Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Skelly, hvad er formålet med dit pladder i denne tråd? Ud over at være røvirriterende og snakke om alt andet end fodbold i relation til Chelsea?

Hvis du har et eller andet personligt fnidder, du gerne vil diskutere med Wise, så lav en tråd under "Andet" og tag det der.

Og nej, denne tråd midt under en kamp er ikke tidet og stedet til at diskutere forskellene på Chelsea pre-Roman og post-Roman i nullerne. Der var dog, sådan som jeg husker det, noget mere vilje og fight i begge æraer end der er nu under Sarri, og mon ikke du er i stand til at regne ud, at det er det element, Wise savner?
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Rudy er en god forsvarsspiller, men han virker lidt for afslappet. Sarri spiller konsekvens med Luiz og Rudy og mængden af fejl de begår virker til at være fuldstændigt ligegyldig.

Det ville ikke genere mig synderligt, hvis vi holdt fast i Zouma til sommer og begyndte at bruge ham som tank-forsvarer i stedet for, indtil Rudy kommer op i gear. AC, Zouma, Rudy med Azpi eller Ampadu som gardering burde være okay.

Desværre er der den "#!"#!# karantæne, så vi ikke kan få skippet dødvægten og karriere-passagererne videre. Nå ja, og en træner som har stirret sig blind på dårlige løsninger.
Skrevet af Wise1964
@BS
Du kan sagtens have ret i at han er for afslappet - sådan havde jeg ikke set det, men nu du påpeger det giver det fin mening. Vores største problem under Sarri er motivationen som Sarri selv har nævnt flere gange, uanset om han vil det eller ej, så er det hans forpulede opgave at sætte spillerne op og bænke dem der ikke leverer.

Det er der Sarri fejler Big time ... der er INGEN konsekvens som i INGEN .
Personligt glæder jeg mig over RLC i dagens kamp, den knægt er det jeg gerne vil se - vilje, fysik og pågåenhed

Sidenote ... siden nytår har vi vundet to prl kampe på udebane - mod skræmmende Fulham og Cardiff
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
@Wise

Irriterende. Nu blev jeg lige glad et kort splitsekund, indtil jeg kom i tanke om datoen.
Skrevet af Jax Lothbrok
@kampen igår

Jeg skulle lige have kampen på afstand, før jeg kunne kommentere på den.

Vi har hentet Sarri ind for at skulle spille offensiv og seværdig fodbold (bl.a) - kampen igår er for mig personligt i top3 over den kedeligste attitude fra et Chelsea-hold jeg nogensinde har set. Jeg ved ikke om vi ikke GIDER noget eller om vi simpelthen bare ikke KAN noget.
Jeg forstod sådan set godt idéen med at spare nogle af profilerne, når vi har en kamp igen onsdag - men der er simpelthen ikke nogen som griber den chance til at bevise noget.
Willian? Sløj. Pedro? Sløj. Kovacic? Sløj. Higuain? Helt ude og skide. Alonso? Forfærdelig. Luiz og Rudiger? Sejler rundt. Azpi? Stabil defensivt, sløj offensivt.
Jeg synes Jorginho forsøgte - især med hans attitude. Og jeg kan godt forstå han bliver frustreret over at skulle tage et gult kort i en situation hvor Alonso og Luiz bare kigger fodbold.

Hvad der var positivt tilgengæld, var at vi henter 3 point. Hazard gjorde en forskel med det samme, og det gjorde RLC også - rigtig godt indhop endda. Giroud gør også mere ravage end Higuain og så er jeg egentlig ligeglad med om Higuain laver ´gode bevægelser i feltet´, når han aldrig befinder sig i feltet.

Det kan kun blive bedre på onsdag, for ellers har vi alligevel intet at lave i CL næste sæson. Håber Sarri igen viser sig som en mand og retter ind efter sine fejl - der var en lille snert af at han var ved at ændre sin stædighed efter Liga Cup-finalen og de efterfølgende kampe, og den snert må gerne fortsætte.
Skrevet af RobertTheRobber
Det virker vanvittigt unuanceret så meget der brokkes over Sarri.

Indstillingen i truppen er lad, men nu har 3! fucking managers i streg påpeget attitudeproblemer i truppen. Tror I, at det er for sjov eller har de alle bare valgt at bruge samme undskyldning? Det nemme er, at lukke øjnene og sige: "Det er managerens ansvar", så skal man heller ikke tænke mere end højst nødvendigt. Men det er kraftedeme også spillernes ansvar.

Vi skal have overstået dette generationsskifte, inden vi kan se fremad. Det nytter sgu ikke at fyre Sarri inden det. Det er for nemt at pege på Alonso hver gang, men han er jo ikke eneste problem. Luiz, Azpilicueta, Pedro, Willian, Giroud, Cahill og Hazard (for slet ikke at snakke om al dødvægten (Drinkwater osv.), er alle spillere der skal videre, før vi kan starte forfra. Nogle fordi de ikke er gode nok længere, nogle fordi deres hoved er et andet sted.

Derudover har Sarri haft 7,5 måneder til at sætte sig præg på truppen med resterne af Contes efterladender + Jorginho. Kovacic er en nul-bon og man ser, hvorfor Real Madrid ikke satser på ham. Hvad skal Sarri gøre? Løser det ALT at bruge CHO, RLC og Emerson hver gang? Nej vel?

Det virker hysterisk og hyklerisk fra fansne, at man ønsker stabilitet på trænerposten og en træner der praktiserer offensiv og boldbesiddende fodbold, når man ser på reaktionerne. Han må ikke få bare 1½ sæson i spidsen for klubben eller hvad, det er resultater nu, eller også er det ud?

Derudover er det sgu trættende, at de første 10 indlæg i tråden inden en kamp i de værste tilfælde, er skaberi, brok og vitterligt intet, der er værd at læse. Nu er det kommet til, at Sarri skal fyres?! Hvor dumt er det lige? Intet under, at vi ikke kan få noget stabilitet, når de forkælende fans er endnu mere utålmodige end bestyrelsen. Intet under, at vores klub kun sporadisk bliver genrejst, når det er indstillingen. Man pisser i buskerne for at holde varmen, men i stedet for at lære at gå på toilettet, skifter vi bare bukser. Er det smart?

Der er INGEN der taler om, at tingene ikke kan være bedre, for selvfølgelig kan de det. Der er INGEN der taler om, at man ikke må være kritisk, for selvfølgelig må man det. Men hvorfor kan man ikke være kritisk som BS, Vince og lignende, i stedet for at lægge den ene lort efter den anden i tråden.

No fucking wonder at så mange af de ældre brugere herinde er skredet fra tråden, når stemningen altid er til at lukke på og skide i, uanset situationen. Det er efterhånden kun undertegnede, Maarkap, BS og JCech der er tilbage. Jeg trækker stikket i nogle måneder, hvis ikke det forbedres. Jeg har ikke noget behov for at se fans usagligt brokke sig så meget, hver evig eneste fucking kampdag.

Jeg synes det er meget sigende for vores tråd, at der kun er nogenlunde god stemning, når tingene går godt. Wise, du savner klubben fra 1990 og tyve år frem. Jeg savner vores tråd for 5-6 år siden.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Robert

Du har ret i at det ret ofte bliver unuanceret - men der er altså også en pointe omkring Sarri som man ikke kan sidde overhørig. Pointen bliver dog mere og mere slidt da det er det samme anken går på ... nemlig hans forpulede evne til at sidde alle signaler overhørig omkring spillere der ikke leverer.

Vi har ikke vundet på udebane ud over Fulham, hvor vi også var i problemer, siden nytår. Alligevel vælger Sarri at fravælge Hazard og Kante for at "spare" spillere samt helt se bort fra Emerson som kan lægge tryk på et dybt stående forsvar.

Sidst men ikke mindst sidder CHO igen igen og glaner, trods det at han har spillet en fin landskamp og fået god selvtillid af det - det giver simpelthen ikke mening hvis man har klubbens ve og vel sportsligt for øje og Sarri ved at spilletid er det eneste der får den unge mand til at blive i klubben på sigt - men det kan vi så godt skyde en hvid pil efter.

Der er INGEN af de andre topklubber som sparer spillere på den måde Sarri vælger at gøre det 8-9 runder før sæsonen er slut ... havde vi tabt mod Cardiff havde top 4 været helt væk - og vi kunne let have tabt den kamp såfremt dommeren ikke havde valgt at række Sarri en hånd.

Det er vel også acceptabelt at være kritisk overfor en træner der åbenlyst ikke ønsker at komme i top 4 med den tilgang han lægger for dagen ... (eller hvad søren der foregår under hjelmen på ham)

Men hey - Pedro, Willian, Alonso og Higuain har rutinen og alderen til at gøre en forskel .. så hvorfor ændre.

Jeg synes du er lidt overkritisk mod andre røster i al´ respekt - og det er ikke en opfordring til at smide med mudder :) selvom det jo er meget synligt, hvem du mener ikke bidrager - når du sætter navne på de "godkendte"

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
@Robert

Jeg er langt henad vejen enig med dig. Jeg har på intet tidspunkt sagt man burde fyre Sarri - ellers må du gerne finde dét sted jeg siger det og pege ud for mig, for så har jeg vrøvlet.
Jeg er fan af at vi giver Sarri tillid. Jeg har intet imod at den de næste år hedder top6 blot, hvis det betyder at jeg kan se der sker en fremgang i spillet.

Jeg er helt enig i at der mangler en rød tråd i klubben - sandsynligvis pga. der mangler en sportsdirektør, som kan have det forkromede overblik. Jeg er helt enig i at det er en hel masse spillere vi har pt, som skal væk førend vi kommer videre.

På den lange bane skal der ske en masse ting - og jeg synes vi også går en spændende tid imøde, hvis vi kan acceptere at resultaterne svinger lidt. På trods af det, må man vel gerne på kampdage udtrykke sig uenig i den måde holdet sættes på eller spillernes indstilling eller lignende. Det er jo ikke lig med at jeg mener Sarri skal fyres osv.

Ps. Der skal dog meget til, førend jeg ændre min mening om at Alonso er kæmpe dødvægt - især når han bliver brugt så meget som han gør.

Andet dødvægt kunne også være Zappacosta, Drinkwater, Cahill (som jeg er ked af kalde dødvægt), Kovacic, Higuain, Pedro og Willian tildels. Og af og til også Luiz.
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise
Du har ret i at det ret ofte bliver unuanceret - men der er altså også en pointe omkring Sarri som man ikke kan sidde overhørig. Pointen bliver dog mere og mere slidt da det er det samme anken går på ... nemlig hans forpulede evne til at sidde alle signaler overhørig omkring spillere der ikke leverer.
Hvis det var så ligetil, som så mange gerne vil gøre det til, vil du så ikke forklare mig, helt lavpraktisk, hvorfor er det ikke flere der er rigtige trænere? Hvad ligger der til grund for valgene? Jeg leder efter bedre svar end "stædighed", "mangel på kreativitet".
Vi har ikke vundet på udebane ud over Fulham, hvor vi også var i problemer, siden nytår. Alligevel vælger Sarri at fravælge Hazard og Kante for at "spare" spillere samt helt se bort fra Emerson som kan lægge tryk på et dybt stående forsvar.
Ny træner, ny spillestil. Skal man have tålmodighed til at lade ham sætte sit præg gennem mere end 3/4-dele af en sæson eller skal man bare sparke ham ad helvede til, når der er grus i maskinen?

Jeg spørger igen, hvad er mest hensigtmæssigt? At pisse i bukserne og skifte dem, eller lade være med at pisse i bukserne?
Sidst men ikke mindst sidder CHO igen igen og glaner, trods det at han har spillet en fin landskamp og fået god selvtillid af det - det giver simpelthen ikke mening hvis man har klubbens ve og vel sportsligt for øje og Sarri ved at spilletid er det eneste der får den unge mand til at blive i klubben på sigt - men det kan vi så godt skyde en hvid pil efter.
Vi har alle set hans præstationer, det er der jo ingen tvivl om.

Men hvad skal Sarri så gøre? Skal han forsøge at sikre ChL med rutinerede spillere, hvor han nogenlunde ved hvad han får ELLER skal han sige "fuck ChL" og eksperimentere løs? Det ene udelukker det andet, man kan ikke have mel i munden og blæse samtidigt. Hvad foretrækker du af disse to scenarier? Der er jo for pokker en grund til, at Sarri ikke gør begge ting. Willian, som du godt kan lide, er jo et fint eksempel; hvorfor holder Sarri fast i ham, som managernes før ham, til trods for at vi seere ofte kan se at han spiller som en pose nødder?
Der er INGEN af de andre topklubber som sparer spillere på den måde Sarri vælger at gøre det 8-9 runder før sæsonen er slut ... havde vi tabt mod Cardiff havde top 4 været helt væk - og vi kunne let have tabt den kamp såfremt dommeren ikke havde valgt at række Sarri en hånd.
Valgte at give SARRI en hånd? Er han ikke en del af klubben? Det er fucking OS, dommeren hjalp, ikke kun Sarri. Hvad sker der lige for fællesskabsfølelsen når tingene ikke spiller?

Derudover, vi er jo ikke det eneste tophold der har hævet heldige sejre hjem og til trods for, at det er ny sæson, med ny manager og skrabet materiale, er vi fandme stadig 1 point fra 3. pladsen. Hvad mere skal vi have? Har Sarri bedre, eller dårligere vilkår end de andre managers i United, Tottenham og Arsenal?
Det er vel også acceptabelt at være kritisk overfor en træner der åbenlyst ikke ønsker at komme i top 4 med den tilgang han lægger for dagen ...
Propos den første del, var det præcis det jeg skrev, bare formuleret anderledes. Apropos den anden del; mener du oprigtigt, at Sarri ikke VIL i top 4? Mener du oprigtig, at han med vilje sætter holdet op til at fejle?
Men hey - Pedro, Willian, Alonso og Higuain har rutinen og alderen til at gøre en forskel .. så hvorfor ændre.
Hvori opstår behovet for denne sætning og hvad er formålet med det? Sætter du en stråmand op bare for at provokere?
Jeg synes du er lidt overkritisk mod andre røster i al´ respekt - og det er ikke en opfordring til at smide med mudder :) selvom det jo er meget synligt, hvem du mener ikke bidrager - når du sætter navne på de "godkendte"
Synes du selv det er fedt, at ca. 90% af alle kommentarerne i løbet af en kamp, er af ringe kvalitet? Hvor fedt er det at læse endnu en kommentar, der sviner Alsono? Hvad kan du personligt bruge det til?

Derudover skrev jeg, helt præcis:
Men hvorfor kan man ikke være kritisk som BS, Vince og lignende, i stedet for at lægge den ene lort efter den anden i tråden.
Jeg nævner netop blot to eksempler og jeg skriver med vilje "og lignende" for at lade det være op til brugerne selv at vurdere, om hvorvidt de hører under denne kategori, jeg kunne eksempelvis nævne Jax. Føler du at du ikke gør, er det jo ikke mig, der har vurderet det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg er dog ikke sikker på vi får ´styr´ på omklædningsrummet før vi får en gammel Chelsea-spiller ind i staben som har/havde en høj placering i hierakiet. Jeg havde troet Zola ville kunne gøre det - men det har nok ikke været nok.

Jeg tænker en Terry, Lampard, Morris, Drogba, Cech, m.fl. type ind i eller omkring staben. Ligesom Solskjær og Phelan i United.
Skrevet af Wise1964
Hvis det var så ligetil, som så mange gerne vil gøre det til, vil du så ikke forklare mig, helt lavpraktisk, hvorfor er det ikke flere der er rigtige trænere? Hvad ligger der til grund for valgene? Jeg leder efter bedre svar end "stædighed", "mangel på kreativitet".


Jeg siger ikke det er lige til - men hvis du var i spidsen for et hold der ikke performede, ville du så prøve at løse det eller gentage det samme kunststykke i håbet om at det lykkes på et tidspunkt?

Mit gæt er at Sarri blev lullet i søvn af den gode start med de spillere der nu ikke performer mere og så vælger at holde fast fordi han tror han kan få det frem igen ... Vi kan potentielt stå som nr. 6 efter denne sæson og ryge ud af Europa League - hvor tror du så Sarri står? - mit gæt er at han ryger ud og så er vi tilbage ved udgangspunktet.

Ny træner, ny spillestil. Skal man have tålmodighed til at lade ham sætte sit præg gennem mere end 3/4-dele af en sæson eller skal man bare sparke ham ad helvede til, når der er grus i maskinen?
Jeg spørger igen, hvad er mest hensigtmæssigt? At pisse i bukserne og skifte dem, eller lade være med at pisse i bukserne?


Det er naturligvis mest hensigtsmæssigt at lade ham blive i rollen, hvis man kunne se fremskridt på spillestilen - i dette tilfælde er det dog det modsatte vi ser ... holdet bliver mere og mere svingende og kvaliteten daler næsten fra kamp til kamp. Jeg har flere gange plæderet for en langsigtet plan, hvis der var en plan - vi bliver aldrig enige, men jeg tror den eneste plan Sarri kender er hans system og det virker tilsyneladende ikke ret godt i engelsk fodbold mod hold der forsvarer dybt eller også skal vi skifte 10-15 mand ud i truppen for at kunne levere efter taktikken. Det sidste ved vi godt ikke kommer til at ske, for så giver vi igen efter overfor en udefrakommende træner der bare kræver spillere.

Vi har alle set hans præstationer, det er der jo ingen tvivl om.

Men hvad skal Sarri så gøre? Skal han forsøge at sikre ChL med rutinerede spillere, hvor han nogenlunde ved hvad han får ELLER skal han sige "fuck ChL" og eksperimentere løs? Det ene udelukker det andet, man kan ikke have mel i munden og blæse samtidigt. Hvad foretrækker du af disse to scenarier? Der er jo for pokker en grund til, at Sarri ikke gør begge ting. Willian, som du godt kan lide, er jo et fint eksempel; hvorfor holder Sarri fast i ham, som managernes før ham, til trods for at vi seere ofte kan se at han spiller som en pose nødder?


Jeg synes faktisk det er enhver managers lod at stille det stærkeste hold hver gang og det mener jeg ikke Sarri gør, han holder fast i de rutinerede spillere som har skuffet gang på gang siden nytår og mod Cardiff nåede vi så stadiet, hvor ligegyldigheden trådte til ... det var så kønsløst at man skal lede længe efter noget lignende. Som jeg ser det er det en illusion at mene Europa League er en nemmere vej til CHL end Premier League med 8-9 kampe igen og 1 point efter de øverste hold vi konkurrerer med - min frygt er at Sarri sætter os mellem stolene ved at mene CHO, Emerson og RLC ikke kan spille Premier League fra start, hvilket i min optik ikke er et gamble.

Valgte at give SARRI en hånd? Er han ikke en del af klubben? Det er fucking OS, dommeren hjalp, ikke kun Sarri. Hvad sker der lige for fællesskabsfølelsen når tingene ikke spiller?
den der høstede størst effekt af den kæmpe skandale ved 1-1 var Sarri, han afværgede med stor sandsynlighed skafottet havde han tabt point i endnu en udekamps fadæse. Sad du med armene over hovedet i går ved den scoring og de efterfølgende 3 point - jeg erkender blankt at jeg ikke var begejstret.

Derudover, vi er jo ikke det eneste tophold der har hævet heldige sejre hjem og til trods for, at det er ny sæson, med ny manager og skrabet materiale, er vi fandme stadig 1 point fra 3. pladsen. Hvad mere skal vi have? Har Sarri bedre, eller dårligere vilkår end de andre managers i United, Tottenham og Arsenal?
Jeg mener faktisk han har bedre vilkår end Tottenham og Arsenal - han har rådighed over spillere der har vundet mesterskaber og ved hvad der skal til, men det til trods får vi alt for lidt ud af kampene. Vi har haft mange chancer for at sætte os på top 4 pladsen markant, men hver gang er vi mødt umotiverede op og blev slået tilbage til 0. I min optik har Sarri ansvaret for at vi er på i kampene og det mener jeg absolut ikke vi er - hvis han ikke kan få folk motiveret til en startplads ser det sørme skidt ud.

Propos den første del, var det præcis det jeg skrev, bare formuleret anderledes. Apropos den anden del; mener du oprigtigt, at Sarri ikke VIL i top 4? Mener du oprigtig, at han med vilje sætter holdet op til at fejle?
Naturligvis ikke - men han virker mere optaget af små notater på sit papir end han virker til at få spillerne til at yde en markant stærk mental indsats.

Hvori opstår behovet for denne sætning og hvad er formålet med det? Sætter du en stråmand op bare for at provokere?
Nej - det er en stråmand som det altid er når man nævner navne på nogen og ikke på andre - det kender du jo godt effekten af.

Synes du selv det er fedt, at ca. 90% af alle kommentarerne i løbet af en kamp, er af ringe kvalitet? Hvor fedt er det at læse endnu en kommentar, der sviner Alsono? Hvad kan du personligt bruge det til?
Jamen det er det et forum også bruges til - at lukke damp ud med ligesindede, det sker i alle klub tråde og er ikke et specielt Chelsea fænomen.

Derudover skrev jeg, helt præcis:
Men hvorfor kan man ikke være kritisk som BS, Vince og lignende, i stedet for at lægge den ene lort efter den anden i tråden.
Jeg nævner netop blot to eksempler og jeg skriver med vilje "og lignende" for at lade det være op til brugerne selv at vurdere, om hvorvidt de hører under denne kategori, jeg kunne eksempelvis nævne Jax. Føler du at du ikke gør, er det jo ikke mig, der har vurderet det.
Jeg føler ikke noget som helst om jeg er inde i varmen hos dig eller ej - det er bare lidt morsomt at du siger jeg laver en stråmand når du selv producerer et par stykker af slagsen ved at nævne nogle og lade andre gætte sig til hvor de selv hører hjemme.

Jeg har lært for længe siden at man ikke skal lægge for mange følelser i andres indlæg herinde - blandt andet gennem diskussioner med blandt andet dig gennem tiden, så jeg forsøger bare at finde rundt i hvem du mener er de seje og hvem der er hystaderne herinde :) ... det udstregede var idiotisk skrevet af mig, så ignorer det

I al´ fairness skal jeg gerne erkende hysteri når det hold jeg har brugt megen energi og penge på igen igen viser de er en flok nosseløse kujoner, der bare hæver deres løncheck uden at vise mandshjerte.

Og lad os bevare den gode tone imellem os - det skylder vi de andre læsere.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Nu er artiklen lavede inden jeres kamp i weekenden. Ikke at stats fortæller hele sandheden, men den er bestemt et læs værd i jeres debat omkring Sarri osv.

https://statsbomb.com/2019/03/three-premier-league-numbers-to-watch/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Black Spider
@ Robert

TL;DR
Jeg er ikke direkte på Sarri Raus vognen endnu, men manden skal snart til at finde nosserne og rygraden til at sparke de folk af holdet, der mangler den nødvendige vilje og ikke holder disciplinen. Det, vi ser nu, er i mine øjne ikke holdbart endnu en sæson.

Lang udgave

Vi har allerede lavet 2x Pogba i Lukaku og Bruyne. Hvad er de to værd i dag? 200 mio pund til sammen? Mere end det? Salah, hvor meget er han værd? Er han vores Pogs nr 3?Har vi råd til at lave det nummer endnu en gang?

AC, Ampadu, RLC, CHO, Emerson, ingen af dem er mig bekendt anklaget for at have dårlig attitude. Aligevel spiller vi konsekvent med Luiz i midterforsvaret, Kovacic og/eller Barkles på midtbanen, Willi på kanten, og Alonso som venstre back. De er ikke kun de primære valg, de er slet og ret de eneste, som overhovedet er i betragtning, medmindre der er skader inde over.

Og de spiller jo ikke engang som en pose nødder. Der er næppe en eneste nød over dem til sammen. De spiller som en tom pose, der engang indeholdt nødder, men som nu er smidt i en skraldespand, hvor den ligger ved siden af noget rådden banan og en halv hotdog. De er viljeløse, tankeløse, dybest set blot drivgods som flyder der hvor kampens momentum nu tager dem.

Det er én ting, hvis man er bænket fordi klubben slet og ret har en med afstand bedre spiller til samme plads. Men hvor mange spillere værd at holde på vil acceptere at være bænket til fordel for det vi ser fra Luiz, Kova, Barkles, Willi og Alonso i år?

Og kigger vi lidt længere frem er der Reece-James, Tammy, Mount. Aina, hvis vi på en eller anden måde lykkes med at holde på ham. Hvor mange af de her folk har vi reelt råd til at lade gå for småpenge og blive så gode som de nu engang bliver for andre klubber, mens vi skal give 50+ mio pund per næse for alternativer, der dels ikke er nævneværdigt bedre og dels har samme karklude-mentalitet som det meste af vores nuværende start-11?

Vores spil er elendigt, vores koncepter er usammenhængende, vi har ingen vilje. Meget af det falder tilbage på spillerne. Spillerne som får lov til at spille uanset hvad. Spillerne som ikke behøver dække op eller spille bolden hurtigt eller i det hele taget høre efter, hvad Sarri fortæller dem, at det taktiske koncept er. Spillerne som kan være ligeglade med Sarris ideer, for Sarri vælger dem jo alligevel igen næste gang også.

Situationen er ikke bæredygtig, som jeg ser det. Vi er nødt til at ændre stil og vi er nødt til at turde bruge andre de de 14-15 førsteholdsspillere, såfremt førsteholdsspillerne begynder at stikke hovedet op i røven.

Willian, Higuain, Kovacic, Luiz skal samme vej som Cahill og Drinkwater. Videre! Pedro, Barkles, Alonso er spørgsmålstegn og vi kan i mine øjne fint klare os uden. Er du uenig? Og hvad siger det om en træner, der insisterer på at bruge de her folk, selv hvis der er gangbare eller sågar bedre alternativer?

Jeg kan godt leve med, at vi ikke vinder. Jeg kan godt leve med top 6 i et år eller tre. Jeg kan godt leve med dårlige kampe hvor vi bliver kvast. Men Sarris næsten totale mangel på karakter er et problem. Sarris manglende forståelse for, hvor vigtigt talentpleje er for os de næste år, er et problem. Og at slet og ret dårlig organisation i defensiven og langsomt spil i offensiven tillades gang på gang uden konsekvenser er et problem. Den manglende fight og vilje er et problem.

Og hvis ikke der meget snart kommer en løsning på de problemer, så ser jeg større skade i at lade Sarri fortsætte næste sæson. Det er en skam, jeg hader det her circus, men et dårligt match er et dårligt match. Det er lidt som at prøve sko. Hvis par nummer 5 klemmer, så klemmer de, og så bliver de ikke behagelige, bare fordi du allerede har forkastet fire par.

Dermed kan jeg ikke utvetydigt sige, at jeg er for at give Sarri en sæson mere. Og det handler egentlig ikke engang om, hvorvidt vi slutter i top 4 eller vinder EL. Det er heller ikke blot et spørgsmål om kun at bruge unge spillere bare fordi. Men han skal vise, at han bestemmer og at spillerne kun spiller hvis de gør som han siger. Og han skal vise, at han tænker længere frem end blot næste kamp.
Skrevet af Acheron 3
Der er vist nogen i jeres medieafdeling som har taget fejl mellem Sparta og Slavia Prag. :-)

https://www.facebook.com/BBCMOTD/photos/pb.8585725981.-2207520000.1554207014./10157647719900982/?type=3&theater
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Vince71
Det ser ud til at Cho muligvis starter i morgen. Forhåbentligt får han understreget med en fed tusch at det er ham der skal spille.

Sarri til pressemødet.
´I decided at the beginning of the season he had to stay with us and I put him in the squad. I know Callum very well. I want him to improve more. His potential is high. Callum is always in my mind. He is our future, and now he is ready to play. Probably he will start tomorrow, or the next match.

´Firstly I want to see the condition of all our players, of Willi, Pedro, Eden, all the wingers, but of course he is in my mind.´

Alonso skulle være ude med skade, så Emerson kommer til at starte i morgen.
Skrevet af Wise1964
Jeg håber du får ret Vince - jeg tvivler, men håber du får ret.
Alonsos skade er nok et udslag af endnu en sølle indsats - men dejligt hvis emerson er tilbage
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2019/4/3/18293318/dead-chuck-on-maurizio-sarri-endgame .. apropos Alonso.
Tænker den kilde kan være kilde til god spas fremover
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Wise1964
Jeg kan sgu godt erkende at jeg er mega misundelig på Spurs nye stadion ... det ser vildt imponerende ud og burde være noget for Chelsea at stile efter. Respekt!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Tak Sarri :)

Kepa
Dave-Luiz-AC-Emerson
Kante-Jorginho-RLC
CHO-Giroud-Hazard

I am a happy camper tonight!
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0