Snak

Mere indhold efter annoncen
Remy er en fantastisk løsning.
Så har vi tre vidt forskellige angribere, med Remy som den eksplosive og lynhurtige, hvilket må siges at være helt optimalt. Han er desuden også hæderlig i sin boldbehandling.

Sammenligningen med Demba Ba giver næppe meget mening. De eneste fællestræk er hudfarve og Newcastle.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
hudfarve


Ikke engang.
hudfarve


Ikke engang.
Nogen der er up to date omkring Costas skade ? Er han med i truppen i dag, klar til at starte eller er han helt færdig?
Costa trænede med igår, men står til at misse kampen i dag, da man tilsyneladende ikke vil tage nogen chancer.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Er Torres også ude af kampen, da han er på vej til Milan?
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Angående Torres, så er han med sine 172 Chelsea optrædender nærmest at betragte som et klubikon. Trods undertiden meget svage præstationer, så har han altid været i blandt mine favoritter, lige siden hans indtræden klubben. Torres er svær ikke at fatte sympati for, idet hans sindstilstand altid synes utrolig nem at spotte. Jeg synes sommetider, at den kritik Torres har været genstand for i blandt medfans, har været en anelse for hård, hvorfor jeg for en gangs skyld vil fremhæve de mere positive ting han har bedrevet i Chelsea, en slags hyldest! Jeg har dog også for længst måtte sande erkendelsen, at Torres og Chelsea ikke er kompatible.

d. 18/09-2011

Anelka sender Torres i dybden med verdenhistoriens smukkeste pasning og Torres eksekverer med ungdommens instinkt på ligeså smuk vis, med et følt chip over en chanceløs De Gea. Kampen tabes 3-1 og Torres store renæssance udebliver, idet han senere i kampen er mand for en af de mest famøse afbrændere.

24/04-2012

I den nervefyldte og intense kamp mod Barcelona, løber Torres i overtiden en halv bandelængde for så derefter sikkert at passere Valdes. Avancementet er en realitet, og Torres har for første gang markeret sig på den helt store scene.

d. 29/04-2012

Med 3 mål agerer Torres iskold i den store 6-1 fornedrelse af proletariatet fra Queens Park Rangers. Torres meldes for alvor tilbage!

d. 06/10-2012

Torres er med 4 mål i 7 ligakampe startet sæsonen som lyn og torden, hvorfor han i Chelsea kredse nyder sin største anerkendelse hidtil. Di Matteo kan heller ikke får armene ned! Torres ER tilbage!
Lukaku, der er udlejet til West Brom, ved godt hvad klokken er slået.

d.21/11-2012

Med den fede tjeners indtagelse af trænersædet, er Torres for alvor kørt i stilling til at gå i rendyrket målrus.

d. 23/12-2012

Torres åbner målfesten mod Aston Villa med et mirakuløst hovestød fra kanten af feltet. Personligt mener jeg, at det er hans flotteste mål i Chelsea trøjen.
Torres har netop scoret 7 mål i de seneste 6 kampe, hvilket samlet set bringer ham op på anstændige 14 mål i 29 kampe.

Europa League

Torres scoringer er mere eller mindre ophørt i Premier League.
Chelsea er ude af Cl, hvorfor den fremover står på El og en masse absurde hold. Torres anvender turneringen til at genopfinde sig selv, og det med stor succes! Som den store dreng på legepladsen scorer han 6 mål i 8 kampe og sikrer os dermed egenhændigt trofæet. Bedst demonstreret ved finalemålet mod Benfica.

d. 27/10-2013

Torres nedlægger ene mand et ellers yderst potent City mandskab. I 2-1 sejren står Torres for både assist og mål, mens han hele kampen igennem er både ekvilibristisk og målbegærlig. Efterfølgende spekuleres der i, om Mourinho er manden der for alvor har formået at tænde den afgørende glød og kynisme i Torres.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
At forsøge at finde små lommer af anstændige præstationer, ved at være meget specifik med hvilke kampe man tæller med, er i mine øjne useriøs databehandling. Faktum er, at personen Torres nok er en flink fyr, men fodboldspilleren Torres har manglet rygrad, har alt for ofte været alle andre steder end inde i boksen, og har simpelthen ikke fungeret i Chelsea.

Jeg ønsker personen Torres alt det bedste fremover, men jeg er altså glad for, at vi har set det sidste til fodboldspilleren Torres, og jeg føler ikke noget vemod over, at vi nok aldrig kommer til at se El Nino i blåt igen. Det var et forsøg værd, men eksperimentet skulle have været afsluttet for et par år siden. Det ville have sparet os for en masse lidelser og det ville have sparet Torres´ omdømme for en masse negativitet.
@Robert

Hvor har du fra, at Costa ikke er med?
Har selv hørt at han er rejst sammen med truppen, mé. Spørgsmålet er så om han vil starte inde.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
@BS

Jeg nu heller ikke gjort mig ambitioner om at fremstille nogen seriøs databehandling, snarer tværtimod. Det var ment som en hyldest til Torres, hvorfor jeg kun har fremhævet de gode kampe og perioder. Det synes jeg egentlig også, at jeg fik understreget indledningsvis.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
annonce