Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Det er sgu også en svær situation klubben er i pt. Der efterspørges en mere offensiv spillestil, og man henter derfor Sarri. Sarri er kendt for at bruge en smal trup, og for at skulle bruge tid på at indarbejde sine skabeloner.

Udover dét har store dele af truppen i længere tid været kritiseret for at have peaket og/eller for at mangle engagement, eller slet og ret kvalitet. Det bliver der gjort yderst lidt ved i sommers.

Nu er situationen så, at Chelsea stik mod forventning startede virkeligt stærkt, men senere er gået i stå. Fyrer man ham og erstatter ham med en træner, der kan stramme op på defensiven, kan man sikkert få et hurtigt resultat-boost, der retter lidt op på situationen. Men man er så tilbage i den situation man prøvede at komme ud af med Sarri. Og skal man igen forsøge at komme hen mod en mere offensiv stil, så vil det stadig kræve både tid og større udskiftninger i truppen. Noget man så ikke har givet Sarri.

Jeg forstår tildels godt det umiddelbare ønske om at skifte, for at rette op. Men så må man også bare erkende at man er tilbage i den situation man ville væk fra, og at forudsætningerne for i det hele taget at foretage de ønskede ændringer

Men klart, har han mistet omklædningsrummet, som der er lidt løse rygter om, så er det mere ligetil. Uanset er vejen til kontinuitet og en mere offensiv DNA dog lang.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lynild
Siden Mourinhos første periode i klubben har man godt og vel haft en manager om året, selvfølgelig inklusiv Ray Wilkins og Steve Holland men alligevel, så det ligger jo ikke lige i kortene, at tålmodigheden er der til det langsigtede projekt.

Omvendt har det også været de italienske trænere, udover Mourinho bevares, der for mig har stået for det "bedste" fodbold (jeg kunne godt lide Di Matteo feks.), selvom Sarri unægteligt er kommet skidt ind i 2019. Det så dog godt ud i starten, men nu virker det håbløst, det han foretager sig.

Eller som Geddar siger, det klubben foretager sig. Man vil gerne det ene, men sadler ikke om ift. truppen, og man har alle de her unge talenter, men henter en træner der notorisk holder fast i en (gerne rutineret) stamme.

Og som flere påpeger, er Abramovich fraværende, også i medierne. Så hvad er planen?
Skrevet af Blueandproud
Jeg håber vi beholder Sarri, uanset hvad der sker.
Lad os nu bare prøve at have en manager i mere end en enkelt eller to sæsoner. Jeg tror godt at jeg kan leve med, at være uden for top 4 i nogle år, for så at se om der kan være plads til flere talenter og mere sjæl og mere vilje.
Lige nu ser jeg ikke sulten.

Derudover synes jeg at man skal have samme tiltro til Sarri som man havde til Pep i City. Han fik lov til at købe de spillere han havde brug for. Først købte han en dyr målmand, så var han ikke god nok alligevel, så købte han en ny.
Jeg er generelt, ret begejstret for Sarri. Zappacosta indskiftningen til sidst pissede mig dog rimelig meget af.
Skrevet af PDL
Ser man på statistikker for Chelsea i denne sæson er effektiven væsentlig ringere end United og Spurs. Synes Willian og Pedro er alt for ineffektive mht mål og assist. Forstår ikke, at Hudson-Odoi ikke får længere snor. Hvis han er besluttet på at blive i klubben, kan han være fremtidens stjerne på kanten. Ser man på konkurrenterne i Willian og Pedro er det ikke prangende. Midtbane konstellationen fungerer ikke, der kommer for lidt mål og for lidt assist. Derudover er støtten til de bagerste fire for dårlig, forsvaret bliver alt for tit solgt af fejl på midtbanen.
Som jeg ser det, så mangler der en langsigtet angriber med høj klasse fra sommer, bedre midtbanespillere end Kovacic/Barkley og Jorginho. Om Sarri er manden til at løfte Chelsea er svær at se lige nu, men omvendt kan der virkelig godt bruges kontinuitet på trænerfronten. Jeg tror det kommer meget an på om Sarri har spillernes støtte. Det kræver investering i spillertruppen, hvis Chelsea skal spille med helt i toppen af PL. Hvis Hazard og Hudson-Odoi ryger til sommer frygter jeg virkelig at Chelsea bliver hægtet af toppen og kun ender i top 6 i mange sæsoner.
Skrevet af Geddar , moderator
I er helt sikkert en sjov xG-størrelse. Ser man på Expected Goals får i mindre ud af chancerne der skabes, end konkurrenterne. Og så vi på Expected Goals Against er kun Liverpool og City bedre af Top 6-holdene. Og jeres Expected Points ville lede til en 3. plads. Så der er absolut et issue med den afgørende skarphed.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Forza Zola
@ Geddar

Og netop de facts fortæller jo alt. Vi skal bruge mange chancer for at score, mens modstanderne nærmest kan score ud af "ingenting". Så er det også svært.

Forventer truppen får en stor overhaling til sommer. Og de penge vi få for eksempelvis Hazard (plus andre spillere), kan vi få rigtig fine spillere for. Vi mangler noget nyt blod og nogle sultne spillere. Og ikke mindst en leder eller to på holdet.

Vi mangler jo ret beset nye og bedre spillere hele vejen op gennem kæderne. Kepa-Jorginho- Kante-Pulisic er vel nogle af de få steder på banen, hvor vi ikke skal lede efter forstærkninger. Odoi tror jeg ligeledes ikke på er her til sommer, da der sker nogle mystiske ting ift hans manglende spilletid.
come on Chelsea
Skrevet af Blueandproud
@ Forza Zola

Jeg er enig i at vi mangler nye spillere, men er ret uenig i hvem vi skal beholde. Jorginho har ikke overbevist mig det mindste. 0 (nul) assists og kun 1 mål(straffe... tæller nærmest ikke) og så er han uduelig defensivt. Det er muligt at han er spilstyrende, men det har så ikke været med sejr og overbevisende succes som resultat i lang tid.
Pusilic tror jeg virkelig heller ikke kommer til at være særlig god. Han er hverken teknisk vildt god eller har en særlig god forståelse af spillet.

Det er som om vi kun kræver at vores wings og angriber skal kunne gøre noget der fører til mål. Hvor er Lampard typen?

Kepa og Kanté skal vi selvfølgelig beholde.

Men hvorfor tror du der kommer en stor overhaling til sommer? Det er ikke ligefrem fordi Abramovic har vist at han stadig har klubben kær.

Jeg troede ikke det kunne blive værre end Emenalo, men så var hun der...
Marina Granovskaia skal fyres med det samme, og vi skal i stedet have en der elsker klubben og som forstår fodbold, ind omkring beslutningerne.
Og giv så træneren fuld kontrol over hvilke spillere der kommer ind.

Jeg føler mig mere og mere distanceret fra den klub jeg lærte at kende og kom til at elske, for 20 år siden. Men det er nok mere moderne fodbold jeg bare synes er så ucharmerende. Rige mennesker der betaler mange penge for at se 22 overbetalte, upassionerede, forkælede drenge løbe rundt på en bane.
Skrevet af RobertTheRobber
Pusilic tror jeg virkelig heller ikke kommer til at være særlig god.
Mærkelig kommentar, virker gratis og unødvendig.
Han er hverken teknisk vildt god eller har en særlig god forståelse af spillet.
Han har glimrende teknik, og dertil er han kun 20 år, så spilforstelsen skal nok komme. Dertil, hvad er den præcise definition fra dig på spilforståelse og hvordan vurderer du i hvilke specifikke tilfælde, at Pulisic ikke har en god forståelse for spillet?
Hvor er Lampard typen?
Der findes ikke nogen som Lampard og det kommer der heller ikke til. I stedet for at sukke efter gårsdagens koryfæer som aldrig kommer tilbage, så lad os se fremad i stedet.
Jeg troede ikke det kunne blive værre end Emenalo, men så var hun der...
Emenalo var genial. Se lige på det trofæskab og de spillere, der blevet hævet ind i hans tid i klubben. Enten har man misforstået hans opgave i klubben eller også aner man ikke hvad man snakker om, når han kritiseres. Hvordan synes du vores ageren på transfermarkedet har været efter at han stoppede i klubben?
Og giv så træneren fuld kontrol over hvilke spillere der kommer ind.
Fordi træneren har lige præcis hvilken tid og ressource til at sætte sig ind i FFP-reglerne?
Jeg føler mig mere og mere distanceret fra den klub jeg lærte at kende og kom til at elske, for 20 år siden.
Enten er man fan eller også er man ikke fan, længere er den ikke. Eller måske skulle du ændre dit brugernavn, "somewhatblue and slightly dissatisfied".
Men det er nok mere moderne fodbold jeg bare synes er så ucharmerende. Rige mennesker der betaler mange penge for at se 22 overbetalte, upassionerede, forkælede drenge løbe rundt på en bane.
Cry me a fucking river. Passionerede? Er du klar over hvilken dedikation der skal til, for overhovedet at komme i nærheden af at blive professionel? Overbetalte? Det er markedet, der bestemmer deres løn. De kan aldrig blive overbetalte? Tror du at Hazard ville spille dobbelt så godt hvis han fik det halve i løn? Ville Azpilicueta spille 4 gange så godt hvis han fik en 4-del i løn? Rige mennesker? Sidst jeg var på broen var det sgu ikke Hellerup-typerne der var flest af.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Marina Granovskaia skal fyres med det samme, og vi skal i stedet have en der elsker klubben og som forstår fodbold, ind omkring beslutningerne.
Og giv så træneren fuld kontrol over hvilke spillere der kommer ind.


Det her er simpelthen noget værre sludder, det kan simpelthen ikke sige anderledes. Hvad vil det sige at få en ind der "elsker klubben". På hvilken måde skulle det dog gøre noget bedre, det kunne nærmere hæmme beslutningerne der tages i den position og føre nogle virkeligt uheldige ting med sig. Det er for nemt at skyde skylden på hende. Hun er fortrinlig til at forhandle aftaler ofte under særdeles svære vilkår pga trænere som du vil give frie tøjler. Det er jo et helt grotesk forslag ... Når det så er sagt kunne hun godt bruge en makker med et større sportsligt indblik, det er der også skrevet om flere gange herinde.

Jeg føler mig mere og mere distanceret fra den klub jeg lærte at kende og kom til at elske, for 20 år siden. Men det er nok mere moderne fodbold jeg bare synes er så ucharmerende. Rige mennesker der betaler mange penge for at se 22 overbetalte, upassionerede, forkælede drenge løbe rundt på en bane.


Hvis du synes moderne fodbold er ucharmerende, så lad være med at se det. Der ligger optagelser af kampe nok til resten af din levetid rundt omkring, som du altid kan se, hvis du synes de gamle dage var så meget bedre.

Desuden hvis du blev fan for 20 år siden er du nok ikke meget mere end 30 år. De spillere der rendte rundt i PL i 1990´erne var eddermame også "rige" og måske endda relativt rigere end de tilskuere, der tog ind og så deres kampe dengang ift i dag.
We know what we are
Skrevet af Paz
Det er markedet, der bestemmer deres løn. De kan aldrig blive overbetalte?


Haha. Åh Gud! Ja, det var Gud, ikke?
Skrevet af Wise1964
Jeg vælger at tro på at vi vender krisen og laver en gedigen overraskelse i weekenden :) ... COYB!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
@blueandproud

Nu var antagelsen ift hvilke spillere som vi må forvente er på holdkortet også set udfra det perspektiv, at det er to ny indkøbte ift denne sæson(Kepa+Jorginho), en verdensstjerne (Kante), samt seneste skud på stammen ( Pusilic).

Så formoder at de er en del af vores fremtidige planer for den kommende sæson.
come on Chelsea
Skrevet af KnockOut
Marina Granovskaia skal fyres med det samme, og vi skal i stedet have en der elsker klubben og som forstår fodbold, ind omkring beslutningerne.
Og giv så træneren fuld kontrol over hvilke spillere der kommer ind.

Nej og Nej

Du må ikke fatter en skid, det er da den eneste der bare nogen lunde holder skindet på næsen i Chelsea er det da hendes super forhandlings skills, der mangler bare et led, vi har foretnings kvinden vi mangler fodbold kvinden/manden aka hvad Emenalo var før.

Og den sidste der skal bestemme spiller i Chelsea er da træner da de sidder uhjælplig fast i en svingdør der bare ikke vil stoppe med at skrue farten op kamp efter kamp og enten falder man af ellers bliver man så træt af det man selv hopper af.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Slettet(492319200711)
Hvad tænker i om de seneste rygter vedrørende Zidane som chef og Lampard som assistent? Jeg synes personligt at det kunne være en meget spændende konstellation.
Skrevet af Vince71
Skal jeg være ærlig, så tror jeg overhovedet ikke Zidane er interesseret i Chelsea jobbet. Det virker umiddelbart også som det mest oplagte navn for medierne at hive ind i rygtemøllen, nu hvor det går skidt. Tror ikke man skal lægge for meget i det, plus at vi stadig har en træner.
Skrevet af RobertTheRobber
@Vince

Her kommer et lidt forsinket svar.
Jeg tror de fleste Chelsea fans bider mærke i at Emerson har set god ud i flere af de kampe han har startet, hvorimod at man næppe kan sige det samme om Alonso. Emerson er kommet med noget energi, fart og angreb som man har savnet. Der bliver pludselig skabt nogle ting i den offensive ende i venstre side.
Enig, jeg har i hvert fald ikke mødt nogen, der ikke synes, at det er tilfældet. Desværre har han også været svingende i præstationerne, men lige nu er der ikke noget der taler for, at han skal sidde på bænken mens Alonso fortsat sejler rundt.
Det samme kan man sige om Cho i de kampe han har startet, hele sæsonen igennem. Selvom jeg på ingen måde synes han skal være fast starter for os.
CHO har vist kraftige primadonnanykker på banen og en lad og opgivende attitude alt for ofte, når tingene ikke lykkes for ham eller for medspillerne. Det er der altså ingen der gider se på. Derudover har han, grundet hans alder, en særdeles gennemsigtig mangel på forsvarsegenskaber og disciplin. Jeg er sikker på, at det nok skal komme, men ud over dette, er der flere forudsætninger man skal huske på, hvis man er af den overbevisning, at CHO ville være en 1 til 1 erstatning for Willian eller Pedro.
RLC mangel på spilletid ligger primært i hans skade, da han var kommet ret godt ind i varmen inden den.
Enig, og han skal nok komme ind igen. Jeg tror at Sarri er forholdsvist træt af at kun kunne rotere Kovacic og Barkley.
AC har spillet godt i hans seneste 5-6 kampe nu og ud fra de kampe er det heller ikke meget man har mistet ved at sætte Rudiger eller Luiz på bænken.
Tjo, taktisk mister man en del, for Rüdiger og Luiz er bestemt ikke den samme slags centerback og AC er ikke en erstatning for hverken den ene eller den anden. At han så bringer nogle andre kvaliteter på banen, er en anden sag.
Sarri har ingen planer om at bruge disse spillere oftere, så der er med god grund ingen af os som kan svare på dit spørgsmål @Robert. Willian og Alonso har begge noget rutine, men når man spiller så dårligt som de ofte gør og ligefrem skader mere end de gavner, så kan man smide den rutine ud af vinduet.
Man vidste, ledelsen i hvert fald og de fans af os med en lidt bredere fodboldviden, at Sarri holder sig til en fast og oftest, rutineret stamme af fodboldspillere, så dette burde ikke komme som nogen overraskelse. Det er prisen og konsekvensen for at Sarri-bold skal fungere og sådan er det nu engang i fodbold; intet kommer gratis og alt har en pris. Skal vi så droppe Sarri og hans fodboldfilosofi, for at de unge kan få chancen, når nu de to ting ikke kan forenes?
Så ser jeg ingen grund til ikke at bruge nogle andre spillere som måske er lidt mere motiveret og sultne. Hvem ved, måske åbner det op for nogle nye muligheder? i guess we´ll never know..
Måske, måske ikke. Måske ville vi få større tæsk, måske ville vi blive endnu mere latterliggjorte. Skal vi ikke droppe gisningerne om noget, som vi aldrig ved komme til at ske?
Jeg er enig med dig @Robert. Sarri er ikke det største problem og når jeg læser rundt omkring, så virker det også til at de fleste ser spillerne/ledelsen som det helt store problem. Man kan jo sige at meget af det vi ser nu er konsekvensen af de mange dårlige beslutninger som vores ledelse har taget de seneste 2-3 sæsoner. Hvilket er skide ærgerligt for Sarri! jeg håber stadig at han er her næste sæson.
Helt enig, det er først og fremmest ledelsen, der skal ses på. Der er nogle store mangler og vi har for det første slet ikke hentet en erstatning ind for det store tab af Emenalo.

Det virker for fjollet blot at pege på træneren som problemet, for det er sgu langt mere kompliceret end det. Det virker som den nemme løsning for dem, som enten ikke kan eller vil se nuanceret på situationen. Havde Sarri fået lov til at have de samme tøjler som Conte havde i sin første sæson, er jeg sikker på, at han også havde været en succes, ligesom Conte var i den første sæson.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af maarkap
Måske, måske ikke. Måske ville vi få større tæsk, måske ville vi blive endnu mere latterliggjorte. Skal vi ikke droppe gisningerne om noget, som vi aldrig ved komme til at ske?


Ville det ikke blive et trist debatforum, hvis man ikke længere må “gisne” om hvad man mener kunne gøre et hold bedre?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af RobertTheRobber
Tror det er åbenlyst at det ikke var det der var min mening, men god pointe alligevel.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af el inmigrante
Hold da op, hvor har nogle af jer kære bruger fået pulsen op med Sarri i spidsen.

Jeg synes også, at det er hårdt at overvære vanviddet, som Chelsea FC har bragt sig selv i.

Af en eller anden grund, så er det fandme også en befrielse, at vi møder en modgang. Jeg har været træt af den sportslige ledelse og klubbens ageren de sidste mange år. Efter den gamle garde med Cech, Drogba, Terry, Lampard mm. Stoppet, så har klubben manglende en form for identitet og arv, som er gået tabt med de ovennævnte spillere. Selvfølgelig bliver det aldrig det samme, men jeg synes det er svært, at finde en rød tråd i klubbens filosofi og fremtidsvisioner. Hvis man vil bide sig fast hos eliten, så skal klubben omstrukturer, man skal skabe et DNA eller andet, som er vedvarende. Klubben har nok verdens bedste talentakademie, men, som alligevel går tabt, da man ikke har været tålmodighed og viljen til at implementere og indlemme dem på 1. Holdet.

Der er håb derude, jeg tvivler dog på det, hvis ledelsen ikke laver en radikal ændring og tilgang til tingene, ellers bliver det til et mareridt.

docendo disco, scribendo cogito
Skrevet af Blueandproud
@RobertTheRobber

Dine kommentarer er så primitive, at det er svært at tage sig sammen til at svare.
Folk som dig er grunden til at jeg for mange år siden droppede at være en del af bold.dks chelsea forum. Jeg troede det var blevet bedre. Boy was I wrong.

Jeg prøver alligevel:

Pusilic har kun fået tre hele kampe i bundesligaen i denne sæson. 1 mål og 2 assists på 524 minutter. Så han kommer tydeligvis ikke til at være sindsygt farlig. Og lad os blive enige om, at de engelske hold trods alt har bedre defensiv og generelt bedre niveau end den tyske, overordnet set.
Lad os gå ud fra at Hazard bliver og beholder sin LW position, så har vi en fyr der hedder Hudson-Odoi, som så skal kæmpe med Pusilic om RW. Hvis du mener at Pusilic er et større talent end CHO, så har jeg ikke mere at snakke med dig om.

Lampard typen... Jeg kan også kalde det en offensiv midt hvis det hjælper med forståelsen. Altså, en midtbane der er mere fokuseret på den sidste 3. halvdel af banen, og som vil kunne score mål eller lave assists. Der er mange eksempler på denne type spiller. Jorginho er ikke en af dem.

Emenalo springer jeg over, da meget af det er gætværk. Han har efter min opfattelse, ikke haft et særlig sundt forhold til trænerne der har været.

FFP-reglerne? Jeg håber du tager pis på mig.
FFP er fuldstændig irrelevant. Det handler jo bare om at træneren skal kunne have en liste over spillere som han har brug for, for at kunne spille den fodbold han er ansat til. Selvfølgelig skal FFP overholdes, men det kan det jo også ved køb af spillere som træneren ønsker. Guardiola tog kun jobbet i City, hvis han fik lov til at købe hvad han havde brug for. Klopp ligeså.

At falde til så lavt et nivaue, og få det til at handle om mit forhold til Chelsea og hvorvidt jeg egentlig er fan, er helt langt ude. Du kender mig ikke. Jeg kunne bruge til på at finde den artikel frem fra chelseafc.com hvor jeg er blevet interviewet. Eller måske sende et billede af alle mine 17 billetter til chelseakampe jeg har set gennem årene. eller måske min chelsea tatovering? Med andre ord: Fuck off.
At jeg udtrykker mine bekymringer er ikke det samme som at jeg ikke er ægte fan.

Vi ser tydeligvis fuldstændig forskelligt på fodbold, hvis du ikke ser et problem med de penge der er i fodbold.

I stedet for at svare på min kommentar, vil jeg gerne høre hvad du så mener er problemet og hvad du tror løsningen er? Jeg er spændt på din visdom.
annonce
0