Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Top 4 er definitivt væk - vi kan ikke slå United ude. CL skal sikres gennem EL, hvilket næppe sker. Kovacic er til dato den mest ligegyldige spiller, jeg har set i en blå trøje.

Desuden er det utroligt, hvor meget Burnley-spillerne har krampe. Deres fysioterapeuter gør vist ikke deres arbejde ordentligt.
Thank you, José.
Skrevet af Cfever
Top 4 var urealistisk inden idag men nu er den helt væk.


Sagt dagen efter United taber 5 udekamp i træk og endda med 4-0, mens en anden konkurrent tabte 2-3 på hjemmebane til et hold, der intet havde at spille for.

Jeg ved godt man er i følelsernes vold, men det er simpelthen for dumt. Vi lå rigtig fint til før Burnleykampen og vi har stadig en mulighed for at tage top 4 - det er ikke engang urealistisk nu ...
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Burnley er kraftedme et lorte hold ... fuck hvor er det en gang brækfremkaldende lorte bold de leverer
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Håber man kommer til at se hvad der skete med Rüdiger og Burnleys trænerstab.
Skrevet af Wise1964
Top 4 er stadig aktuel - men det kræver nok 3 sejre af 3 mulige
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Hvor er det sløjt det her. Vores indskiftninger idag kommer heller ikke med en skid.

1. Halvleg spiller vi egenligt fint og skaber en masse. 2. Halvleg skaber vi jo ikke en skid. Så er jeg med på at det er svært at skabe chancer mod et hold der står så lavt, men så prøv dog engang imellem at sparke lidt udefra. Det er som om vi indimellem skal spille os hele vejen igennem for at afslutte.

Top 4 er nu væk i min optik (Tager gerne fejl) Tror ikke at vi gør rent bord i de resterende kampe og selv det er måske ikke engang nok.

Tyndt vi ikke udnytter resultaterne fra igår og får en sejr her.
come on Chelsea
Skrevet af martin88a
Vi har alligevel intet at lave i Chl næste sæson uden Hazard og med transfer ban.
Skrevet af RaulCFC
Har vitterligt ikke forstået, hva fanden det er der foregår i det omklædningsrum i halvlegen. Vi kommer 8/10 gange ud med en total sløj indstilling til kampen.

Prøver konstant at finde fidusen til David Luiz.
Alle hovedstødsdueller i dag hang han nærmest på ryggen af enten Barnes eller Wood for dernæst at begå frispark. AC kan slet ikke vinde hovedstødsdueller.

Hvilket får mig til vores geniale italienske træner, som konstant noterer et eller andet... Hvorfor dækker vi zone mod et så fysisk spækket hold!?!?!

Så kommer vi til midtbanen. Jorginho var nærmest ubrugelig. Vi sprang direkte den station over og spillede forbi ham. Hva filan er så meningen ved at have ham hængende, som en dybdeliggende playmaker, når vi ikke spiller bolden til ham.
Kovacic.... enough said.

Pedro bliver konstant ved med at trække ind i banen, og forsøger sig med sit venstre ben.... det er lykkedes ham nogle gange, men come on.
Og så er det så ærgerligt at se, når Hazard modtager bolden, så er der NUL bevægelse for ham. De forventer simpelthen, at han skal klare det hele...

Beklager dette, havde brug for at komme ud med det....
Skrevet af Cfever
Martin

En stor fornøjelse med din pessimisme og intetsigende indlæg, jeg er sikker på de er værdsat overalt.
We know what we are
Skrevet af 8letters
Dave laver én god ting i kampen og det er hans afretning af en assist til Higuain. Han smider sin mand ved målet og er så uduelig i indlægsspillet, at man er begyndt at kigge væk, når han har bolden.
Lampard é Deus
Skrevet af Wise1964
Dave er desværre ikke den perfekte aggressive back som systemet kræver - hans indlæg er ganske enkelt horrible. Jeg elsker Dave, men han passer satme skidt ind i Sarri bold.

Nu skal City vinde over United på onsdag og så skal vi undgå at tabe til dem - hvis Arsenal så lever op til sit udebane omdømme er der stadig muligheder ... dette var nok endegyldigt Tottenhams top 4 der blev skudt i gang fra Chelseas side
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RaulCFC
Det er virkelig ærgerligt, at Azpi bare ikke passer ind i det system. Men der skal virkelig renses ud i den trup, og så få benyttet sig af nogle spillere, som har fightermentalitet. Lidt a la Rüdiger. Han kæmper fandme røven ud af bukserne
Skrevet af Wise1964
Hvis alt kunne lade sig gøre skulle der ske følgende:

UD
Zappacosta
Drinkwater
Luiz
Pedro
Willian
Kovacic
Higuain

udlåns spillere hjem
Tammy
Aina
Mount
Zouma

Indkøb
Pulisic (er købt)
2 x Midtbanespiller
1 top angriberNisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RaulCFC
@Wise, du må meget gerne tilføje Alonso til den liste haha
Skrevet af Wise1964
Undskyld Robert og Cfever
Men jeg er kommet til erkendelsen at jeg ikke orker at se på Sarri og det fodbold han gerne vil praktisere ... så jeg håber han får sparket og Lampard får muligheden for at genopbygge holdet igen - så lever jeg fint med Europa League nogle sæsoner
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
@8letters

Enig. Og så har vi to back´s modsat der begge er okay fremad banen, men som ikke er så dygtige i forsvarsdelen af spillet.

Alonso fin i luftspillet qua hans størrelse men dårlig 1v1 defensivt og mangler fart. Emerson fin i 1v1 spillet defensivt, men ikke særlig bevendt i indlægsspillet foran eget mål.

Og kunne vi ikke være gået over til et 3-mandsforsvar og spillet med to angribere til sidst for at have to mand i boksen fremfor en. Eller sendt Luiz i feltet for skabe lidt uro eller noget.

Det var jo tydeligt, at vi manglede noget tilstedeværelse inde i feltet og Giroud ikke alene kunne løse det problem.

Nå, men sov godt. Vi smed en gylden chance her til aften. Spørgsmålet er vel om der kommer flere, samt om vi selv formår at vinde vores egne kampe.

Nogen der iøvrigt ved hvorfor Willian ikke var med idag? Hvis også han er skadet, så ser det ikke alt for godt ud. Forventer at CHO muligvis er ude resten af sæsonen, da det ikke så for godt ud. Kante kan vi slet ikke undvære.
come on Chelsea
Skrevet af Vince71
Når man ser Hazard spille for os, er det som at se en mand blandt drenge. Han hører ingen steder hjemme på dette hold. At man har hentet Jorginho og Kepa og ment at det var nok, efter at Hazard lige har været ude og sige der skal ske noget med holdet til sommer, er simpelthen bare en joke.. Denne trup er en joke.
Skrevet af Vince71
Hvornår får vi i øvrigt svar på vores transferban. Var der ikke snak om en endelig udmelding her sidste uge eller denne?
Skrevet af Vince71
Det ser ikke for godt ud med Hudson-Odoi. Han har tilsyneladende skadet sin achillessene. Frygtede lidt at det var det, da man kunne se han havde meget svært ved at lægge vægt på den ene fod. Nu er spørgsmålet så bare hvor skadet/revet den er.

Hvis den er helt revet, så snakker vi en lang genoptrænings periode hvor vi nok ikke skal regne med at se ham meget i 2019. Det er desværre også en af de der skader som potentielt kan have indflydelse på måden man gå og løber på, når det først er sket..
Skrevet af Thy87
Det ville være rigtigt ærgeligt. Synd for ham hvis det er, nu han endelig har fået/taget chancen. Håber det bedste for ham.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
annonce
0