Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af martin88a
Oddsene er jo ikke en følelse er bare kvalificeret gæt på sandsynligheden, er netop det modsatte af følelser
Skrevet af Black Spider
@ Zola

Underligt nok er jeg tæt på at være enig.

Lever fint med 1-1. Synes 2. Halvleg var opløftende, hvor vi spiller fint dog uden skarphed på den sidste 1/3. MOTM må være Luiz. Han satte stort set ikke en fod forkert.


1-1 er et fint resultat. Jeg havde frygtet at vi havde klovnet så meget rundt, at ManU ville gå til pause med 2+ føring. Heldigvis er deres krise større end vores.

2. Halvleg var i perioder ganske fin og specielt sidste halvdel, hvor spillerne virkede til at give fanden i deres mentale barrierer og bare gav maksimalt gas var faktisk direkte opløftende. Det tempo i 90 minutter, så er vi tilbage i top 3.

En del af kreditten går dog også til ManU. Deres kanter pressede mindre og deres midtbane tabte tempoet i anden halvleg, og så blev det langt mere åbent.

Ingen skarphed fra vores side på sidste tredjedel og i det hele taget ikke ret meget godt samspil. Ikke ret meget spil, der kun var marginaler fra at lykkes.

Luiz som MOTM? Tja, hvorfor ikke? Jeg føler, at han tog lidt tid om at komme igang, men han holdt fokus, støttede Alonso, var fremme på midtbanen et par gange, og han undlod at blive overtændt. Dertil bed han tænderne sammen og spillede igennem selv om han var småskadet.

Men ellers kunne Kepa nu også været et godt bud. Der var målet og der var chancen som Pedro blokerede, men ellers synes jeg egentlig, han var ganske udmærket. Og selvfølgelig er der altid Hazard, men for ham trækker manglen på reel produktion lidt ned.
Skrevet af Forza Zola
@Cfever

Enig. Dog er det også vores fortjeneste, at Uniteds kanter ikke bare presser op hele tiden, da vi var dygtige til bare at spille forbi deres første pres, når de besluttede sig for at gå højt.

Men nøj hvor er vi uskarpe, når vi så får tilløb til noget der kunne føre til en god mulighed. Alt for ofte manglede den sidste gode fod for at spille chancen større. Måske fordi det ofte hang sammen med, at det var Kante som havde den i flere af de gunstige positioner. Ikke just en af hans spidskompentancer. Synes til gengæld at Kovacic spillede en fin 2. Halvleg og viste nogle ting vi generelt har set for lidt af i sæsonen.
come on Chelsea
Skrevet af RobertTheRobber
Eller er du helt derude på tosse-anstalten, hvor det er totalt unfair blot at være kritisk over for Sarri? Mon ikke du skulle skrue lidt ned for hvor mange fansider, du følger med på. Fx WAGNH virker ret giftig, hvis man tager den seriøst.
Overhovedet ikke, men nu ved jeg heldigvis at både du og jeg er fans af nuancer og se på tingene, samtidigt med at man overvejer flere forskellige og vigtige faktorer, inden man drager sin konklusion.

Jeg har tidligere givet udtryk for, at jeg ikke er speciel vild med Sarri, men at jeg mener, at en træner af den kaliber uanset hvem der er, naturligvis skal have chancen, tillid og tålmodighed, alt andet er idioti.

Jeg, modsat andre, har dog tilbøjelighed til at bruge energi på at se sagen fra andre vinkler, for at se et bredere perspektiv og måske lære noget i processen, i stedet for at padle rundt i min egen andedam.

Derfor har jeg også indset, at Sarri er en dygtig træner, der arbejder under svære vilkår. Han gør det ikke nemmere for sig selv med sine, til tider, uforståelige dispositioner, stædighed og temperament. Alligevel hælder jeg til at tro, at han ved hvad han laver, da han er professionel og som sagt tidligere, en dygtig træner.

Det er ok, hvis man ikke har kapacitet til at vide, at Sarri er en god træner. At man ikke vil anerkende arbejdsforholdene er elendige, er sådan set det, jeg synes der er uintelligent.

Jeg vil nødig gentage mig selv, men der er mere til sporten end blot at sige: "Det er trænerens ansvar det hele" og så læne sig tilbage med fadbamsen på maven og tænke, at nu har man sagt det eneste der er at sige.

Sarri har tidligere ofret meget for at skabe kontinuitet. Det har været på bekostning af spilletid til talenterne og andre spillere, der måske havde fortjent chancen. Det er fucking nemt at være bagklog, så det gider jeg ikke være idioten der er, så i stedet vil jeg se på rationalet og vide, at selvom beslutningen måske ikke var den rigtige, kan jeg godt se hvorfor den blev taget og hvad formålet var. Forskellen for nogle er nok, hvor meget der skal ofres. Skal vi ud af vores ulidelige vane med trænermøllen, er det som et plaster der skal rives af. Det er ikke behageligt, men dog nødvendigt.

Nu ligger vi til top 5 og er i semifinalen i Europa League. Er at forvente mere naivt, alt taget i betragtning? Måske. Er det rimeligt, at konkludere den eneste årsag hertil at fordi konkurrenterne fucker up? Nej vel? Vi har selv haft det i hænderne og har det sgu igen og hvem havde troet det for bare 3 uger siden?

Tænk på hvad det kan blive til, med en udrensning i truppen til sommer hvis transferban´et udskydes.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(492319200711)
-3 Higuain. Kan godt forstå at Oliver er skuffet over ikke at spille. Sjældent har jeg set så ringe en præsentation af en Chelsea angriber.
Skrevet af Black Spider
@ Robert

Det er ok, hvis man ikke har kapacitet til at vide, at Sarri er en god træner. At man ikke vil anerkende arbejdsforholdene er elendige, er sådan set det, jeg synes der er uintelligent.

Og hvad har det her at gøre med noget jeg har skrevet?

men der er mere til sporten end blot at sige: "Det er trænerens ansvar det hele" og så læne sig tilbage med fadbamsen på maven og tænke, at nu har man sagt det eneste der er at sige.

Og hvornår har jeg sagt "det er trænerens ansvar det hele"?

Skal vi ud af vores ulidelige vane med trænermøllen, er det som et plaster der skal rives af. Det er ikke behageligt, men dog nødvendigt.

Skal vi ud af vores ulidelige vane med trænermøllen, så skal vi have fundet en træner, der er villig til at få det meste ud af de ressourcer, vi nu engang har, og som kan omstille sig i takt med at virkeligheden i klubben ændrer sig. Dertil er det altid en meget stor fordel, hvis træneren tænker længere frem end blot næste kamp.

Er Sarri den træner? Jeg ved det ikke. Indtil videre synes jeg, at det har været lidt tungt.

Nu ligger vi til top 5 og er i semifinalen i Europa League. Er at forvente mere naivt, alt taget i betragtning? Måske.

Nu kommenterer du på noget helt andet end spillet. Hvad har det at gøre med noget jeg har skrevet? Hvornår har jeg på nogen måde agiteret for, at Sarri skal ud hvis vi kun er 5´er i tabellen?

Er det rimeligt, at konkludere den eneste årsag hertil at fordi konkurrenterne fucker up? Nej vel? Vi har selv haft det i hænderne og har det sgu igen og hvem havde troet det for bare 3 uger siden?

Du ignorerer vist betydningen af, at specielt Arsenal har tabt kampe, som de absolut ikke burde have tabt. Vi kan selv afgøre det, og det er selvfølgelig flot. Selvfølgelig skal der gives kredit for det. Men det gør det da i den grad nemmere, at Arsenal kun har taget 3 ud af 15 point i de sidste fem kampe, synes du ikke?

Tænk på hvad det kan blive til, med en udrensning i truppen til sommer hvis transferban´et udskydes.

Det kan sagtens blive anstændigt og jeg har aldrig påstået andet. Men manglen på en Haz til at bære offensiven bliver nok til at føle. Dertil ved jeg ikke, hvad vi skal gøre for at fikse midtbanen, hvis vi skal fortsætte med Jorgi og Kante, og endelig tror jeg ikke, at flere midterforsvarere er løsningen på vores problemer i defensiven.
Skrevet af Wise1964
Sarri udtaler at han forventer Higuain i klubben den kommende sæson ... skal man så håbe på et øjeblikkeligt transfer ban eller en trænerfyring - han kommer aldrig til at virke i Premier League
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Hvad? Det kan han da ikke mene... Det er jo sådanne ting der gør mig ekstremt bange for fremtiden, Sarri har ikke været en fiasko endnu, men han siger og gør altså nogle decideret dumme ting. Og ledelsen? Der kommer ikke en eneste lyd. Og med de seneste par sæsoners handler, så kan det sku sagtens passe med køber ham.
Og man sidder jo nærmest bare og venter på det sker, selvom alle kan se manden ikke længere har niveau til top fodbold. Hvis Sarri skal fortsætte i næste sæson, så skal han have nogle solide profiler ind. I Coutinho klassen f.eks. IKKE Higuain og lignende. Langt hellere Giroud og Abraham, det ville der også være lidt perspektiv i.

Det er så absurd, at man nærmest sidder og håber på det transferban....
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Vince71
@Wise

Der er i hvert fald mange fans som siger de gerne vil have en transferban til sommer, netop fordi at Sarri vil beholde Higuain og Kovacic. Det var sjovt at se Chelsea fans reaktion her sidste uge, da det kom frem at Real ville prøve at lave en forhåndsaftale med Chelsea angående Kovacic inden sommervinduet åbnede. Tror ikke jeg overdriver når jeg siger at ingen vil have Kovacic til klubben. Jeg håber da virkelig at han sætter sig ned efter sæsonen og kigger klip igennem med Tammy, Mount, Aina, Zouma og Reece James. Det kan forhåbentligt få ham til at ændre mening.

Gudskelov er det ikke Sarri der bestemmer hvem vi henter og ikke henter. Så man kan da håbe at ledelsen har set det samme som os og alle andre.
Skrevet af Vince71
Apropos angribere. Er faktisk bange for at Tammy går hen og bliver tredje hjul næste sæson. Vi ved allerede at Giroud formentlig bliver Sarris nr.1 og spørgsmålet er om ikke Sarri vælger at gå med en lidt mere rutineret Michy fremfor Tammy. Hvilket nok desværre åbner op for et lejeophold eller salg. Everton skulle eftersigende også være meget interesseret i at hente Tammy til klubben. Håber virkelig vi holder fat i ham eller at det maks bliver til et lejeophold.
Skrevet af Black Spider
Sarri udtaler at han forventer Higuain i klubben den kommende sæson

Jeg vil undlade at kommentere, da de fleste nok kan gætte hvad jeg tænker om Sarris bromance med Gonzo.

Men på et eller andet tidspunkt bør vi i øvrigt tage en løs og fredelig og ikke-fjendligt snak om, hvad vi hver især tænker i forhold til hvordan Sarri i givet fald ville bruge eventuelle forstærkninger, og hvad vi faktisk kan bruge vores spillere til i en Sarri-kontekst.

Ampadu var sindssygt langt fremme i skoene under Conte, men han er lidt for lille til at være CB og Sarri bruger ikke en klassisk DM. Reece James har været fantastisk i championship som både højre back og også som DM. Kante var måske verdens bedste semi-defensive midtbanespiller, men har ikke rigtigt været helt så god i Sarris RCM-rolle.

Jorginho er dyrt indkøbt stort set kun fordi Sarri gerne ville have ham, men han har ikke rigtigt lignet en spiller som var de penge værd. Jeg tror ikke, han pludselig bliver bedre i rollen næste år, men vil han kunne spille andre roller bedre? Eller er han totalt spild og en hæmsko for holdet?

Skrevet af Wise1964
@Black Spider

Jeg synes vi står i en limbo tilstand omkring det transfer ban - men leger vi med tanken om at kunne købe spillere, så vil jeg gerne give et bud på hvem der skal sælges og hvem der potentielt skal købes.

Som udgangspunkt forventer jeg at Hazard bliver solgt - det er vel næsten uundgåeligt?
Jorginho tror jeg stadig på, taget i betragtning det er hans første sæson i Premier League synes jeg han er sluppet hæderligt fra det.

holdet til næste sæson bør i min optik ligne noget som følgende:

GK ...Kepa/Caba/Green (måske een af de unge HG som 3. valg)

RDF: Dave/Reece James
MDF: AC/Rudiger/Zouma/NY ... jeg kunne godt tænke mig Romagnoli som kandidat
LDF: Emerson/Aina

MF: Jorginho/Kante/RLC/Barkley/Ampadu
OFM: Pulisic/CHO/Willian/NY ... Pepe eller Fekir fra Lyon kunne være særdeles interessant

AT: Giroud/Tammy/Lukaku ... ja, jeg mener vi skal gå efter ham


Spørgsmålstegn:
Tomori-Mount-Brown- Alonso

Salg:
Luiz-Pedro-Hazard-Cahill-Drunkwater-Zappacosta

Retur efter lån:
Higuain-Kovacic
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Drønærgerligt at vores unge knægte tabte Youth League finalen for 2. år i træk ... vi har det lidt besværligt med de sydlandske klubber ser det ud til. Flot indsat dog at nå finalen selvom de var gennem ekstra kvalifikation.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det jeg tænker er, at Sarri virker helt ekstremt fintfølende i forhold til hvem der er gode nok til at spille og hvem der nærmest er uden for holdet medmindre skader spiller ind. Vi har set det med Giroud som ikke kan få spilletid fordi Higuain slet og ret er førstevalget. Vi har set det med Emerson, der sad limet til bænken selv om Alonso fuldstændigt havde tabt tråden.

Vi har set det med AC, der er stensikkert tredjevalg, og med hans egne ord er der intet han kan gøre. Han er mindre end Rudy og han laver ikke lange bolde som Luiz, og det er det.

Ampadu var ret vild under Conte, men han har fået et par kampe i Jorgi-rollen og ellers er han frosset helt ud. Og der er vel ikke rigtigt noget, der indikerer, at billedet vil være anderledes næste sæson.

Hvad sker der hvis vi køber en ny CB under Sarri mens Luiz stadigvæk er på holdet? Så er AC pludselig stensikkert fjerdevalg og spiller formentligt lige så meget som Cahill har gjort i år. Skal vi gætte på, at det gider han slet ikke være med til?

Og hvis vi tager afsked med Luiz og køber en ny CB samtidigt med vi henter Zouma hjem, så er han jo nok fjerdevalget, der aldrig spiller. Det holder max 1 sæson. Med lidt utur bliver tiden endda fordelt sådan at hverken 3. eller 4. valget får nok tid, og så bliver det helt skidt om et år.

Og så er spørgsmålet fra min side: Er Romagnoli så meget bedre end AC og Zouma, at det giver mening at bruge halvmange penge på at hente ham og samtidigt miste de to? Er han overhovedet bedre, når alt kommer til alt?

Anyway
RB: Azpi, James (og efter en sæson med Zappa-minutter, så smutter James videre, og hvad så?)
LB: Emerson, Alonso (Aina ser vi nok ikke mere)
CB: Rudy, AC, Zouma (hvem skal have Cahill-jobbet?)

CDM: Jorginho
RCM: Kante
LCM: RLC, Barkles

LFW: CHO, Willi
RFW: Puli, Pedro

ST: Giroud, Tammy (og skal vi gætte på at Bats bliver solgt?)

Det er vel ca sådan her, vores hold ser ud for næste sæson. Det er ikke just helt igennem fantastisk, der mangler en del dybde, og enhver tanke om fx at få dybden fra de unge spillere er fint i teorien, men det falder til jorden hvis ikke Sarri også er med på ideen.


Ampadu burde være selvskreven til rollen som backup CDM og Reece james kan også spille den plads, men hvis Sarri vil holde stilen ren (og det har han været lidt fanatisk med i år), så skal CDM være en regista-type, og det er Ampadu og James trods alt ikke. Hvordan løser vi det problem?

Og et relateret spørgsmål, er vores bedste midtbane, i udgangspunktet Jorgi-Kante-RLC, rent faktisk god nok? Kan vi forbedre den trio? Hvem er svageste led?

På kanterne er det tydeligt, at vi mangler lidt punch, og selvfølgelig er der mange navne, som måske ville pynte. Omvendt har vi næppe købt Puli for ikke at bruge ham og hvis vi gerne vil have CHO til at forlænge, så giver det måske ikke vanvittigt god mening at købe en spiller til 80 mio på venstre side. Hvis Sarri så i det mindste jævnligt roterede over i 4-2-3-1 eller 4-4-1-1 for at få lidt flere offensive kræfter aktiveret, så ville situationen ikke være helt så låst, men det sker jo ikke.

Vi har indikeret, at vi forlænger med Giroud, men det er ikke ensbetydende med, at Sarri har tænkt sig at bruge ham. Tammy er ung og uprøvet og han er lidt for meget en poacher, så jeg har svært ved at se Sarri bruge ham. Og hvad kigger Sarri overhovedet efter i en angriber, siden han konsekvent bruger Gonzo?

Robert foreslog, at det kunne se godt ud efter en omgang oprydning. Ja, det kunne det, hvis ellers træneren ville tilpasse sig den mindste smule efter materialet. Vil han det? Bliver spilletid lidt mere meritokratisk fordelt næste sæson, eller bliver det fortsat gratis for "de udvalgte" at være ufokuserede og udvise en ligegyldig attitude på banen?
Skrevet af BM
Så røg også Rudiger for resten af sæsonen. Bliver bedre og bedre.
Skrevet af 8letters
Så røg også Rudiger for resten af sæsonen. Bliver bedre og bedre


Alt er godt for noget. Det kan være Christensen kan få lidt hår på brystet. Synes Rudiger har været den bedre af de tre denne sæson, så selvfølgelig en skam at skulle undvære ham.
Lampard é Deus
Skrevet af BM
Ja, det er nogle lidt vigtige 4 kampe vi står overfor.
Skrevet af Cfever
Du mener forhåbentlig 5 kampe :)
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Jeg havde nok forventet lidt mere respons i forhold til hvad vi kan gøre med truppen relativt til Sarris udvælgelseskriterier, KO og Robert, taget i betragtning hvor aggressive I var i søndags.

Men lad mig simplificere problemstillingen til blot at omhandle midtbanen.

Vores pt bedste midtbanetrio er umiddelbart Jorgi-Kante-RLC. Er det godt nok til at diktere spillet mod Bayern, Juve, City, Barca, PSG, Real, osv? Hvis det ikke kan diktere, er det så en stærk nok midtbane til at kunne holde fortet mod de her hold og eventuelt baske dem på kontra?

Jeg er ikke sikker på, at det er tilfældet. Hvordan kan vi forbedre den midtbanetrio? Hvordan kan vi forbedre den uden at ramle ind i løsninger, som vi næsten på forhånd kan være forvissede om, at dem vælger Sarri simpelthen ikke?

Det første helt sikre er, at vi spiller med en regista uanset om vi har bolden eller ej, og det næste er, at den regista er Jorginho. Jorginho kan nogle gange træde i karakter, men mod de bedste er han i min optik ringe i det defensive og svag under pres. Ret mig hvis jeg tager fejl.

Kan vi finde en bedre person til rollen end Jorgi? Næppe. Er han world class og løfter vores midtbane helt vildt eller er han en sårbarhed på holdet?

Og hvis Jorginho pinedød skal stå dybt hele tiden og alle andre skal klare det offensive slæb, så skubber det Kante længere frem på banen. Det er fint i forhold til det defensive pres, men det sætter også Kante i den situation, at han jævnligt er forreste mand på midtbanen! Kante som forreste midtbanespiller!! Kan vi gøre en pind ved det? Er det verdensklasse eller en svaghed?

Endelig vores LCM. RLC kunne måske udvikle sig til at give alt det, som ManU ikke har fået ud af Pogba, hvis ellers vi kunne bruge ham 45+ kampe per sæson, men jeg er lidt nervøs for, at hans rygproblemer er kroniske. Og Barkles er, IMO, simpelthen ikke god nok. Hvad kan vi gøre?

Jeg har ikke så meget imod Sarri endnu, som jeg havde imod Mou og Conte, men det for mig relativt er svært at komme udenom, at hans helt ufatteligt stivstokkede ideer om midtbaneroller er en begrænsning i forhold til at finde midtbaneløsninger, der giver os den nødvendige power på midtbanen.
Skrevet af KnockOut
BS skal nok vende tilbage med post men har 0 overskud de sidste dage.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
annonce
0