Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Er det muligt at vi kan spille helt uden en vensterback?! jeg tænker at alt der ekskluderer alonso fra chelsea start 11eren er perfekt...
´

Nej, vi har jo brug for hans højde.

Hvis Sarri fortsætter med sine foretrukne 11, og det gør han jo, så kan der ikke gå mange kampe før han er væk. Ærgerligt, at hans stædighed skal koste så meget.
Det vil kun gå endnu mere ned ad bakke med den nuværende opstilling og opsætning.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Chelseafc4ever
Zappacosta er den mest ligegyldige spiller til dato i denne klub.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af bounz
Fandme hårdt at være Chelsea fan for tiden
Skrevet af Wise1964
Nå, positivt at ryge ud af en ligegyldig turnering som ingen interesserer sig for alligevel og endnu mere positivt at vores direkte konkurrent til top 4 skal bruge energi på den ligegyldige turnering ... mission accomplished
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Chelseafc4ever
Man frygter nærmest kampen mod City i finalen.

Tror vi bliver blæst bag over endnu engang.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Slettet(492319200711)
Det er det kedeligste og mest ineffektive chelsea hold jeg nogensinde har set. Jeg var egentlig tilhænger af at give Sarri lang snor, men det her er under al kritik. Vi skaber vel ikke en chance i dag.
Skrevet af Contractor
Jeg tror du har glemt forrige sæson...
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Wise1964
I får dette facebook opslag at sove på ... konge kommentar den første

FT: Chelsea 0-2 Man United.

- Alonso has photos of Sarri
- Luiz too casual
- Rüdiger a shell of himself
- Azpi looks average
- Kepa wasn´t good enough
- Midfield so poor
- Hazard created but that´s it
- Pedro looks done
- Higuaín bad
- Sarri brought this on himself

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Paz
På den korte bane håber jeg I beholder Sarri, for jeg tror fortsat I vil være mere sårbare med ham som manager, når I gæster Anfield om ikke alt for længe. Men på den lange bane tror jeg I gør klogt i at holde på ham. Jeg er enig i at han er alt for stædig i hans udvælgelse af personel, til gengæld kan jeg godt lide at han er relativ stædig omkring det taktiske. Det klart største problem for Sarri og Chelsea er truppens kvalitet, som jeg ser det.
Skrevet af Slettet(492319200711)
I sidste sæson kunne vi lave mål og spille til 0. Det kan vi ikke mere. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor vi ikke smider en angriber mere ind, når vi er bagud med 2 og på vej ud af cuppen. Vi har intet i boksen.
Skrevet af BM
Ja, vores sidste sæson var jo pisse fed. Voldsom kedeligt fodbold og en 5 plads. De gode gamle dage!
Skrevet af Cfever
- Higuaín bad


Det fatter jeg ikke en meter af.
We know what we are
Skrevet af Contractor
Sidste sæson lavede vi per kamp færre mål end i denne sæson. Så at sige vi kunne lave mål er selvfølgelig rigtig, men færre end i denne sæson. Sidste sæson kunne vi rigtig nok spille til 0, men det var da gudsjammerlig at kigge på, spillerne løb slet ikke for hinanden, noget de i det mindste gør nu.

Det er ikke godt nok nu, men sidste sæson under Conte var endnu værre. Derudover er jeg enig i at jeg gerne så at Sarri prøvede noget nyt, eller smed en ekstra angriber ind, men hvem skulle det være? Giroud der er lige så skarp som en pakke smør?

Holdet er jo bare ikke bedre end til en 5 plads. Vi mangler jo tydeligvis forstærkninger stort set over hele banen.
Mangler vi højde så kunne det jo være en ide at købe en midtbanespiller med lidt højde, eller evt. en venstreback der kunne forsvare, og selvom jeg holder meget af Dave så kunne det også være rart med en Højreback der kunne lidt mere fremadrettet.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jeg siger ikke at sidste sæson var god og berusende på nogen som helst måde. Men jeg vil da foretrække Conte fremfor Sarri fra nu af og til jeg stiller træskoene. Vi er blevet udstillet af Bournemouth, Arsenal, united og city indenfor en ganske kort periode. Det var saftsusme ikke sket under Conte.

Ja. Jeg havde smidt Giroud ind, vi var ikke i nærheden af et brugbart resultat. Om vi taber med 2 eller 3 er fuldstændig ligegyldigt. I sådan en situation kunne man ønske at Sarri havde nosserne til at satse. Nu hvor han alligevel tog Azpi ud, havde det jeg da foretrukket en angriber fremfor en ligegyldig zappacosta.
Skrevet af Forza Zola
Vores problem er at vi ikke kan forsvare og hvergang er det op ad bakke. Spillet mellem felterne er egenligt okay. Vi mangler dog noget på den sidste 1/3 af banen, hvor jeg savner dybdeløb forbi Higuain. Alle vil gerne have bolden i fødderne og det bliver indimellem for nemt at dæmme op for.

Og når vi så endelig kommer rundet om med vores backs, så er vores indlægsspil af for ringe kvalitet. Det gælder både kvaliteten af det der kommer fra Alonso og Azpi, samt manglende folk med i feltet og nogle som ved dø i feltet for at score mål.

Men sålænge vores defensive base tillader forholdsvis simple mål som dem idag, så er det sgu op ad bakke. Og angående det andet mål, så er jeg ret overbevist om, at det er noget United har trænet på i ugensløb. Indlæg fra højre side, hvor Pogba skal søge bagerst i feltet over mod Azpi. Mega godt matchup for dem og tilsvarende dårligt for os.

Det første mål. Tjah hvad skal man sige omkring Alonso efterhånden. Han har godt nok været dyr i denne sæson.
come on Chelsea
Skrevet af BM
Vi blev også udstillet af Bournemouth under Conte. Der er ingen tvivl om at det går knap så godt pt. men det gik fandme heller ikke godt i Contes sidste sæson.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Det går ikke bare knap så godt. Vi er fuldstændig horrible. Det er ikke kun Sarris skyld, sådan skal det heller ikke tolkes det jeg skriver. Jeg tror bare ikke at han er manden, der kan få os ud af denne situation. Hvilket er ærgerligt, da jeg som så mange andre håber på lidt kontinuitet.
Skrevet af maarkap
@Forza Zola

Vi kan bestemt heller ikke score mål. I de seneste 10 kampe, har Chelsea scoret i 5 af dem. De fem kampe inkludere altså hold som Malmø, Sheffield Wednesday og Huddersfield..

Så det er faktisk bare ringe både defensivt og offensivt.

Der var nogle gode tendenser i første halvleg, og optræk til en masse gode ting, men det kommer bare aldrig videre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jfh
På mig virker det efterhånden som om Sarri har lagt de Britiske spillere i klubben på is. Cahill og Drink er udeladt fra alt, RLC,CHO og Ampadu får ingen spilletid og det er til trods for at holdet ikke hænger sammen og at der tydeligvis mangler en leder. Jeg mener stadig at midtbanen er vores største problem, Kante løber rundt og ser forvirret ud, han er blevet fjernet fra den plads hvor han er verdens bedste fordi Sarri vil have Jorginho på holdet. Kovasic/Barc løber også rundt og ligner nogle der ikke helt er klar over deres rolle på midtbanen. Alle leder konstant efter Hazard og håber han laver miraklet. Forsvaret, som igennem årtier har været utroligt stærkt er helt væk..
Skal Sarri fortsætte som træner må han stoppe sin stædighed og prøve nogle ændringer og ikke blive ved med det der ikke virker.
Skrevet af Lynild
Apropos Bournemouth kunne det være interessant at se Eddie Howe i en større klub. Umiddelbart ville det være atypisk Chelsea ikke at hente en udenlandsk profil, men det kunne være interessant og måske hjælpe nogle af de unge frem?
annonce
0