som fremtidens mand, hvis det ender ud med et 4 mands forsvar.

Drinkwater er endnu et godt eksempel, han kostede vel omkring 35-40 mio. pund. hvilket er meget for en reservespiller, kunne vi istedet ikke havde sparet de her penge, og istedet beholdt Chalobah eller RLC?


Jeg skal gerne indrømme, jeg var stor fortaler for at hente ham. JEg synes han var fantastisk i Leicester. Han har desværre været ramt af skader i denne sæson. Men må da om nogen mere en mand efter din smag, for er der noget Drinkwater gør er det at kæmpe. Husker tydeligt hans spil i Champions League for Leicester hvilken kriger han var. Håber vi ser lidt af det samme i næste sæson.

Chalobah er ikke god nok - Han har fundet den rette klub i Watford.

RLC skal jeg være ærlig og sige, jeg tror ikke han har en fremtid i klubben.
Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
Det er meget sigende at han også kun har fået 5 kampe for Watford.


Godt tjekket på wikipedia.. Han startede de fem kampe og gjorde det så godt, at han blev udtaget til landsholdet. Så blev han skadet og har sættet ude siden. Så han har startet og spillet 100% af de kampe han har været til rådighed.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(432058202410)
kraftige rygter om United meget gerne vil have fingrene i Willian. Skulle ikke være skræmt af en pris på 450 millioner
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Kæmpe drop af donnarumma ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Sjovt såfremt at United stadigvæk gerne vil hente Willian, når man lige har hentet Alexis. Sad den anden dag og tænkte tanken om, at vi havde fået fingrene i Alexis, hvilket formentligt havde betydet, at Willian var røget på bænken. Heldigvis skete det ikke og Willian viser endelig hvor vanvittig en spiller han er. Har altid været stor fan af ham siden han kom til klubben, da han i min optik simpelhen besidder enorme kvaliteter som kan gøre livet surt for ethvert forsvar. Han har bare været lidt længe om at udfolde sine kvaliteter sådan for alvor. Hazard blegner jo nærmest for tiden ift ham.
come on Chelsea
Skrevet af Slettet(432058202410)
Sjovt såfremt at United stadigvæk gerne vil hente Willian, når man lige har hentet Alexis. Sad den anden dag og tænkte tanken om, at vi havde fået fingrene i Alexis, hvilket formentligt havde betydet, at Willian var røget på bænken. Heldigvis skete det ikke og Willian viser endelig hvor vanvittig en spiller han er. Har altid været stor fan af ham siden han kom til klubben, da han i min optik simpelhen besidder enorme kvaliteter som kan gøre livet surt for ethvert forsvar. Han har bare været lidt længe om at udfolde sine kvaliteter sådan for alvor. Hazard blegner jo nærmest for tiden ift ham.


Jeg har i mange sæsoner været irriteret på ham, fordi spillet mange gange gik i stå, så snart han fik den. Han spillede den tit tilbage.

Han er fantastisk for tiden, direkte, udfordrende. Ja Hazard blegner for tiden i forhold til Willian. Der i kan man se betydningen af hvad selvtillid oftest gør ved spillerne.

Vi skulle desuden have prissat Batshuayi til £53M
Captain America. FCM
Skrevet af Cfever
Godt tjekket på wikipedia.. Han startede de fem kampe og gjorde det så godt, at han blev udtaget til landsholdet. Så blev han skadet og har sættet ude siden. Så han har startet og spillet 100% af de kampe han har været til rådighed.


Tja det blev lige om jeg kunne huske han havde spillet, hvad jeg synes var lang tid siden (som der så også var en god grund til) og så tjekkede jeg bare hvor mange kampe han havde spillet. Det ændrer dog ikke ved at ham og Ake blev solgt fordi de ikke var gode nok. Anyway, har du noget du vil tilføje debatten eller vil du bare dobbelttjekke det jeg skriver? Det har jeg selvfølgelig ikke noget imod, du kommer bare til at fremstå som en teenagepige, der er blevet trådt over tæerne og vil have hævn. Get over it.
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Vi skulle følge Ramsey situationen tæt, hvis kontrakt udløber næste sommer.

Han kan virkelig være en fantastisk spiller, men samtidig kan han også være lige så elendig. Hans præstationer svinger meget.
Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
Get over hvad? Apropos teenage pige slang..

Det bidrager netop til debatten at påpege dit argument med fem kampe, er skudt helt ved siden af. Du ytre dig om noget, som du rent faktisk ikke ved noget om, men bare har læst i en hurtig vending. At det så ikke er første gang, gør det, det ikke bedre.

Det ville klæde dig, at holde dig til de ting som du har styr på, eller i det mindste undersøge det bare lidt dybere. Det er sgu ikke for meget at forlange.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cfever
Get over hvad? Apropos teenage pige slang..


Det er ret åbenlyst at du har et horn i siden på mig.

Det bidrager netop til debatten at påpege dit argument med fem kampe, er skudt helt ved siden af. Du ytre dig om noget, som du rent faktisk ikke ved noget om, men bare har læst i en hurtig vending. At det så ikke er første gang, gør det, det ikke bedre.


Lad mig endelig høre hvad det er for en debat, du mener du bidrager til ved at påpege en fejl, der faktisk er ret irrelevant i sammenhængen. Det er jeg ret spændt på.

Det ville klæde dig, at holde dig til de ting som du har styr på, eller i det mindste undersøge det bare lidt dybere. Det er sgu ikke for meget at forlange.


Og det ville klæde dig at være en respektfuld debattør i stedet for at påpege fejl udelukkende for at få andre til at fremstå i et dårligt lys.
We know what we are
Skrevet af maarkap
Nej, det har jeg faktisk ikke og jeg aner ikke hvorfor jeg burde have det.

Det er jo ikke bare en fejl. Du prøvede at dreje en situation, som du tydeligvis ikke kendte, til et brugbart argument for dig. Ikke klog dig på ting, som du aner intet om. Det er ikke sagligt.

Du må godt lyve for at sætte Chalobah i dårligere lys, men jeg må ikke påpege den fejl, fordi du mener det sætter dig i dårligere lys?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0