Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Hvis Chelsea gerne vil beholde Cho så tror jeg næppe de kigger efter andre på den kant. Det sender i hvert fald det forkerte signal. Personligt vil jeg også langt hellere have Cho end Brandt, selvom han er en god spiller.

Som @Knockout skriver så kommer næste sæson til at være Cho/Willian og Pulisic/Pedro. At Cho er begyndt at starte i PL og Willian er blevet sat på bænken og slet ikke kom i spil i går. Kunne godt indikere at vi kommer til at se Cho som starter fremover. Man kan da i hvert fald håbe.

Lige nu er det også svært at tage stilling til handler når vi formentlig får vores transferban :)
Skrevet af Wise1964
Er der ikke snart en der kan sparke Jamie Carragher så hårdt i bollerne at det kan høres langs merseyside ... han genopfinder sin egen stupiditet hver eneste dag. At den mand kunne spille så mange kampe i bedste række og få job bagefter er en gigantisk gåde.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
@ Zola

Du skriver jo sort på hvidt, at du ikke vil bruge Luiz i netop kampe mod Liverpool og Man City. Jeg forholder mod blot til det du skriver.

Ja, det skriver jeg, men det er jo ikke fordi Luiz har en speciel historik mod lige præcis hold x eller hold y, og jeg har ærligt talt svært ved at forstå, hvor du kunne komme på den ide.

Min bekymring er ganske enkelt, at Luiz ofte giver et par sløsede chancer væk grundet mangel på koncentration. Mod hold med dårligere angribere er jeg mindre nervøs, men der skal så forbandet lidt til før LFC og MCFC finder et hul og scorer et mål.

Altså er jeg ulden ved Luiz mod de her hold, uagtet at han er en fremragende forsvarsspiller så længe han ikke taber sutten, for jeg har simpelthen ikke tillid til, at han holder den sut lige i kæften.

Men jeg havde lidt mere tid her til aften, så jeg har lige kigget nærmere på den empiri, du har fremlagt, og det jeg bemærker er følgende:

Vi har spillet 4 kampe mod City denne sæson. Luiz har spillet alle fire. Vi har tabt 2-0 i CS, vundet 2-0 i PL, spillet 0-0 i MMC, og selvfølgelig tabt 6-0 i PL. Vi har spillet 2 kampe mod LFC indtil videre. Vi har slået dem 2-1 i MMC, Luiz kom ind i stedet for AC. Vi har spillet 1-1 i PL.

Det er den totale empiri mod City og Liverpool. Vores samlede målscore i de kampe, og det betyder jo meget for dig åbenbart, er 5-10. Blot et af de mål blev scoret uden Luiz på banen.

Så selv hvis vi bruger din metode, som jeg for god ordens skyld mener er totalt ubrugelig, så ser Luiz jo ikke skide stabil ud, synes du?

Man skal vel se på den modstander man møder og ikke tage kampe, hvor kampbilledet har været markant anderledes end det vi må forvente til weekendens kamp. Det giver da ingen mening at sammenligne ift kampe mod eksempelvis Bournemouth, Newcastle eller Cardiff, da de kampe har et helt andet liv.

Ja og nej. Nogle ting vil være forskellige, fx om vi spiller høj linje eller lav linje. Andre ting er ret meget det samme, fx forsvar på standardsituationer.

Det jeg er bekymret for er som sagt hjerneblødningerne. De kommer nogle gange når kampen har været for nem og Luiz glemmer at have fokus på sit job. De kommer nogle gange når kampen er for presset og Luiz bliver så fokuseret på "lederskab", at han helt glemmer at dække op. Og nogle gange kommer de bare spontant.

Måske er Luiz gået fem skridt for langt frem og så er der for meget plads omkring ham. Måske er han for langt tilbage så offsidefælden ikke smækker. Måske er han for uopmærksom på løb ind i rummet. Måske kommer han til at stå så langt væk fra sin mand, at han simpelthen ikke kan nå op og presse på et indlæg.

Alt det her er noget vi har set ske mod hold uden for top 6 og det kan sagtens ske mod et hold i top 6 også. Mod Cardiff var han fx en af en stor flok af spillere, der fuldstændigt stod og sov i opdækningen.

Igen din egen vurdering. Hvordan vil du igen underbygge det pladder du kommer med, for det er jo så langt fra virkeligheden som noget kan være.

Det er umiddelbart næppe en god ide at forsøge at få det her til at blive personligt.

Og du er i gang med at påstå, at det som såvel alle Chelsea-fans pånær dig som stort set alle andre fans af alle andre hold har bemærktet, at Luiz har hjerneblødninger, totalt er "så langt fra virkeligheden som noget kan være". Det virker umiddelbart som et selvmål.

Igen viser det bare, at du er ude på dybt vand, da der tidligere i tråden netop er påpeget, at ift XG imod os ligger relativt højt og kun overgået af Liverpool og City.

Hvis det er hvad du forstår ved at kigge på XG, så fred med det. Jeg havde noget lidt mere detaljeret i tankerne, men den slags nuance virker som et komplet spild af tid at diskutere.
Skrevet af KnockOut
Av av den så grim ud for kane, håber godt nok ikke det var alvorlig, gider ikke det er pga af en skade til ham vi evt kan ende over Tottenham, derimod er det rigtig godt for os hvis de kan gå videre i CL.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Black Spider
@ Mugesh

Enig i, at Jorginho er bedre, når vi flytter bolden længere frem og mere bevægelig, men samtidig, hvis vi møder hold, som presser vores midtbane, så er Jorginho en kæmpe hæmsko, da han hverken har fysikken eller mentaliteten til at presse igen. De seneste to kampe har været gode for Jorginho, men han har jo også haft oceaner af plads. Jeg har stadig til gode at se Jorginho diktere en kamp, hvor modstanderen presser vores midtbane. Defensivt er han jo stadig meget nem at spille udenom.

Fuldstændigt enig. Hvis vi forsøger at spille defensivt mod en modstander med højt pres og meget boldbesiddelse, så er Jorginho slet ikke den rigtige til den midtbane-krig.

Her er vi meget uenig, jeg mener ingen måde, at Kante rammer noget, der kan kaldes et acceptabelt niveau i det offensive, ja han har scoret flere mål og kreeret flere chancer, men det man ofte glemmer er, hvor ofte han faktisk mister bolden med en dårlig tæmning på den sidste tredjedel af banen. Derudover, mister vi alt for mange omstillingsmuligheder, da Kante ofte er sidste mand før de tre angribere.

Ja, Kante smider en del bolde væk, som havde fortjent en bedre skæbne. Men han er med fremme og vel at mærke i et tempo vi ikke har set siden Ramires. Det er et problem at Kante ikke er bedre på bolden, men omvendt er det da også lidt specielt at Kante nogle gange når frem før højre kant, begge backs, og den mere offensive spiller på venstre side af midtbanen.

Det er klart, at Kante ikke skal være 3. forrest på banen. Det dur ikke. Og selvfølgelig ville vi have været meget farligere, hvis den forreste mand på midtbanen havde været fx Hamsik eller en spiller i den dur, frem for Kante. Men er det Kantes skyld?

Og det er jo fx en af de ting, jeg savner fra Barkley. At han er med fremme som nærmest hængende angriber og støtter op og tager den jernlunge-sprint helt op til feltet. Det synes jeg simpelthen vi ser for lidt af.

Tilsvarende med småspillet oppe omkring feltet. Hvorfor hulen er det Kante, der deltager i det, mens Barkley står dybere og ikke er så involveret? Det giver slet ikke mening, som jeg ser det.

Igen overdriver du, synes jeg. Ligefrem total overskygget af RLC? RLC har haft to kampe, hvor han har spillet bedre end Barkley, hvor begge modstanderen var mildest talt været fraværende på midtbanen.

Cheeky har scoret 8 mål og lavet 4 oplæg på 1400 minutter fordelt over 32 kampe. Barkles har 5 mål og 6 oplæg på 2400 minutter fordelt over 42 kampe. Jeg mener ikke, det er en overdrivelse at sige, at RLC overskygger Barkley denne sæson.

Jeg er dog enig i, at det kunne være spændende med en Kante-Barkle-Cheeky midtbane i en lidt mere klassisk og direkte Chelsea-tilgang. Men i det hele taget synes jeg, at der er mange spændende muligheder. Der er også en Ampadu, der har udvist indikationerne på at kunne blive et herligt røvhulsagtigt skrummel i en klassisk midtbanekrig, men som ikke rigtigt er velegnet til nogen af Sarris lidt firkantede roller.

Omvendt tænker jeg egentlig også, at med en anden træner og eventuelt Gary Cahill som sparringspartner i fitnessrummet, så kunne Jorgi også godt udvikle sig til en ganske anstændig 8´er. Han har fremragende teknik og fremragende overblik, men han er bare dels lidt for klejn og dels lidt for fandens flink.

Det bliver så ikke bedre af, at Sarri så bliver ved med at spille ham, hvilket gør, at jeg håber på Sarri er fortid til sommer. Ikke pga. hans man-crush, men at meget tyder på, at han ikke kan eller vil tilpasse sit koncept efter ligaen.

Jeg er, som tidligere beskrevet, ikke just forelsket i Sarri, men jeg er ikke helt klar til at konkludere, at han er ude af stand til at tilpasse sig. Og dertil er det jo ikke helt ligegyldigt, hvem vi hiver ind i stedet for. Sarri virker noget tykpandet til tider, men det kunne jo sagtens være værre.
Skrevet af Forza Zola
@BS

Lad os i vores debat så prøve at være lidt mere konkrete og se hvor mange af de mål der er scoret i de kampe, hvor Luiz i større eller mindre grad har været direkte impliceret i scoringerne.

Hvis vi starter med 6-0 nederlaget, så lad os lige gå målene igennem.

Det første mål er i min optik en personlig fejl begået af Alonso, som fuldstændig efterlader et rum som gør at Bernao Silva står fuldstændig fri. Det er formentligt planen, at Alonso skal med ind i feltet ift at få afværget situationen med henblik på indlæg i feltet. Men uden at få det afstemt med Hazard, som jo så skal ned og påtage sig ansvaret for Silva.

2-0 målet er jo bare godt sparket ind af Aguero.

3-0 målet er så igen en personlig fejl af Barkley der header bolden tilbage til Aguero der opsnapper bolden og scorer.

4-0 målet fra Gündogan kommer via et spark uden for feltet. En position som enten vores 6´er eller to 8´ere burde befinde sig omkring og lukke ned for.

5-0 målet er endnu en personlig fejl fra Azpi som bliver tørret og begår et klodset straffespark.

6-0 målet kunne Luiz måske godt have været mere opmærksom på ift Sterlings scoring. Her kunne han måske godt have været mere mandsorienteret, fremfor zoneorienteret. Men situationen opstår igen ved gennembrud på siden af vores forsvar, hvor City kom igennem efter behag i dette opgør.

Hvis vi tager 2-0 nederlaget:

Målet til 1-0 scoret af Agero der synes jeg Rüdiger begår en fejl ved at bakke ind i feltet, hvilet gør at Aguero fuldstændig upresset kan tage en 1. berøring ind i feltet og sparke bolden i kassen.

2-0 målet er lidt sværere at bedømme. Aguero placere sig smart mellem vores to CB´s og positionere sig dermed på blindsiden af nærmeste stopper. Hvem har ansvaret? Skal Luiz både være opmærksom på manden der opsøger presset på ham, samt en Aguero? Det er en rigtig svær øvelse. Omvendt, så kan Rüdiger se spillet foran sig og burde efter min vurdering være opmærksom på Aguero i situationen og tage løbet med ham, såfremt bolden spilles i rummet bag Luiz. Men det er rigtig svært generelt at gardere sig mod de her løb, hvor der bliver spillet en lige bold på et skåret løb ned på siden af nærmeste stopper.

Chelsea-Liverpool 1-1 kampen

1-1 scoringen ved Sturridge. Skal Kante være mere aggressivt i sit pres på Sturridge og ikke stå så afventende, skal Kepa redde den eller er det bare godt sparket ind. Sikkert delte meninger omkring. Luiz leveret iøvrigt en stærk præstation i kampen og havde bla en clearing på stregen som kunne have ført til en udligning i det 72. minut. Ligesom han leverede en stærk præstation i 2-0 sejren mod City og i 0-0 kampen mod City i EFL finalen.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke giver dig ret ift at han indimellem godt kan have en tendens til at have nogle underlige beslutninger og udfald i visse kampe. Men jeg melder mig bare ikke ind i koret af de kritikkere (kommentatorer) som nærmest påpeger det hver gang han laver en fejl. Jeg synes eksempelvis ikke at Rüdiger er et hak bedre med hans indimellem flagrende positionering.

Nå men anyway, så forstår jeg bare ikke din bekymring ift at han starter mod Liverpool kontra eksempelvis en hvilken som helst anden modstander. For mig virker han mentalt netop mere klar i de store kampe kontra mod eksempelvis Bournemouth, Cardiff, Newcastle etc.

Men synes som jeg har indikeret, at kritikken omkring Luiz er alt for unuanceret. Det samme synes jeg er gældende for eksempelvis Jorginho i hans første sæson i PL.

Nu skal det så lige passe at Luiz fuldstændig taber sutten og spiller en mareridtskamp :-)come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Drunkwaters intermezzo med politiet gik næsten helt under radaren - gad vide hvordan det stiller et kommende salg. Han burde under alle omstændigheder får en gigantisk bøde af klubben
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Sarri varsler en god gang rotation forud for aftenens opgør. Det giver også fin mening, taget i betragtning af at vi spillede mandag aften. Mon ikke vi stiller op således. De spillere han sparer er nok Rüdiger, Emerson, Azpilicueta, Kanté, RLC, CHO og Hazard. Det betyder, at vi nok stiller op i noget lignende:

Kepa
Zappacosta-AC-Luiz-Alonso
Barkley-Jorginho-Kovacic
Pedro-Giroud-Willian

Hvad tænker I?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Jeg tror Higuain starter ellers er jeg ret enig med dig. Kunne godt håbe Ampadu fik lov til at spille, det virker dog tvivlsomt
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Ligner et ganske fint bud på en opstilling Robert ... enig

Ampadu ser desværre ud til at være ret langt fra spilletid på nuværende tidspunkt selvom det ville være skønt at han var med.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Et andet spørgsmål er, hvor seriøst spillerne tager kampen. I deres øjne er det måske "blot" Sparta Prag, men de ekspederede trods alt Sevilla ud. Den præstation alene burde afgive respekt, som jeg kan frygte de måske mangler.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Jeg håber virkelig at de ser på kampen som en Europa League kvartfinale og ikke som en kamp mod Slavia Prag. Undervurderes kampen kan der nok vente en grum overraskelse. Vi har set hvad der flere gange i denne sæson kan ske, når man undervurderer modstanderne (Arsenal).
We know what we are
Skrevet af Vince71
@Robert
Tror du rammer den meget godt med din opstilling. Det er umiddelbart de spillere man kunne forestille sig Sarri ville spare i dag.

Jeg må sige jeg også deler din bekymring omkring spillernes mentalitet i dag. Selvom jeg ikke kender meget til dem, så virker det ikke som en modstander man skal undervurdere eller tage let. Er bange for denne kamp godt kan gå hen og blive meget spændende og måske endda overraske. Håber vi er klar!
Skrevet af Wise1964
Jeg så kampen Slavia Prag spillede mod Sevilla hjemme, hvor de sendte Sevilla ud ... det var faktisk et ganske habilt hold med høj gejst og fed stemning der tog de spanske stjerner på sengen. De skal absolut ikke undervurderes
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Dagens opstilling.

Kepa
Azpi-Rüdiger-AC-Alonso
Barkley-Jorginho-Kovacic
Willian-Giroud-Pedro
Skrevet af RobertTheRobber
Indstillingen er sgu som frygtet, ret fesen her til aften. Åbenlyse skænderier mellem to spillere på banen er heller ikke det, man gerne vil se på.

Willian med et prægtigt skud på overliggeren, men ellers har det også været en under-middel præstation.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af MVM
Hvad er galt med at sparke en lang bold til Giroud, bare en gang? Lige nu er det ALT for låst. Mon ikke vi ser Hazard efter 60 min

Men trods alt dejligt det her nu er B-kæden. Hverken Kova, Willian, Barkley, Alonso eller Pedro bør være startere, hvis man vil i top 4.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Forza Zola
Alonso og Pedro har godt nok været dårlige.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Fedt at vi alligevel (ser ud til) at tage derfra med en sejr. Kan sagtens unde Alonso det mål, han har virkelig ikke haft tur i den i denne sæson.
We know what we are
Skrevet af Forza Zola
Dejligt med en sejr. Kan ikke i min vildeste fantasi se, at de skulle volde os problemer hjemme på broen. Er der nogen der ved ift en evt semifinale om vi starter hjemme eller ude. Er det forudbestemt?

Enig mht Alonso oven på en ikke særlig prangende præstation. Måske han skal omskoles til targetman :)
come on Chelsea
annonce
0