Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mjød
Kom hjem fra bio, og har ikke set Drogs udskejelse. Men fra det 17 minut og frem, var han kun 1 gang nede & tude, og det var i overtiden. Men fuuuccckkk en kamp. Jeg sad og jokede med 3-5, men ligepludselig var det ikke langt væk, heldigvis har vi stolpe-stolpe ind ved Lamps sidste kasse.
Lige så ringe som LFC var i første kamp defensivt, var vi i dag. Såfremt Aurelio havde udnyttet Cech skovtur efter 45 sek af 2. halvleg havde det været rigtig nervepirrende!

Bagkæden mod Barca hedder nok: Juliano, JT, Ricky, Ivanovic.

Men ville gerne se Alex igen. Havde på fornemmelsen han scorede inden frisparket. VOLDSOMT godt ramt, klassekasse! :D
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Lehrer
Der skal strammes seriøst op i defensiven, hvis man skal videre mod Barca. Helt vildt faktisk.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Footballer
Mjød:

Aldrig i livet om chels skal stille op med Belleti over for Henry, det ville være en katastrofe! Han er så pivringe, at han slet ikke fortjener en plads på bænken. Lad os håbe at bosingwa bliver klar så ivanovic evt. kan spille venstre back, selvom han ikke kan. Det er et meget bedre alternativ end belleti efter min mening. ellers må man jo bruge den evige nødløsning at sætte essien på venstre back, selvom han ikke kan undværes på midten.

Det bliver et mega problem med ash´s karantæne.

Er jeg den eneste der synes at Malouda spillede en fornuftig kamp med nogle rigtig gode ryk ind imellem? Synes at han begynder at vise selvtillid igen som da han var i lyon.

Drogba var uden tvivl banens bedste, trods hans usportslighed. Han er simpelthen genial.
Skrevet af Lehrer
Lyder dødsensfarligt at sætte Ivanovic på venstre back (som han ikke kan) mod Alves.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Knoblauch
Malouda har (ligesom nogle andre) vist glimrende takter og forhøjet selvtillid efter Hiddink er kommet til - det er fantastisk!

Det bliver spændende at se, hvad Hiddink finder på til Barca kampen. Hvis det ikke havde været overfor Dani Alves, havde jeg foreslået Malouda som venstre back, det har han gjort før. Andet alternativ kunne være en Essien dernede, fordi jeg vil overhovdet ikke være sikker på Ivanovic derover.
Skrevet af maarkap
"Aldrig i livet om chels skal stille op med Belleti over for Henry, det ville være en katastrofe! Han er så pivringe, at han slet ikke fortjener en plads på bænken. Lad os håbe at bosingwa bliver klar så ivanovic evt. kan spille venstre back, selvom han ikke kan. Det er et meget bedre alternativ end belleti efter min mening. ellers må man jo bruge den evige nødløsning at sætte essien på venstre back, selvom han ikke kan undværes på midten."

Argh, kom igen. Han har sgu da været en rigtig god joker at have på holdet, og vist det nogle gange i denne sæson.

Hold kæft en vild kamp igår! Det var fanme som en rutsjebane tur, op og ned. Jeg var sgu ikke helt tryg, da pool vælger at scorer til 3-4. Puha.

Drogba spillede en genial kamp. Han er virkelig kommet tilbage, hvor han på et tidspunkt var ønsket væk fra klubben af gud og enhver mand. Han kan sgu endnu, og det fik han fanme vist igår. Forsvars spillere har jo ikke en chance imod ham - men smider en høj bold frem ad banen, og han får den næsten hver gang. Fantastisk.

For Forza Zola´s skyld vil jeg også lige rose Anelka lidt. Han spiller faktisk en god kamp efter han kom ind. Han laver nogle gode løber, og er godt med i kampen. Han får dog også pladsen til at spille sit spil, da Liverpool er tvunget frem. Holder stadig på at han ikke ville kunne gøre det i tættere kampe, hvor vi ikke kan komme så lidt mod mål.

Super kasse af Alex!

Cech skal lige stramme sig an!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af averiks
Der blev sagt i går at Chelsea har hjemmebane i første kamp mod Barca i semifinalen. Men det lader til at, at det er Barcelona, som har hjemmebane først. Det kan jeg ihvertfald forstå via uefa.com. Og det lyder utrolig godt for Chelsea, hvis det altså blir sådan. Det er jo en fordel, da det vil betyde at en evt forlænget spilletid og straffesparks turnering, så vil foregå hjemme på broen. Og desuden, er det jo altid retur opgøret der er den afgørende kamp, som afgører det hele.

mht til venstre backen, så er det jo nu vi skulle have brugt Bridge, som jo desværre ikke er der mere. Hvis jeg var træner, så ville jeg nok vælge Malouda. Han er jo venstre kant, og meget hurtig. Selvfølgelig er han ikke forsvarer, men jeg tror han vil gøre det godt mod Alves.
Chelsea is back again
Skrevet af De La Barca
Tre indlæg om jeres venstre back overfor Alves, men ikke et ord om Messi. Betyder I lader ham løber i fred ude på fløjen? For det ville sgu være i orden med mig.
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Forza Zola
Er lige kommet hjem fra Broen og er stadig i ekstase. Første tur derover og så får man en gyser som selv Spielberg ikke kunne ha skrevet bedre. Stemningen var helt exceptionel og får stadig kuldegysninger over kroppen ved tanken om hele forløbet samt kulissen derovre.

En ting er sikkert. Det er ikke sidste gang jeg har sat mine ben på Stamford Bridge og overvejer allerede semien mod Barca. Kan dog ikke betale sig at købe de her såkaldte fodbold rejser derover, da man ihvertfald til Liverpool kampen sagtens kunne anskaffe sig en billet ude foran stadion på "Det sorte marked".

Og knægten fik samlet 7 Chelsea flag op efterkampen som der var blevet uddelt på samtlige siddepladser, så kan der hænge et ud af hver vindue hver Lørdag fremover ;)

come on Chelsea
Skrevet af averiks
@Forza Zola

Hvordan fik du fat i billetter til Chelsea-Liverpool kampen ?. Jeg kan forstå at det er igennem et rejsebureau ?
Chelsea is back again
Skrevet af Forza Zola
Bestilte en pakke løsning hos thomas Cook sports rejser 316 pund for 2 billetter incl hotel (uden flybillet). Valgte dog at droppe hotellet for at finde et inde mere centralt i London, da det første lå ude ved Heathrow. Og eftersom vi fløj til Gatwick (klart billigst) ville vi bruge for meget i transport frem og tilbage fra London til Hotellet.

Vi fandt et lækkert hotel i Gunnersbury som ikke er langt fra Broen og vi gav 130 pund for en overnatning (incl Breakfast)for 4 personer(dog incl min dreng). Men virkeligt lækkert nybygget hotel.

Men hvis jeg tar derover til Barca kampen tror jeg at jeg satser på en billet foran stadion istedet for. Det kan man spare en del ved, da man klart betaler overpris for både hotelværelse samt fodboldbillet gennem rejsebureauet. Og vi sad på West stand Upper vil gerne længere ned næste gang eller bag et af målene hvor der virkelig var gang i tilskuerne.

come on Chelsea
Skrevet af averiks
@Forza Zola

Ok tak for info. Det er noget af et sats, at købe billetter hos en billet haj udenfor stadion lige inden kampen. Men fortæl os endelig om det lykkes for dig....
Chelsea is back again
Skrevet af Forza Zola
Det har du nu ret i. Fandt dog billetter til Camp Nou til udebane sektionen(altså Chelsea fansene for 260 Punnd) og den billigste flybillet til 1250 kr T/R. Hotelprisene i Barcelone har jeg fundet til 350 kr, altså samlet pakke ca 3800 kr. Det er sgu ikke tosset for en semifinale i CL
come on Chelsea
Skrevet af averiks
@Forza Zola

Må jeg lige spørge dig igen hvordan du har skaffet billet til udekampen mod Barca. Skal man ikke være medlem af Chelsea´s egen fanklub. Eller det er du måske ?
Chelsea is back again
Skrevet af Forza Zola
Har lavet lidt research på nettet hvor der kan købes billetter til kampen.............

come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Chelsea will line-up in a 4-2-3-1 formation as follows:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
39 Nicolas Anelka
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
11 Didier Drogba

Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 6 Ricardo Carvalho,12 John Mikel Obi, 9 Franco Di Santo, 21 Salomon Kalou.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Der er ikke det store at sige til opstillingen. Så måske at vi prøvede Belletti i stedet for Ballack, da det ikke rigtig virker som at han bidrager med det store. Belletti er meget dynamisk at have på midtbane, og tror at han ville være en del farligere.

Normalt så jeg hellere Kalou inde frem for Anelka, men efter kampen mod Liverpool er det helt fair at Anelka starter.

Lad os så smadre The Gunners!

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Hold kæft hvor er der mange lorte afleveringer.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Cech ser igen mystisk ud. Og hvordan kan ham Gibbs komme så fri. Kom nu ind i kampen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Så fik Anelka endnu en gang vist, at han intet kan i "tætte" kampe. Fuck hvor den mand dog til at brække sig over!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0