Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Cfever ... af de nævnte ser jeg Zappacosta som potentielt blivende. Hazard kommer ikke til at forlænge, han kan naturligvis blive tvunget kontrakten ud ... men det ser jeg heller ikke ske.

Moses/Drinkwater/Cahill ser jeg absolut ikke være en del af klubben i den kommende sæson - det ville være meget underligt, hvis det skete
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Derfor synes jeg stadig det er sat lidt på spidsen, når du antager at 12 spillere vil forlade klubben. Fjernede man 12 spillere fra ethvert hold, ville det jo komme til at se noget tyndt ud.
We know what we are
Skrevet af Benniersej
Zappacosta skifter senest til sommer. Reece James kommer højst sandsynligt ind og skal agere back-up for Azpilicueta fra næste sæson.
Skrevet af Wise1964
Cfever
Jamen det er netop min pointe - vi står ved en skillevej med rigtig mange spillere. Hvem ser du af de nævnte fortsætte i klubben som givet eller som potentielle forlængelser?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
I glemmer Ola Aina, bærende profil for Torino og spiller begge backs lige godt.
Det er yderligere hans ambition at vende tilbage til Chelsea og kæmpe for spilletid.
Det ville være en overordentlig dumhed at sælge ham, da han i værste fald er en luksuriøs tilføjelse i truppen.

Jeg synes ikke det ser så sort ud for næste sæson, forudsat der hersker gennemgående villighed til at benytte eksisterende spillere til at udfylde bredden.

Jeg er meget glad for Sarri, og har siden fyringen af Ancelotti skreget på en mere offensivt orienteret træner. Min tålmodighed er lang, men derfor frustreres jeg alligevel over hans stædighed og mangel på reaktion over for visse spillere, i sær Alonso og Willian.

Jeg vil prøve at give et bud på en konkurrencedygtig trup for næste sæson, der rummer få - men - markante investeringer:

Målmænd: Kepa, Cabalero, Blackman

Forsvar: Dave, Aina, Rüdiger, AC, Luiz, Ake, Emerson

Midtbane: Kanté, Jorginho, RLC, Barkley, Ampadu, Fekir

Kanter: Pulisic, Thorgan Hazard, Hudson Odoi (Hvis han har lyst), Pedro

Angribere: Higuain (Hvis han gør det godt), Abraham

Salg: Hazard, Willian, Alonso (desværre urealistisk), Morata, Moses, Zouma, Bakayoko, Drinkwater, Zappacosta, Bats, Kenedy, Van Ginkel, Pasalic, Baker, Rahman, Omeruo, Hector, Miazga, Pantic osv.

Kontraktudløb som vi ikke bør forlænge: Cahill, Giroud, Piazon.

Køb: Ake, Fekir, Hazard,

Lån retur: Aina, Abraham, Blackman

Således ville vi ende med en harmonisk og skræmmende alsidig trup, der passer glimrende til Sarris bold. Samtidig er der kompetent konkurrence kombineret med stort fremtidsperspektiv på samtlige positioner.

Lidt bemærkninger til indkøb og leje-retur:

Aké kan udover at slå Luiz af, dække både venstre back og Jorginhos funktion. Klog, hurtig, positionstærk spiller med eminente pasninger. Jeg ville begræde dybt at se ham i en af de andre topklubber.

Aina er beskrevet øverst.

Fekir er det ideelle bindeled mellem midtbane og angreb med hans bevægelighed og giftige løb i feltet. At han er en klinisk afslutter, gør heller ikke noget. Igen er alsidigheden overvældende, da han også kan dække de forreste tre pladser. Jeg vil dog ikke have det mindste i mod, hvis man satser fuldt på RLC i denne funktion.

Thorgan Hazard, fordi det bliver tyndt, hvis Odoi og Pulisic alene skal udgøre de bærende kræfter på kanterne. Han har kendskab til klubben og har tidligere udtrykt sig positivt om en mulig retur. Og så er han selvfølgelig god til alt, hvad positionen kræver.

Abraham har gang i en skræmmende sæson. Det ville være en utilgivelighed ikke at give en så dygtig boksspiller en rimelig mulighed for at bevise sig med dygtige spillere omkring sig. Hvis vi antager at forlænge Higuains lejeophold, giver det også mening gradvist at spille Abraham ind på holdet.

Forlængelsen af Luiz skal ses i lyset af, at han udgør én af de få erfarne kræfter på et ungt hold. Derudover synes jeg samlet set, han har gjort det fornuftigt under Sarri, enkelte graverende fejl til trods. Han er stadig vigtig i den opbyggende fase.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af RobertTheRobber
En lille opsang. Artiklen rammer plet i forhold til vinklen på fansne. Vi er en stor del af problemet.

Blot 27 fucking uger, altså lige over et halvt år, har Sarri stået i spidsen for Chelsea. Han har fået én signing ind, som han ønskede (Jorginho), ellers har han stået med Contes efterlevn mellem hænderne.

Jeg synes det er en usmagelig, forkælet mentalitet der har bredt sig blandt nogle af Chelseafansne. Både herinde og i andre fora. Så snart maskinen bare hakker lidt, skal man altid læse en masse lort, for at sige det pænt, om alt det der tilsyneladende er galt og hvordan nogen hver især har den præcise nøgle til, hvordan skuden skal vendes. Bevares, disse personer formår dog ikke at uddybe, præcisere og formidle det videre, men mener at kritikken er berettiget så længe man bare skriver, at Sarri skal "prøve noget andet". Aha, ja, mega opklarende, tak for input.

Hvis man oprigtigt mener, at holdet skal toppe allerede nu eller bare køre kontinuerligt uden nogle problemer, hele sagen taget i betragtning, skal man finde sig en anden sport at se. Det er hele holdet der skal omstilles, det er hele taktikken der er lagt om. Det er for pokker noget der kræver mere end 6 måneder og SELVFØLGELIG vil der være mindre gode perioder undervejs. Det er det man lærer af, det er der man rejser sig op igen, børster støvet af og fortsætter.

Kritik skal være der og være der, når den er berettiget. Jeg vil dog fortsat opfordre til en kollektiv hjelmespænding, i et forsøg på at redde vores forum herinde for at drukne i verbal afføring.

Hypocritical. 6 months ago you were screaming for Conte to be gone. 6 months ago you wanted stability. 6 months ago you wanted offensive football. 6 months on Conte isn’t here. 6 months on we have a manager who is being trusted. 6 months on we have a manager who played some of the best football in the world with Napoli.

Det er pinligt, at vi allerede 6 måneder efter hans start, er ude med torches and pitchforks (kan ikke huske den danske talemåde). I øvrigt er det første gang i 7 år, at jeg er enig med Mugge.

Jeg ville skrive "tag jer sammen", men jeg er også en del af det. Så det må blive en "tag os sammen", selvom den sætning alene ikke giver mening.

Rant over.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Robert ... word! +1
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Jeg kan godt li´ Sarri og synes han gjorde et fremragende stykke arbejde med Napoli. Som jeg også skrev et par sider tilbage, så vent med at vurdere ham fuldt ud til vi rent faktisk har fået nogle spillere ind som passer i hans system (angriber!!!). Indtil videre er det kun som du nævner Jorginho. Man kan selvfølgelig nævne Kepa, men vi skulle hente en målmand ligegyldigt hvad.

Når maskinen hakker lidt så kommer der altid kritik og "lort", det er en del af fodbold og sådan har det altid været specielt i de store klubber. Dette er ikke blevet formindsket af de sociale medier eller forums som man har mulighed for at være på i dag. Så at det skulle have bredt sig er ikke blot en Chelsea ting.

Man behøver ikke at være den skarpeste kniv i skuffen for at se hvilke spillere der er et problem lige nu og man kan da håbe at Sarri ved dette. Så at fans vil have dem udskiftet eller at man prøver noget andet, bør ærlig talt ikke komme som nogen overraskelse for nogen. Det er jo nøjagtig de samme spillere, rotationer og formation der bliver snakket om i samtlige fodbold studier, senest af Mourinho som beskriver Jorginho perfekt. Så at os fans der trods alt følger klubben ekkoer det samme, er der vel intet vildt i.

Selvfølgelig tager det tid før at det hele kører på skinner, men derfor kan man stadig godt forholde sig kritisk overfor spillerne og træneren. Hvis jeg ikke husker helt forkert så var mange af os også nervøse overfor Conte og Chelseas start inden hans formations skifte under Arsenal kampen. Det var altså kun omkring halvanden måned inde i sæsonen og efterfølgende vandt vi 13 PL kampe i træk og vi vandt mesterskabet. Ikke at dette skal være Sarri. Men Conte er jo et godt eksempel på en træner som reagere på noget han ser og efterfølgende ændrer formation, taktik og rotation. Du har fuldstændig ret i at spillerne skal omstille sig, men hvad nu hvis nogle af spillerne rent faktisk ikke kan omstille sig. Hvad gør man så?

Jeg er sådan set enig med dig i mange af de ting du skriver og det kan da også være belastende at høre på. Men i sidste ende så er det jo i virkeligheden bare et tegn på at tingene ikke går som vi håber. Men jeg synes også at mange af de ting som bliver skrevet herinde (ikke alt!) er jeg enig i. Måske det er gået forbi mig, men jeg kan ikke komme i tanke om noget som har været fuldstændig ved siden af.

Jeg tror det var @Wise (Ret mig gerne hvis det er forkert) som skrev i et indlæg tidligere hvad han mente alt var galt med klubben lige pt. Både fra træner, spillere, Abramovich og ledelsen. Der blev ramt rimelig spot on i mange ting og jeg kan ikke mindes hvornår der sidst har været så mange spørgsmålstegn omkring Chelsea på flere fronter. Sarri er manden man kigger på fordi han er træneren og skal tage de hårde beslutninger nogle gange. Men i virkeligheden tror jeg bare at vi fans er frustreret på grund af alt hvad der sker omkring Chelsea lige pt. Man kan vel godt sige at vi står lidt i det uvisse for tiden. Måske er vi forkælet, men jeg synes dog at der er grund til at være bekymret på flere punkter og det er ikke kun Sarri.
Skrevet af Wise1964
Vince ... du er spot on! :) (også med navnet)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Zola
Men det er jo spot on ift. de fornemmelser de fleste synes at have haft ved blot at følge kampene på TV.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af RobertTheRobber
@Vince

Tak for tilbagemeldingen. Du er en af de mest sobre herinde, så jeg sætter pris på debatten vi har kørende.
Jeg kan godt li´ Sarri og synes han gjorde et fremragende stykke arbejde med Napoli. Som jeg også skrev et par sider tilbage, så vent med at vurdere ham fuldt ud til vi rent faktisk har fået nogle spillere ind som passer i hans system (angriber!!!). Indtil videre er det kun som du nævner Jorginho. Man kan selvfølgelig nævne Kepa, men vi skulle hente en målmand ligegyldigt hvad.
Lige præcis, han spiller med Contes materiale og uden en rigtig angriber. Jeg tør slet ikke tænke på hvor godt vi ville være kørende, havde vi eksempelvis blot haft Morata anno efteråret 2017, hvor han scorede 9 mål og lavede 4 assists i ligaen i de første 14 kampe.
Når maskinen hakker lidt så kommer der altid kritik og "lort", det er en del af fodbold og sådan har det altid været specielt i de store klubber. Dette er ikke blevet formindsket af de sociale medier eller forums som man har mulighed for at være på i dag. Så at det skulle have bredt sig er ikke blot en Chelsea ting.
Det er mere end slemt, især i vores tråd. Klopp var marginalt bedre end Rodgers de første 2 sæsoner, men jeg mindes ikke, at vi skulle høre på det samme ævl far Liverpools fans blot 6 måneder under Klopp, bare til sammenligning. Vi er rigtig, rigtig slemme til det blandt vores fans. Det er mentaliteten den er gal med.

Der er ikke plads til tålmodighed, der er ikke plads til at give tid til tilpasning, der er ikke plads til nedture. Alt skal være perfekt fra starten af og det er sygdomstegn på en misforstået fankultur. Det er værst blandt dem jeg antager ikke har været med før Abramovich.
Man behøver ikke at være den skarpeste kniv i skuffen for at se hvilke spillere der er et problem lige nu og man kan da håbe at Sarri ved dette. Så at fans vil have dem udskiftet eller at man prøver noget andet, bør ærlig talt ikke komme som nogen overraskelse for nogen.
Nogle spillere har haft formnedgang og/eller tilpasningsproblemer (Azpilicueta, Rúdiger, Jorginho, Pedro, Kanté), mens andre er mentalt fraværende og/eller for svingende i niveau (Morata, Luiz, Alonso, Willian). Der er dog forskel på at være i en mindre formkrise og så det, at være blevet en dårligere fodboldspiller. Reelt set, er det jo kun Willian og Luiz der er blevet decideret dårligere. De andre spillere har andre udfordringer.
Det er jo nøjagtig de samme spillere, rotationer og formation der bliver snakket om i samtlige fodbold studier, senest af Mourinho som beskriver Jorginho perfekt. Så at os fans der trods alt følger klubben ekkoer det samme, er der vel intet vildt i.
Men så forklar mig helt præcist, hvorfor Sarri ikke bare gør som alle siger. Det virker så åbenlyst ligetil, når du beskriver det sådan, hvilket det, jo endnu mere åbenlyst, jo slet ikke er.

Fans og folk i studier (eksempelvis Mølby, Camilla Martin, NCf og lign.), er jo ikke i nærheden af at have fodboldforståelse nok til at komme med kritik af den kaliber. Det er så pokkers nemt at give så overfladisk kritik, uden at man behøver stå til ansvar for kommentaren. Som Gelmore, der skriver at Sarri skal variere mere. Variere mere?! Hvordan? Hvorledes? Hvilke positive og negative konsekvenser har det?

Eller dem der påstår, at man lige så godt kan bruge CHO frem for Willian eller Pedro, uden at miste noget. Det er jo for pokker ikke en 1-1 erstatning, når du tager en uprøvet 18-årig og bruger i stedet for 2 spillere, med fremragende CV´er, en massiv national, såvel som international erfaring. 2 spillere, der bogstaveligt kan afgøre samtlige topopgør i Europa, hvis de rammer dagen. Det er så himmelråbende åbenlyst, når der skal forsvares. Alle spillere har en eller anden defensiv opgave. Det har vores wings/inside forwards også. Der hvor det kommer naturligt for en spiller som Willian at knokle røven ud af bukserne defensivt, så vel som helt naturlige placeringsevner og timingen i tilbageløb, samt bare det at tackle, har CHO meget at lære, hvilket er 100% forståeligt for en ung spiller. Eller en spiller som Pedro, der af instinkt dækker modspillerens foretrukne ben.
Selvfølgelig tager det tid før at det hele kører på skinner, men derfor kan man stadig godt forholde sig kritisk overfor spillerne og træneren.
Det kan man selvfølgeligt godt, jeg forstår bare ikke, hvorfor det skal blive så pisse skingert og usagligt næsten hver eneste gang. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke tænker sig om, inden man skriver noget kritik. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke gør sig sine egne tanker og skriver noget velovervejet.
Hvis jeg ikke husker helt forkert så var mange af os også nervøse overfor Conte og Chelseas start inden hans formations skifte under Arsenal kampen. Det var altså kun omkring halvanden måned inde i sæsonen og efterfølgende vandt vi 13 PL kampe i træk og vi vandt mesterskabet.
Det var der sikkert mange der var. Jeg var heller ikke just optimistisk inden ansættelsen. Der var også noget andet over Contes spillestil dengang, den nye tid efter Mourinhos kaos og spillerne øverst i hierarkiet have tålmodigheden og alderen til at tilpasse sig. Derudover fik vi lige verdens bedste defensive midtbane ind, samt Luiz og Alonso, der var skræddersyet til 3-4-3. Det gør altså en væsentlig forskel.
Ikke at dette skal være Sarri. Men Conte er jo et godt eksempel på en træner som reagere på noget han ser og efterfølgende ændrer formation, taktik og rotation.
Det kunne han i starten, men så alligevel ikke. Hvor fleksibel var han efter at modstanderne kunne læse ham. Så spillede vi 3-5-2 hver eneste gang og kampene blev som fan sværere og mindre underholdene at komme gennem, end en skål havregryn uden tilbehør. I den periode, ligesom nu, følte man at ingen kampe var sikre sejre.

Det tyder altså mere på et kollektivt mentalt problem i truppen, end det er Sarris skyld. Han skal løse det, det er hans job, men at tro det sker med et trylleslag, er naivt. I mellemtiden kunne det således være fedt, hvis fansne kunne holde sig fra at udgyde det samme unuanceret, meningsløse ævlebævle. Det er fuldstændigt tåbeligt, gentagne gange at kritisere Sarri for startopstillingen, bare fordi den ikke passer til ens egen fodboldforståelse. Selvfølgelig har Sarri mere styr på det, end tilfældige fans. Det er derfor han ser kampene fra sidelinjen og vi ser dem far sofaen/tribunen.
Du har fuldstændig ret i at spillerne skal omstille sig, men hvad nu hvis nogle af spillerne rent faktisk ikke kan omstille sig. Hvad gør man så?
Det er lidt mere indviklet end dette. Er det taktiske omstillinger, der halter, kan man gøre noget og forbedre det. Er det lysten og viljen der halter, skal spilleren videre i karrieren.
Jeg er sådan set enig med dig i mange af de ting du skriver og det kan da også være belastende at høre på. Men i sidste ende så er det jo i virkeligheden bare et tegn på at tingene ikke går som vi håber.
Det er super belastende, vores tråds magi for bare nogle år siden, er forsvundet. Det kan sagtens være, at det ikke går som vi håber. Det handler bare også om indstillingen og hvor meget kan ser sine egne krav som værende de eneste der betyder noget i denne verden. Er man den møgforkælede type, der forventer at alt går ens vej og føler man sig berettiget til at skabe sig, når dette ikke er tilfældet, er man jo selv problemet. Har man realistiske forventninger til holdet og kan komme med objektiv, brugbar kritik, er sagen en anden. Det er lige netop forskellen i denne mentalitet, som artiklen så rigtigt påpeger.
Jeg tror det var @Wise (Ret mig gerne hvis det er forkert) som skrev i et indlæg tidligere hvad han mente alt var galt med klubben lige pt. Både fra træner, spillere, Abramovich og ledelsen. Der blev ramt rimelig spot on i mange ting og jeg kan ikke mindes hvornår der sidst har været så mange spørgsmålstegn omkring Chelsea på flere fronter. Sarri er manden man kigger på fordi han er træneren og skal tage de hårde beslutninger nogle gange. Men i virkeligheden tror jeg bare at vi fans er frustreret på grund af alt hvad der sker omkring Chelsea lige pt.
Jeg er også enig i, at vi er et svært sted. Hvad skal der ske med klubben. Hvad er Abramovich planer? Det er alfa-omega i dette sammenhæng. Jeg kan godt forstå, at han ikke lukker handler som tidligere. Han var kun 37 år, da han overtog klubben i 2003. Det er klart, at hans drive eller hvad man nu kalder, alt andet lige er noget andet den dag i dag. Sådan er det for alle. Jeg råber ikke af Tv´et i samme omfang som i mine yngre dage, selvom min passion for klubben er den samme.

Det samme gælder ledelsen og vores kæmpe tab af Michael Emenalo. Det har jo virkelig vist sig at være et tab, hvor konsekvenserne stadig ikke er til at overskue.
Man kan vel godt sige at vi står lidt i det uvisse for tiden. Måske er vi forkælet, men jeg synes dog at der er grund til at være bekymret på flere punkter og det er ikke kun Sarri.
Det kan man sagtens sige, at vi gør. Det virker som om, at der er for mange tråde der skal følges op på og tingene flasker sig ikke helt. Jeg tror på det vender og jeg vil gerne give Sarri tiden til det. Berettiget kritik skal der være plads til.

Vi skal dog huske at se indad og jeg har ikke mødt en fan endnu, hvor dette ikke var tilfældet. Vi er en del af problemet, så længe vi skaber os så snart Sarri ikke gør, hvad der tilsyneladende er det eneste åbenlyse rigtige at gøre.

Slå nu koldt vand i blodet. Det tager tid, det Sarri er ved at opbygge. Det tog tid for Klopp, det tog tid for Simeone, det tog tid for Pochettino og hvis man ikke kan give Sarri tid, skal man skrubbe af. Der vil altid være ting der kan forbedres og der vil selvfølgelig være kritikpunkter, vi som fans kan debattere. Jeg vil igen blot påpege, den glimrende artikel. Husk at se indad, inden man skriver.

Vi tager den lige igen: Hypocritical. 6 months ago you were screaming for Conte to be gone. 6 months ago you wanted stability. 6 months ago you wanted offensive football. 6 months on Conte isn’t here. 6 months on we have a manager who is being trusted. 6 months on we have a manager who played some of the best football in the world with Napoli.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Geddar , moderator
@Robert

Omend jeg er enig i at tendensen herinde er lidt mere mod den trigger happy side end mange andre tråde, så ser jeg nu også en generel tendens. Klopp fik faktisk ret hurtigt på puklen i deres tråd. Og hos Arsenal er der nu også en del utilfredshed med Emery, på trods af at den generelle snak omkring udskiftningen af Wenger, gik på at en afløser skulle have lang tid til at ændre på tingene og få implementeret nye idéer, og at vi skulle acceptere et par sæsoners genopbygning. Så det er en ret normal ting, desværre.

Én ting er at diverse fans hopper på den vogn. Det jeg synes er langt værre er at diverse pundits, "eksperter", kommentatorer osv. hopper på sådan en vogn. Det er så umådeligt dumt, og viser så tydeligt man har mistet overblikket over hvordan mange af de største mandskaber er skabt.

Omkring kritikken af at Sarri ikke jusrerer taktisk, så synes jeg også den virker noget malplaceret. Man skal have temmeligt dårligt kendskab til Sarri for at ønske dét. Er der én ting der har kendetegnet Sarris succes hidtil, så er det at han har dygtiggjort sine hold i en Plan A ved at få opbygget nogle stærke mønstre og mekanismer. Og her er der ikke nogle anderledes alternativer der virker betydeligt mere oplagte.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(432058202410)
Omkring kritikken af at Sarri ikke jusrerer taktisk, så synes jeg også den virker noget malplaceret. Man skal have temmeligt dårligt kendskab til Sarri for at ønske dét. Er der én ting der har kendetegnet Sarris succes hidtil, så er det at han har dygtiggjort sine hold i en Plan A ved at få opbygget nogle stærke mønstre og mekanismer. Og her er der ikke nogle anderledes alternativer der virker betydeligt mere oplagte.Som den kære Mourinho sagde forleden i Studiet.

It depends.

Hvad er Succes... Det kan da sagtens være han spillede noget virkelig flot fodbold i Napoli, men vandt de noget ?

Jeg er med på de er oppe mod Jueventus i ligaen - Tag nu bare Pochettino i Tottenham. Spillemæssigt har han været en succes ja - Men hvad kan man bruge det til INTET...

Det handler om at vinde, gør du ikke det, er det pisse ligemeget hvor flot du spiller... Jeg siger ikke Sarri ikke kommer til at vinde noget, men succes er nemlig lige præcis det, du gør det til.

Succes er forskelligt alt efter hvem man spørg.

Jeg er med på han har Conte´s afdanket hold, men han hjælper heller ikke sig selv, ved at være stædig og blind - Mener han start 11ern er svært at motivere - Find på noget andet. Det er trænerens ansvar. Motivationen bliver ikke bedre fra spillere som Hazard, når han bliver ved med at være låst i en central position - Jeg mener heller ikke Giroud har været god, men hellere en halvdårlig angriber og en Hazard på fløjen end en låst Hazard som 9er og intet fra fløjene.
Captain America. FCM
Skrevet af Geddar , moderator
Det er alligevel et vanvittigt unuanceret kriterie. Han skabte det stærkeste Napoli-mandskab siden Maradona-dagene, og var oppe mod et Juve-hold, der er i en liga for sig. 91 points er normalt et mesterskabssnit i de fleste sæsoner.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(432058202410)
Det er bestemt flot - Men det jeg ikke kan tage i den sæson var netop at man valgte at "nedpriotere" de europæiske turneringer, fordi man lå i røven af Juve i den sæson.

Jorginho blev sparet i alle udekampene. Så længe du har en chance, går de efter det.

Man røg så over i EL og pissede ligeledes den turnering væk ved at tabe 1- 3 hjemme til Leipzig - Der var Jorginho heller ikke med i nogle af kampene.

Og man endte alligevel med at pisse Serie A væk ved at tabe 3 - 0 ude til Fiorentina (Bevares det er svært med direkte rødt i 6. minut) og spille 2 - 2 hjemme mod Torino runden efter.
Captain America. FCM
Skrevet af Halil
Tag nu bare Pochettino i Tottenham. Spillemæssigt har han været en succes ja - Men hvad kan man bruge det til INTET...


Ja, OK. Trofæmæssigt er der INTET.

Men noget kan Spurs nok bruge Pochs succes til.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ja, OK. Trofæmæssigt er INTET.

Men noget kan Spurs nok bruge Pochs succes til.


Igen It Depends.

Det kommer jo helt an på hvad klubbernes ambitioner er. For der er da ingen tvivl om hvis det er underholdende fodbold så ja.

Desuden er underholdende fodbold også et definations spørgsmål.

Personligt synes jeg selv pasningsfodbold med 80 % boldbesiddelse er gabende kedeligt hvis der går lang tid før der skabes noget eller slet intet skabes.

Hvis man derimod er meget direkte, kan det være en fornøjelse.

Bayern under Pep var i perioder virkelig kedeligt - ift. hvordan City spiller nu.
Captain America. FCM
Skrevet af Halil
Ahh. Du kører udelukkende på underholdningsfaktoren af fobol vs. fobols hovedmål om at vinde.

Der kan vi godt blive enige om, at vinder man trofæer, helst de store, så har man fat i noget - Så er stilen noget mere sekundær. Det er jo også derfor at Mourinho bliver hevet ind i verdens allerstørste klubber fordi han kan vinde noget med sine klubber.

Poch vinder måske ikke trofæer, men han vinder uforholdsvist meget i forhold til den økonomi, som Spurs har i forhold til de øvrige klubber omkring en.

Den succes kan bruges til noget for fremtiden for en klub som Spurs.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(432058202410)
Poch vinder måske ikke trofæer, men han vinder uforholdsvist meget i forhold til den økonomi, som Spurs har i forhold til de øvrige klubber omkring en.

Den succes kan bruges til noget for fremtiden for en klub som Spurs.Uden tvivl - I Chelsea handler det dog om at vinde, gør man ikke det, er man ingen succes i min optik, uagtet hvordan spillet så har været.*

Forskellen på Klopp og Sarri er Klopp vandt trods alt 2 tyske mesterskaber med Dortmund. Inden han kom til klubben, var Bayern alt dominerende og har været det lige siden (undtagen i denne).

Liverpool har generelt også mere tålmodighed som klub.

Med Sarri kan der være usikkerhed, da han ikke har været i gamet i lang tid samt intet har vundet. Jeg håber da inderligt han modbeviser mig, men jeg tvivler stærkt på det, og tror ikke han er i klubben efter nytår 2019.

Jeg har før taget fejl, og vil da gerne indrømme hvis jeg kommer til det igen.


Captain America. FCM
annonce
0