Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Mugesh

Vi er som sagt ikke voldsomt uenige omkring de to spilleres styrker og svagheder. Det er mere den måde du beskriver Kovacic på, og bruger i konteksten af af der skal bruges en dybtliggende playmaker, der undrer mig. Men ok, det kan dog være at han efter noget tid i rollen bygger på ift. at kunne diktere tempoet og styre opspillet.

Men indtil det sker, hvordan skal der så kompenseres? At smide ham ind i samme system vil ikke hjælpe det store - om noget vil i sandsynligvis blive mere afhængige af Hazards evne til at skabe noget på egen hånd.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(520335202712)
Har Real mon opgivet Hazard, der er forlydninger om Real i dag har lagt et tilbud på 280 mill Euro på Mbappe.De køber vel ikke begge, eller?

Jeg ville blive glad , hvis Hazard ville blive PL har brug for stjerner som ham.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Vince71
Rygterne fra Spanien går i hvert fald på at Mbappe vil anmode om en transfer. Men mon ikke det er den spanske presse som laver noget lækkert spin igen. Der bliver også skrevet af Pogba gerne vil væk til sommer og han har i hvert fald ikke lagt skjul på at han gerne vil spille for Zidane.

Hvis Real har muligheden for at hente både Mbappe og Pogba, så er spørgsmålet hvor interessant Hazard så er. På den anden side, så tror jeg heller ikke at Hazard ville sige nej til at spille med dem. Anmoder han om et skifte, så ryger han selvfølgelig.
Skrevet af Slettet(520335202712)
Vince 71 :Det har du sikkert ret i, hvem ville ikke være en del Real + Mbappe og Pogba.

Så skal de vil også op og betale ca.3,5 Millarder samlet vil jeg gå stærkt ud fra.
De må vel havde pengene nu når man tænker sig om, de har ikke landlet ordenligt i lang tid.

Jeg håber dog stadig Hazard bliver PL.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Wise1964
Jeg kan se at der florerer mange rygter omkring CHO, at han ikke bliver solgt grundet klubbens transfer ban, men at han samtidig ikke vil tegne en ny kontrakt.

Kommer vi ind i en ny sæson og han stadig får mere og mere spilletid uden at ville signe en ny kontrakt, så lad ham rådne op på bænken eller på U21 holdet ... man bliver satme så træt af de unge knægte der opfører sig som om de er guds gave til fodbolden.

Han er god og har vist gode ting - men han er fandme ikke uundværlig og den attitude skal nok spænde ben for ham fremadrettet.

Det var en grim bøvs .. beklager
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Black Spider

Helt enig. Situationen omkring vores offensiv ser generelt bare yderst kritisk ud. Jeg har også meget svært ved at se et scenarie hvor at Cho har forlænget med Chelsea inden næste sæson er over. Selv hvis Hazard ryger, kommer Cho så til at starte for os over Willian og Pedro? formentlig ikke. Jeg tror da helt sikkert at han kommer til at spille mere, end denne sæson og det burde han absolut også. Men selv hvis han gjorde det, hvorfor så underskrive en kontrakt når han kan vente og se hvilke tilbud han har til Januar. Der kommer til at stå et hav af gode Bundesliga, Premier League og La liga klubber i kø for at give ham fast eller mere spilletid end hvad vi nok giver ham.

Det mest sandsynlige er vel at vi både mister Hazard, Cho og enten forlænger Willian eller Pedro med et år.. Ved godt det ikke er skide optimistik, men det er nok det der sker. Det er meget svært at finde positive ting omkring klubben for tiden. Det eneste jeg lige kan komme i tanke om er de talenter som måske får spilletid, når vores transferban rammer. Spørgsmålet er så bare hvor meget spilletid de egentlig får, fremfor de rutinerede spillere vi allerede har og som vi får hjem. Jeg vælger i hvert fald at forholde mig skeptisk til dette.
Skrevet af RobertTheRobber
Selv hvis Hazard ryger, kommer Cho så til at starte for os over Willian og Pedro?
Det tror jeg nu nok han skal. Selv Sarri synes at have indset, at Willian og Pedro ikke fungerer på banen samtidigt.

Dog er der Pulisic, som skal ind i ligningen. Det gode er dog, at CHO er venstrekant og Pulisic er højrekant.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af YNWA"96"
Jeg mener at have læst, at det er D.11 April FIFA har høring omkring Chelsea’s appel.


@Wise

Synes du er lidt for ensidig omkring CHO, med den “kritik” du har. Med i konteksten kan man da i den grad være efter Sarri og den manglende spilletid til CHO. Sarri havde givet CHO 214 minutters spilletid på 1.holdet inden Bayern’s 1 bud. Det man specielt kan være kritisk over, er i en overkommelig EL pulje, starter CHO først inde i den 5 kamp, hvor man er gået videre. Mit indlæg er ikke for at hælde brænde på bålet, men det der er ved at ske, det må simpelhen ikke ske uden man med en hvis sikkerhed ved hvor langt talentet rækker.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vince71
@Robert

Jeg håber du har ret. I hans seneste interview efter England kampen, snakkede han i hvert fald om at han håbede på at få flere chancer i PL. Så måske det er der hvor Chelsea kan få overbevist ham næste sæson. Hvis Hazard smutter, burde han få en del chancer fra start. Det jeg frygter er bare at man kommer til at smide fremtiden væk, fordi at Sarri stadig mener at han er for ung og at Willian(31) og Pedro(32) stadig er en bedre løsning næste sæson. Det bliver i min optik ikke meget dummere.
Skrevet af maarkap
Dog er der Pulisic, som skal ind i ligningen. Det gode er dog, at CHO er venstrekant og Pulisic er højrekant.


Jeg mener at have læst, at Pusilic foretrækker at spille til venstre, men at han intet problem har med at spille til højre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af RobertTheRobber
@Vince

Helt enig, det vil være hul i hovedet at bruge to middelmådige spillere frem for generationens største talent, såfremt Hazard smutter. Det kan sagtens være, at jeg lever i en verden af benægtelser, men jeg kan ikke forestille mig, at Sarri ikke vil bruge CHO, såfremt Hazard ikke er i klubben. For mig at se er den største udfordring lige nu, at CHO er oprindelig venstrekant.

@Maarkap

I de 25 kampe han har spillet i år, har alle på nær tre været som højre kant. De tre gange han har spillet i venstre side, har været i to indhop på hhv. 1 minut og 14 minutter, samt en gang fra start mod Spurs i ChL.

Det samme billede synes at gøre sig gældende sæsonen før, hvor det blev til 32 ud af 42 kampe på højrefløjen. Dem jeg kender der følger Dortmund, fortæller ca. det samme.

Slutteligt er hans naturlige position i FM i højre side, og det ved vi alle er den absolutte sandhed over dem alle. Spøg til side..

Jeg vil dog gerne understrege, at så vidt jeg kan forstå på professionelle fodboldspillere og trænere, er der altså kæmpe forskel på at spille i den ene side og den anden. Jeg skriver kun dette i forhold til det førnævnte, for kun meget få fodboldspillere kan spille lige godt på begge kanter. Måske er Pulisic en af dem, men CHO er i hvert fald ikke.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af maarkap
Jeg har nu også altid opfattet ham som højrekant. Det var blot til info ;)

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
@Robert

Du har nok ret, men man sidder bare med en dårlig fornemmelse :) De seneste meldinger går på at Chelsea vil holde på Cho til sommer (Som @Wise skrev) og give ham en kontrakt som gør ham til den bedst betalte teenager i PL. Samtidigt vil Chelsea garantere masser af spilletid.

Jeg er lidt spændt på at se hvad Sarri gør i weekenden mod Cardiff. Om Cho´s debut og startplads for England kommer til at have nogen som helst indflydelse på dette. Det gør det nok ikke, men man kunne da håbe.
Skrevet af Wise1964
@Vince
Jeg tror ikke på CHO får chancen hos Sarri for alvor så længe Willian og Pedro er i klubben - desværre - han bliver ihvertfald ikke starter i Premier League denne sæson.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Der skulle være fremskridt vdr CHO, rygter (hvis troværdig) siger vi skulle være i dialog om en forlængelse nu da Cho og Chelsea skulle have haft et posetiv møde.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Salah, VvD og Mane rygtes til Chelsea ... det er vildt som der er gang i den. (ps: - jeg prøver at leve op til bold brugernes realistiske tilgang når storhedsvanviddet tager over).

spændende at se om CHO får chancen fra start i weekendens kamp efter Sarris udtalelser på pre-match mødet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
spændende at se om CHO får chancen fra start i weekendens kamp efter Sarris udtalelser på pre-match mødet


Sarri - Jeg har ingen problem med at bruge Hudson-Odoi fra start i PL.

Søndagens startopstilling. Både Willian og Pedro fra start...

Kepa, Azpi, Luiz, Rüdiger, Alonso, Jorginho, Kovacic, Barkley, Willian, Higuain, Pedro.

Elsker den opstilling!
Skrevet af RobertTheRobber
Det eneste man kan håbe på, er at landsholdkampene har betydet noget for valget af spillere. Både Hazard, Kanté osv. Er ligeledes på bænken.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Ja det kunne man håbe. Vi har også en kamp på onsdag, så måske der kommer nogle ændringer der.
Skrevet af ENGOLE
Start 11:
Kepa
Dave, Luiz, Rudiger, Alonso
Jorginho
Kovacic, Barkley
Willian, Higuain, Pedro

Bænk;
Caballero, AC, Kante, RLC, Hazard, CHO, Giroud.

Man sidder sgu lige med en fornemmelse af, at vores manager gør hvad han kan for at få den fratrædelsespakke i hus. Han virker som en mand der handler i trods. Han giver ikke en fuck for klubben.

Hvis han vælger at spare Kante, hvorfor så give pladsen til Kovacic, fremfor RLC. Hvis han vælger at spare Hazard, hvorfor så give pladsen til Pedro/Willian, fremfor CHO.

Han ved UDEMÆRKET godt hvad det betyder for fansene, at han tager de valg han gør. Vi er ikke et bedre hold med Kovacic fremfor RLC, Pedro/Willian fremfor CHO.

Forstår valget af Barkley, efter hans indsats for England. Men med valget med ham i start 11, mister han retten til at påpege træthed som en årsag til at CHO ikke får pladsen.

Jeg forstår ikke hvad Alonso laver på det hold.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
annonce
0