Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MVM
Men ikke særligt overraskende.

Dybest set har vi ikke et specielt godt hold, der er for mange svagheder. Kig på de andre top 6 hold, vi har ikke mange spillere de kan bruge. Hazard og Kante er de eneste sikre, så er der nogle man kan diskutere f.eks. Dave.
Engang ville Chelsea være verdens bedste klub, hvad vil Chelsea egentlig nu?
Alt for meget kaos og dumme beslutninger på transfermarkedet.
F.eks. Zappacosta, Drinkwater og Bakayoko er jo hjernedøde signinger der slet ikke har vist sig gode nok. Hvad blev der brugt på dem? Tæt på 1 mia.
Og Conte i sommers? WTF. Så fyr dog manden eller lad være...
Hvis jeg var Hazard, var jeg smuttet.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Forza Zola
Folk blæser det godt nok lidt voldsomt op. Spillet mellem felterne er egentligt ganske udmærket. Vi er bare ikke dygtige nok på den sidste 1/3. Og ser vi på de spillere vi har fremme i banen kontra dem vi gerne vil måle os med, så har vores konkurrenter bedre spillere på de pladser.

Tror på at når Sarri får sat sit Præg på truppen til sommer, via spillerindkøb, så høster vi først for alvor frugterne af hans måde at tænke fodbold på.

Vi mangler en ny VB, et alternativ til Azpi på HB, samt udskiftning og fornyelse fremme i banen. Håber godt nok, at vi snart får Higuain præsenteret. Det er virkelig tiltrængt med en ny angriber, nu hvor vi kun har Giroud at smide ind, hvis vi skal spille med en rigtig angriber.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Jeg deler din bekymring Vince - der er mange spørgsmålstegn omkring Sarri og det fremtidige hold. Det der bekymrer mig allermest er vores slingrende ledelse (kald det ikke eksisterende) som ikke formår at skabe en positiv atmosfære omkring holdet, kontrakterne, signings, stadion og synlig ledelse ... det er helt vildt så meget usikkerhed de formår at skabe
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Man må gå ud fra at der bliver hentet mange spillere til sommer. Det er nok nærmere derefter at man skal vurdere Sarri fuldt ud, når han har bedre spillere til rådighed. Der er absolut ting ved Sarri som irritere og bekymrer mig, men min største bekymring er holdet han har til rådighed. Der er simpelthen så mange spillere på det hold som bare ikke er gode nok.


Selvfølgleig er en del spillere ikke gode nok til holdet. Men træneren hjælper på ingen måde holdet, ved at lade den mest kreative spiller være låst fast på en falsk 9er position. Samt at man har en "spilstyrende" midtbanespiller som ingen afgørende afleveringer har, er usikker når han blier presset. Det er ALTID Luiz der skal lægge sukkerballerne.

Det er muligt Jorginho har flest aflevering af alle i ligaen, men kunne en anden spiller sagtens have, når man ser hvad det er for nogle.

Dertil pisser det mig af at han netop bliver spillet hvor han gør, når han alligevel ikke bidrager med noget afgørende og man så pisser Verdens bedste 6er væk på en position, han ikke mestre. Ja han løber solen sort, men han skal være bindeleddet mellem midtbanen og forsvaret.


Sarri virker meget begrænset taktisk - Der er en måde at spille på, fungere den ikke, forstsætter vi alligevel.

Hvorfor er det når man f.eks styrer kampen med over 80 % boldbesiddelse, kan se modstanderne ikke kommer frem og man intet har skabt i kampen at man bliver ved med 1-1 udskiftninger. Så skift dog en defensiv spiller ud med en offensiv og sats på at få det mål.

Ikke de store taktiske ændringer i løbet af kampene, nej vi fortsætter med det samme spil, som ikke har fungeret hele kampen igennem og håber det går. Det har givet bagslag i så mange kampe efterhånden - Generelt de latterlige point tab på hjemmebane.

Se f.eks i dag med Emery - Vælger at spille diamant mod os, sætter Ramsey til at presse Jorginho og vil sagtens tillade at fløjene får bolden, fordi han ved vi ikke er farlige på indlæg og fløjene alligevel trækker ind i banen, for at spille imellem forsvaret.

Savner det taktiske spil som også tænker på hvordan modstanderne bliver stoppet fra at være gode.

Jeg forstår mere og mere hvis Hazard gerne vil væk.


Tror på at når Sarri får sat sit Præg på truppen til sommer, via spillerindkøb, så høster vi først for alvor frugterne af hans måde at tænke fodbold på.

Vi mangler en ny VB, et alternativ til Azpi på HB, samt udskiftning og fornyelse fremme i banen. Håber godt nok, at vi snart får Higuain præsenteret. Det er virkelig tiltrængt med en ny angriber, nu hvor vi kun har Giroud at smide ind, hvis vi skal spille med en rigtig angriber.


Det kommer jo an på der bliver købt spillere efter stilen eller efter hjertet...

Liverpool lykkedes med det fordi Klopp henter spillere han ser være ideél til stilen.

Tag nu bare Barkley som f.eks - Conte brugte ham aldrig, fordi det ikke var hans kop te.

Pulisic har jeg skreget på længe, så personligt er jeg tilfreds med købet - Men hvem ved om Sarri er hooked på ham.

Så mangler der simpelhen farlig offensiv midtbanespiller på den 3-mands midtbane ala Coutinho/Fekir klasse.


Sarri udtalte efter kampen:

"Jeg er meget vred. Vores mentalitet var skyld i dette nederlag, og det kan jeg ikke acceptere, siger Sarri til klubbens hjemmeside.

- Vi havde samme problem mod Tottenham. Det ser ud til, at disse spillere er ekstrem svære at motivere.

- Fra et teknisk synspunkt er der ingen forskel på niveau, men de viste mere vilje i straffesparksfeltet, så taktikken havde ikke meget at sige. Jeg kan umuligt sige, at jeg er hovedansvarlig for dette nederlag. Det må vi deles om, lyder det fra Sarri"
Captain America. FCM
Skrevet af Forza Zola
Enig med Sarri. Der mangler ganske enkelt noget ærgerrighed og formåen inde i boksen. Formåen til at udnytte vores overtalssitustioner, hvor vi ved flere lejligheder trækker ind i banen istedet for at komme rundt om dem og frem til den cut-back bold i feltet, som jeg ser det.
come on Chelsea
Skrevet af Slettet(432058202410)
Enig med Sarri. Der mangler ganske enkelt noget ærgerrighed og formåen inde i boksen. Formåen til at udnytte vores overtalssitustioner, hvor vi ved flere lejligheder trækker ind i banen istedet for at komme rundt om dem og frem til den cut-back bold i feltet, som jeg ser det.


Kunne også være en idé at ikke lade spillerne tro de er fast startere hver gang uanset præstation. Klart spillere som Willian & Pedro kan jo spille som de vil, det får jo ingen konsekvenser alligevel.

Hvis de kom på bænken, kunne de få noget at tænke over.
Captain America. FCM
Skrevet af umop apisdn
Ryst posen, ud med Alonso, Jorginho, Rudiger og brug Kante hvor han er bedst.

Kepa
Azpi-Luiz-Christensen-Emerson
Kante
Loftuscheek-Kovacic
Pedro-Hazard-Odoi

Jeg synes desuden altid at Pedro viser en professionel indsats og fighterhjerte, modsat willian.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg forstår ihvertfald ikke helt når Sarri siger vi ikke er klar til at droppe 4-3-3

Vi er heller ikke klar til at spille 4-3-3 vi mangler en angriber samt en kreativ midtbanespiller ala Coutinho.


Til sommer synes jeg bør hente:

VB - José Gayá, Ben Chilwell eller Alejandro Grimaldo.
HB - Aaron Wan-Bissaka tager skridtet op, kan køres ligeså stille ind på holdet og aflaste Azpilicueta som fylder 30 til September.
CM/AM - Coutinho, Fekir måske prøve med et bud på Eriksen, der har et år tilbage.

Thorgan Hazard bør man have i tankerne, han kan spille alle 3 positioner oppe foran - Den spiller i Bundesliga med flest motm, 9 mål og 6 assist i 18 kampe for Gladbach.

Der skal selvfølgelig også hentes en CB hvis Luiz ikke forlænger.

VB - HB - AM/CM mener jeg ihvertfald er nødvendigt set på truppen i dag samt en angriber selvfølgelig.

Så skal man af med alt overflådigt man ikke bruger alligevel.

Zappacosta, Emerson, Drinkwater, Cahill, Batshuayi.

Så kan man passende sælge Willian til Kina.https://www.plbold.dk/nyhed/ferdinand-slagter-jorginho-han-bidrager-ikke-med-noget

Ferdinand beskriver meget godt et af de største problemer for klubben. En spilstyrende 6er der intet bidrager med noget. Hverken offensivt eller defensivt.

Prøv nu i det mindste i en af cup kampene at spille Luiz på den position - Det er ham der lægger de afleveringer, han har mere fysik til at stå i mod med, hvis modstanderen presser...

Ja eller det sikre valg i Kanté - Så dårlig er han heller ikke til at aflevere. Manden vandt 2. år i streg ligaen som 6er. Han er verdensmester.

Lad Jorginho spille 8er som han alligevel gør nu når holdet har bolden - forskellen vil så være at han ved han har en bag sig i Kante.

Lad os håbe tilvænning hjælper på Jorginhos præstationer og vi ikke er ude i en ny Bakayoko.

Det klinger bare lidt hult når folk påstår Sarri tager det "sikre" valg ift. at spille med Willian og Pedro - Jorginho er på ingen måde det sikre valg pt. og at han ingen aflastning har er en undskyldning. For da Fabregas var der, fik han jo ingen spilletid.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Puha - hvor var det en grim smag i munde lørdag aften og den blev ikke bedre da Sarri tabte sutten på pressemødet efterfølgende. Jeg er helt med på at han var skuffet og ville fremstå seriøs, men den attitude overfor spillerne kan meget nemt give bagslag og give et omklædningsrum der minder for meget om Mourinho/Conte da det gik skævt.

Problemet er ikke spillerne (udelukkende) eller træneren - det er simpelthen klubben som ikke har fornyet sig over de seneste 3.4 år hvor konkurrenterne er løbet stærkere og stærkere mens man naivt (måske) har holdt fast i en transfer politik der fungerede for 5-10 år siden men sidenhen er afløst af omtanke og køb af de rigtige spillere til en plan man har lagt sammen med en træner. Chelsea FC planen lige nu er at man fægter rundt i blinde for at hente spillere og når man sidder ved bordet går man i låsby svendsen retard mode og forsøger at fedte noget hjem.

Få nu renset ud og få nu lagt den plan - indtil da vil vi være pop-up heroes som er med i nogle sæsoner og væk i de efterfølgende ... og det kan sgu da ikke være planen.

Efter kampen igår var jeg særdeles skuffet over de rutinerede spillere Luiz, Dave, Willian og Pedro for at tage minus ansvar kollektivt som mere forsøgte at lave "se mig - se mig" forskellen

jeg var særdeles skuffet over Hazards attitude og endnu mere skuffet over at se Jorginho bliver ordinær fordi Ramsey gik til ham. Sidst men ikke mindst var Alonso og Rudiger decideret ringe

Top 4 er vi stadig med i - men det bliver godt nok en mindre borgerkrig for at holde fast i pladsen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Gelmore
Selvfølgleig er en del spillere ikke gode nok til holdet. Men træneren hjælper på ingen måde holdet, ved at lade den mest kreative spiller være låst fast på en falsk 9er position. Samt at man har en "spilstyrende" midtbanespiller som ingen afgørende afleveringer har, er usikker når han blier presset. Det er ALTID Luiz der skal lægge sukkerballerne.


Som jeg også skriver så er der bestemt ting omkring Sarri som irritere og bekymrer mig. tro mig jeg sidder på ingen måder og forsvarer manden. Sarri har tydeligvis nogle mangler, det tror jeg vi alle kan se. Men når det så er sagt så synes jeg bare ikke at vores hold er meget bedre. Spillerne han har til rådighed er bare ikke gode nok. Jeg er selv blandt de folk herinde som mener Sarri til tider er stædig og blind når det kommer til rotation og taktik. Jeg synes bare det er svært at vurdere ham fuldt ud indtil vi har hentet bedre spillere, som passer mere til hans stil.

Vores forsvar ser "fint ud" ifølge stats. Men jeg tror ikke der sidder nogen herinde som synes at det er vanvittig godt eller sikkert for den sags skyld. Der skal simpelthen købes en ny CB og VB(Emerson?) før jeg kommer til at sidde roligt under kampene. Brug Ola Aina (HG) næste år til at hjælpe Azpi på HB, han er meget bedre offensivt og blevet væsentlig bedre i den defensive og taktiske del af spillet.

Midtbanen? det kan vi vist alle se. Kovacic er ikke en spiller man skal bruge meget tid på til sommer i min optik. Som andre også skriver kunne jeg godt tænke mig Fekir og RLC på den position. Fekir ville pynte utrolig meget offensivt netop der. Barkley er en fin bredde spiller "i guess", men det er bare sjældent han gør nogen som helst forskel med sine indhop. Jeg håber i øvrigt også vi får lukket Leandro Paredes handlen. Ham kunne jeg sagtens se give Jorginho kamp til stregen og måske tage hans plads i startopstillingen, hvis Sarri tør det.

Angrebet er bare en stor pil nedad. Hazard er på vej væk og ifølge BBC vil CHO afvise det nye kontrakt tilbud fra Chelsea, hvilket man må gå ud fra betyder at det kapitel er over. Vores bedste spiller og vores mest talentfulde spiller i truppen, begge væk. Pulisic er jeg glad for vi hentede og ifølge Leon Bailys agent er Chelsea stadig interesseret i ham, hvilket kunne være spændende. Man skulle have taget Malcom for Willian handlen, men nu ryger han nok til Tottenham hvor vi så bare kan se på mens han shiner. Willian må for min skyld meget gerne blive solgt, men han vælger nok at blive sin kontrakt ud medmindre at hans obligatoriske startplads bliver taget fra ham. Chelsea er simpelthen for dumme hvis man vælge at Willian og/eller Pedro skal forlænges når deres kontrakt udløber. Bare få afsluttet deres kontrakt eller sælg, så vi kan bevæge os fremad. Det helt store problem er uden tvivl en angriber og netop der er vi ofte også ret dårlige til at hente de rigtige. Forhåbentlig kan Higuain løfte os på det punkt.

Man er simpelthen for langsom til at se problemerne og løse dem hurtigst muligt. Hvilket også hænger meget godt sammen med alle vores "panik" tranfers på det seneste.

Mourinho om Jorginho:

His display also caught the attention of Jose Mourinho, who was making an appearance as a pundit on beIN SPORTS for the clash.

Mourinho was asked by host Richard Keys, "If you stop Jorginho playing, do you stop Chelsea playing?" and delivered a fine piece of analysis about why Sarri´s tactics aren´t working.

"I´m not saying that Chelsea is an easy team to play against, but it´s an easy team to analyse," he replied. "You know their principles and their fundamental situations.

"You [make things tough] for Chelsea to build in the first phase. If you close the left side with David [Luiz] and Marcos Alonso and give the ball to the right, it´s hard for them.

"[N´Golo] Kante is playing in a position where he´s making more runs forwards than to stay in the build-up for the first phase.

"I think he (Kante) can play everywhere. He has the qualities to be a box-to-box [player], he´s scoring more goals than ever.

"With Antonio Conte he was playing a more defensive position because they were playing only with two in [midfield]. But now they play with three.

"Sarri, the same way he was doing with Jorginho at Napoli, likes him to drop in between the centre-backs, but today Ramsey is playing in that position to try to stop him.

"I remember when I played against them (for Manchester United) and we had some stats before the game where Jorginho was in the Premier League with more touches.

"If he´s the player with more touches, you have to make him the player with less touches."

Spot on. Sarri deploys Jorginho in a way that makes it easy for stronger opponents to limit the Italian´s influence and it´s harming Chelsea.
Skrevet af Slettet(432058202410)
spot on af Mourinho.. Det er præcis det mit problem er. Det er ALT for nemt at læse.

Der er det så hvis Sarri kan se modstanderne har læst dem, at han skal ændre i løbet af kampen.. Men der fortsættes med præcis det samme..

Spiller materiale eller ej. Manden har meget at lære endnu.

Om Paredes kommer eller ej, jeg tror ikke på Sarri gør så meget ved Jorginho.. Sarri virker for mig som en træner, der er forblændet af spillere han har stor kendskab til - Det har jo fungeret før, så det gør det nok igen.
Captain America. FCM
Skrevet af Vince71
@Gelmore

Helt enig. Tror heller ikke Sarri laver de store ændringer i forhold til Jorginho, selvom jeg faktisk synes at Paredes på flere punkter er en bedre spiller end Jorginho og måske også i virkeligheden er bedre i den rolle. Det kan dog godt være at den vurdering kommer til at backfire på mig, hvis han kommer til klubben. :)

Hvis der er nogen som skulle være interesseret i det fulde Mourinho interview hvor han kommer godt omkring, så er der link her.

https://www.youtube.com/watch?v=tZ_zm5yn2U8

https://twitter.com/beINSPORTS/status/1086691170393026560
Skrevet af Slettet(432058202410)
THE SPECIAL ONE!!

Og prikken over I´et Tottenham sejr i 94. minut
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Gelmore
Vi skal ikke fokusere på de andre, vi skal få styr på det hold vi har - det må være det primære .... ellers bliver det bare for mange ærgelser vi skal kapere.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Er der slet ingen som har hørt fra den sorte spejder? ... eller er han tjekket helt ud
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Enig mht at vi skal holde fokus på os selv. Hvis han er tjekket ud permanent, vil jeg savne hans input.
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Som fan er det sku da OK at håbe konkurrenterne smider point. Kunne forstå hvis I snakker direkte til en person der er en del af holdet.
Captain America. FCM
Skrevet af Cfever
Selvfølgelig, men får vi ikke styr på vores spil er det tæt på ligegyldigt om Spurs scorer i overtiden mod Fulham.
We know what we are
Skrevet af Geddar , moderator
Vild udvikling ift. vurderingen af Jorginho. I starten var han voldsomt populær, men nu kan han åbenbart intet. Det er jo åbenlyst at hans personlige problemer skyldes andre problemer på holdet. De to backs (som han brugte meget i Napoli) er skidt kørende offensivt. Der er et udtalt problem på toppen, hvor man har forsøgt med Hazard, hvilket så igen har ændret på mulighederne i opbygningen. Læg dertil at der helt tydeligt mangler den sidste spiller til tremandsmidtbanen. Barkley har fra tid til anden vist gode takter, men han klikker ikke helt med Kanté og Jorginho.

Og hvad bygger vurderingen af at Paredes skulle være bedre på? Et indblik i den noget svagere russiske liga? For i Serie A har Jorginho klart vist det højeste niveau af de to.

Der er dog absolut en pointe i, at når man lukker ned for Jorginho, så lukker man ned for opspillet. Det er dog ikke noget der handler om den enkelte spiller, men om holdets mekanismer. Man ville med den nuværende opsætning få samme problemer hvis man spiller Paredes i stedet for Jorginho. En løsning kunne dog være at spille de to sammen, så der er to der kan tage taktstokken i offensiven.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Cfever
Fint indlæg Geddar, personligt skal jeg lige tænke lidt over den, før jeg tør prøve med et svar på det.
We know what we are
annonce
0