Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
tror du skal regne med at datoen den 31 har meget at sige vdr hvorfor det ikke er på plads i nu.

The coach is understood to have a £7million release clause in his contact, valid until the end of May.

Chelsea håber nok at forhandle den ned, men som jeg kan læse mig frem til siger nogen det skal vi nok ikke lige regne med også selv om de har ansat Anci
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
Tror ikke der er den store tvivl om at Sarri bliver den nye manager, flere medier og personer tæt på situationen bekræfter også dette. Det vel bare et spørgsmål om tid før at det bliver officielt.

Det hvad jeg er mest urolig for er at der ikke er nogen meldinger om at Chelsea er tæt på nogen nye spillere. Ved godt det er tidligt i vinduet, men vi har allerede set andre klubber være hurtigt ude trods dette. Vi bliver rygtet meget sammen med spillere som Koulibaly, Lewandowski, Icardi, Seri, Bailey. Men jeg frygter bare endnu et transfervindue hvor Chelsea er for langsomme til at få lukket handler og andre klubber kommer ind og henter dem foran. Se bare Alex Sandro som vi ihærdigt har prøvet og hente, han ser nu ud til at komme tættere og tættere på United. United skulle eftersigende også være hoppet ind i kampen om Koulibaly. CIty og Liverpool bliver bare stærkere hele tiden. Hvis Chelsea vil have nogen som helst forhåbning om at være med i mesterskabs kampen næste sæson, så skal de have et usandsynligt godt vindue, hvor en masse spillere ryger ud og bliver skiftet ud med kvalitets spillere. Hvis ikke, så tror jeg godt vi kan forberede os på endnu en lang sæson hvor vi skal kæmpe om at bare komme i top 4..
Skrevet af Vince71
Ifølge flere italienske og engelske medier tyder det på at Sarri gerne vil have Icardi som sin første signing. Hvis det passer at Icardi har en frikøbsklausul på 7-800 mio, så er det da absolut værd at byde på den, eller evt som nogle medier skriver sende Morata afsted + penge for ham. Michy ser jeg desværre ikke få nogen chance i Chelsea trods sin fremragende form og bliver nok solgt til Dortmund. Morata virker mere og mere som en spiller der bare gerne vil væk. Lewandowski og Higuain ville jeg have det stramt med at Chelsea hentede når man kigger på deres alder og den pris vi nok skulle give.
Skrevet af Black Spider
Se bare Alex Sandro som vi ihærdigt har prøvet og hente, han ser nu ud til at komme tættere og tættere på United. United skulle eftersigende også være hoppet ind i kampen om Koulibaly.

Det er fint. Lad ManU om at betale 100 for Sandro og 110 for Kouli. Vores behov for de to er ikke stort nok til at berettige den slags beløb.

følge flere italienske og engelske medier tyder det på at Sarri gerne vil have Icardi som sin første signing. Hvis det passer at Icardi har en frikøbsklausul på 7-800 mio, så er det da absolut værd at byde på den, eller evt som nogle medier skriver sende Morata afsted + penge for ham.

110 mio euro, for at være lidt mere præcist. Dertil kommer så agent-pis, sign on fee, og selvfølgelig den idiot-løn, vi bliver nødt til at tilbyde. Billigt er det ikke, og lad os nu ikke falde for den fikse ide, at mål kommer fra dyre angribere, og så behøver man slet ikke opbyggere til at skabe chancerne til dem.

Derudover vil jeg for god ordens skyld lige nævne, at Icardi er af samme højde som Oscar og mindre end Bats.

Jeg ser personligt hellere, at vi starter med at gå all in på enten Lemar eller Fekir, så vi kan aflaste Haz lidt og eventuelt have en plan B hvis Haz vil videre.
Skrevet af KnockOut
Jeg på lige som BS sige jeg er ret ligeglad med angriber, wingbacks og centerbacks like nu, det handler 100% for mig om at styrke pladsener lige bag angriber ved siden af harzard og evt willian, der skal bare hentes kvalitet ind der.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
@Black Spider
Det er fint. Lad ManU om at betale 100 for Sandro og 110 for Kouli. Vores behov for de to er ikke stort nok til at berettige den slags beløb.


Prisen på Alex Sandro og Koulibaly lyder på at være væsentlig mindre end 100. Så selv hvis United tog dem, bliver det næppe til de priser du kaster rundt med. Sorry men med AC, Zouma og Rudiger (antager at Cahill og Luiz ryger) på CB pladserne, vinder vi næppe noget (endnu). Jeg ved godt Chelsea fans incl mig selv elsker disse 3 spillere og ser en stor fremtid i dem alle. Men de 3 er altså bare ikke gode nok på nuværende tidspunkt imo til at bære forsvaret en hel sæson og vinde titler. Jeg synes i den grad at vi kunne bruge en venstre back. Alonso som venstre back i stedet for wing back er bare ikke optimalt. Der en grund til at Chelsea fans kalder ham for slow-mo Alonso. Hans forsvar er meget blandet og hans fart er meget svær at få øje på. Emerson er en god spiller, men om han har det niveau vi skal bruge af stadig i luften.

Og lad os nu ikke falde for den fikse ide, at mål kommer fra dyre angribere, og så behøver man slet ikke opbyggere til at skabe chancerne til dem.


Ja bortset fra at Icardi i 4 sæsoner i træk har været utrolig stabil i sit spil. Han har scoret samlet 98 mål og 21 assists i de 4 sæsoner og han er kun lige blevet 25. Tør godt garantere han kan give os 20+ over en sæson. Problemet er jo at Chelsea skaber masser af chancer, men at Morata ikke kan score på dem. Tror ærlig talt ikke du kan finde en angriber i PL som er kommet frem til flere store chancer end ham. Han har jo brændt mange 100% chancer. Med lidt mere skarphed kunne han jo nemt have scoret 20-25 mål i PL. Chancerne har der været utalige af. Jeg er enig med jer andre i at der skal handles ind til kanterne og dem bag ved angriberen. Men at dem bag ved angriberen ikke skaber chancer nok til angriberen, er noget pjat og sige. Desuden kan man rolig forvente at Michy nok er på vej væk. Morata ligner en som gerne vil væk. Så ligegyldigt hvordan i alle vender og drejer det, så er det meget sandsynligt at vi alligevel skal ud og kigge på en ny angriber. Der vil jeg personligt 100 gange hellere hente en Icardi, end en 30 årig Lewandowski/Higuain. De der Kort tids løsninger som Chelsea er begyndt på, skal vi skynde os væk fra igen!

Derudover vil jeg for god ordens skyld lige nævne, at Icardi er af samme højde som Oscar og mindre end Bats.


Og??

Jeg ser personligt hellere, at vi starter med at gå all in på enten Lemar eller Fekir, så vi kan aflaste Haz lidt og eventuelt have en plan B hvis Haz vil videre.


Igen, jeg er enig i at der OGSÅ skal handles ind på disse pladser. Fekir synes jeg er et rigtig godt bud. Men så er vi tilbage til den snak om at andre klubber tager spillerne foran os, for han begynder mere og mere at ligne en kommende Liverpool spiller. Ved ikke helt om Lemar er den spiller vi har brug for. Jeg så selv hellere at gik efter Leon Bailey eller Malcolm i stedet for ham. Fekir og Bailey/Malcolm kunne blive et rigtig giftigt angreb med fart!
Skrevet af L'Imperatore
Man skal aldrig sige aldrig men jeg har godt nok umådelig svært ved at se Icardi skifte til Chelsea.

- Han har sagt utallige gange, at han helst vil blive i Inter og spille chl med dem(hvilket endelig er sket) og så også i det lys, at Chelsea en sjældent gang ikke er i chl.
- Han er kaptain og både ham og familien trives i Milano
- Inter har sagt de ikke behøver sælge profiler, og specifikt at Icardi bliver. At projektet er bygget op omkring ham.
- Inter er i chl, hvorfor de ikke er tvunget til at sælge
- Hans frikøbsklausul er relativ høj , så realistisk er det vel kun Manchester klubberne, PSG, Barcelona og Real der kan smide den slags penge. De er ihvertfald de eneste der har været i nærheden eller smidt over det beløb.

Jeg skal godt nok se nogle konkrete beviser på at de rent faktisk forhandler, før jeg tror på den handel kan ske.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Vince71
@L´Imperatore

Jeg tror da også selv det bliver svært og få ham, men det ville imo være dumt ikke og prøve da Michy og Morata højst sandsynligt er på vej ud. Som jeg også skrev længere op så går rygtet netop på at Chelsea potentielt ville sende Morata og penge den anden vej for at få ham, hvilket umiddelbart ikke lyder dumt. Man skal heller ikke glemme at der nok er en del spillere som bliver solgt her til sommer. I øvrigt så skriver flere medier også at Icardi og hans agent vil sætte sig ned med Inter denne sommer og diskutere fremtiden (hva end det så betyder)
Skrevet af L'Imperatore
Jeg skal ikke kunne sige hvad Inter ledelsen tænker, men baseret på hvad de siger, så tror jeg ikke den handel ville give nogen mening for Inter med det niveau Morata har lagt for dagen kontra Icardis. Det ville være direkte at skyde sig selv i foden med en lottokupon, som vi aner ville fungerer i Inter, istedet for en mand som har bombet og er en integral del af holdet. Specielt tåbeligt for Inter i en situation, hvor de ikke er tvunget til noget.


I øvrigt så skriver flere medier også at Icardi og hans agent vil sætte sig ned med Inter denne sommer og diskutere fremtiden

Ja det er i forlængelse af at man i Inter overvejer at forlænge med Icardi og give ham mere i løn samt øge klausulen. Det er så bare spind for Wanda (hans kone og agent) om at få det opfyldt. Det var samme nummer fra hende sidste sommer.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Vince71
Inter er en god klub, men han bliver der næppe hele sin karriere. Desuden er serie A heller ikke nyt for Morata. Som du også skriver, aldrig sig aldrig. Bare Chelsea ikke igen kommer til at sidde for længe på deres flade røv mens konkurrenterne henter den ene gode transfer hjem efter den anden og vi kommer til at sidde tilbage med 3,4 eller 5 valget. For der er ikke nogen tvivl om at der skal bruges penge denne sommer, hvis Chelsea vil have nogen af de spillere de pt bliver rygtet sammen med.
Skrevet af L'Imperatore
Inter er en god klub, men han bliver der næppe hele sin karriere

Det tror jeg nødvendigvis heller ikke, men jeg synes ikke det ligger i kortene at bliver nu, og ihvertfald ikke Chelsea (nu vel og mærke) (uden at fornærme jer ,I er trods alt større sportslig), men omstændighederne pt taget i betragtning , så virker Real eller Bayern eller Manchester klubberne som et bedre bud fra et "Icardi perspektiv", hvis han vil skifte.

For der er ikke nogen tvivl om at der skal bruges penge denne sommer, hvis Chelsea vil have nogen af de spillere de pt bliver rygtet sammen med.

Det anfægter jeg bestemt heller ikke. I kommer helt sikkert til at bruge penge, fordi det var da en farce at se Conte ikke kunne få nogle forstærkninger. Jeg tror dog de der rygter om Icardi er ren spekulationer fra mediernes side , og i formentlig kommer til at kigge andetsteds af de føromtalte grunde.

Lewa er passende blevet ledig på markedet ;)
Pazza Inter Amala
Skrevet af Vince71
ihvertfald ikke Chelsea (nu vel og mærke) (uden at fornærme jer ,I er trods alt større sportslig), men omstændighederne pt taget i betragtning , så virker Real eller Bayern eller Manchester klubberne som et bedre bud fra et "Icardi perspektiv", hvis han vil skifte.


Der er skam ingen fornærmelse i det, da du fuldstændig har ret. Manchester klubberne har dog ikke brug for en ny angriber. Real giver mening hvis de ikke får Lewandowski og Bayern selvfølgelig hvis Lewandowski ryger :)

Jeg tror dog de der rygter om Icardi er ren spekulationer fra mediernes side , og i formentlig kommer til at kigge andetsteds af de føromtalte grunde.


Det hele er jo bare rygter og jeg tror da heller ikke selv at Icardi ender hos os. Selv hvis Sarri rent faktisk gerne vil have Icardi til Chelsea som mange skriver, betyder det jo heller ikke vi får ham. Jeg håber bare at de prøver!

Lewa er passende blevet ledig på markedet ;)


Lewandowski må meget gerne tage til Real for min skyld. De der 30 årig signings er jeg sku ikke den store fan af. Slet ikke til den pris det ville kræve :)
Skrevet af Wise1964
Jeg frygter også vi igen igen er for langsomme i transfervinduet og satser på I får ret, at vi i det mindste har en træner linet op. Lewandowski er jeg meget ambivalent omkring, han er frygtindgydende men har alderen i mod sig og spørgsmålet er vel hvor mange år han har tilbage på absolut topplan inden han mister fart.

Icardi tror jeg ikke på ville vælge os med den manager, hun vil sgu hellere have sydens varme og tøjstil ... harman ikke læst op på hende kan det anbefales, det er virkelig et sidestykke uden lige.

Hvad sker der omkring organiseringen internt i klubben, hvor er sportsdirektøren henne - skulle Ballack ikke i spil til den position?

Og tillykke til Mr. A med sit Israelske statsborgerskab ... satme en farce at han nu kan vende tilbage uden visum fordi han er Israelsk statsborger.

@BS

Er Lemar og Fekir vejen frem for os? ... igen, mit franske er ikke så godt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Sorry men med AC, Zouma og Rudiger (antager at Cahill og Luiz ryger) på CB pladserne, vinder vi næppe noget (endnu).

Jeg tror ikke, Cahill skal nogen steder. Han er anfører, veteran, og fin at have som støttepædagog. Luiz er muligvis på vej videre, men han er på kontrakt et stykke tid endnu og hvem skulle købe ham?

Problemet er jo at Chelsea skaber masser af chancer, men at Morata ikke kan score på dem. Tror ærlig talt ikke du kan finde en angriber i PL som er kommet frem til flere store chancer end ham. Han har jo brændt mange 100% chancer.

Jeg er slet ikke enig i den betragtning. Altså, vi skaber chancer, men vi skaber jo ikke "masser af chancer" bare fordi Morata har brændt vel 7-8 100% chancer gennem sæsonen. Derudover skal du lige huske at vurdere om vi skaber nok gode chancer og om vi gør det tilstrækkeligt pålideligt? Og igen er mit svar på begge, nej, det gør vi ikke.

Der vil jeg personligt 100 gange hellere hente en Icardi, end en 30 årig Lewandowski/Higuain.

Higuain og Lew er jo helt absurde. Du kan lige så godt hive Bale ind også. De giver ingen som helst mening.

Prisen på Alex Sandro og Koulibaly lyder på at være væsentlig mindre end 100.

Vi har mig bekendt prøvet med bud i omegnen af 60-70 på begge og fået den slags bud afvist, og det var så vidt jeg husker før PSG og Barca pludselig gjorde bud på 100+ helt tænkelige.

Det kan være, at Juve føler sig gavmilde omkring Sandro, men Kouli er vel stadigvæk på en længere kontrakt hos spaghetti-udgaven af Levy. Så måske bliver det ikke 200 mio til sammen. Måske bliver det kun 160. Gør det nogen praktisk forskel?

Igen, jeg er enig i at der OGSÅ skal handles ind på disse pladser. Fekir synes jeg er et rigtig godt bud. Men så er vi tilbage til den snak om at andre klubber tager spillerne foran os, for han begynder mere og mere at ligne en kommende Liverpool spiller. Ved ikke helt om Lemar er den spiller vi har brug for. Jeg så selv hellere at gik efter Leon Bailey eller Malcolm i stedet for ham. Fekir og Bailey/Malcolm kunne blive et rigtig giftigt angreb med fart!

Fekir og Lemar er begge CAM typer, centrale tiere med andre ord, hvor Bailey og Malcom er kantspillere. Derfor en af Fekir eller Lemar og en af Bailey eller Malcom. Eller en af de andre løbestærke, driblestærke kantfolk rundt omkring.

Men problemet er selvfølgelig, at vi ikke både kan lægge 160 mio for Kouli og Sandro og dertil også lægge 60 for Fekir og dertil lægge de 40-50 som Bailey kan risikere at koste. Og hvis vi også skal lægge ~100 mio for Icardi, så kan vi hurtigt snakke om indkøb for 350 mio pund. Selv hvis vi sælger Bats for 50 og Morata for 60, så er net spend over 200. Det kan ikke lade sig gøre.

Og det er før vi overvejer, at vi kommer til at købe Sarri fri og dertil fritstille Conte, hvilket til sammen koster ~15-20 mio.

Den matematik går simpelthen ikke op. Derfor er vi nødt til at vælge vores kampe og forstærke der, hvor det giver mest, og så tage tingene i rækkefølge.
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Lewa frygter man jo bliver en rendyrket gentagelse af Shev, bare til meget højere pris. Åbenlyst nej tak hvis vi skal til at købe ham fri.

Om Lemar eller Fekir er "vejen" frem aner jeg ærligt talt ikke. Men jeg tror ikke, at nogen af dem er direkte blindgyder, og jeg tror at begge kan spille ganske fornuftigt sammen med Hazard. Derudover tror jeg også, at de kan blive ret nyttige i en fremtid uden Cesc og eventuelt Hazard, og det er et scenarie, jeg føler, vi er nødt til at overveje.

Skrevet af KnockOut
Grunden til jeg siger som jeg gør er jeg forventer vi har 70-100mil at bruge på nye spiller (uden salg) og uden CL i år og da jeg ikke har set et salg af bats (som jeg tror er mulig) eller salg af Morata (som jeg ikke tror på) så går jeg ud fra det er de penge og spiller vi har, alså skal penge bruges på en spiller eller 2 ved siden af Hazard

At jeg så håber vi sælger, Bats, Fabregas, Luiz (måske), Zappa, Kennedy.
Og der ved får penge til mere forstærkning.

Tror man vurdere lavet hvis man tror leon B kan købes til 40-50mil, BMC har kigge på ham og rygter siger bud starter ved 50mil.

Håber Zouma, RLC mm kommer tilbage og kæmper om en plads på holdet.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Benniersej
Super Frankie har skrevet under på en 3-årig aftale med Derby. Lad os håbe at han i fremtiden, bliver træner i Chelsea med Terry og Morris ved hans side. Apropos Morris så skulle han blive en del af Lampards trænerstab i Derby.

Hvis Morris som forventet bliver en del af Lampards trænerstab, kan det åbne en mulighed for, at John Terry bliver træner for U-18.
Skrevet af Cfever
Terry har også sagt stop i Aston Villa, det kunne godt tyde på at han var på vej tilbage til Chelsea.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Hvad siger folk til Zidane til Chelsea?? Det ser ud til at Chelsea fans og medierne går helt i selvsving efter at han er stoppet. Mange mener endda at Chelsea er blandt favoritterne til at få ham, specielt da Sarri stadig ikke er i hus.
Skrevet af Benniersej
Zidane, nej tak.

Det ser ikke ud til, at vi får et nyt stadion i nærmeste fremtid. Stadion projektet er blevet udskudt.
annonce
0