Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af IndMedMourinho
Hahaha vi stjæler Willian fra jer
Glory glory Man United
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ifølge Sky Sports har vi stoppet forhandlinger med Real - Indtil en passende afløser er på plads for Tibo.

Det er utroligt - Der endnu intet er sket på den position - Med Courtois har det ligesom lagt i luften, ikke mindst i kraft af han har 1 år tilbage.

Klubben har haft rigeligt med tid. Det gavner ikke ligefrem situationen med Tibo at klubben har været så længe om det, og det måske viser sig at han er i klubben efter vinduet er lukket.

I stedet har de Juventus forhandlinger der efterhånden har trukket ud i langdrag - Så man burde gøre som Barcelona og så bare kigge sig om efter noget andet.

Jeg kan sagtens forstå, hvis han er utilfreds over ikke at kunne komme til Real, fordi klubben ikke kan nosse sig færdig. De går efter et mål der ikke er muligt at få - Ergo må man gå efter det næst bedste som i min optik er Schmeichel, men i klubbens nok er Butland.

Problemet vil jo være nu - At både Butland & Schmeichel spiller for Engleske klubber, ergo har de ligeså lidt tid tilbage som os. Så HVIS de skal sælge deres målmænd, bliver det til en pris der er højere end forventet, da de selv skal ud og skaffe en afløser, med kort tid tilbage.

London Evening Standard skriver ligeledes at vi IKKE vil betale de £65M for Pulisic, hvis Willian ikke bliver solgt.

Hvis Real virkelig har givet £100 er det bare at sige ja - Men det vil man ikke før man har en afløser til Tibo.

Alternativt må man sige ja til £66M - Hvis United virkelig har budt det, hvilket jeg tvivler på.

Hahaha vi stjæler Willian fra jer


"Stjæler" - Jeg vil sige, HVIS I køber ham for £66M, det er nærmest os der stjæler jeres penge.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Et lille smil på vejen med en god portion selvironi går aldrig af vejen ...

http://videos.90min.com/list/5eH77WoZ/video/ilhpLsQo/why-i-fired-them-lord-roman
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Det er utroligt - Der endnu intet er sket på den position - Med Courtois har det ligesom lagt i luften, ikke mindst i kraft af han har 1 år tilbage.
Men er det så utroligt alligevel? Der er vel åbenlyse årsager til, at det er gået i stå.

Real ved, at Courtois gerne vil videre. Everton, Leicester, Atletico Madrid osv. ved, at vi er på jagt efter en ny målmand.

Under alle omstændigheder er det komplekse forhandlinger der skal til, såfremt vi ikke skal tages bagi af markedet, hvilket jeg tror at klubben først og fremmest forholder sig til. Derfor trækker det ud og derfor kan det sagtens ende med, at vi beholder Courtois kontrakten ud.

Everton vil vel have 700 mio. for Pickford. Leicester omkring 400 mio. for Schmeichel og gud ved hvad Atletico Madrid kræver for Oblak.

Med hensyn til andre transfers end lige netop den, forstår jeg heller ikke, at der ikke sker noget, nu når træneren er kommet på plads. Hverken ind eller ud, ser det ud til, at der sker noget.

Der er massere af ubesvarede spørgsmål, her med 10 dage tilbage af vinduet. Hvad skal der ske med Cahill, Zouma, Zappacosta, Drinkwater, Hazard, Batshuayi, Morata, Bakayoko, Fabregas, Moses, og Willian?

Hvad med talenterne. Sarri har udtalt at CHO og Ampadu nok ikke kommer på 1. holdet i den kommende sæson. Dertil, hvad skal der ske med Aina, Abraham, Loftus-Cheek og Musonda? Det er frustrerende at truppen virker til at være et stort kaos på nuværende tidspunkt, hvor talenterne tilsyneladende må tage endnu et år med en Chelsea-classic, hvor vi pisser dem væk.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Pulisic far har jo også været ude og sige at han gerne vil til premier league en dag og at chancen for et skifte er god. Med 2 år tilbage i sin kontrakt og at han ikke vil forlænge er det vel også nu de skal ud og have en god pris for ham. Næste sæson med 1 år tilbage er den pris faldet væsentligt.

Skal man tro Jack Kinnersley fra Sky Sports. Så er Chelsea også favoritterne til at hente ham over Liverpool netop fordi at han vil blive hentet ind som erstatning for Willian, som alle forventer er væk inden den 9 august. I liverpool vil han formentlig være bænk spiller det meste af sæsonen og kæmpe om spilletid. Chelsea går jo heller ikke ud og sælger Willian medmindre de ved de kan få en spiller som Pulisic eller Leon Bailey.

Jeg vil hellere vende den rundt ...
Tror du på at Bats kan score 15-20 mål på en sæson (denne sæson)?


Undskyld jeg blander mig. Men det mener jeg faktisk han kan. Jeg tror egentlig det er meget sandsynligt at Michy ville give Chelsea 15+ hvis man gjorde ham til starter under Sarris system. Hans scoringsnit for Chelsea og Dortmund har jo også været godt og vi så hvordan han blomstrede under det rigtige system sidste sæson. Problemet med Michy er at han aldrig har fået en reel chance i min optik. Ja han har startet her og der når der har været skader, men ellers snakker vi jo indhop med begrænset min. Han scorede i øvrigt 21 mål i 40 kampe sidste sæson. I de 12 PL kampe han spillede for Chelsea spillede han noget som samlet ligner 4 X 90 min og scorede 2 mål og 1 assist. Prøv at giv manden 38 kampe med 70+ min og så er jeg egentlig ikke i tvivl om han ville score 15+.
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Jeg vil hellere vende den rundt ...
Tror du på at Bats kan score 15-20 mål på en sæson (denne sæson)?

Giroud er lige blevet verdensmester uden at have løsnet et skud på mål - hvilket er imponerende flot, men i min optik har vi brug for en angriber der ved hvor kassen står og kan levere de mål uden at holdet hele tiden skal kigge i retning af Hazard.

United har Lukaku, Liverpool har Salah (+ flere), Spurs har Kane, Arsenal har Lacazette/Auberginen - vi har fucking Morata som tuder som en kælling hver eneste gang en tonstung forsvarer så meget som kigger i hans retning ... er han virkelig vores redning?

Så længe kriteriet kun er 15 ligamål på en sæson og forudsætningen er 2500-3000 minutter spillet (det nåede Morata ikke op på sidste sæson), så er der ikke nogen grund til, at vores nuværende angribere ikke kan opnår det. Kan du ikke lige forsøge at begrunde, hvorfor du tror, de ikke kan?

Hvis det har interesse, så kan jeg sagtens skrive et essay om, hvorfor alle tre kan klare 15 mål med mindst 2500 minutters spilletid, men det er dybest set bare et sammenkog af hvad du også selv kan se, hvis holder deres historik op imod hvad de leverede sidste sæson.

Ja, de andre hold har mere åbenlyse målscorere end vi har, i det mindste lige nu og her, men det kan jo ikke adskilles dels fra at vi har spillet Conte-bold og før det Mou-bold, og dels fra at vi konsekvent bruger ligaens bedste disrupter sammen med ligaens mest defensive og angrebssky kantspiller.

Smid Sterling eller Alexis eller Salah ind på vores højre kant, så skal vi nok begynde at score mål igen, og ikke kun fra højre side. Det er den type hyper-offensiv kant, vi skal have modsat Hazard, men det har vi bare aldrig praktiseret, og det har ikke kun været til skade for Haz men rimeligvis også for vores midterangriber, som derfor ender ret isoleret i feltet med for mange folk og for lidt bevægelse omkring sig.

Higuain mener jeg stadig kan give os de 15-20 mål (der bliver vi nok ikke enige) og jeg er sgu heller ikke forhippet på at det skal være ham, men jeg kan bare ikke se hvem det ellers skulle være??

Så simpelt er det jo ikke. Det er konsekvent et spørgsmål om holdspil og hvis holdet ikke fungerer, så leverer Higuain jo intet som helst. Specielt Higuain har vel i øvrigt netop aldrig været en specielt god individualist. Han er en god tekniker og afslutter, men han afdribler jo ikke lige 1-2 modspillere og scorer mål, og han møfler sig jo heller ikke lige igennem en forsvarsspiller, Drogba-style.

Dengang Real valgte Benz over Higuain, så var det jo i øvrigt også netop fordi Benz gav mere til holdet (og Ronaldo), hvor Higuain godt nok var en betydeligt mere målfarlig spiller, men til gengæld skabte mindre plads til medspillere og var en dårligere spilstation.

Hvis vi skal give Higuain holdspil for at han kan score de her mål, hvorfor skal vi så sammenligne det med Morata og Bats og Giroud i et kluntet Conte-system, hvor de ikke fik støtte?

måske skulle vi gå tilbage til konceptet "spend big, but spend right" så vi rent faktisk forstærker os og ikke bare henter en flok ligegyldige no names - udviklingsspillere kan komme fra vores låne-arme og så kan eks. Hazard se at klubben mener det seriøst

Du svarede ikke på spørgsmålet. Hvis andre hold har mere kvalitet og flere penge end os, kan vi så indhente dem på nogen anden måde, end ved at få mere kvalitet for færre penge?

Derudover er sidste halvdel af dit koncept jo ret vagt. Hvad betyder "spend right"? Det kan jo betyde hvad som helst. Men hvis tanken er, at vi skal bruge pengene fornuftigt, så er du jo i gang med at modsige dig selv, for at binde 100 mio på en formsvag gammel knark som Higuain er vel netop på ingen måde fornuftigt, specielt ikke hvis vi så skal se Willian evigt og altid stå bag bolden til ingen som helst gavn, mens vi afskriver for 30 mio Michelin-mand, som står helt isoleret inde i feltet.

Endelig, hvis Haz skal se, at vi mener det seriøst, så skal vi nok fokusere mere på dels at han får den nødvendige støtte i offensiven og dels at hans medspillere har et teknisk og taktisk niveau, hvor de faktisk kan spille sammen med Haz i Haz´ tempo. Bats, Morata, Giroud er ikke de store problemer i den sammenhæng.

Jeg ved ikke, om RLC eller Barkley har niveauet til at være forreste mand på den midtbane, eller om vi skal forsøge os endnu en gang med Cesc (men Kante-Jorg-Cesc er en lidt specielt blanding), eller om vi pinedød skal ud og have en ny offensiv CM, men først og fremmest ikke mere Bakanono i smukt ikke-samspil med Haz (og resten af holdet).

Dernæst, Willi og Pedro, hvor tit kan de være med på Haz´ ideer og tempo? Stort set aldrig. Pedro ser ideen, har jeg en fornemmelse af, men fejler i udførelsen. Willi opfatter det simpelthen for langsomt og kan slet ikke holde tempoet, og dertil løbber han simpelthen ikke i en farlig position og gør sig spilbar tit nok.

Har vi de her ting på plads, så tror jeg, at vi får meget mindre bøvl med Haz i forhold til en forlængelse. Og så tror jeg egentlig, at navnene har meget mindre med det at gøre.

LFC har været heldige (ja, heldige) med at ramme nogle "billige" spillere der leverer, man glemmer bare meget hurtigt at der også der har været en række spillere som har floppet og ikke været pengene værd - Klopp har trods sine idiotiske udtalelse dog ret i en ting og det er at kvalitet koster, hvilket de også har måttet sande hos Merseyside folket.

Det er sådan set ligegyldigt om de har været heldige eller ej. Det hører til fortiden. Det afgørende er, at i nutiden så ligner Liverpool et hold med mere kvalitet end os, og rent økonomisk har vi ikke nævneværdigt flere penge end dem medmindre Roman træder til, hvilket han har været tilbeholdende med i nogle år. Med deres CL finale plus Coutinho-salg, så har de potentielt flere penge end vi har.

Kvalitet koster bestemt, men bemærk i øvrigt gerne, at de netop ikke har købt en 30-årig spiller for 60 mio. De har købt VVD og Allison for 60+, begge i midten af tyverne. De har købt Keita for 55, og Salah og Fabinho for 40. Igen folk i midten af tyverne. Den er den slags handler, de laver. De forsøgte også med Fekir (midten af tyverne) for et overskueligt beløb. Jeg ved ikke med dig, men jeg ser altså et mønster.

Jeg vil hellere have risikoen for et flop omkring Higuain end 2 x Zappaduppadelle som intet giver holdet.

Hvad har Zappa med noget som helst at gøre? Din sammenligning er i øvrigt lidt skæv, for Zappa kostede vel ca 20 mio (dvs en tredjedel af Higuain) og hans løn er sikkert omkring en tredjedel af hvad Higuain i givet fald vil kræve. Og vi kan rimeligvis sælge Zappa igen for 10-15 mio, så hvor meget har vi faktisk tabt? Måske 5-10 mio, worst case? Altså er vi ude i 10-20 Zappaer kontra én Higuain, hvis vi skal snakke risiko.

Men det er sådan set ikke emnet. Det der er emnet, er om vi skal lægge meget store beløb for spillere i Higuains aldersklasse, hvor vi kommer til at afskrive 80-100% over levetiden på handlen, samt antageligt er ude af stand til at afhænde spilleren (og dermed slippe for lønnen), hvis handlen viser sig at være et flop?

Alternativet er ikke Zappa, men derimod snarere handler som Morata (eller Jorginho eller VVD eller Keita eller Allison), hvor lønnen dels er lavere og videresalg til noget der minder om indkøbspris er en realistisk mulighed, hvis spilleren ikke performer som håbet.

Vil du være flink at forholde dig til det spørgsmål?
Skrevet af Cfever
Undskyld jeg blander mig. Men det mener jeg faktisk han kan. Jeg tror egentlig det er meget sandsynligt at Michy ville give Chelsea 15+ hvis man gjorde ham til starter under Sarris system. Hans scoringsnit for Chelsea og Dortmund har jo også været godt og vi så hvordan han blomstrede under det rigtige system sidste sæson. Problemet med Michy er at han aldrig har fået en reel chance i min optik. Ja han har startet her og der når der har været skader, men ellers snakker vi jo indhop med begrænset min. Han scorede i øvrigt 21 mål i 40 kampe sidste sæson. I de 12 PL kampe han spillede for Chelsea spillede han noget som samlet ligner 4 X 90 min og scorede 2 mål og 1 assist. Prøv at giv manden 38 kampe med 70+ min og så er jeg egentlig ikke i tvivl om han ville score 15+.


Først vil jeg lige sige at jeg også tror at Bats kunne nå 15+ mål på en sæson under Sarri som førsteangriber. Men du skal nok passe på med at lave en trend ud af indskiftningsmål i slutningen af kampe. Der er flere ting (også modsatrettede effekter), der gør det lidt sværere at vurdere:

1. Modstanderne er trætte, hvilket giver mere plads.
2. En angriber bliver typisk skiftet ind, hvis holdet mangler mål altså står modstanderen længere tilbage, hvilket gør det sværere at score mål. Det er typisk den situation Bats er blevet skiftt ind i.
3. Man er ikke inde i en rytme i kampen, hvorfor det kan være svært at komme på plads inden den slutter. Omvendt skal forsvaret også omstille sig til en ny angriber.

Det er min erfaring at man kan opdele gode angrebsindskiftere i to (lidt forsimplet ja):

Der er Chicarito typen: en type, der gemmer sig lidt for forsvaret og står det rette sted, når bolden skal ind.
Der er Giroud typen: Stærk i luften vil typisk blive brugt som targetman og dermed deltager mere i spillet end Chicarito typen.

Bats er i min optik mere den første type, selvom han nu nok er stærkere i luften end Chicarito eksempelvis er. Uden at jeg egentlig kan underbygge det, vil jeg mene at den første type scorer flere mål end den anden type. Til gengæld skaber den anden mere plads omkring sig.

Kigger vi på Bats i et større perspektiv end som indskiftningsspiller er jeg ret enig med dig Vince. Jeg tror han ville fungere ganske godt (som målscorer) i Sarris system. Som jeg ser det vil Sarri gerne have en spidsangriber, der står det rigtige sted og sparker resolut til bolden, når han får den. I Napolitiden har dette været Higuain og Milik (der dog har været noget hindret af skader, hvilket har banet vejen for Insigne - Mertens - Callejon konstellationen). Higuain og Milik minder som typer ret meget om Bats i min optik, hvorfor jeg ikke kan se nogen grund til at han ikke skulle fungere.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
@Black Spider

Jeg vil gerne være flink at forholde mig til det spørgsmål :)

For mig står vi ved en skillevej lige nu og jeg synes du skyder mig lidt for meget Higuain i skoen trods det at jeg heller ikke er fan af den mand ... jeg plæderer kun for at han sagtens kunne være løsningen på en her-og-nu løsning. Der var andre jeg meget hellere ville have!!!

Jeg ser 2 scenarier ...

Scenarie 1
Chelsea ledelsen fortsætter deres nuværende stil og forlanger top4.
Det betyder at vores offensiv skal forstærkes her og nu da den pt. er synonymet med Hazard og ikke meget andet.
Det betyder også at vi mangler nogle mål i front her og nu ... hvem skal give os dem udover investeringen i eks. Higuain?

Bats - da han fik chancen for os tog han den ikke og hans VM var satme ikke prangende med de chancer han brændte
Giroud - elsker den mand, men målmaskine er han altså ikke
Tammy - har jeg beskrevet tidligere
Morata - tror du selv på ham med den mentale tilstand den knægt befinder sig i? han ligner Studge da det var værst

Så er vi tilbage til forstærkning her og nu - ville du sige nej tak til Cavani eller Lewa (trods deres fremskredne alder)?

Du svarede ikke på spørgsmålet. Hvis andre hold har mere kvalitet og flere penge end os, kan vi så indhente dem på nogen anden måde, end ved at få mere kvalitet for færre penge?

Jeg forstår hvad du mener men mener ikke der er et entydigt svar på det spørgsmål - for hvis svaret var så enkelt ville jeg bare råbe "brug de unge" og så er vi tilbage til Chelsea ledelsen igen ...

Vi har ganske meget kvalitet i vores trup (og noget dødvægt), vi har ikke færre penge (Manchester, PSG frasorteret) ... så opgaven er nok mere at få skabt det rette hold som Mourinho dygtigt gjorde i hans første runde med os - skabe et hold der er holdbart op gennem banen.

Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg ellers skal svare for det er virkelig et spørgsmål med mange mange faldgruber.
Det med afskrivning på den økonomiske del er jeg i dette scenarie ret ligeglad med, da scenariet netop tager udgangspunkt i bare at købe sig uhæmmet til succes.

Scenarie 2
Vi lever med at kæmpe om plads nr. 4 og råber PYT hvis det glipper, bygger holdet op med gennemtænkte indkøb og lever med en sub.top rolle nogle år ... men ser du lige det ske?

Alt hvad der sker hos Chelsea de seneste år er kendetegnet af "fuck vi er sent ude" og en kaos omkring træner/ledelse/sportschef (mangler) - jeg tror simpelthen ikke på at vi kommer frem til scenarie 2 så længe Mr. A er ved roret.

Alt det øvrige

Jeg er helt med på at du mener Willian er for dårlig, så det orker jeg ikke at diskutere igen :)

Ydermere håber jeg at vi får ro omkring Sarri, at indkøbene falder naturligt og at Sarri får det bedste ud af vores trods alt dygtige fodboldspillere - Cahill, Pedro, Zappa, Drink, Baka (snøft - det piner mig) burde dog kunne skiftes med noget mere langtidsholdbart ... hvis vi er villige til at lave en plan der rent faktisk har en plan for øje

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg hører også til flokken som rent faktisk tror på at Bats vil kunne ramme omkring de 15 ligamål på en sæson, hvis han vel og mærke ikke får 5 minutter hist og her.

Jeg hører også til dem som rent faktisk tror at Giroud ville kunne ramme omkring de 15 ligamål på en sæson, hvis han bliver brugt forholdsvist fast. Nej, han havde ikke et godt VM målt på antal mål, men han havde et godt VM målt på at han var Frankrigs (altså verdensmestrene!! :-) ) bedste opspilsstation, samtidig med han nææææsten altid beskæftiger to forsvarsspillere med sin fysik, hvilket giver plads til spillerne omkring ham (Griezmann/Mbappe eller Haz/Willi). Hvis vi så havde en virkelig målsøgende wing fremfor Willy (som måske Martial eller Bailey) jamen så vil jeg mene at Giroud vil have en kæmpe betydning for os.

Morata? Pffff.... hans spansk/italienske attitude hænger mig langt ud af halsen - jeg kan dog godt se han har potentialet til at være i top10 af angribere i verden. Men det kræver at Sarri (og holdkammeraterne) får voldpumpet en masse selvtillid og glæde ind i ham.

Derudover har vi et talent i Abraham som måske/måske ikke kan udvikle sig til noget stort.

Summa summarum, forstår jeg ikke hvorfor der er rygter om at vi skal hente en ny spidsangriber (eller CB - dén argumentation har jeg vist fremsagt én gang tidligere), når det er en legekammerat til Hazard på modsatte kant som er dét vi har brug for. Jeg forstår ikke at vi ikke går ALL-IN på Bailey eller Martial - det vil vise at klubben mener det overfor fans, modstandere og truppen primært Hazard, men det er også det eneste sted jeg som sådan synes vi rent faktisk mangler noget, med Sarri´s stil taget i mente. Vi har allerede CB´s som kan føre bolden frem. Vi har allerede midtbaner som kan sætte spillet. Vi har midtbaner som kan erorbre bolde. Vi har en oks-type i RLC som kan banke fra boks til boks. Vi har Hazard. Vi har angribere med potentiale til at lave mål. Men vi har IKKE en pågående agressiv kant modsat Hazard.

Så lad os nu få fat i en som faktisk kan beskæftige vores modstanderes venstreside også. Hvilket måske rent faktisk kan give Hazard plads til selv at lave flere mål også, når en hel forsvarskæde ikke kan mandsopdække ham længere, men samtidig skal holde øje med både en angriber, en kant på modsatte side, samt en midtbanespiller som kommer tonsende ind i feltet ala Lampard.
Skrevet af Wise1964
Jeg prøver mit bedste skud på en start 11´er - 4-3-3 - uden flere indkøb

Målmand (ny)
Dave-AC-Rudiger-Emerson
Kante-Jorginho-Barkley
Hazard-Giroud-Odoi

Subs: Luiz, Alonso, Moses, Fabregas, Ampadu, RLC, Tammy, Baka?, Caba
Muligt salg: Cahill, Willian, Pedro, Courtois, Zappa, Drink
Udlån: Piazon, Musonda, Bats?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Wise det giver ikke så meget mening at du antager 6 salg og derfor ikke har dem med, men blot et indkøb. Just saying. Odoi kommer ikke til at starte for os og jeg tror Alonso/Morata er forrest i køen til deres respektive pladser.

PS. Jeg har lært at stave dit brugernavn.
We know what we are
Skrevet af KnockOut
jeg tror det bliver sådan her.

(Ny)
Zapa -Luiz-Rudiger-Alonso
Kante-Jorginho-Barkley
Willian-Morata-Hazard

Men håber.

Tibo
Dave-Luiz-Rudiger-Emerson
Kante-Jorginho-Barkley
Willian-Morata-Hazard

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Cfever
Klasse ... så er vi dus :)
Jeg skriver muligt salg - ikke at de alle sælges.

KO
Tror du Dave mister pladsen?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Men så må du jo nødvendigvis have muligt indkøb i start 11´eren (udover erstatningen for Tibo). Det er i mine øjne ønsketænkning og overvurdering at Odoi skulle være klar til at starte for os, selvom han er cool. Derudover har jeg ikke fantasi til at forestille mig at Zapa slår Dave, der ovenikøbet nok vil være viceanfører af.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Cfever
Jeg tør ikke kaste mig ud i en gættekonkurrence omkring flere indkøb - dette transfervindue har været meget underligt
Også dette transfervindue.

Men du har ret - skal der hældes nogle spillere, skal der nogle nye ind
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Nej nej, men du klarede den jo fint på målmandsposten ?
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Antager Courtois er væk med alt det skriveri om han - derfor ny

Anyways - det skal ikke skille os ad
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Okay den rettede min smiley til et spørgsmålstegn, det ændrer ordlyden lidt haha. Men jeg laver bare lidt spas :)
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Wise, lad os lige starte med risikominimeringen, så vi ikke bliver ved med at snakke forbi hinanden.

Forstår du, at hvis vi køber en 30 år gammel spiller for 60 og lader ham gå gratis efter 3 år, så har vi en afskrivning på det indkøb på 20 om året, hvorimod hvis vi køber en 25-årig for 60 og sælger ham for 60 efter 3 år, så har vi reelt en afskrivning på 0 om året

Det handler ikke om bestemte spillere, det handler om det her simple regnestykke. Kan du se, at i praksis kan et køb på 60 mio gå i nul uden alt for mange problemer, hvis spilleren er ung og kan sælges videre, men hvis han er 30+ år gammel, så går det reelt i minus 60 meget hurtigt?

Så mit spørgsmål, når vi køber stort ind, føler du dig så bedre tilpas ved at købe gamle typer som Higuain, Lewa, Cavani, hvor pengene på indkøbsdagen må antages at være uingenkaldeligt borte, eller yngre typer som fx Morata, hvor pengene er midlertidigt bundet men må forventes at kunne realiseres igen et år eller to senere?

Jeg vil også godt lige slå fast, at jeg agiterer sådan set ikke for "ungdommen". Jeg agiterer for effektive og fornuftige køb. Køb hvor vi ikke tager kæmpestore risici, og slår det fejl, så har vi bundet 100 mio pund i en spiller som ikke kan afhændes og som ikke har nogen sportslig værdi.

Det betyder at vores offensiv skal forstærkes her og nu da den pt. er synonymet med Hazard og ikke meget andet.
Det betyder også at vi mangler nogle mål i front her og nu ... hvem skal give os dem udover investeringen i eks. Higuain?

Bats - da han fik chancen for os tog han den ikke og hans VM var satme ikke prangende med de chancer han brændte
Giroud - elsker den mand, men målmaskine er han altså ikke
Tammy - har jeg beskrevet tidligere
Morata - tror du selv på ham med den mentale tilstand den knægt befinder sig i? han ligner Studge da det var værst

Så er vi tilbage til forstærkning her og nu - ville du sige nej tak til Cavani eller Lewa (trods deres fremskredne alder)?

Det afhænger fuldstændigt af prisen om jeg ville afvise Cavani eller Lewa. Til Higuain-priser, ja, jeg ville afvise dem. De er bedre, men de er ikke bedre nok.

Hvad angår vores målmangel her og nu, ja, jeg er enig. Og du ved, hvad min løsning er. Sæt en person som Martial eller Rashford eller Alexis eller Sterling eller Salah eller Lacazette eller Griezmann ind på indvendige højre side. Problem løst.

Du virker ikke engang til at være grundlæggende uenig, da du dels erkender at vi mangler mål og dels erkender at offensiven mere eller mindre kun består af Haz. Forskellen er så, at du kun vil løse det med en central angriber, hvor jeg også gerne vil lade højre kant være en del af løsningen.

Men hvad angår midterangriberne...

1) Bats scorede masser af mål før Chelsea, scorede mål mens han var her, og scorede masser af mål efter Chelsea. Så hvordan kommer du frem til, at han ikke kan score mål? Han var derudover ret groft skadet i nogle måneder op til VM og begyndte vel først reel træning med bold lige op til begyndelsen af VM.

2) Giroud er ikke en målmaskine, men hvornår er det blevet kriteriet? Vi snakker 15-20 per sæson, ikke en målmaskines 25-30. Kig lige på Girouds historik og fortæl mig, hvorfor du tror, at han ikke kan klare 15? Men det bliver næppe relevant, for jeg tror ikke på, at Giroud bliver førstevalg. Jeg tror mere, at han bliver en regulær plan B.

3) I forhold til Morata og dit kriterium på 15 mål, så er det faktisk sjovt nok tilfældet, at hvis Morata havde spillet samtlige 3420 minutter i en ligasæson, og havde fasthold sit snit på 188 minutter per mål, så ville han være endt på 18 mål. Og det var vel at mærke en dårlig sæson og under Contes sløje taktik. Så hvordan kommer du frem til, at han ikke kan klare 15 under Sarri?

Med det sagt, så kunne jeg godt se Morata ende med aben og blive solgt til vinter. Bats er mere målfarlig og har en god evne til at være det rigtige sted, Giroud er fantastisk til at skabe plads, og Morata er lidt det ene og lidt det andet og dertil lidt for skrøbelig.
Skrevet af mmadds8
Puha kigget lige på fodboldprogrammet i weekenden. Vi skal jo allerede spille FA-Community Shield på søndag, og weekenden efter begynder ligaen. Jeg synes virkelig det er rystende i at vi har overhovedet ikke har forstærket truppen med nye navne udover Jorginho, der ser enormt spændende ud i pre season kampene, for en sjælden gang skyld er jeg virkelig bange for at vi får endnu en sæson, hvor vi ikke præstere det store.
annonce
0