Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Takker. Lyder interessant!
We know what we are
Skrevet af Vince71
@Cfever

Man skal altid passe på når man poster videoer herinde. Men dette klip viser meget godt hvad han er for en type spiller og hvad han er god til.

https://www.youtube.com/watch?v=ssKU9wIhDxw
Skrevet af Wise1964
Spændende spiller Vince - han har det der korte aftræk på de længere afleveringer som er en fornøjelse at se. Han går ihvertfald heller ikke ned på det onde blik og tatoveringer

OG PIS - RLC er ude hele januar

Snakken/rygterne om en ny angriber er gået helt i stå efter Bournemouth stejlede på Callum Wilson - Cavani rygtet tror jeg sgu ikke helt på med vores transferpolitik til spillere over 30
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Han går ihvertfald heller ikke ned på det onde blik og tatoveringer


Hahaha det er også vigtigt jo! :D

Jeg har virkelig svært ved at se PSG sælge Cavani i dette vindue, måske til sommer. Men når vi til sommeren er spørgsmålet vel også om vi burde være interesseret i Higuain eller Cavani mere. Selv hvis prisen er god, så løser det kun problemet 1 max 2 sæsoner.
Skrevet af Wise1964
Håber virkelig at klubben knækker koden til en ny angriber - Morata har muligheden for at blive udlånt til Sevilla under forudsætning vi henter en anden spids ind ... det ville være særdeles lækkert at slippe for hans negative attitude
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Det er mig stadig en gåde hvordan vi kunne tabe til et hold som wolves - de er satme elendige
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mathews
Kryds mod United, Arsenal og City og sejr over Chelsea og Spurs. Ja, de er godt nok ringe.
Skrevet af Cfever
Wolves er den bedste oprykker jeg kan huske at have set i PL.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Men stadig elendige i min optik .... flot gejst, men at være presset af Liverpools c-kæde vidner satme om rendyrket elendighed, samme elendighed der kun blev overgået af Chelseas katastrofale elendighed da man tabte til dem
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hjemmebane mod wednesday eller Luton er godkendt ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
@Wise

Wolves har spillet mange rigtig stærke kampe i år og spiller friskt til. De producere massere af chancer og havde de været skarpere foran mål, så havde de også haft endnu flere point.

Jeg ved at Santo på et tidspunkt udtalte, at de forreste fremme i banen decideret kun trænede afslutninger i flere uger, da han og spillerne var så frustreret over de mange brændte chancer, som de skabte kamp efter kamp, men som de ikke fik omsat til mål.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
@Forza
Jeg er stadig bitter over et meget unødvendigt nederlag ... bær over med mig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Lidt et antiklimaks omkring Fabregas, at man siger farvel til ham og klubberne ikke kan blive enige om kompensationen ... det burde man sgu da have tænkt på inden han tog afsted.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Ville være fantastisk om rygterne med Real Madrids interesse i Christian Eriksen bar frugt - det ville igen øge chancen for at Hazard blev i klubben. Jeg tror ikke Real Madrid går ud og sprænger banken over flere omgange inden for samme år - det ligner dem ikke
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fornuften
Er der nogle der har kendskab til hvordan Michy Batshuayi gør det i Spanien?
Ud fra stats er det jo ikke fordi han shiner, men stats er jo ikke alt. (3 mål på 997 minutter fordelt på 22 kampe)

Fint hvis rygterne om Morata på en lejeaftale til Sevilla, bliver til noget. Tror de fleste blå har mistet troen på ham. Han ligner også en der har mistet troen på sig selv.
Chelsea FC
Skrevet af Wise1964
Bats har efter sigende haft det mere end svært i spanien og virker ikke som en ung mand der har genfundet troen på det ædle spil ... jeg tror ikke personligt på han passer ind hos Sarri, desværre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fornuften
Trist. Men så kan vi forhåbentlig sælge ham til sommer, uden at tabe alt for meget på ham. Selvom man nok ikke får det hele ind igen..

Nu skal vi glemme alt det negative, og glæde os over vi har en vigtig semifinale i aften! En uafgjort kan jeg godt sove på, og så tror jeg på vi kan klare resten på broen.
Håber på spilletid til Hudson-Odoi, da både Pedro, Willian og Giroud er tvivlsomme, samt Loftus-Cheek som ikke er klar.
Hvad siger i?
Chelsea FC
Skrevet af Geddar , moderator
Hudson-Odoi rygterne tager til Bayern skulle være villige til at matche de £35m. i skulle kræve. Heftig pris for et uprøvet talent. Omvendt er talentet fandme også stort.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Jeg vil være meget ked af at miste Odoi - men jeg kan godt se at økonomien for en ung mand som ham kan være svære at sige nej tak til, specielt hvis Sarri ikke utvetydigt giver ham håndslag på fast spilletid (og det tror jeg ikke han kommer til).

Med hensyn til kampen i aften kan det være en lakmustest for Odoi da jeg ikke forventer at hverken Willian/Pedro er super klar ovenpå deres skader. RLC er helt sikkert ude. Med udgangspunkt i at vi i weekenden møder Newcastle på hjemmebane tror jeg Sarri møder op med tæt på stærkeste opstilling (måske også for at teste en anden taktik mod de store hold på udebane - som vi har nogle stykker af i foråret)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@WIse

Det jeg kan læse mig frem til, har fabregas skifte intet med ham eller Monaco at gøre (selvom bold.dk bringer en nyhed om det) Både SKY og andre skriver at det hænger sammen med at Chelsea ikke har en erstatning på plads. SKY skriver i øvrigt også at Chelsea er meget tæt på både Nicolo Barella og Leandro Paredes.
annonce
0