Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chelseafc4ever
Jeg skrev heller ikke top 4 var elendigt.
Jeg skrev sæsonen var elendig. At det kan række til en 3. Plads burde ikke kunne lade sig, med det fodbold vi har præsteret.

Men det er fedt at missionen er fuldendt.
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Black Spider
Sæsonen er ikke helt overstået endnu, men jeg er relativt enig med dem som mener, at spillet ikke just er imponerende.

En del af det er direkte Sarris skyld. Det er svært at spille flot fodbold når elefanten Fatguain gadunk-gadunker rundt med tempo som en gennemsnitlig statue og kombinerer det med timing, teknik og boldkontrol som en bagstiv Bendtner.

Tidligere på sæsonen døjede samme Sarri også med, at fjorten-kanten Kovacic og kvadrat-manden Barkles begge passede relativt dårligt ind i det runde hul, der er LCM-rollen. Han forsøgte og forsøgte og forsøgte, men ingen af de to fungerede. Det var som om, de ikke passede til hullet. Men det kan jo ikke passe? Så igen og igen og igen og igen blev det forsøgt, men det fungerede bare ikke, og det virkede ikke til at falde Sarri ind at prøve noget andet.

Tilsvarende på venstre back, hvor vi havde en anden brik end Alonso, men den mulighed kunne simpelthen ikke forsøges. Det var i månedsvis Alonso eller ingenting og det var bedre helt forudsigeligt at blive kørt over med Alonso end at prøve noget andet.

Tilsvarende på højre kant, hvor vi faktisk havde en anden brik end tempo-sænkeren Willi og den hyperaktive retriever Pedro. Det var muligt at prøve noget andet, men det gjorde vi ikke. Tilsvarende på højre back, hvor Zappa her i slutningen af sæsonen faktisk har haft den fart som Azpi har manglet i et stykke tid.

Kamp efter kamp efter kamp efter kamp kunne vi have forsøgt med noget andet, noget potentielt mere effektivt, men i stedet prøvede vi endnu en gang noget, som meget forudsigeligt ikke virkede.

Og jeg mener virkelig, at det har været forudsigeligt. Er der nogen af os, der ikke kunne gætte de problemer, vi løb ind i? Og hvad gør normale mennesker, når de ser, at en ting ikke virker? Så forsøger de noget andet. Firkantet brik passer ikke ind? Så prøver vi med en anden brik. Men Sarri er Sarri og Sarri er stædig, så hvis brikken ikke passer ind, så prøver vi da bare en gang mere. Og en gang mere. Og en gang mere. Og en gang mere. Og en gang mere. Og en gange mere...

Og ja, det driver mig lidt til vanvid. Bare en anelse. Jeg skal dog åbenlyst ikke kunne sige, at det faktisk er blind stædighed. Det kan også være aversion mod risikoen ved at forsøge alternativerne, men det ville i mine øjne være tilsvarende malplaceret.

Men med det sagt bør vi heller ikke glemme, at Sarris mission har været tæt på umulig. Han overtager holdet umiddelbart før sæsonen begynder, uden at have forsæson at arbejde i, og han skal derefter forvandle en uskøn blanding af Mourinhos beton og Contes støbejern til at være en elegant og boldbesiddende maskine.

Jeg medgiver, at det er en underdrivelse blot at kalde det for en udfordring. Det er helt igennem vanvittigt, at Sarri har fået vendt det rundt og fanget en tredjeplads. Selvfølgelig har han fået voldsomt meget hjælp af Spurs, Arsenal, og Man Utd, men vi har trods alt været godt nok placeret til at kunne udnytte deres udfald og det er jo ikke garanteret. Mou fik på en halvsæson truppen i nedrykningsfare og Conte rodede rundt i midten af tabellen.

Så kredit til Sarri for at realisere potentialet i en bunke af Mous og Contes betonklodser... Men det trækker altså lidt ned, når han insisterer på, at en voksfigur han samlede op fra Tussaud´s rædselskabinet skal være vores nye spidsangriber. Og nøj hvor har Haz virkelig reddet nogle kastanjer ud af ilden.

Skrevet af Cfever
Jeg er ret enig i flere af dine betragtninger BS. Men det lyder heller ikke som om du ville kalde denne sæson for en "elendig" sæson (selv hvis vi taber EL finalen).

Så ignorerer man simpelthen de problemer, der har været under opsejling i et godt stykke tid. Man følger enten meget lidt med eller også er man naiv (kan også være en kombination), hvis man tror de interne problemer med spillertrup (som dog er blevet bedre) og ledelsen ville stoppe med Conte. De ting foregik også før Conte.

I øvrigt ville 73 point være nok til CL i langt de fleste Pl sæsoner i 15/16 havde vi endda fået sølv med den pointtotal. Sammen med City er vi dem der har ramt træværket mest (21 gange) i sæsonen. Liverpool (16), Spurs (13), Arsenal/United (9). Derudover har vi nominelt været næstringest til at udnytte vores chancer (xG) blandt top 6 - der er ret langt op til nummer 4. Ift at indkassere mål ift chancer vi giver væk får vi en 4. Plads blandt top 6 holdene (igen nominelt).

Tager man ovenstående in mente køber jeg ikke at vi skulle have overpræsteret ift point, der har vi nærmere underpræsteret relativt ift de andre top 6 hold. Tager man det in mente synes jeg vores PL har været lidt over godkendt (hvis man tager BS pointer med i ligningen). Slutteligt kan man tilføje at vi ikke har en særligt bred trup og alligevel har præsteret over det forventede på trods af at vi har spillet flest kampe blandt top 6 i sæsonen.
We know what we are
Skrevet af YNWA"96"
Måske ikke så meget nyt, men lidt opdatering :

https://t.co/6kOQW8EV6w
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Intet nyt der YNWA - klubberne har efter sigende forhandlet de seneste 2 uger om en pris, hvor Isdronningen står fast på sin markedspris

Jeg gætter på CAS beslutningen om udsættelse af transfer ban (måske) er med til at trække handlen i langdrag da der potentielt kan være tale om cash+players som ydelse for Hazard

Men at Hazard forlader Chelsea er der vist ingen tvivl om og gårsdagens udtalelse understøtter bare dette
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Spillerbytte med Real burde slet ikke være aktuelt. De har umiddelbart ikke hvad vi har brug for, og dem de har er derudover overvurderede.

Med det sagt, så er det lidt irriterende at Haz bliver ved med det der "kom og køb mig" snak. Det er fint at han er meget åben for at komme til Madrid, men det ville være rart hvis Haz gav dem et skub i forhold til at nosse sig sammen og betale prisen, frem for konsekvent at indikere, at han forlader klubben gratis om et år (midt i karantænen), hvis vi ikke sælger nu.
Skrevet af KnockOut
Syndes da bestemt Real har spiller vi kan bruge: Isco som den mest oplagt Bale ville også være en vild opgrade selv med hans skader.
Om så prisen kan blive rigtig det er vel en anden sag men det er vel derfor handlen skal laves mens vi har noget de vil have.

Isco er den perfekte Sarri spiller, der ud over er Isco 27 og med hans spille stil der ikke er afhængig af fart men de små vendinger og super teknik og overblik vil han være en klasse spiller mindst 5 år i nu, i det her system.

han ville nemt kunne indgå sammen med RLC ved siden af Jorginho eller som erstatning for begge i rotation faktisk så jeg gerne en midtbane der hedder : RLC - Isco - Kante.

isco har også den fordel han kan godt skubbes op på hazards tidligere plads i sarri system (syndes jeg ikke han skal) men det er mulig.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
Hver sin smag. Isco er offensiv midt og vi spiller ikke med offensiv midt. Det er egentligt lidt pudsigt, sådan som det ser ud den dag i dag. Man kan godt fornemme, at Real Madrid også står foran en stor udrensning. Real Madrid har vitterligt ikke andre end Varane og Asensio, der ville give mening for os at vise interesse for. Som tiderne dog ændrer sig.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Yobo
Hvad forventer man sådan generelt, at I vil stille op med Zouma?
Vil I sælge ham, eller er han en spiller, I selv agter at tage i anvendelse den kommende sæson?
Jeg vil skide gerne have ham i Everton.
Skrevet af YNWA"96"
Nej, som jeg skrev nok ikke så meget nyt, men lidt opdatering. Er sgu trist når en af PL største profiler forlader liga’en, uanset hvad hold man nu holder med, vil man jo gerne se de bedste spillere i PL.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Cfever
@Yobo

Min umiddelbare fornemmelse er at han vil blive solgt (betinget af et rigtigt bud selvfølgelig). Jeg kan også super godt lide Happy, men jeg har mine tvivl om hvorvidt Sarri ser Zouma som en del af hans hold.
We know what we are
Skrevet af KnockOut
Robert i Madrid har Isco ikke spillet meget offensiv midt, han har indgået i en 3 mands midtbane med Kroos & Modric til tider er han rykket frem på en af de 2 wings og meget lidt som falsk 9er.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Black Spider
Syndes da bestemt Real har spiller vi kan bruge: Isco som den mest oplagt Bale ville også være en vild opgrade selv med hans skader.

Isco er god som spilskaber, men han er ikke mig bekendt en specielt god venstre kant. Han er primært central offensiv midt og det bruger vi ikke. Isco kunne måske omskoles og spille i stedet for Jorginho, men giver det mening at bruge en stor del af Hazard-pengene på at erstatte Jorgi mens hullet på venstre side er uforløst? Og vil Isco faktisk være en opgradering i den rolle, taget i betragtning hvor meget vi typisk brokker os, når Jorgi ikke træder i karakter i defensiven?

Og Bale skal vi slet ikke i nærheden af. Han tjener åbenbart 350k efter skat, så formentlig 700k før, i engelske termer. At forsøge at bygge op omkring ham vil ende trist og han vil være så dyr, at vi vil være nødt til at gøre det, hvis investeringen skal give mening.

Asensio, nævnt af Robert, kan spille kant og bliver nok også før eller siden en ganske god kant, men er han ikke lidt overhypet? Kan han tage skridtet fra privilegeret Real-stjerne til at kæmpe med fråde ud af mundvigen og mord i øjnene? Han er 23 år gammel efterhånden og hans statistik lyder på 118 kampe i La Liga, 7500 minutter, 14 mål og 26 assists. I denne sæson har han scoret voldsomme 1 mål i La Liga. Og Real vil sikkert prissætte ham til 70 mio euro eller mere.

Varane, igen nævnt af Robert, er en glimrende forsvarsspiller, men han er tilsyneladende prissat i Koulibaly-klassen, og så må jeg igen spørge: Giver det mening at lægge den mængde penge i en CB, og dermed ikke i at få løst vores problemer oppe foran?

Så umiddelbart er der faktisk ikke rigtigt nogen i Real, som jeg gerne ser i Chelsea. En del af det er sikkert at jeg bare ikke følger ret godt med i hvad der rører på sig hos dem, men som tingene er, så kan jeg simpelthen ikke se værdi i at gå efter Real-spillere. For meget "name power" som skubber prisen opad og ikke helt nok målbar effekt på banen uden en Ronaldo som katalysator. Og vi har ikke en Ronaldo til at løse den opgave.

Skrevet af KnockOut
Hver sin vurdering, og jeg må bare sige er slet ikke enig, faktisk ikke på et eneste punkt, jo måske omkring løn på bale, dog har der været fremme han gerne vil halvere løn for spilletid + man vil jo nok lave en preformence klausul med sådån en "usikker" spiller

Isco spiller desuden ikke en Jorginho rolle hos Real det er enten Modric eller Kroos, isco har været det offensive man bringer fra en 4-3-3 (lige som Chelsea) men jo han kan få de samme problemer som jorginho med det defensive (selv om han er mindst lige så dygtig til det som Jorg) men det er nu en gang sådan Sarri spiller, men som sagt så jeg gerne ham skubbe rotere med Kante/Jorginho/RLC da han kan fylde alle 3 pladser er han dyr, Real har været ude tidligere med et skilt på 40-60mil det er jo ret meget den ene eller anden retning men selv til 60 er han hver en krone værd, og hvad regner vi med hazard sælges til 80-100mil så vil det være en meget fin spiller til at overtag det kreative, de er helt åbenlys ikke den samme spiller men kan udfylde nogen af de samme ting (ikke mål) de skal komme fra en angriber.

De andre spiller vil jeg ikke ind på da Real ikke sælger Varane eller Asensio.

Bale er den stor X factor og har fået meget kritik i real som ikke har været fair han er en kamp afgørende spiller og dem findes der ikke mange af men han passer ikke ind i real, hverken på bane eller socialt han er ikke glad og skal finde lykken et andet sted, Nej det problem der er med ham er de skide muskel skader dem har han for tit.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cfever
Jeg må nok sige jeg hælder mest til at give BS ret. Jeg synes ganske enkelt ikke man får nok kvalitet for pengene hos Real Madrid.
We know what we are
Skrevet af Slettet(440940222301)
Hvad syntes i om, vi hentede Thorgan Hazard, Kai Havertz eller Richarlison?
Skrevet af Cfever
Richarlison vil jeg virkeligt ikke have. Han er ustyrlig på sine gode dage, men han har også Costa/Pepe genet i sig og det kan jeg sagtens være foruden. De andre har jeg ikke rigtig noget forhold til.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Thorgan skal vist til Dortmund som erstatning for Puli og Richarlison er, i mine øjne, nok lidt for meget showpony. Hans teknik er fantastisk, men hans intelligens på banen halter lidt og dertil er han ejet af Everton, og at forsøge at købe spillere hos Everton er næsten lige så sjovt som at slå sig selv over fingrene med en hammer. Næsten.

Hvad angår Kai, så ser jeg ikke rigtigt BL, men han er en splejset lille gut på 1,88 som scorede 16 mål i BL som 19-årig, vel at mærke uden at være midterangriber. Hvis vi skal gøre et eller andet med Hazard-pengene, så er mit umiddelbare og ukvalificerede gæt, at vi godt kunne misbruge dem dårligere end ved at smide dem efter Kai. Hvis så bare vi så også kunne finde en back ved navn Bøje til at fuldende partnerskabet...

Men som alle nogenlunde anstændige tyskere vil Kai selv vel bare til Bayern, og hvis han endelig har andet i tankerne, så er spørgsmålet hvorfor han vælger lige præcis os? Kai er ikke specifikt en venstre kant, men der er ikke nogen speciel grund til at han ikke skulle kunne spille der. Eller på højre side, eller han roterer ned og afløser RLC som offensiv LCM...

Jeg tror sagtens vi kan bruge ham, hvis ellers vi kan købe ham, men jeg er ikke sikker på, at det er en realistisk mulighed.
Skrevet af Slettet(440940222301)
Rygterne gik ellers på Kai var på vej til Arsenal, men jeg så ham os mere som en upgrade til vores midtbane. Hvem fortrækker i der hentes som erstatning for Hazard?
Skrevet af Wise1964
Paster lige mit indlæg ind fra Sarri tråden.

Jeg er stadig hooked på Romagnoli eller Rugani til det centrale forsvar selvom det potentielt kunne gøre det sværere for AC - jeg forstår stadig ikke 2 års forlængelsen til Luiz.

I det offensive burde Fekir, Pepe, Leon Baily eller Helder Costa være dem man kiggede efter.

På back positionerne har LFC vist vejen med 2 meget offensive backs der kan slå indlæg (wuuhuu) og her kunne man kigge på Pablo Maffeo og Kieran Tierney som brugbare løsninger - løsninger der ikke smadrer FFP og klub økonomien

Angriber positionen har jeg det mere stramt med - men jeg synes faktisk Callum Wilson kunne være vejen frem, han kender Premier League og hvem ved hvad han kunne lave med et hold der stop fodrer ham med indlæg ... han er trods alt kun 27 år gammel
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0