Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af badazz
Jeg ved godt så mange år i skyggerne så er der en hvis form for "hævn" der skal udøves og med United bagefter kan jeg som godt forstå det er Chelsea tråden det skal gå ud over, for gud om der skal være nogen der ikke forguder Kloop, Liverpool og alt det positive de står for, i er jo faktisk tæt på at være det det perfekte hold, har har jo verdens bedste fans, verdens bedste sang (som jo vi alle ved er lavet til liverpool) i har det smukkeste station og verdens bedste træner, meste unikke outfits og ikke nok med det så er i jo nærmest sikret 10 -20 pokaler over de næste 3-5år.

Du glemte ´det lækreste hår´ :D
God jul til jer CFC fans i hvert fald, og jeg håber på nogle gode og konstruktive diskussioner fremadrettet (her eller i LFC tråden) :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
I lige måde Badazz - altid en fornøjelse trods uenigheden :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Ja og med den fremragende form han har vist i AC Milan bør han da absolut være et emne i Chelsea. Det her skriger bare af endnu en dårlig nødløsning...

Angående Maxi Gomez, kender jeg simpelthen ikke nok til ham. Men jeg synes der er flere spændende angribere derude som ikke får meget opmærksomhed. En spiller som Luka Jovic, bør være aktuel til sommer. 20 år og scoret små 12 mål og 3 assists i 14 bundesliga kampe. 5 mål i 6 Europa league kampe. Så er der hans holdkammerat Sebastien Haller, som har været et monster denne sæson, men som man ikke rigtig hører meget om. I øvrigt en jeg tror ville passe godt i Chelsea. Han er ikke blot god til at finde målet, men er fremragende til at fordele spillet og finde sine holdkammerater, lidt a la Giroud. En meget forbigået spillet imo. De åbenlyse er selfølgelig Wilson, Piatek, Icardi og nu også Timo Werner som Chelsea er blevet nævnt med. Fekir er mere en 10´er, selvom han også til tider bliver brugt som angriber/kant.


Ifølge BILD, så er Dortmund også begyndt at kigge efter en erstatning til Pulisic. Som de mener "højst sandsynligt" er i Chelsea senest til sommer.
Skrevet af Wise1964
Vi har åbenbart hyret Pini Zahavi (hvem han så end er) som agent til at få Fekir handlen i hus ... gad vide hvordan det ender
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Lezcano
Jeg ved godt så mange år i skyggerne så er der en hvis form for "hævn" der skal udøves og med United bagefter kan jeg som godt forstå det er Chelsea tråden det skal gå ud over, for gud om der skal være nogen der ikke forguder Kloop, Liverpool og alt det positive de står for, i er jo faktisk tæt på at være det det perfekte hold, har har jo verdens bedste fans, verdens bedste sang (som jo vi alle ved er lavet til liverpool) i har det smukkeste station og verdens bedste træner, meste unikke outfits og ikke nok med det så er i jo nærmest sikret 10 -20 pokaler over de næste 3-5år.

Det er jo bare ren fakta som ingen kan modargumenter imod, men den værste er dog at en bruger vover at udtale sig negativ .... eller mindre flaterene over alle de fantastiske fodbold spiller i Liverpool der rent faktisk ikke kan forbederes for selv om de måske ikke er verdens bedste spiller (nej nej det fik jeg ikke over mine læber), så er ALLE perfekt til Klopp bold, og derfor må INGEN andre syndes andet.

Ups glemte at klopp også er den mest sympatiske indlevende og sjovest manager i verden.

Yes this season ....

#Triggerd

Og som må sige om de 2 KÆMPE fejl af Allison: its not a bug its a feature


Tænk man skal rode rundt i en Chelsea tråd for at finde det mest rammende indlæg i hele 2018, og klasse lige at vente til 10 dage før det nye år med at smide årets vinder ;)

Glædelig jul, Chelsea folks. Håber der ikke er for mange bløde pakker under træet
Skrevet af badazz
Ifølge BILD, så er Dortmund også begyndt at kigge efter en erstatning til Pulisic. Som de mener "højst sandsynligt" er i Chelsea senest til sommer.

Melder de noget om en pris, eller ligger den stadig på de 70 mio (var det i euro)?
Som flere har nævnt, så er det godt nok en voldsom pris for en der ikke har vist meget niveau indtil videre i denne sæson (ved godt han har været skadet).
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Vince71
@Badazz

Der står ikke nogen pris. Men det seneste jeg har læst var at den var kommet tættere på 60. Det er også blevet gjort ret klart at Chelsea ikke ville betale Dortmunds pris. Men nu må vi se. Vi ved jo alle hvordan der hurtigt kan komme et bud "out of nowhere" :)
Skrevet af Paz
At Liverpools "fan-kultur" til tider kan være selvfed, så det grænser til det kvalmende, kan vi hurtigt blive enige om. Det der til gengæld irriterer mig og flere andre medfans, så vidt jeg kan se, er den fuldkomne mangel på selvindsigt som lidt for mange brugere i Chelsea-tråden også konstant gør sig skyldige i. Hvis Geddar ellers kan være fungere som en nogenlunde neutral aktør i diskussionen fra igår, vil jeg meget gerne erklære mig enig i det besynderlige i den debatstil der ofte bliver ført her i tråden. Der bliver lynhurtigt etableret en form for krigsstemning mod det at der er nogle Liverpool-fans der træder ind i en diskussion af nogle Liverpool spillere, der bliver diskuteret i tråden, og så bliver diskussionen netop lynhurtigt reduceret til Chelsea vs. Liverpool bias. Min egen indtræden var uheldig i den forstand at det pustede mere til ilden end omvendt, og jeg kom desværre til at skrive mig ind i den samme Liverpool fans vs. Chelsea fans-boble som allerede var etableret. Omvendt, er det også bare svært at addressere problemet som Liverpool-fan, når man er dømt på forhånd. Min indtræden var egentlig primært henvendt til Cfever personligt, hvilket havde mindre med Liverpool vs. Chelsea at gøre, og mere med min personlige irritation over at jeg mente han begik samme fejl som i en diskussion, jeg tidligere havde haft med ham. Personligt ville jeg hellere end gerne have at der var mere diskussion på tværs af trådene, så der bliver mindre osteklokke over det, men det er bare svært, når man allerede er dømt på ens tilhørsforhold på forhånd. Cfever har åbenbart også haft en uheldig episode i Liverpool-tråden, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Synes dog det er ærgerligt, hvis en enkelt episode alene skulle holde ham fra at vende tilbage.
Noget af de fede ved Fribytters adfærd på bold, er, som jeg ser det, netop at han opholder sig ligeså meget i andre klubtråde som i Liverpools og at han bestræber sig på at holde det på et sagligt, argumenterende niveau.
Skrevet af Cfever
Det seneste jeg har læst vedr. Pulisic er også at prisen skulle være omkring de 60. Jeg har det sgu lidt ambivalent med det. Det er ret mange penge at smide for en spiller og vi har eksperimenteret med den type før. Uden at jeg kender sammenligningsgrundlaget specielt nøjagtigt, så kan vi jo passende sammenligne det med vores Marko Marin køb.

Hvis Geddar ellers kan være fungere som en nogenlunde neutral aktør i diskussionen fra igår, vil jeg meget gerne erklære mig enig i det besynderlige i den debatstil der ofte bliver ført her i tråden.


Ud fra hvad jeg kan læse fra Geddars indlæg, var hans kommentar ikke rettet generelt mod Chelseatråden. Den var rettet mod at nogle brokkede sig over Liverpoolfans i tråden, altså en enkeltstående hændelse og ikke en generel tendens. Personligt hilser jeg det velkomment, når det er på et sagligt niveau jeg havde fx absolut intet imod at Fribytter var her og diskutere med ham.

Der bliver lynhurtigt etableret en form for krigsstemning mod det at der er nogle Liverpool-fans der træder ind i en diskussion af nogle Liverpool spillere, der bliver diskuteret i tråden, og så bliver diskussionen netop lynhurtigt reduceret til Chelsea vs. Liverpool bias.


Og den ligger selvfølgelig kun hos Chelseafansene. Apropos mangel på selvindsigt.

Min egen indtræden var uheldig i den forstand at det pustede mere til ilden end omvendt, og jeg kom desværre til at skrive mig ind i den samme Liverpool fans vs. Chelsea fans-boble som allerede var etableret.


Din indtræden var ikke uheldig, nej. Den var ekstremt passende fordi den perfekt eksemplificerede den afmagt som nogle fans herinde føler fra tid til anden.

Omvendt, er det også bare svært at addressere problemet som Liverpool-fan, når man er dømt på forhånd.


Du var på ingen måde dømt på forhånd. Du blev dømt fordi du kom med et intet-sigende og provokerende indlæg, der åbenbart var et personligt angreb mod mig. Det har intet med dit tilhørsforhold til Liverpool at gøre.

Min indtræden var egentlig primært henvendt til Cfever personligt, hvilket havde mindre med Liverpool vs. Chelsea at gøre, og mere med min personlige irritation over at jeg mente han begik samme fejl som i en diskussion, jeg tidligere havde haft med ham.


Så lad mig give dig et råd. I stedet for at komme væltende som en elefant i en glasbutik, så kan du redegøre for hvor du mener jeg tager fejl. Det er på ingen måde fordrende for noget som helst at du kommer med et personligt angreb.

Personligt ville jeg hellere end gerne have at der var mere diskussion på tværs af trådene, så der bliver mindre osteklokke over det, men det er bare svært, når man allerede er dømt på ens tilhørsforhold på forhånd.


Den her offerrolle bliver en smule kvalmende. Hvis du nu kunne hæve dig selv op på et lidt højere og mindre provokerende niveau i stedet for at smide generaliseringer omkring dig, er jeg overbevist om at der kunne være en fin debat. Og lad mig lige understrege igen, du blev ikke dømt på baggrund af dit tilhørsforhold, du blev dømt på baggrund af dine hykleriske indlæg.

Cfever har åbenbart også haft en uheldig episode i Liverpool-tråden, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Synes dog det er ærgerligt, hvis en enkelt episode alene skulle holde ham fra at vende tilbage.


Der vil altid være dele af de forskellige fanskarer, der reagerer helt ekstremt, hvis man bevæger sig ind i andre klubtråde. Der var bestemt også Liverpoolfans, der slog hånden af dem der angreb mig på baggrund af mit tilhørsforhold (og Chelsea havde intet med mit spørgsmål at gøre). Jeg diskuterer da også Liverpool fra tid til anden i artikeltråde. Det er dog ikke ligefrem fordi man på den baggrund får lyst til at gå ind i en klubtråd, må jeg nok indrømme - respekt for dem, der har det og søger en saglig debat.

Da du tog dig tid til at skrive et udførligt indlæg, har jeg gjort det samme. Men jeg har ikke i sinde at diskutere mit og dit forhold yderligere, det hører ikke til herinde og for min skyld kan du synes om mig hvad du vil. Jeg vil blot pointere at jeg absolut ikke havde nogen intention om at ændre de præmisser som Fribytter stillede sine spørgsmål på. Jeg besvarede spørgsmålene som jeg forstod dem og efter min bedste evne, at det kan provokere dig siger altså mere om dit bias ift mine indlæg end det gør om mig.

@Badazz

God jul til dig også, jeg kan i øvrigt ret godt lide de indlæg jeg har set fra din side. Keep it up!
We know what we are
Skrevet af Cfever
Så er der lige lidt guf på sådan en regnvåd fredag.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1076177131309334530

Det er godt nok en skarp assist, jeg er dog en liiiille smule i tvivl om det var intentionen at den skulle ryge til Moses.
We know what we are
Skrevet af Jesse Pinkman
Skal vi ikke bare blive enige om, at når man siger at Liverpools midtbane er under "niveau" så er det lidt ligesom at have en grim kæreste, som laver alt det du ikke selv gider, mens hun samtidig er stram alle de rigtige steder. Hun ser ikke spændende ud, men hun udfører det forventede job til perfektion.

Eller tager jeg helt fejl?
DIAZ MIO!
Skrevet af Paz

Ud fra hvad jeg kan læse fra Geddars indlæg, var hans kommentar ikke rettet generelt mod Chelseatråden. Den var rettet mod at nogle brokkede sig over Liverpoolfans i tråden, altså en enkeltstående hændelse og ikke en generel tendens. Personligt hilser jeg det velkomment, når det er på et sagligt niveau jeg havde fx absolut intet imod at Fribytter var her og diskutere med ham.


Det kan jeg tildels være enig i. Der er helt klart nogle der er værre end andre og du må jo så fremhæves som en af dem der er bedst til at undgå at blive mudret ind i den Liverpool vs. Chelsea-boblen (eller generelt bare det at visse brugere har en tendens til at føle sig meget provokeret, når fans fra andre klubber har en anden holdning end hvad der er mere eller mindre konsensus omkring i egen tråd), omend jeg dog alligevel mener at du er hurtig til at placere mig som farvet af min "Liverpoolhed" - for hvad er det ellers jeger et eksempel på? Jeg har haft to udvekslinger med dig og ingen af dem har som sådan handlet specifikt om hverken Chelsea eller Liverpool og alligevel er det som om jeg bliver gjort til et eksempel på Liverpool-bias eller Liverpool-mentalitet?

Og den ligger selvfølgelig kun hos Chelseafansene. Apropos mangel på selvindsigt


Næ, det findes da også hos Liverpool-fans og i Liverpool-tråden. Men så må vi tage den der, når der er Liverpool-fans der prøver at ekskludere andre fans fra tråden, eller hvor nu.


Din indtræden var ikke uheldig, nej. Den var ekstremt passende fordi den perfekt eksemplificerede den afmagt som nogle fans herinde føler fra tid til anden.


Min reaktion bundede også i en form for afmagt. Afmagten over en diskussion der blev ført på baggrund af nogle misforståelser omkring hvad der blev skrevet, nøjagtigt som jeg selv tidligere havde oplevet det. Min provokotation vedkender jeg mig selvfølgelig. Og den var ikke i sig selv fordrende for en debat med god tone og det hele, så det kan jeg selvfølgelig kun beklage. Jeg skrev i afmagt og irritation.
Skrevet af badazz
Det er godt nok en skarp assist, jeg er dog en liiiille smule i tvivl om det var intentionen at den skulle ryge til Moses.

Apropos Moses, er han helt færdig i CFC?
Det var mit indtryk, at han var rimeligt godt kørende under Conte (som wingback?), men han passer måske bare ikke ind i Sarris system.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
Paz- du kan jo passende gå ind i din egen klubtråd og irettesætte dem der taler ned på Chelsea fan gruppen, så kan du starte dit forsonings korstog der. Jeg orker ikke dem der repræsenterer din klub, som render rundt og tror de er ambassadører for et eller andet guddommeligt - det er kvalmende og irriterende i længden for øjnene.

Og skal vi så ikke lukke den der og lade Chelsea klubtråden handle om Chelsea

@Cfever - spot on omkring badazz som formår at repræsentere sit tilhørsforhold på en konstruktiv måde

@badazz - Moses er nok så langt fra førsteholds fodbold som man kan komme, Sarri har prøvet ham et par gange uden nævneværdig succes, så mon ikke han er væk i januar vinduet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
@Paz

Fint indlæg, men som Wise skriver lad os lade den ligge her.

@Wise
Jeg tror faktisk Drinkwater er længere væk ;)
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Cfever ... ham havde jeg glemt, du har ret - drink er så langt væk at han betaler entre på broen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Paz
@Wise

Det kan du såmænd have ret i. På et konstruktivt plan, er det heller ikke fordi jeg er voldsomt imponeret af det der foregår derinde. Det er lidt en ond cirkel.
Skrevet af KnockOut
tror rolig i kan sige de begge er fortid hvis ikke til vinter (næsten sikkert da flere gerne vil aftag Moses), men så til sommer (kan igen komme an på HG status) og prisen, dog skulle prisen for moses være ret billig mens man håber at få det meste tilbage af hvad man har brugt på drink.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cfever
Vi kører Napolistilen igen med Hazard som falsk 9´er. Startopstillingen er som den plejer.

Kepa
Azpi - Rudiger - Luiz - Alonso
Kovacic - Jorginho - Kante
Pedro - Hazard - Willian
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jeg har det stadig stramt med den opstilling ... emerson helt ude igen desværre
God kamp de herrer
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0