Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
PIS!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Il_Preferito
Fuck, Hutton diver!!!11! Drogba rør ham ikke!1
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af ThePensioner
tø hø... *latterkrampe* tø hø...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
For satan en fodboldkamp, og nok vores bedste i lang tid, men ret symptomatisk at Drogba brænder til sidst. Håber dog trods alt det kan give et løft til holdet at vi faktisk spiller udmærket, især i 2. halvleg, og uafgjort på White Hart Lane er jo ikke et dårligt resultat isoleret set.
-
Skrevet af Alsen_RedDevils
Sikke en kamp af JT, og Drogba viste sine evner til at skabe ravage på ny. Der ligger mange point og venter, om end det bliver spændende at se, hvordan magtforholdet i trianglen United-Chelsea-Arsenal står i løbet af de næste par uger.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af ThePensioner
klart fremskridt i forhold til de andre kampe, men derfor kunne det stadig have været meget fedt at Drogba havde scoret... Ferreira gjorde det langt over forventning, og hvis Ramires kan præstere som i denne kamp for fremtiden, så skal han såmænd nok blive god nok. Vi laver stadig alt for mange fejlafleveringer, og det skal helt sikkert rettes før spillet bliver flydende igen...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Misfits
Tak for kampen og tak til Ancelotti for at lade Drogba være tilskuer i første halvleg.
--
Skrevet af stofferc
Sikke en kamp af JT, og Drogba viste sine evner til at skabe ravage på ny. Der ligger mange point og venter, om end det bliver spændende at se, hvordan magtforholdet i trianglen United-Chelsea-Arsenal står i løbet af de næste par uger.


Ja, det er interessant med magtforholdet, men man må ikke udregne City af den ligning vil jeg mene.

JT var MOM idag. Helt forrygende kamp af ham, hvor han virkelig gik forrest i alt nærmest. Godt at se ham tilbage i absolut topform.
-
Skrevet af Forza Zola
Hvor er det bare Ærgeligt at han vælger sådan en dag at sparke så ufatteligt ringe et straffespark, øv øv øv. Vi spille det bedste vi har gjort længe og med vilje bag det spillerne foretog sig inde på banen især i 2. Halveg. Ramires var vores bedste mand i mine øjne, sikke dog et arbejdsraseri han lagde for dagen. Vores kaptajn var ligeledes helt Suveræn. Vores forreste er dog stadig ikke helt skarpe hverken i afleveringerne eller afslutningerne, men rart at de at vi i det mindste angriber med flere mænd fremad banen i 2. Halveg i forhold til de seneste mange kampe.

Dejligt med Lampard tilbage han bliver forhåbentlig lige den dimension i vores spil som vi har manglet i form af ansvar, mål og assist.

Er lidt skuffet over mikel, Essien samt Cole idag, men tilgengæld gør ferreira det fortrinligt. Mod forventning.
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
synes måske ikke lige, at Terry gør det godt nok omkring Tottenhams mål, men ellers var han udmærket. Essien skuffer mest, synes jeg - det er som om han ikke helt har den dynamik vi tidligere har set fra ham...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Vi spiller en god anden halvleg og Tottenham en god første så det vil også være lidt ufortjent hvis vi tog tilbage med tre points. Synes vores bedste i dag var Cech og JT. Mange vil nok undre sig over Cech, men han kom virkelig godt ud til næsten alle bolde i feltet(hvilket jeg frygtede han ikke ville efter sidste gang hvor han fik en på hovedet) og reddede os et par gange hvor vi mister bolden midt på banen.

Mikel og Anelka var ELENDIGE i dag og ikke overraskende at Mikel røg ud i pausen, da Tottenham har hurtige folk til kontra og her er Ramires godt at have på banen, hvis man satser offensivt. I anden halvleg synes jeg vi går over til en 4-4-2 indtil Lampard kommer ind og det kørte godt. Kan virkelig ikke forstå hvorfor CA ikke har spillet 4-4-2 i den tid Lampard har været ude, for med 4-3-3 kræver det jo at mindst en af vores midtbanespillere dukker op i feltet, og en ting er sikkert, Mikel gør det ikke, Essien er bedre til det, men gør det ikke ofte nok og Ramires kan ikke ramme bolden eller en mand når han kommer længere frem. Med en 4-4-2 har vi to angribere i feltet og mere farlige og Mikel og Essien vil ikke have problemer med at styre og vinde midtbanen og fordele bolden ud til kanter som så kan smide den ind til de to mørke herre i feltet, og her er det jo ikke forventet at vores centrale midtbane skal lave løb ind i feltet, men mere som to balancespillere.

Ramires spiller en god kamp i dag, fordi hans hovedopgave var at stoppe modstanderen og ikke noget offensivt. Han kom ikke så langt frem på banen og så derfor kunne han lave nemme og korte bolde til vores forsvar og midtbane, og man burde have brugt ham på samme måde i de andre kampe, han har ikke noget at lave på de sidste tredjedel af banen. Men foran forsvaret kan han blive guld værd.

Ferreira gør det bedre end forventet mod Bale, men Bale var sgu alligevel alt for farlig og vinder vel størstedelen af hans udfordringer. Essien spiller som han har gjort de sidste par kampe, holder på bolden for længe og prøver næsten hver gang at lave en "guld-aflevering". Mikel har jeg ikke set lave så mange fejlafleveringer som han gjorde i dag. Anelka fungere ikke i en 4-3-3 uden en Lampard-type, da manden har for vane at trækker langt ned i banen for at modtage bolden, så har vi ingen i feltet.

Derudover var jeg MEGET skuffet over CA´s taktik til at starte med, alt alt for defensivt og ingen Drogba. Man starter FANDENME ikke med en Drogba ude på bænken, når modstanderens forsvar ikke er bedre(sorry spurs, forsvar er ikke jeres stærkeste side). Tottenham har lidt den samme filosofi som Arsenal, som er man spiller kun fremad og angrebet er det bedste forsvar, og sjovt nok har de heller ikke de stærkeste forsvarer(især fysisk) og gæt hvem der altid gør ondt på et hold som Arsenal? DROGBA! Jeg siger ikke vi havde helt sikkers vundet med Drogba fra start, men bare se på hvordan Dawson og Bassong klarede sig mod ham i 45min?

Dejligt at se JT i topform, og Drogba score, samt Lampard tilbage.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Man kan måske også sige at Drogba havde brug for tid på bænken med det spil han har leveret det sidste stykke tid. Han gjorde det også fint, da han kom ind idag, selvom han var lidt heldig ved målet.
-
Skrevet af La Mir!!
Komentator: Drogba penatrate Gomes with his shot.

hehe: avs alligevel :-)
Daje!
Skrevet af Mugesh
@Stofferc

Ja sådan kan man også vælge at se på det, men jeg mener nu netop pga vi starter med en Anelka på toppen som trækker langt tilbage for at modtage bolden, så var vores store problem at der var ingen feltet når Maloouda tog sine træk. Havde forstået bænkningen af Drogba hvis havde en mere offensiv midtmidt, men når vi stiller med tre defmidter så vinder vi sgu ikke kampe når Anelka vil ned og lege spilfordeler.

@La Mir

:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fanatisk Tilhænger
Vides det hvor lang snor Mr. Ancelotti har? Eller spurgt på en anden måde, spekuleres der i dette, eller er det endnu for tidligt?
Skrevet af Mugesh
Tror han har lang snor.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MILANMILAN
Han er også nice :)
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Fanatisk Tilhænger
Jaja, det tænkte jeg såmænd også efter at han i sin første sæson i spidsen for klubben, formåede at hjembringe "The Double". Men tanken strejfede mig bare alligevel om medierne var begyndt at spekulere i det, eller om fansne måske så småt var begyndt at lufte tanken. I den forbindelse tænkte jeg bare om medier og fans her dagen derpå hvor man havde alle tiders mulighed for at lukke munden på kritikkerne, var begyndt at tænke hen imod en situation hvor parterne går hver til sit.

Men som det bliver nævnt har han nok på nuværende tidspunkt ret så lang snor netop fordi han har bevist sine evner tidligere.

Mon han kigger med i aften når Arsenal og United spiller?
Skrevet af Forza Zola
Der skal 3 point på kontoen på Søndag og jeg er overbevist om at det kommer der også. Tror faktisk vi vinder med et par stykker og at vi får det mest sultne Chelseahold længe set på banen, som vil lægge et voldsomt pres på United over hele banen. Tipper 2-0,3-0, 3-1
come on Chelsea
Skrevet af Coppell
Hvis du baserede dine tip på, hvad vi har set de seneste halvandet år indtil oktober kunne jeg såmænd godt have forstået dit tip.

Hvis du baserer det på hvad der er sket de sidste 2 måneder, så skal man sgu´ være mere end almindeligt blå for at tro på, at I slår os så klart.

Det er muligt I kan lægge pres, men dels skal I jo både skabe chancer og score på dem, og dels kan vi faktisk opsuge en del pres. Vores defensiv har på det seneste været noget bedre end jeres ud fra hvad jeg har set, og vores hold vil meget gerne køre kontra. Og selv om langt fra alt spillemæssigt lykkedes i går, så var holdet rigeligt sultent til at holde Arsenal nede på én stor chance, nemlig Chamakhs på returen fra Nasris langskud.

Det er muligt I vinder, men jeg er overbevist om, at det bliver tæt. Og faktisk er jeg mere optimistisk end længe på Broen, hvor vi de senere år har haft det meget svært.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0