Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Jeg læste denne ret gode artikel fra idag, måske den kan give jer lidt til debatten :

https://t.co/30z4N3KPx0?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Cfever
God artikel (tak), jeg er meget enig med ham. Jeg ved dog ikke nok om forretningssiden af Chelsea til at jeg kan vurdere, hvor god hans pointe er der.

Af ren interesse, hvordan støder du som Liverpoolfan på artikler, der ligger på Chelseaecho?
We know what we are
Skrevet af YNWA"96"
Har altid godt kunne lide at læse. Det bliver ikke til så mange bøger mere ( børn )...-:). Læser selvfølgelig mest om hvad der sker i LFC, men jeg har det fint med at læse om andre klubber, så længe jeg synes at skribenten har noget på hjertet i sin artikel. Så gør det mig faktisk ikke det store, at det ikke lige er om LFC.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Cfever
Det giver mening. Det var mere i relation til det faktum at man nok kan finde mere neutrale sider end Chelseaecho. Men det giver selvfølgelig et godt indblik ift hvad folk omkring en klub synes. Det er faktisk ret fedt at du gør det.
We know what we are
Skrevet af Forza Zola
Rigtig god artikel. Den sidder lige i skabet.
come on Chelsea
Skrevet af KnockOut
tjaa den siger vel intet nyt, er det bare mig eller er den ikke lidt amatør artig skrevet (tænker det lige så godt kunne have en bold bruger som afsender), den byder ikke ind med noget som helst dybet eller nyt, alt er jo ting man kan se som fan uden at have noget som helst viden om klubben.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Fin artikel - men du har ret KO, den bringer ikke noget nyt som folk der følger klubben tæt ikke allerede ved. Jeg hæfter mig specielt ved den manglende synlige klubledelse som det springende punkt ... det er her klubben fejler big time. Det bliver lidt break it or make it, hvis man ikke fra klubbens side opdager behovet for en sportslig ledelse der strækker sig længere end Isdronning og vores kære Mr. A in absentia
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mugesh
God artikel, særligt på fankritikken rammer forfatteren hovedet på sømmet. Meget få fans kender til og forstår det arbejde og tid, det tager at ændre eller opbygge en organisation, hvor både kulturen og filosofien stikker i alle retninger.
Derudover, er det også godt observeret af forfatteren, at Roman ikke har været tilstede under flere kampe, topledelsen skal være synlig, især i en tid, hvor man ændre så radikalt på organisationen, som Chelsea gør i øjeblikket. Synlig ledelse er også en god måde at holde støj ude og bevare fokus og troen på ens strategi.


@KO

"alt er jo ting man kan se som fan uden at have noget som helst viden om klubben."

Er nu ikke sikker på, at fans selv kan se, at de er hykleriske. Derfor er det en god artikel, især for den brede fanskare som ofte lider af hukommelsestab eller historieløshed. Men tvivler på kritikken siver ind, da den mest almindelige reaktion hos mennesket ved kritik, er afvisning og forkastelse.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Cfever
Derudover, er det også godt observeret af forfatteren, at Roman ikke har været tilstede under flere kampe, topledelsen skal være synlig, især i en tid, hvor man ændre så radikalt på organisationen, som Chelsea gør i øjeblikket.


Kan Abramovich overhovedet opholde sig i England pt? Kan være jeg tager fejl, men som jeg husker det er han nærmest blevet forvist fra England. Det er lidt svært at vise sit ansigt i et land, man ikke kan/må tage til.
We know what we are
Skrevet af Cfever
Genoa og Milan skulle afslutte Piatek handlen i morgen, hvilket så vil sende Higuain til London. (Sky Italy).
We know what we are
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg synes artiklen rammer hovedet på sømmet ifht. spillernes mentalitet. Og det samme gør Sarri i sin pressekonference efter kampen. Flere brugere herinde har også skreget efter det.

At man tydeligvis ikke kan sætte sig op og få ild i øjnene til en PL-kamp er vildt. At man ikke kan til en PL-kamp imod Arsenal er endnu mere vildt. At man ikke kan til en PL-kamp imod Arsenal som kan få afgørende betydning om CL næste sæson kan jeg slet ikke beskrive. Spillerne er fanme nogle nossefår. Ingen - og absolut ingen - havde fået lov at have den attitude under Terry´s regime. Og hvis Terry ikke var med, så lyttede man til Lampard. Og var han ikke med så lyttede man til Drogba. Og var han ikke med lyttede man til Cech. Og var han ikke med lyttede man til Cole. Og var han ikke med lyttede man til Ballack. Vi har altid haft SÅ mange vindere i vores trup - måske den trup i verden med størst vindermentalitet - spillerkvaliteten har så svinget en del, men man kunne altid forvente at klubben ´bounced back´. En kamp var aldrig færdig før sidste fløjt. Kommer vi bagud idag er der sgu ikke én eneste spiller som mander sig op og råber de andre igang.

Vi ligner fanme Liverpool inden de fik Van Dijk - se bare, hvad én stor ledertype kan gøre for en hel klub.

Jeg er enig med skribenten på artiklen - har du ikke ild i øjnene når du spiller for klubben, så smut. Så kan vi bruge unge spillere der drømmer om at spille for klubben.
Jeg vil hellere se klubben tabe nogle flere kampe med spillere på banen som brænder for klubben, og at spillerne så i det mindste døde med støvlerne på - det kan jeg acceptere, det vil fremtvinge respekt.

Jeg var på Broen for et par uger siden - en kamp vi vandt - men jeg bed mærke i noget helt specielt lige efter slutfløjtet; der var én spiller, kun én som gik rundt og takkede fansene. Det var Dave - som blandt de eneste har spillet med både Cech, Terry, Lamps og Drogba. Han gik hele vejen rundt og klappede ud til fansene, mens ALLE andre spillere havde forladt banen indenfor 1 minut efter slutfløjt. Det siger bare også noget om tingenes tilstand.

Nå, det var vist nok for idag :-)
Skrevet af Jax Lothbrok
Og så må jeg lige tilføje;
Jeg ser ikke Higuain ændre noget som helst på tingenes tilstand. Han kommer ikke til at gøre en verden til forskel (please, prove me wrong Gonzalo). Problemet som jeg ser det ligger først og fremmest i vores mentalitet som nævnt før - men på banen, ser jeg det ypperste problem på vores backs som ikke truer offensivt på nogen som helst måder. For at forløse Sarri´s spillestil skal vi have backs som kan være offensiv trussel. Så skal vi have løst hele Jorginho/Kante situationen (jeg ved ikke hvad der er bedst, jeg synes stadig Kante er blandt de bedste kamp efter kamp som 8´er), og så skal vi have løst Willian-situationen (hvis han elsker Chelsea så højt som han altid giver udtryk for, så burde han faneme snart vise det i sin attitude).

I´m out.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Morata´s skifte til Atletico skulle blive bekræftet indenfor nogle timer.

Ham og hans familie ankom allerede til Madrid i går.

Som jeg har læst det, vil Atletioc have mulighed for at købe ham for €54M
Captain America. FCM
Skrevet af Cfever
Morata ender i Atletico Madrid, handlen skulle være en lejeaftale med en købsoption (der skal aktiveres til sommer, som jeg har forstået det). Kilden er "Sky Sources".

Lidt sjovt at skæbnen vil at Morata ender med at tage samme sted som Diego Costa er. Kan også lige tilføje at han ikke har været specielt imponerende (242,25 minutter per mål/assist i ligaen) siden han kom til Atletico inden folk kommer for godt igang med at de vil have ham tilbage.

Til sammenligning med Diego Costas stat ovenfor bruger Morata 136,8 minutter per mål/assist i Premier League. Så kan man selv vurdere, hvor imponerende det har været :)
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Cahill skulle desuden have afvist at tage til Fulham, da de kun vil tilbyde ham en kontakt til slutningen af sæsonen.

Klubben var eninge med Fulham, så de kunne købe ham fri 6 måneder inden hans kontrakt udløber.
Captain America. FCM
Skrevet af Vince71
@Cfever

Forstår egentlig heller ikke hvorfor nogle er varm på at hente Costa tilbage. De har ikke fulgt nok med i hans tid i Atletico. Skader og et lavt scorings snit er vel hvordan man bedst beskriver Costas retur. Han har på ingen måder været pengene værd for dem. Costa er 30 nu og har bare denne sæson haft 4 skader. Hans tid i Atletico kan meget vel være over indenfor nærmeste fremtid, hvilket nok også er derfor man henter en Morata ind.
Skrevet af Cfever
Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har set ham spille i Atletico. Jeg kiggede dog på de samme stats i sommer og det var jo ikke vanvittigt imponerende. Når nu Morata ender samme sted, ville jeg lige kigge på det igen (og det er ikke blevet bedre). Jeg synes dog det er lidt sjovt at det er anden klub i træk, der henter Morata ind for at "erstatte" Costa (ved ikke, hvor meget man kan sige Atletico erstatter ham, når man tager spilletid med i betragtningen).
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jeg satser på Morata brager igennem i det spanske så Atl.Madrid ikke kan undsige sig en permanent deal ... jeg orker ikke at se mere på hans negative attituder og skuespil
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Skal vi lege med tanken om at Hazard sælges til sommer, Morata sælges til sommer, Zappacosta, Moses og Drinkwater sælges senest til sommer, Cahill/Caballero/Giroud/Green/Luiz/Kovacic/Piazon har alle udløb til sommer ... så hvordan ser truppen så ud og hvad kommer til at mangle?

GK
Kepa

Defenders
Dave-Rudiger-AC-Alonso-Emerson

Midfielders
Kante-Jorginho-Barkley-RLC-Ampadu

Attacking midfielders
Pedro/Willian/Pulisic

Attackers
Higuain

15 spillere man kan forvente er i klubben til den kommende sæson, hvoraf 3 er HG og Ampadu under 21. Det giver et stort puslespil at fylde de resterende pladser ud og Mason Mount, Tammy Abraham samt Jamal Blackman må være oplagte kandidater til at tage nogle af pladserne

Min største bekymring er at klubben ikke har fokus nok på dette og igen tror de kan lave lappeløsninger for at finde udveje for problemerne.

Vi skal som minimum have investeret i 1-2 forsvarsspillere, 1 central midtbanespiller og 1-2 offensive spillere til de forreste pladser som jeg ser det - den største nedtur er nok at Willian og Pedro med ovennævnte ser ud til at blive vitale spillere i genopbygningen af et nyt hold

Man kan vel forvente Luiz for forlænget sin kontrakt og at enten Caba eller Green bliver. Kovacic hænger nok i en tynd tråd da hans aftryk ikke har været så solidt som man håbede efter de første kampe.

Summen af alt dette er - der skal virkelig investeres for at Chelsea igen kan finde sig selv i rækken af titeludfordrer som jeg ser det og vi kan sagtens kigge på en 2019/2020 sæson som endnu en middelmådig sæson af slagsen, hvor et nyt hold skal sammen spilles.

Er det helt off?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Er det helt off?


Jeg kan egentlig godt følge dig et stykke af vejen, men du har også sat tingene på spidsen. Du antager at vi mister samtlige spillere, der har kontraktudløb (og at der sælges en 5-6 stykker), det tror jeg personligt ikke vi gør. Når det så er sagt, så er jeg enig i din pointe omkring Pedro og Willian, jeg kan ikke forstå hvordan CHO ikke kan se på det perspektiv og tænke "hold da kæft man, jeg kan blive en bærende stjerne hos min barndomsklub som 18-årig". Men ham om det, det har jeg efterhånden brugt nok tid på. Derudover tror jeg ikke vi har både Pedro og Willian efter sommerferien, men som dit indlæg også viser begynder vi at være noget tyndt bemandede.
We know what we are
annonce
0