Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Sarri ville i hvert fald være et bedre match i forhold til transfer strategi/bestemmelse.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100838201910)
De italienske medier snakker mest om, at Sarri tygger på et tilbud fra Zenit. Ja, apropos Rusland.
Skrevet af maarkap
Giv os bare Roy Hodgson - han ved i det mindste hvordan man bruger RLC!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha. Woy i Chelsea, tjoh.

Det ville dog være besynderligt, hvis Chelsea har givet Sarri et tilbud og han så vælger russisk fodbold. Så må man næsten tænke, at han bare ikke har ambitioner om Premier League med alt hvad der følger med af presse mv. Kan selvfølgelig også være I har et andet navn i kikkerten.
Skrevet af Black Spider
@ Robert

Her kommer et lidt forsinket svar. Familien og især junior har taget voldsom tid disse dage.

Den slags hænder. Det gør lidt ondt at sige det, men den virkelige verden er trods alt vigtigere end at diskutere fodbold med folk på et internetforum. Og derudover er det jo også begrænset, hvor uenige vi rent faktisk er. :-)

det betyder også, at vi kun har 3 kantspillere i truppen, 2 hvis Willian smutter.

Jep. Hvilket er årsagen til, at jeg personligt håber, vi køber et par stykker. Hvis vi bare køber dyre midtbanespillere og en midterangriber, så kommer vi til at mangle den dynamik og det tempo, der rent faktisk skaber chancerne.

Igen, jeg kender ikke Lemar så godt, men hvad klipsne på nettet lige fortæller, ville han være et fint aktiv for os.

Jeg vil heller ikke påstå, at jeg ligefrem kender ham. Det er mere et spørgsmål om mavefornemmelse. Han er dog, i min optik, mere end kreativ mand bag ved bolden, end han er en kantangriber som laver løb efter løb foran bolden. Mere Willi end Pedro, med andre ord.

Men hvis Pedro tager et år mere som bredde, vi holder på Kenedy, og vi måske endda også får fat i Bailey, så er der jo masser af hurtige folk til rollen som løber foran bolden.

Isco og Lemar virker som en våd drøm, men skal Willian/Pedro derudover erstattes 1-1 med en helt 3. spiller?.

Hvis Haz smutter, så er jeg med på Isco + Lemar, men ellers tror jeg, at det bliver et tilfælde af for mange kokke og for få tjenere, hvis vi henter dem begge. Men jeg ville være meget tilfreds hvis bare vi henter en af dem.

Typemæssigt, hvis vi har en kreativ playmaker-type centralt, Haz som 50/50 spilskaber og angriber, en regulær midterangriber centralt foran, og så en løber i højre side, så tænker jeg at de balancerer hinanden relativt godt ud. Der vil være nok boldspillere til, at vi ikke er afhængige af at drible os igennem en lukket boks, og der vil være nok driblere til, at vi også har en mere direkte mulighed, hvis det polerede spil ikke virker.

I den sammenhæng er Haz vigtig som balanceskaber, da han dels kan spille direkte men samtidigt også er meget god til at se hvor medspillerne er.
Skrevet af Cfever
Ancelotti så godt som officiel i Napoli, huskigsrygter var der først igen! Det lugter af Sarri i Chelsea. Hvad er den generelle holdning til dette? Han er mildest talt excentrisk, men er vant til det ledelsessetup som Chelsea har. Jeg tror på det bliver godt (hvis han altså kommer).
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ancelotti så godt som officiel i Napoli, huskigsrygter var der først igen! Det lugter af Sarri i Chelsea. Hvad er den generelle holdning til dette? Han er mildest talt excentrisk, men er vant til det ledelsessetup som Chelsea har. Jeg tror på det bliver godt (hvis han altså kommer).Han er blevet fyret - Så Abramovich slipper endda for at betale de £7M der var snak om for at købe ham fri.

Jeg håber han overrasker mig positivt - For jeg er super glad hvis han kommer til.

Mit problem er - Ja han har vist sig frem i ligaen, men har godt nok haft problemer med at fokusere på flere turneringer ad gangen (Napoli har ihvertfald). Han er kun lige begyndt at lære engelsk - Så vi skal igen have en træner, der sidder til pressemøder med en ved siden af sig.


Jeg er mere vild med tanken om Ballack som Director of Football som der er snak om. Han er ihvertfald med på listen over kandidater sammen med Belletti & Luis Campos.
Captain America. FCM
Skrevet af Jax Lothbrok
Nu stiller jeg et helt grundlæggende spørgsmål, som jeg håber en der har fulgt mere med i italiensk fodbold end jeg selv, kan besvare;

Hvad er det Sarri tilbyder som Conte ikke kan?
Og vend den samtidig om; tilbyder Conte noget som Sarri ikke kan?

Jeg må ærlig talt indrømme at jeg er lidt lunken ved tanken - af den simple grund, at jeg egentlig kun føler at Sarri bliver talt op herinde af fans som jeg selv - men hvor meget har han vundet og bevist? Altså, udover at Napoli spiller nogenlunde seværdig fodbold?
Jeg vælger at være åben omkring ham, men jeg siger også blot at jeg ikke kører gaderne tynde med flag hængende ud af vinduet og hornet i bund, over at han bliver rygtet til os :-)

Ballack som Director kunne være spændende!
Skrevet af Geddar , moderator
Sarri er virkeligt dygtig til at arbejde offensive mekanismer ind på et hold, og justere så systemet og mekanismerne passer til materialet. Hvis man lagde mærke til Napoli over flere kampe ville man ret hurtigt kunne spotte nogle mønstre i offensiven. Og allierede hos Empoli kunne man se han var dygtig til den del.

Svagheden skal klart findes i defensiven, hvor han spiller ret åbent, og hans hold gerne lukker en del mål ind.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Jeg må også erkende jeg er i syv sind omkring Sarri - han har intet vundet, virker lidt tillukket og som en træner der ikke umiddelbart passer ind i Chelseas DNA.

Min bekymring er dog ikke mere begrundet end det jeg har set/hørt det sidste halve år - men skal vi nu helt udelukke at Conte fortsætter?

Og det ville pynte gevaldigt at få lukket nogle aftaler inden VM med de spillere vi SKAL have, inklusiv Hazard og Courtois
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
En mand som over nogle sæsoner har presset Juventus i mesterskabskampen til det yderste, med et langt mindre budget, synes jeg er en flot bedrift.

Udover det som Gedder aå rigtig skriver, så er han også en træner som virkelig kan flytte spillerne til næste niveau. Og med flere spændende unge spillere som banker sig på til truppen, så tror jeg måske vi kan få flere af dem til at få deres gennembrud (ihvertfald mit håb).

Men især den indbyrdes forståelse ift hvem der gør hvad hvornår i offensiven virker til noget som han er rigtig dygtig til. Lidt som at se et NFL angreb i aktion, hvor man har nogle forskellige konstallationer ift hvilket forsvar/hold man er oppe imod.

Jeg er selv tilhænger af, at frihed kommer via en god struktur ift den offensive del af spillet. De mønstre har jeg ikke rigtigt kunne genkende under hverken Mourinho eller Conte, når man eksempelvis spillede mod lavtstående hold. Det har meget været individuelle aktioner fra spillerne som i mine øjne har skulle løse den del af spillet.

Jeg vil også hellere have en træner som har en tilgang om, at vi skal score flere mål end modstanderen, fremfor en træner hvis førsteprioritet er at modstanderne ikke må score imod os.

I sidste ende er fodbold også underholdning, hvor det handler om at gøre sig lækker ift branding af logoet. Vinde folks hjerter ift fremtidig fanskare på verdensplan, sponsorer m.v.

Kan man ikke underholde med det budget vi trodsalt har, så kræver det at man som træner vinder titler for ikke at stå for skud. En ting som Mourinho og Conte ofte har kunne dække sig ind under. Havde vi nu ikke spillet så kedeligt og uinspirerende det meste af sæsonen, samt undgået al støjen i spillertruppen så havde Conte nok også fortsat været træner efter sommerferien tiltrods for den manglende CL plads.

come on Chelsea
Skrevet af Slettet(432058202410)
Og det ville pynte gevaldigt at få lukket nogle aftaler inden VM med de spillere vi SKAL have, inklusiv Hazard og Courtois.


De har jo begge udtalt at deres fremtid først falder på plads efter VM - Men kan da godt være hvis Sarri bliver hentet, at det ændrer sig..


Morata er desuden blevet spottet sammen med sin agent og en Juventus official i Milan.


Håber sku snart vi får Jean Michael Seri handle på plads. Hvis det er rigtigt at Nice forlanger €40M for ham - Så er det da bare at slå til. Han er meget lig Kante - Dog ikke helt deroppe. Det er der ingen der er.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Gelmore

Kigger morata på hus i Milano ? ... ha ha

Forza

Jeg er ikke nødvendigvis helt uenig, men jeg synes vores akademi er skolet på en bestemt måde som virker og det ville være meget underligt at skifte helt retning til en gang hullahulla fodbold ... ikke sagt at han praktiserer den slags, men han har intet vundet med Napoli og det har virket som om han ikke kunne håndtere flere turneringer af gangen i jagten på scuðettoen

Men jeg vil da glædeligt overraskes
I min optik er Chelsea dna = stenhårdt arbejde, defensivt kompakte og lederskab ... det må han gerne stå på mål for om muligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Han er godt nok slet ikke lig Kanté. Seri er midtbanedirigent, der svinger taktstokken i det opbyggende spil. Han sættes gerne sammen med en bolderobrer. Ser man bort fra manglende højde kunne et partnerskab med Kanté give mening.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Forza Zola
Seri synes jeg er en rigtig dygtig spiller på bolden. Blev mig bekendt på et tidspunkt sammenlignet med Xavi (overdrivelse fremmer forståelsen) hvorfor Barcelona også havde ham i kikkerten.

Må dog tilstå, at jeg ikke har set særligt meget til ham det seneste års tid.

@ Wise

Tror dog heller ikke at manden (Sarri) er komplet idiot og ikke ved hvordan man forsvarer sig. Men kan godt lide hans filosofi omkring hvordan spillet skal spilles. Lidt ala angreb er det bedste forsvar.
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
@Geddar

Tremandsmidtbane er svaret, med Kante som bolderobere, Seri til at føre bolden frem og RLC/Babayoko med noget fysik. Jeg er sikkert billigere i løn end Sarri..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Geddar , moderator
Du har min stemme, maarkap!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Binde
Ballack eller belletti som DOF kunne være rigtig spænende! De var begge konge til langskud, som var en personlig favorit for den 12/13 årige mig :-)

Mht. Sarri og Conte, ville egentligt ikke ha´ noget imod Conte som cheftræner næste sæson, såfremt han for den fornødne opbakning fra bestyrelsen, samt at købe de spillere ind han ønsker, en ting en Hazard også har efterspurgt i forbindelse med en eventuel forlængelse. Længe siden der sidst har været ro bag kulisserne, så mon ikke hr. Conte får sparket og Sarri bliver ansat og erstattet inde. 2020/21 går igang.
Skrevet af Jax Lothbrok
Binde

Jeg synes også vi skal ansætte Ballack eller Belletri som Director of Football pga de var gode til langskud ;-)

Spøg til side, så kunne det være spændende.
Skrevet af Black Spider
@ Wise

det ville være meget underligt at skifte helt retning til en gang hullahulla fodbold ...

Kan vi nu ikke lige forsøge at bevare bare antydningen af respekt? Sarri og Napoli har rent faktisk presset Juventus gennem et par år.

Det lyder selvfølgelig lidt som det tynde øl, men i praksis er Serie A jo et røvkedelig liga med ét hold og spændingen ligger i kampen om at være best of the rest. For Juve vinder. Juve vinder altid. Det er fuldstændigt lige så snothamrende ensidigt som Bundesligaen.

Derudover har Napoli ikke bare pakket sig ned og spillet italiensk. De har faktisk været rimeligt offensive. Det er ikke Mous betonlort i en mudret sovs af betonpis og betonbræk. Det er ikke Contes "pragmatiske" hyper-defensive "vi skal holde nullet, om vi så skal spille med 10 forsvarsspillere" fjolleri.

Napoli har, med et meget lavere budget og et meget smallere hold, alligevel fundet nosserne til at gå ud og angribe modstanderne, i stedet for at stå dybt, afvente, afvente, afvente, lide uden bold, lægge pres i gå-tempo, og så halvhjertet forsøge med 2-3 folk i en "hurtig omstilling".

Så umiddelbart har jeg rimeligt meget respekt for Sarris præstationer. Egentlig mere end jeg har for Contes. Serie A var voldsomt bovlamt dengang han overtog Juve og deres manglende resultater var jo ikke fordi deres hold var dårligt eller deres økonomi var ringe. Derudover var Conte jo lige så ringe i diverse cup-turneringer som Sarri, på trods af at have et bredere hold.

I min optik er Chelsea dna = stenhårdt arbejde, defensivt kompakte og lederskab ... det må han gerne stå på mål for om muligt

Vores "DNA" har ført os til katastroferne Mou 2 og Conte. Måske er det tid til at få noget nyt materiale ind i vores genetik.

Efter fem år med det her hyperdefensive idiotfodbold, fem år hvor vi totalt har spildt en af verdens bedste fodboldspillere på enten at være en general uden en hær eller blot at være en gemen kontraløber, så er jeg efterhånden villig til en omgang indianerfodbold, så længe vi bryder mønstret.

Liverpool har to af vores offensive spillere, og en af dem har båret holdet op i top 4. City har lige smadret stort set samtlige ligarekorder og deres offensiv er bygget op omkring en anden af vores offensive spillere. En fjerde spiller har været et halvt år i Dortmund og er gået fra "katastrofe som vi måske kan sælge for 20 mio" til at vi realistisk kunne få 50-60 for ham, hvis ellers vi ønskede at sælge. En femte er gået fra at være ubrugelig fuldback til at være pålidelig midterholdskant på et år. En sjette er gået fra at være mere eller mindre uønsket evighedstalent til at være med på landsholdet og et lyspunkt på sit klubhold.

Fælles for dem alle er, at de alle pludselig blev meget bedre, lige så snart de ikke var hos os. Nok er nok. Galskaben må og skal stoppe. Kan du forestille dig hvor vanvittig vores offensiv ville være, hvis vi havde haft Haz-Bruyne-Salah bag en angriber?

Vi er ikke den rigeste klub i ligaen. Vi er ikke engang tæt på at være det. Vi er ca på niveau med Arsenal, dog med den forskel at vi skal til at ofre lidt på en stadionudvidelse. Og derfor er dybest set en fuldbyrdet katastrofe, at vi ikke udnytter de spillerressourcer, vi trods får skrabet til os. Vi kan simpelthen ikke fortsætte på den måde og stadigvæk håbe på at være øverst i fødekæden. Det er ikke muligt.

Så det du reelt siger, antageligt uden egentlig at mene det, er at du foretrækker at være fuckdoll for City og ManU, for DNA´ets skyld, frem for at ændre og omstille dig, så vi måske kan får rettet en fuldstændigt gennemført idiotisk situation. Og lige præcis i den holdning er jeg kategorisk uenig.
annonce
0