Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Enig, Cfever.
AC og Luiz er et mere ideelt par til Sarris koncept.
Det var dejligt at se AC bidrage med direkte pasninger frem i banen, på nærmest lige fod med Luiz og Jorginho. Det gør afgjort Jorginhos betingelser lettere, at han har to boldglade centerbacks bag sig. AC spiller en perfekt kamp og bør få genvalg mod City.

Pipita ser skarp ud! Min eufori ved hans andet mål var næsten ikke til at holde nede- det er sådanne ekstraordinære aktioner, jeg længe har savnet fra andre end Hazard.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Cfever
Er lige stødt på en lidt sjov ting.

Whoscored.com laver nogle ret generiske svagheder for hold, når man er på klubsiderne. En af Chelseas svagheder er "avoiding offside". Personligt har jeg virkelig svært ved at se, hvor de dog har fået den idé fra!
We know what we are
Skrevet af ENGOLE
Synes den her var værd lige at smide ind i chatten. Jeg håber fandme Sarri får øjnene op for knægten her til sommer...

Wigan manager: "I´m not speaking about Reece James. I don´t need to. He´s player of the month every month, and he´s man of the match almost every week. There´s nothing else I can say about him. And he´s as good a lad as he is a player."

.. Gå på twitter og se hvor sindssygt rosende deres fans er omkring knægten uge efter uge, det er svært ikke at få for høje forventninger allerede synes jeg.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Cfever
Engole har du set ham spille? (Jeg har ikke)

Ville umiddelbart være fedt med et ungt talent som back-up for Azpi på højrebacken. Hvordan tror du han ville fungere på et Sarrihold?

Ud fra hvad jeg lige kan læse mig til så er Wigan ikke et possessionorienteret hold (ligger nummer 17 blandt de 24 hold). Derfor er det en ret nærliggende tanke at de står længere tilbage på banen end man eksempelvis gør i Chelsea, hvilket alt andet lige giver nemmere arbejdsforhold for defensivspillere.
We know what we are
Skrevet af ENGOLE
Jeg har set ham en del ja. Knægten er et bæst. Et fysisk pragteksemplar, men med rigtig rigtig god teknik for en forsvarsspiller at være (han bliver til tider brugt på den centrale midtbane, både hos Wigan samt tidligere på Chelsea ungdomshold).

Han bliver ikke rost bare fordi han forsvarer godt. Han bliver rost fordi han dominerer sine modstandere, og på et elendigt spillende Wigan hold, er han en af de få spillere der vinder sine defensive duellere samtidig med at sætter spillere op i offensiven også. Han er hurtig (ikke et lyn, men har bestemt god fart i fødderne), og så er hans es i ærmet vel, at han slår nogle vanvittige indlæg.

Han vandt desuden årets ungdomsspiller foran CHO sidste sæson. Og det er ikke fordi han scorede en masse mål, men fordi han bare har et virkelig højt bundniveau af sin alder, og bare gennemført er en rigtig god spiller - mentalt, teknisk og fysisk.

Så fik jeg vist også smurt godt på, men ærligt, jeg tror han har en chance som 2. violin næste sæson, hvis da ikke Ola Aina får chancen grundet han er ved at nå alderen hvor det snart skal være, samt han er god i både højre og venstre.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Cfever
Lyder lovende (selv med tykt på :)). Tak for svaret.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Imponerende at rotten Courtois fortsætter med at udtale sig om Chelsea, Hazard og hans egen uskyldighed ... kæft en kegle

Kepa er det diamentrale modstykke menneskeligt, heldigvis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jfh
Wise1964

Jeg er helt enig, det er simpelthen træls at blive ved med at læse om..
Hazard er jeg mega træt af, han er en gudsbenådet fodboldspiller, men nu må han snart tage sig sammen og melde helt klart ud om han skifter til Real Madrid. Odoi har vi samme problem med, Bayern?
Vi kan ikke blive ved med at have al den uro i truppen, forstår godt at det ikke er nemt for Sarri og at han indimellem kommer med nogle udtalelser om motivation af truppen, med al den uro blandt flere spillere ..
Skrevet af KnockOut
er det ikke bare Ignore alt snakken og ikke læse det ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Vince71
Hazard skulle have fortalt franske RMC at han har taget en endelig beslutning om hans fremtid, så mon ikke Chelsea allerede ved dette. Nogle mener endda at han har vist dette i noget tid nu, også inden han begyndte at indikere en forlængelse.

At Chelsea valgte at lukke for Cho forhandlingerne, kan også hænge sammen med at man endelig har fået en klar melding fra ham.
Skrevet af Wise1964
@KO - jo det kunne man naturligvis, men omvendt er det også dejligt at svine ham til

@Vince - jeg troede hazard ville forlænge tidligere men har gennem længere tid haft en klar fornemmelse at det er slut til sommer ... så kan vi glæde os over alle de gode stunder han har givet os og forhåbentlig giver det sarri arbejdsro som du er inde på. Der er ingen tvivl om hazard fylder meget i omklædningsrummet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Ja rigtig fin artikel, som vel meget præcist beskriver historien, samt de mange synspunkter som deler vandene blandt Chelsea fans.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Meget enig Forza ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af LeboeufTheLegend
https://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2019/2/8/18216704/cesc-fabregas-believes-eden-hazards-decision-made-is-to-stay-at-chelsea

Hvad siger I gutter, inside viden eller clickbait?
Jeg ved godt hvad jeg håber på:-) London er og bliver blå
Skrevet af Vince71
I mit hoved er han væk til sommer og sådan har jeg haft det i noget tid nu. Der er intet derude som indikere at han bliver, tværtimod. Men jeg håber da at Fabregas har ret! ville elske at Hazard blev resten af sine "prime" år. Men hvis det var insider viden, så tror jeg heller ikke Cesc var gået ud og sagt det før Hazard. :)

Læste at Real ville gøre Kovacic til en del af Hazard handlen. Det lyder som noget Chelsea godt kunne finde på at gå med til.... -_-
Skrevet af Forza Zola
"Læste at Real ville gøre Kovacic til en del af Hazard handlen. Det lyder som noget Chelsea godt kunne finde på at gå med til"

Og mon ikke at vi så også får Isco med oven i hatten + plus en pose penge?
come on Chelsea
Skrevet af KnockOut
Isco ville være perfect i Sarri bold, det ville sku være et kæmpe plaster hvis vi mister hazard.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Jeg synes godt nok mange er hårde ved Kovacic, det virker som om man glemmer hans alder, manglende spilletid i Spanien og hans kæmpe potentiale i en række der kan være særdeles ond ved nyankomne udlændinge

Jeg håber Chelsea vælger at lave aftalen permanent
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0