Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg genbruger lige noget af mit tidligere indlæg i forhold til næste sæsons trup.

Jeg har taget udgangspunkt i at forbuddet opholdes den kommende sæson, hvorfor denne følgende trup burde kunne holde så længe og samtidig være konkurrencedygtig.

Målmand:
Kepa (24), Caballero (37) (forlæng), Green (39) (forlæng)

Egentlig er udmærket trio. Kepa havde tidligere på sæsonen en del bolde, han måske skulle redde, uden at man decideret bebrejder ham. Til gengæld har han vist sig at være kampafgørende et par gange, noget Courtois ikke bliver husket for. Caballero er en helt fin 2. målmand og Green er homegrown, der er ikke så meget at sætte fingeren på.

Forsvar:
HB: Azpilicueta 29) og Reece-James (19 år)

Jeg har ikke set noget til Reece-James, så det er udelukkende baseret på hvad I har skrevet. Hvis han er så god som der gives udtryk for, vil en udfasning a la den vi så med Cech og Courtois være helt perfekt. Derudover har jeg set et par billeder af ham og er du gal han ser velvoksen ud af en 19-årig at være.

VB:
Alonso (28) og Emerson (24) Boble: (Aina)

Jeg har ikke set Aina spille. Han har spillet tilsvarende 22,3 kampe i Serie A denne sæson, dog som højre back. Måske kan han fungere som backup til begge backs, men ellers ligner det en udlejning/transfer. Med et transferforbud håber jeg Alonso bliver sat af og kun spiller i de tunge udekampe mod de bedre modstandere. Aina vil dog have den fordel, at hvis han kommer til klubben og Alonso smutter, har vi en backup der kan dække begge backs.

CB:
Rüdiger (26), AC (23), Luiz (32) og Zouma (24) (i den rækkefølge)

Jeg tror ikke at AC er så langt væk fra startopstillingen alligevel. Rüdiger er skadet og dette kan blive hans chance. Han har dog spillet meget svingende når han har fået chancen, så alternativt kan han forblive 3.-valg hvis han kan leve med det. Luiz bliver kun dårligere med alderen og allerede nu ser det skidt ud med præstationerne. Alene kogeren mod Frankfurt burde være nok til at han indtager ACs/Cahills rolle næste sæson. Zouma håber jeg på får chancen, han synes at være vokset med tiden og jeg vil gerne se ham ved siden af AC på et tidspunkt.

6´er: Jorginho (27) og Ampadu (18) Boble: (Kanté)

Den ligger lige til højrebenet. Det er Sarris spillestil der er udgangspunktet, så uanset hvilke faktorer han vil skrue på, ligner Jorginho det klare førstevalg og Ampadu som backup. Kovacic bliver forhåbentligt sendt tilbage til Real Madrids overskudslager, for fy for pokker en nulbon.

8´er: Kanté (28) og Barkley (25)

Kanté er blevet bedre og bedre sæsonen over, så selvom det kan være "spild" at have ham der, er det alligevel en fornuftig løsning fremadrettet, såfremt vi har transferforbud. Barkley fungerer i mine øjne som backup på denne plads og på den offensivt indstillede midtbane.

OM (ikke klassisk 10´er): RLC (23) og Barkley (25) Boble: (Mount)

RLC har spillet virkeligt godt de seneste gange han har fået muligheden. Bliver han skadefri gennem en længere periode, kan det føres langt. Barkley fungerer fint som backup på den plads. Mount er, så vidt jeg ved, noget der minder om en klassisk 10´er. Han kan måske omskoles, alderen taget i betragtning, så hvis han har niveauet kunne han bestemt være interessant.

VK: CHO (18) og Willian (30)

Med vores bedste offensive spiller siden Zola væk, ligger den lige til højrebenet. CHO som starter og Willian som backup og til aflastning. Willian har, trods alt at have være udfordret, faldet endnu mere i niveau. Var der ikke transferforbud, burde han være første mand ude af vagten. Som indskifter kan han bruges fremadrettet, men så er det lige før jeg hellere ser ham tage den offensive af midtbanepladserne.

HK: Pulisic (20) og Pedro (31)

En fair konkurrence og en fin mulighed for at spille Pulisic ind som fast starter. Pedro har stadig geniale øjeblikke, men niveauet er dalene i takt med alderen og han fungerer bedst som indskifter. Pulisic kunne om et par måneder være klar til at tage ansvar som starter for et PrL-hold.

ST: Batshuayi (25), Abraham (21) og Giroud (32)
Vi skal bruge 3 angribere. I år har vi virkelig set hvor skrøbelig en trup er uden 3 angribere og fra næste sæson har vi ikke Hazard til at spille falsk 9´er.

Det farlige er dog, at vi ikke kender deres niveau. Jo, Girouds kender vi, men det er ikke imponerende. Potentielt kan vi stå med en Batshuayi i hans bedste alder, hvis han får en oprigtig chance med gode medspillere omkring sig og efterfølgende bare hamrer basser ind. Vi kan have den unge poacher, der imponerer når han får chancen og kolossen vi sætter på banen, når en udligning skal hentes de sidste 10 minutter.

Desværre kan vi ligeledes stå i en Eto´o, Torres, Ba-situation igen, hvilket stensikkert vil placere os langt efter titelaspiranterne. Det vil dog ikke være lige så slemt som denne sæson, med Divaen/Fatguian, Giroud og Hazard som falsk 9´er.

Oprydning:

De åbenlyse er Drinkwater, Ginkel og Zappacosta. Alle på udleje skal videre, dog ikke akademi- eller tidligere akademispillere, på nær Zouma, Batshuayi og Abraham. Bakayoko, Morata, Moses osv. skal bare skydes afsted. Kovacic og Higuain skal selvfølgelig også bare ud af vagten. Cahill og Blackman skal vel også afsted. Alsono synes jeg også vi skal cashe, hvis vi kan. Vi har Emerson, Aina og Azpilicueta hvis det bliver rigtig slemt.

På baggrund af dette får vi en svær sæson, men bestemt ikke umulig at nå ChL her i genopbygningsfasen. Det er ikke til at vide, hvad der sker i de 3 andre klubber som vi umiddelbart konkurrerer med, men Tottenham kunne godt miste profiler, Arsenal leder stadig efter en identitet og guderne må vide, hvad der foregår i United.

Hvis vi vitterligt går all ind på de unge, kan vi ende i en fantastisk situation.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Tre indledende bemærkninger, Robert.

1) Vi har udtryk vilje til at appellere til CAS og det vil formentlig udskyde karantænen.
2) Aina har en købsklausul så ham mister vi nok.
3) Ampadu skal selvfølgelig ikke have endnu en sæson hvor han overhovedet ikke spiller.

Edit: Derudover er jeg ikke specielt uenig, forudsat at vi fastholder præmissen om, at karantænen dækker vinduerne sommer 2019 og vinter 19/20. Men jeg tror som sagt ikke, at det vil være tilfældet.
Skrevet af Slettet(440940222301)
Smed et indlæg ind igår, jeg forstår ikke hvor den blev af.
Skrevet af Cfever
Bridge: "I don´t really know where Sarri stands. I´m very surprised that he´s still there. They are third and they are in a final, but as an ex-player and a #Chelsea fan, I would like to see them higher up in the table. I know it´s third, but I want to see them competing."

Man får helt ondt i hovedet ... Man kan læse resten på Skysports jeg anbefaler det dog ikke ...
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Forsvar:
HB: Azpilicueta 29) og Reece-James (19 år)

Jeg har ikke set noget til Reece-James, så det er udelukkende baseret på hvad I har skrevet. Hvis han er så god som der gives udtryk for, vil en udfasning a la den vi så med Cech og Courtois være helt perfekt. Derudover har jeg set et par billeder af ham og er du gal han ser velvoksen ud af en 19-årig at være.

Grundlæggende enig. Et lille problem med James, han er ikke vanvittigt hurtig. Men jeg tror simpelthen ikke på, at der er kantspillere i PL som ligefrem skubber rundt med ham. Nærmere omvendt. Knægten ligner en menneskelig bulldozer og det er som 19-årig.

VB:
Alonso (28) og Emerson (24)

Enig i at det kunne være en del værre. Umiddelbart er VB ikke kritisk, men det vil selvfølgelig ikke skade hvis vi engang kunne finde en VB, der bare fungerer.

6´er: Jorginho (27) og Ampadu (18) Boble: (Kanté)

Den ligger lige til højrebenet. Det er Sarris spillestil der er udgangspunktet, så uanset hvilke faktorer han vil skrue på, ligner Jorginho det klare førstevalg og Ampadu som backup.

Her er jeg noget uenig. Jorginho er selvfølgelig førstevalg, men at forsøge med Ampadu som backup endnu en gang giver ikke mening. Sarri har forsøgt et par gange i denne sæson, men Ampadu er ikke samme type og Sarri var ret klar i spyttet om, at rollen ikke passede til Ampadu. Altså løser det ikke problemet at holde på Ampadu og dertil bliver Ampadu ikke en bedre spiller af at få endnu en sæson uden spilletid.


8´er: Kanté (28) og Barkley (25)
OM (ikke klassisk 10´er): RLC (23) og Barkley (25) Boble: (Mount)
VK: CHO (18) og Willian (30)
HK: Pulisic (20) og Pedro (31)
ST: Batshuayi (25), Abraham (21) og Giroud (32)


Jep. Under den opstillede forudsætning angående karantænen er det også det, jeg tænker. Og jeg var i en periode egentlig tilbøjelig til at mene, at vi burde undlade at anke og bare få den karantæne overstået, for så horribelt er holdet nu nok heller ikke.

Dog ville jeg nok være tilbøjelig til at lade Baka få en chance mere som midtbaneslider, hvis der ikke er nogen som står på spring for at give os 35-40 mio for ham. Hvis Sarri kan få Barkley til at fungere ganske anstændigt i rollen, så er det ikke helt umuligt, at det samme kan være tilfældet med Baka.
Skrevet af Wise1964
Cfever
Wayne Bridge er altid lidt på kanten, jeg kan nu meget godt lide ham, men han har en tendens til at kamme over indimellem.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Hmm. Hvem skal man holde med i Championship playofffinalen? Det er Terry mod Lampard...
We know what we are
Skrevet af martin88a
Katastrofe!!! Det blev sku en meget meget dyr tur til
USA ... RLC er ude og formentlig med samme skade som Odoi
Skrevet af Chelseafc4ever
Skidt med RLC.. meget skidt!

Jeg hopper på Lampard vognen. Han er manager, og har Jody Morris ved sin side samt Ashley Cole på bænken.
John Terry er “kun” assistent. Desuden er jeg ikke stor fan af Dean Smith.

Men det er helt vildt alle de folk med Chelsea fortid og mulig fremtid der er involveret i de her kampe :-)
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Wise1964
Odoi fik opereret sin achillessene - det var vist anklen hos RLC ??
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
My bad ... det er åbenbar achillessenen - pis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af 8letters
Hjerneskadet at spille en tvivlsom spiller i en opvisningskamp. Han har kæmpet hele sæsonen med skadesproblemer og så bliver han slemt skadet i en ligegyldig kamp. Det er pisse uheldigt, men når man tager hans historik in mente, så kan det jo ikke komme bag på nogen. Uprofessionelt at staben.
Lampard é Deus
Skrevet af Vince71
Super ærgerligt at miste RLC så tæt på en finale. Vi må se hvad der kommer ud, men lige nu bliver der snakket om han muligvis er ude resten af året. Han er vel pt blandt de spillere som vi har mest brug for i den kamp.

Ift hvilke spillere der blev udtaget, så var det eftersigende en del af aftalen at Chelsea skulle stille med et "bedre" hold i kampen, hvilket nok også var derfor Hazard startede. Om det er sandt ved vi selvfølgelig ikke, men det var hvad der blev skrevet op til kampen. I øvrigt så var dette en kamp som Sarri ikke ville spille. Men jeg er helt enig med dig @8letters, man kunne sagtens have ladt RLC sidde over i dag.
Skrevet af Vince71
Lad os håbe dette passer! Cho skulle være tæt på at underskrive en ny 5 årig kontrakt med os.
The same source that confirmed last week that #Chelsea and Callum Hudson Odoi were in accelerated negotiations and that he would be offered # 10, has just confirmed me now that it is 100% sure that CHO will renew for 5 more years. #CFC

https://talksport.com/football/544291/chelsea-starlet-callum-hudson-odoi-close-to-agreeing-new-five-year-contract-at-stamford-bridge-reports/

Skrevet af MVM
Det virker vanvittigt at spille den kamp mod New England. Hvad tænker de dog på?

Kan fandme godt forstå Sarri ikke ville spille den. Det er jo bare dumt? Vi betaler så prisen med RLC skade. Så bliver det Kova eller Barkley mod Arsenal, hvilket er en MARKANT svækkelse.

Men mon ikke det hænger sammen med noget fedten rundt for en evt. Amerikansk køber? Ellers giver det da ikke meget mening.

Dog glædeligt at høre om en mulig forlængelse med CHO
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Problemet er så om RLC og CHO nogensinde kommer tilbage på 100%. Det er ikke garanteret med de her skader, men man kan da håbe.

Men de er næppe oppe i tempo i 2019 og vi kan for h... ikke lade som om at Kova (som vi åbenbart har lyst til at købe fri af Real) eller Barkles kan dække den rolle.

Efterhånden ligner det lidt, at det optimale i forhold til indkøb er at vi raider Leverkusen for både Havertz og Brandt, men om vi har pengene til det, og om de på nogen måde har lysten til at skulle herover...

Og oven i det skal vi så finde yderligere en røvfuld penge til en midterangriber, nu hvor Real, modbydelige dumme svin som de er, har lukket handlen for Jovic for relativt medgørlige ~50 mio pund. Hvorfor fanden kan en latterligt rig klub som Real købe spillere så relativt billigt, mens vi fumler rundt og overvejer tilsvarende penge for gennemført tmiddelmådigheder som fx Kova?

Dertil kunne jeg virkeligt godt tænke mig, at nogen lige gav Dr Eva et opkald og derudover korsfæstede den nuværende holdlæge over en sagte ild. Hvordan fanden har vi to spillere med smadrede akillessener inden for så kort tid? Jeg kan købe én som et tilfælde, men to er et mønster, og i mit nuværende humør, så ville jeg sgu personligt donere en pose kul, som den ansvarliges klunker kunne ristes over.

For et par dage siden så tingene faktisk ikke helt umulige ud, men lige nu er vi da totalt på røven.
Skrevet af Wise1964
Enig BS - vi er faktisk helt på røven nu uden Hazard, CHO og RLC ... for ind i helvede da også
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Er jeg den eneste som lidt sidder med en følelse af at vi bare skal have den transferban overstået? hvad er folks seriøse forventning omkring Chelsea hvis vi får et sommervindue.

Hvis man skal tro hvad der bliver skrevet, så lyder det ikke til at klubben har lige så store ambitioner om at gå amok, som nogle af os håber de gør. Faktisk lyder det til at man ikke mener vi skal handle meget, så hvorfor overhovedet udskyde det? Lad os da få det overstået og så få sat en stor fed tyk streg under, hvem der skal være her og ikke være her. Så har man en hel sæson til at planlægge salg og køb. Vi er stadig ikke gået videre til CAS, fordi vi selvfølgelig vil gøre alt for at få det rykket.

Der bliver nævnt spillere som Nicolas Pepe, hvor man lige skal slå United, Bayern, PSG osv. Et navn der også jævnligt bliver nævnt er Marseilles 19 årig forsvars talent Boubacar Kamara. En spiller der knap er 1,80 høj og smal i bredden. Nu vi snakker små spillere, så er Nathan Ake også et navn der jævnligt kommer op. Af en eller anden grund er Chelsea vanvittig "hooked" på Kovacic, som de tilsyneladende vil prøve at gøre permanent, transferban eller ej (spild af penge). Callum Wilson er stadig et emne, men forventer man virkelig at han gør den store forskel ift f.eks. Michy som har vist fin form i CP og er yngre.

Sorry, men hvis det er navne som dette (undtagens Pepe) vi mener kommer til at gøre den store forskel ift det vi allerede har og får hjem, så siger jeg "the hell with it". Så kan det også være ligemeget..

Lige nu virker det ikke til at vi har styr på mange ting, så har godt nok svært ved at se et transfervindue skulle "redde" os det næste halvandet års tid. Får vi et transfervindue nu, kan vi også først handle igen i vintervinduet 20/21 og hvor mange gode spillere mener man oprigtigt vi kan hente i et vintervindue? dvs det er "næsten" 2 sæsoner vi skal spille, med det hold vi har efter sommervinduet? Det virker en smule dumt når man bare kan få det overstået og så kan vi ellers handle løs igen næste sommer og frem.

Hvad er folks forventning hvis vi får et sommervindue at handle i. Henter man 1-2 spiller eller 4-5 stykker. Hvem skal hentes og til hvilke positioner? Handler man ordentligt eller bliver det bare endnu flere panik handler..
Skrevet af Black Spider
Vince, vi skal pinedød have en midterangriber og med Haz på vej til Spanien og CHO skadet og potentielt kontraktfri næste sommer, så skal vi også have en kantspiller.

Skubber vi vinduet, så skal vi også til at tænke fremad hvad angår reservemålmand. Willy er 37 og stadigvæk frisk, men skubber vi vinduet så kan vi først registrere igen om halvandet år, hvor han er alt for tæt på 40.

Og endelig skal vi overveje midtbanen. Jorgi-Kante-RLC er fornuftigt. Jorgi-Barkles-RLC og Jorgi-Kova-RLC er ikke gennemført elendigt. Jorgi-Barkles-Kova er en øvelse i røvskægsudtrækning. Kova-Kante-RLC eller Kova-Barkles-RLC er okay.

I den sammenhæng kan jeg godt se en ide i at gå efter Kova, hvis vi kan få ham billigt, for hvem fanden kan vi ellers bruge som backup for Jorgi, som faktisk har lyst til at spille for os? Og Kova er ung nok til at kunne sælges igen om et par år, når vi sender Sarri videre og ikke skal bruge en regista længere.

Og nej, jeg tror ikke på diverse nobodies. Go big or go home. Vi sælger formentlig Haz, Morata og Bats. Det burde være nok penge til at købe et par folk, der faktisk kan gøre sig i start-11. Og med CHO og RLC ude (og Haz solgt) så er der godt nok også brug for det.
Skrevet af Makelelelelelelelelelelele
Tror i Sarri kunne ende i Juve? Ved ikke hvor legit de er men har set flere rygter allerede hmm
annonce
0