Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The_return_of_the_wild_pig
med det spil united har vist på det seneste er en 2 - 0 sejr til chelsea ikke et urimeligt gæt. Denne kamp er måske lige hvad chelsea har brug for, for at komme igang igen.
Det er svært at være utilfreds. De er bitre i Liverpool-tråden. Vi fører og Gerrard er smidt ud. Citat Cabra http://www.ave-it.net/ronaldo3.jpg
Skrevet af Mugesh
Ingen tvivl om der SKAL 3 point på kontoen på søndag intet mindre på hjemmebane.

Jeg var ikke imponeret over Manus offensiv mod Arsenal, selvom vores defensiv ikke har været som førhen er det dog stadig noget bedre end Arsenals. Jeg tror også på en sejr, men nok holde mig til en 1-0 eller en 2-1. Nøglen til vores sejr ligger i om Lampard er klar nok til at starte inde, da jeg ser hans dybde løb så vigtige for at vi kan få noget offensivt. Mod Arsenal og Tottenham kunne vi lige klare os igennem med tre defmidt og tre angribere(som kun stod for det offensive), da begge hold er meget offensiv indstillet og derfor bliver forsvaret ofret på disse hold. Mod Manu går det sgu ikke, mod manu SKAL vi have bolden så meget som muligt og bygge spillet op fra midtbanen, da det er meget svært at slå kontra på Manu, da de næsten altid stiller med to defmidt i de store kampe(lige som os).

Det bliver dog spændende at se hvordan Cole klarer sig mod en godt kørende Nani, og på samme side se hvordan Rafael klarer sig mod vores mest stabile offensive spiller, Malouda.

En forventet opstilling fra vores side:

Cech
Ferreira-Ivanovic-JT-Cole
Essien-Mikel-Lampard
Anelka-Drogba-Malouda

Ved godt Mikel og Essien har ikke været alt for godt kørende på det sidste, men en Ramires for en af dem vil være katastrofalt, da Manu nok lurer på nogle kontraer de kan sætte i gang og her har Ramires gjort sit for at sætte modstanderen i gang. Han kan passende sættes ind(i stedet for Lampard) når vi er foran og skal forsvarere og stå dybt, så kan han få lov til at lave sine flyvende-rundt-om-modstander taklinger på Rooney og co.

Men en sejr kræver at Drogba viser format, JT viser sine lederegenskaber, Cech fortsætter sin opadgående kurve, Malouda sættes op mod Rafael, Essien bliver en Bison der kan lave rene taklinger igen og Mikel finder sit pasningsspil frem. Anelka er en Joker, hvis han får plads til sine driblinger og løb, bliver han vigtig, men jeg kan bare ikke se ham få plads med mindre Drogba formår at vinde over Vidic.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Anelka har vel som altid licens til at flyde lidt rundt på banen - tror faktisk det er yderst vigtigt med en flydende trio i front, som kan trække de to def. midt væk fra midten af banen, så både Lamps og måske Essien kan lave dybdeløbene. Og så ser jeg altså gerne, at Terry laver flere raids op ad banen som han gjorde mod Spurs - det var virkelig fedt at se vores kaptajn så inspireret! Det må også kunne skabe noget ravage i deres defensive rækker. Tror også jeg er forsigtig optimist og tipper 2-1 - det kunne virkelig være tiltrængt!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Det bliver formentlig en kamp med meget få chancer og generelt har disse kampe for vane at blive enten uafgjort eller afgjort med et enkelt mål, så al snak om sejr med flere mål, er i mine øjne malplaceret. Især når nu vi ikke har scoret mere end et enkelt per kamp i lang tid.

Man Udt har et særdeles stærkt forsvar, når både Vidic og Ferdinand er klar, så der skal arbejdes hårdt for at score. Der burde dog være muligheder for at komme til indlæg i vores venstre side, som jo traditionelt er stærk, men det kræver at både Malouda og Cole gør sig mere umage end i de seneste måneder, og at vi har lidt flere end blot Drogba at sigte efter i boksen. Her må vi håbe at Lampard og Essien viser mere vilje til at støde med frem end det har været tilfældet på det seneste.

Lampard skal vi næppe forvente alt for meget af, hvis han først er begyndt at træne i sidste uge. Han har jo aldrig været så længe væk fra spillet, og det kan tage tid for ham, at finde rytmen igen.

Jeg tror også mest på den ovennævnte startopstilling. Det eneste spørgsmål er om Anelka muligvis droppes til fordel for Kalou. For mig at se har de begge været uhyggeligt ringe på det sidste, så det er svært at vælge.

Kalou kommer jo næsten altid til chancer, men han er bare så rystende uskarp, at det næsten kan være ligegyldigt. Anelka lunter jo rundt og varmer bolden et sted imellem Mikel og de resterende midtbanefolk, så han er sjældent der hvor han burde være.
Skrevet af Coppell
Mht Uniteds startopstilling er det vel kun spørgsmålet om, det bliver 4-4-2 med Berbatov eller 4-5-1 uden. Lissom mod Arsenal håber jeg det bliver med, men lissom mod Arsenal tror jeg det bliver uden. Eneste ændring i forhold til Arsenal bliver Scholes, hvis han er klar, tror jeg. Altså:

vdSar
Rafael, Rio, Vidic, Evra
Nani, Fletcher, Scholes, Anderson/Carrick, Park
Rooney

Det er ikke så flashy som i Giggs/Beckham dagene, men det er uhyre løbestærkt og solidt i kampe som mod jer. Og så kan begge vores backs i dag altså spille fodbold og gå med frem, hvis det kræves.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af ThePensioner
Skal Park ikke til Asien og spille med landsholdet? Hvis det er tilfældet kommer Giggs så ind i stedet? Håber det ikke, for han gør det altid glimrende mod os, desværre...

Kalou istedet for Anelka...? Hmm...ved snart ikke. Kalou er bedre til at gøre spillet bredt, synes jeg, hvilket der godt kunne være brug for mod Utd. Særligt når SB i forvejen har en så lille bane. På den anden side tror jeg virkelig, at der er brug for en spiller-type som Anelka mod Utd, da han har den evne at trække forsvarsspillere ud af position...men det kræver jo selvfølgelig, at bagkæden hos Utd hopper på den, og det er nok alligevel tvivlsomt. Synes valget af begge kan forsvares.

Håber virkelig på Lamps starter inde - vi har brug for ham!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
@Coppell

Hvorfor spillede Berbatov iøvrigt ikke i mandags?

Nu har jeg ikke fulgt alle Man Udts kampe, men Rooney virker da hamrende uskarp og hvis taktikken er at spille lange bolde frem mod en enlig angriber, som I gjorde ofte i mandags, er Berbatov efter min overbevisning et bedre valg.
Skrevet af Razz
Han skulle vel hviles til kampen mod Chelsea
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af TBJ27
Ferguson har vel lært efterhånden at Berbatov altid sutter røv efter han spilled en super kamp, selv en uskarp Rooney er klasse over Berbatov fordi han skaber plads til folk omkring ham. Berbatov er god i medvind men når det blæser imod ham giver han op og bidrager med intet.
Manchester United Fc København
Skrevet af Kemosabe
"
Ferguson har vel lært efterhånden at Berbatov altid sutter røv efter han spilled en super kamp, selv en uskarp Rooney er klasse over Berbatov fordi han skaber plads til folk omkring ham. Berbatov er god i medvind men når det blæser imod ham giver han op og bidrager med intet. "

Okay, så han er "kun god i medvind" men alligevel "sutter han altid røv efter han har spillet en super kamp". Så er det jo også svært at regne ud, hvornår han spiller godt.
Skrevet af GN2
Ferguson har vel lært efterhånden at Berbatov altid sutter røv efter han spilled en super kamp

Så godt spillede han nu heller ikke mod Valencia.

Park tager først afsted efter Boxing day, så i når stadig at få fornøjelsen af ham.
20
Skrevet af Coppell
Park er meget sikker starter mod Chelsea tror jeg. Han har med få undtagelser spillet en mere end godkendt sæson. Hans løbepensum er second to none, og han skiller sig som regel godt af med bolden, selv om han ikke er overdrevent kreativ.

Berbatov blev ofret på taktikkens alter mod Arse, og det gør han nok osse mod jer.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af ThePensioner
hmm...surt Park ikke er taget afsted endnu...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Gaggen25
arghh, der er noget galt hvis det står og falder med hvorvidt Park spiller eller ej. Så er der satme mangel offensive playmakere. Undskyld hvis det virker stødende, men er altså nødt til at være en smule forundret. Selvom han naturligvis er en dygtig spiller :)

Spår en meget lige kamp, med 3 centrale midtbanespillere for begge hold, kæmpende om overtaget. Tror det bliver noget låst, ligesom det gjorde i mandags da arsenal var udfordreren.
123
Skrevet af Forza Zola
Taget i betragtning af at vi oftest har et godt tag på United hjemme vil det være mega skuffende hvis ikke vi formår at vinde. Det er vel det dårligste Unitedhold på papiret som jeg kan huske i de seneste 15-20 år. Havde det ikke været fordi der pludselig opstod al den ballade omkring klubben og Arsenal mærkværdige nederlag hjemme til Newcastle og WBA så havde de ikke ligget hvor de ligger nu, Men hatten af for dem at de har klaret sig over forventning og trodsalt er ubesejret. Det vidner om stabilitet.
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
synes jeg læste et eller andet sted, at Scholes stadig er skadet - er det sandt? og hvem spiller i givet fald i stedet? Anderson?
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Det er vel det dårligste Unitedhold på papiret som jeg kan huske i de seneste 15-20 år."

Det er vel på papiret stærkere end det var sidste sæson? Hvilket vel og mærke var en sæson hvor vi kun var et Drogba-Offside mål fra at løbe med titlen.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af GIGGSYontheWING
Ja, det vil nok blive Anderson istedet.

Det kan dog også være, at Fergie vælger at stille med en 4-4-2 da det jo tidligere har virket godt både for os og andre hold mod jer.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Kemosabe
"Det er vel på papiret stærkere end det var sidste sæson? Hvilket vel og mærke var en sæson hvor vi kun var et Drogba-Offside mål fra at løbe med titlen. "

Altså forudsat at Machedas scoring ved brug af hånden stadig blev godkendt?

Men ja, jeg synes sådan set heller ikke, at Manchester Uniteds hold i år er det dårligste i lange tider. Slet ikke. 03/04 og 04/05 var vel en værre periode.

Den største forskel mellem i år og sidste år er vel at Rooney ikke rigtig spiller godt, hvor han i sidste sæson var forrygende.

Giggs og Scholes er selvfølgelig blevet endnu et år ældre, men stadig fremstår holdet som et overordentligt solidt mandskab, som er svære at besejre.
Skrevet af simplyjonathan
Hvilket vel og mærke var en sæson hvor vi kun var et Drogba-Offside mål fra at løbe med titlen
Candlebox-logik. Nice.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
annonce
0