Snak

Mere indhold efter annoncen
Bliver helt forpustet af at læse nogle sider tilbage og få et overblik over hvad den gennemsnitlige bruger herinde mener bør handles ind/sælges ud af til sommer :)- Sikke et hold vi kan ende med at få hva!

For det første, er et salg af Hazard og Oscar udelukket. Bliver sgu næsten sur når jeg læser fanindlæg der tydeligt bærer præg af, at der er én der er hoppet i med begge ben i forhold til det store mediecirkus. Det er silly season for dælen, man må lige lære, at der er visse kilder som man bare skal styre laaaangt udenom. (her tænker jeg især engelske medier såsom Daily (F)Mail, Daily Star og lignende)

For det andet, er det tilgengæld dejligt at læse, at der alligevel er en del der vil diskutere seriøse bud på eventuelle salg/handler på de 3 positioner der har/bør have størst prioritet over sommeren. (læs; LB, CM og ST, hvoraf de to mest nødvendige områder, som jeg ser det, er CM og ST)

LB: Mener ikke at PvA er god nok, hans defensive evner rækker simpelthen ikke til det Mourinho vil kræve. Der skal handles en ny ind, og ønskescenariet er jo nok Luke Shaw.

De to næste positioner afhænger af en helt masse ukendte variable;

CM - Bliver Mikel solgt? Bliver Ramires solgt? Får Lamps et år mere? Tør Mou satse på to unge CM (MVG og Chalobah), eller kun den ene (MVG). Én ting er helt sikkert, der skal minimum én forstærkning til, og lad os håbe, at dette køb ikke erstatter Luiz, men i stedet Ramires på midtbanen.

ST - Her er der næsten endnu flere ubekendte; Får Ba en plads næste år? Bliver Torres? Tror Mou på Lukaku - og i så fald, blive det som 1. eller 2. valg? Tilføj hertil, at vi har et meget lovende engelsk talent i Bamford, bliver han 3. valg eller lånes han ud til en PL klub? Her tror jeg kun at vi bliver forkælet med en enkelt forstærkning, HVIS NOGEN?!

Det bliver meget interessant at se hvad der sker over sommeren - der bliver en lang silly season!
Og til dem der måber over at jeg nævner den kære Bamford som eventuelt 3. valg for angrebet; jeg synes lige i bør læse denne rigtig gode artikel skrevet om ham for en uges tid siden: http://www.theguardian.c…qpr-chelsea .. Mourinho kan vist godt lide ham!

We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
"Hull are set to make a £5million bid for Sunderland winger Adam Johnson, who arrived at the Stadium of Light for £10m from Manchester City in 2012."
Snak om at lave et dreamteam.

Bamford som 3. angriber er slet ikke realistisk. Mourinho henter nok hellere en anden gammel idiot ind, fremfor at give Lukaku eller Bamford en chance. Det ser ikke lyst ud, fremfor næste sæson.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Fabregas til den cm plads ved siden af Matic, jeg er solgt.
tror dog ikke det er mulig at hente ham.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Lidt transferhistorier fra WAGNH:

http://weaintgotnohistor…real-madrid

Hvorfor skulle Real sælge? Og hvorfor skulle Chelsea købe? Jeg kan ikke forklare alle Chelseas handler, men den her ville virke helt sær(med spillerne, der er i klubben in mente) og jeg ville normalt bare tilskrive den sillyseason, men interessen er vel god nok, når Varane nævner det.

http://weaintgotnohistor…is-contract

Så mangler vi bare, at Mourinho udtaler, at han vil have "the biggest striker in England"...
It\'s a ducking disgrace!
@Obi Mikel

"I givet fald, vil jeg anskaffe mig en Inter trøje med Mikel på ryggen, og holde med dem i det stilfærdige, blot som sekundær klub. Alene af oprigtig kærlighed til manden, selvfølgelig."


Du vil selvfølgelig få støtte her fra, og selvfølgelig har jeg også fået anskaffet mig Ørnetrøjen nr. 10.

@Didier

Jeg kan ikke huske, hvornår Real sidst solgte en spiller de regner med både nu og i fremtiden. Men uden at kende Storforbrugeren på det personlige plan, så er det vidst ingen hemmelighed, at han foretrækker etablerede spillere på holdet. Udvikle talenter, gør han ikke i, med mindre han er tvunget til det, som i Real. Hverken Kalas eller Kenneth kommer til at slå igennem for klubben, så længe Storforbrugeren er der. Kenneths forlængelse er jo bare standard, for at sikre sig han ikke smutter for billigt i den nærmeste fremtid, intet andet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Jeg syntes nu ellers at Mourinho virker som typen der har fingeren på pulsen hvad de unge spillere angår, og den artikel som er linket tidligere i tråden, hvor Patrick Bamford er interviewet, har bevist at træneren er opmærksom på de gode præstationer de unge leverer i deres respektive klubber.

Ligeledes har jeg en forståelse for at der i Chelsea er forventninger om at der skal leveres på topniveau hver eneste år, og der derfor er en problematik med at tage for store chancer hvad angår implementeringen af unge spillere på førsteholdet.
Det må altså være en kunst at finde balancen mellem at investere i verdensklasse spillere til start-11´eren og sluse de unge ind, som reelt set kan være med på det niveau der kræves i klubben.

Jeg syntes bare tit man ser kommentarer her på siden som er raser over at unge spillere, som man har et godt øje til, ikke får chancen. Selvom alle samtidig forventer en sejr og 3 point i hver eneste kamp.

Jeg syntes derfor også at det er naivt at forvente at Lukaku spiller som 1. angriber i Chelsea i næste sæson. Han har leveret stabilt i de seneste år og han har et fremragende potentiale, men at satse 100% på ham indebærer en risiko som alt andet lige bør overvejes kraftigt, når man som Chelsea forventer titler og pokaler i det omfang som klubben har haft tradition for de seneste år.

Pengene som en stjerneangriber koster, er jo ikke en faktor som i Chelsea er så betydelig som det f.eks. er i nogle andre topklubber.

VH
KHS

ps. Første indlæg - don´t kill me!
KHS

Jeg syntes nu ellers at Mourinho virker som typen der har fingeren på pulsen hvad de unge spillere angår, og den artikel som er linket tidligere i tråden, hvor Patrick Bamford er interviewet, har bevist at træneren er opmærksom på de gode præstationer de unge leverer i deres respektive klubber.


Ja, for dælen det er jo slet ikke til at holde styr alle de unge talenter, Storforbrugeren har udviklet gennem tiden.

Selvom alle samtidig forventer en sejr og 3 point i hver eneste kamp.


Næ, jeg har intet imod vi får nogle Arsenalår, tror faktisk det vil være sundt for klubben og fanbasen. Og hvis jeg husker ret, så er jeg ikke den eneste, der har dette synspunkt her paa siden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
"Næ, jeg har intet imod vi får nogle Arsenalår, tror faktisk det vil være sundt for klubben og fanbasen. Og hvis jeg husker ret, så er jeg ikke den eneste, der har dette synspunkt her paa siden."

Præcis! Men Selvfølgelig forlanger jeg 3 point og komfortable sejre, når alt hvad der hedder talenter er eksluderet fra førsteholdstrupen og man gang på gang stiller i stærkeste opstilling. Det er jo ligesom det kompromis man har valgt. Omvendt tager jeg glædeligt imod en række Arsenalår, hvor titelhøsten er mere sparsom, hvis der til gengæld satses på unge kræfter i langt højere grad end hvad tilfældet har været.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
@KHS

Glimrende indlæg :) - gode betragtninger, so keep them coming.
Jeg er meget enig i dine synspunkter omkring Lukaku, hans tid skal nok komme men tålmodighed er vist ikke hans største dyd.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Hvorfor skulle han dog udvise tålmodighed? Hvis vi henter en topangriber ala Costa, så efterlader det ham jo med elendige udsigter til spilletid. Så er det bare om at komme væk i en fart. Hvis Costa skulle vise sig at være uduelig i Chelsea, så vil alene hans løn og prisskilt fortsat distancere Lukaku i konkurrencen.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
annonce