Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis armen ikke bevæger sig, så bliver den da netop sparket op på armen. Det er jo ikke arm til bold.

Du kan også vende den om og sige, at hvis det er et straffespark, så er der frit slag til at sparke bolde op på arme der ikke er limet ind til siden uden spillere kan nå at reagere.

Det er en vurdering hvor flere faktorer indgår. Herunder hvor langt ud fra kroppen armen befinder sig, men så sandelig også spillerens muligheder for at nå at fjerne hånden. Jeg medgiver gerne, at den kan dømmes - jeg siger bare, at den ikke nødvendigvis skal. Personligt er jeg ikke så tilbøjelig til at fløjte straffespark for hands, hvilket selvfølgelig også spiller en rolle i min stillingtagen.

Det blev så ikke afgørende og I skal have tillykke med sejren - det var helt fortjent. Jeg synes Kanté var banens bedste, for han kom i vejen for det hele som han plejer.
Skrevet af Black Spider
@ LP

https://twitter.com/amadoit__/status/997895971303501825

Nu bevæger armen sig jo åbenlyst med resten af spilleren, der på ingen måde står stille. Derudover er det jo ret svært som angribende spiller at undgå at ramme arme, der er så langt væk fra kroppen.

Derudover er det jo ikke vildt svært at holde armene tilnærmelsesvist ind til kroppen, frem for at flagre med dem som en håndboldmålmand, og hvis Young havde gjort det, så var hans arme jo ikke blevet ramt.

Men heldigvis endte det ikke med at blive afgørende.
Skrevet af YNWA"96"
Stort tillykke med FA Cuppen ! Sejren var måske ikke så køn, men som neutral seer synes jeg ikke man kan indvende så meget til sejren.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af maarkap
Fantastisk med en lille smule oprejsning. Det er ikke nok, men bedre end ingenting.

Babayoko spiller forresten igen en fornuftig kamp. Jeg tror på ham, på en tremands midtbane til næste sæson (4-3-3).
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Takker YNWA96 - god stil (tommel op)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af stofferc
De taler godt nok meget Hazard væk fra Chelsea i studiet. Som om man ikke kan sige nej til Real Madrid. Han er også i Chelsea i næste sæson.
-
Skrevet af maarkap
Ha, fantastisk af Rudy.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Chelseafc4ever
Men bestemt ikke overbevisende snak fra Hazard. Jeg håber godt nok ikke, at vi mister ham
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Cfever
Det er ham fjolset Grønborg, der mener Real Madrid er enhver spillers våde drøm.

Anyway fedt med et FA cup trofæ og se spillernes glæde. En god præstation over næsten hele linjen. Moses havde lidt problemer. Kante, Rudiger, Cahill, Bakayoko, Hazard, Courtois spiller alle fremragende.
We know what we are
Skrevet af Lynild
Ja tillykke! Et plaster på såret så at sige, og når det nu var ud af de to hold, så er jeg glad for, at I vandt ?

Mht. Hazard vil han blive savnet og skal erstattes, men så er det altså masser af kvalitet i holdet. Kante er jo verdensklasse, Azpi også, og kvalitetsspillere i stammen, og personligt har jeg fidus til Willian og Morata under en ny manager. Og så er AC og Rüdiger to meget kompetente unge forsvarsspillere der trods alderen og nogle udfald leverer en imponerende første PL-sæson.
Skrevet af maarkap
En ting har de ret i, i studiet. Chelsea har ikke en så dårlig trup.

Tibo
Azpi - AC - Rudy - Alonso/Emerson
Babayoko - Kante - RLC
Willian - Giroud/Morata - Hazard

Det er ikke City niveau, men hvad fanden er efterhånden det? Den falder tilbage på Conte og hans elendige taktik/opstilling. Lad os håbe at han ikke har skræmt Hazard væk.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100838201910)
@BS
Jeg må bare erklære mig uenig. Jeg synes ikke Young gør noget udfald mod bolden.

Men det er jo også lidt ligegyldigt nu, ikke?
Skrevet af Black Spider
@ Robert

Jeg ser ikke kanter som en absolut nødvendighed, især ikke for vores trup i og med, at vi egentligt ikke har nogle ægte kantspillere i folden i øjeblikket. Pedro kan gå under beskrivelsen, men det er vel også det? Er Hazard en klassisk kantspiller?

"Kant" betyder vek efterhånden ikke helt det samme som dengang vi snakkede Grønkjær og Rommedahl. Jeg mener bestemt, at vi kan kalde Willi og Pedro for kanter, ditto Kenedy, og Newcastle bruger jo rent faktisk RLC på kanten. Haz er også en ganske udmærket kantspiller.

Mit argument for nødvendigheden af kanter er ikke, at vi som sådan har brug for klassiske wingers, som løber op og ned mens de er limet til kridtstregen, men mere at vi har brug for spillertypen. Vi har brug for bevægelige spillere med hurtige fødder, godt bid i bolden, og en god forståelse for spil i små rum og udnyttelse af huller i en defensiv. Og det er generelt ikke de kompetencer, vi ser i centrale midtbanespillere.

Så noget der ligner Kanté, Bakayoko og RLC på midtbanen? Med Hazard/Bailey/Lemar på de to kanter og så Morata/Giroud som spidsangriber? Jeg så godt din lineup builder og det ser bestemt interessant ud. Nu leger jeg bare med den utopiske tanke, at RLC har en rolle på holdet at vende tilbage til.

Det afhænger lidt af modstanderen. I princippet kunne RLC nok godt spille central offensiv midt, men han kunne jo også have en rolle som atypisk kantspiller. Men jeg ser ham nu egentlig helst som partner til Kante.

Hvis Kante kan leve med at spille sammen med Cesc, og det har han jo gjort, så må han også kunne fungere sammen med meget hurtigere og mere bevægelige RLC. Sæt en relativt hårdtarbejdende Lemar ind foran og pludselig har vi en midtbanetrio, der har meget stærke offensive evner. Skal vi hurtigt justere, så kunne Lemar nemt skyde ud til venstre for Hazard, som så til gengæld skubber op som andenangriber. Dermed er det udskiftningsfrit at skifte frem og tilbage mellem 4-3-3 og 4-2-4.

Det ser bestemt svært ud. Han har været et flop indtil videre, ingen tvivl om det. Jeg vælger lidt at tro på flosklen omkring tid til at vende sig til PrL og alt det romantiske pladder for en gangs skyld, for en der tilsyneladende var en bærende del af Monacos gyldne generation, bliver ikke pludselig bare en dårlig fodboldspiller.

Jeg tror skam på at Baka godt kan have en fremtid for os. Men han skal godt nok stramme op, hvis han ligefrem skal være en bærende spiller.
Skrevet af Wise1964
Jeg har en begyndende tro på at Hazard bliver hvis han kan se et formål og ambition med projektet - han virker altså ikke som en spiller der bare stikker af, kan godt forstå det er fristende for ham men så alligevel ikke

Grønborg med følge er bare en flok spader der ynder at tale sig varm på alt der kan lugte af clickbait - de er tæt på uudholdelige i min optik

Og nu har jeg set det måske straffe med hånd på bold 5 gange - den er er så klokkeklar som den kan blive, han fører armen ud i en bevægelse = hånd til bold

Tak Lynild - jeg synes du rammer den meget godt ... vi har stadig masser af spillere med god kvalitet men det kræver naturligvis større investeringer skulle Hazard smutte - det gik jo også ganske fint i Liverpool efter Coutinho smuttede, så naturligvis kommet Chelsea også gennem det salg (hvis det sker)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Ja ja fuck den kamp var grim men en pokal er en pokal, når det så er sagt håber jeg hele holdet fester igennem iaften (også conte) og vi så vågner op imorgen til han er fortid i klubben og at Hazard i en brandert fløj en tur til madrid og gik amok i gaden så perez må kigge andet sted, og lige på vej ud af baren blev han gode bedste venner med Grizmann og overtalt ham til at komme til Chelsea, det er alt, det er alt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Black Spider
@ LP

Selvfølgelig er det underordnet nu. Kampen er fløjtet af, situationen var ikke afgørende for kampens resultat, så diskussionen er selvfølgelig fuldstændigt akademisk.

Men lad os bare acceptere, at vi ikke er enige og så håbe på et godt sommervindue uden alt for vanvittige beslutninger.
Skrevet af Wise1964
Mourinho starter med respekt og ender som en ynkelig lille mand i hans after match interview ... klassisk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Helt enig med dig Wise. Jeg håber man indser at Hazard smutter, hvis der ikke sker noget. "Hazard skal til en større klub" Chelsea har vundet 2 af de seneste 4 mesterskaber. Dog hælder jeg til at det straffespark er 50/50. Uden at jeg egentlig vil bevæge mig ud i en længere diskussion omkring det, vil jeg blot sige det er en man ærgrer sig over ikke at få, men også er glad for ikke bliver dømt imod ens hold.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Egentlig lidt morsomt at det idag er 6 år siden vi vandt Champions league med et hold som underpræsterede i ligaen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
Egentlig lidt morsomt at det idag er 6 år siden vi vandt Champions league med et hold som underpræsterede i ligaen


Holdet den gang havde nu en helt anden karakter end det i dag. Holdet i dag, på trods af en pt. bedre præstation i ligaen end i ´12, kan jeg simpelthen ikke se vinde noget europæisk. Det havde man en fornemmelse af, at holdet den gang kunne.
Thank you, José.
annonce
0