Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BM
Jeg er nok alt for nem at irritere, men hold nu kæft hvor er han dog en nar. Samtidig så ved jeg ikke om jeg er mere pissed på ledelsen eller Morata. Sikke en farce.
https://www.skysports.com/football/news/11668/11722435/alvaro-morata-wants-chelsea-exit-to-allow-atletico-madrid-stay
Skrevet af LeboeufTheLegend
Hvorfor dog BM, jeg læser intet dårligt i den artikel andet end rygter og at Morata bare er et tudefjæs.

Måske vi skulle rykke på Zaha, hvis vi ikke får et Ban. Manden vil spille CL, er han god nok? Bliver nok også dyr.....
Skrevet af BM
Fordi der er spildt en masse penge på den idiot, som får det til at lyde som om, at han hele tiden gerne ville have været blevet i Madrid.
Skrevet af KnockOut
Sgu lidt tragikomisk at der skal være så meget ballade igen i år, sidste år var Conte stadig træner med Sarri måske på vej ind, spiller der ikke vidste hvem der ville møde op og træne dem (hvis nogen), denne sæson er der mange rygter om Sarri om han får lov at blive også den her transfer ban, hvem kommer tilbage fra udlån som vi vil bruge, hvem bliver kan vi forlænge med talenter også den her skide uheldig afslutning med alvorlig skader til 2 kæmpe talenter der lige står over for en gennembrudt sæson af de store og ikke mindst en afgang med den bedste offensiv spiller i Chelsea de sidste årtier.

For slet ikke at glemme:

Udlåns regler laves de om ?
Abramo kommer han tilbage ?
Sportsdirektør eller ej ?
Stadion hvad sker der her ?
Luiz kontrakt var det farvel til reglen om gamle spiller ? eller var det en one time pga af ban ?
Hvad skal de 2 lån ?

Ja ja kedelig er det sku ikke at være Chelsea fan.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Mit optimale scenarie er at gennemføre det transferban nu, smide Sarri på porten og lade Lampard/Terry få chancen som head coaches i en sæson, hvor vi kun kan overraske ... bygge holdet op med Chelsea dna og leve med at vi i 20/21 sæsonen kan være helt uden for det gode selskab i Europa ...

KO nævner alt det rod der er i klubben og skal vi igang forfra, kan vi lige så godt starte her og nu.
Jeg syns personligt det nærmer sig en joke med vores ejerskab og hans totale udebliven
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Idéen med Terry og/eller Lampard er også romantisk i mine ører. Men om det er det vi skal lige nu, må jeg være svar skyldig på.

Aller-allerhelst så jeg at der kom bedre styr på hele baglandet. At vi får en sportslig direktør ind kan se længere frem end 6 mdr. At vi får en afklaring på mange af de ubesvarede spørgsmål - heriblandt Roman, stadion, spillere med kontraktudløb (så gør da CHO til en af de bedst-betalte og giv ham nr.10 og en 7-årig aftale), få Hazard-rygterne ud af verden, osv osv osv.

Der er så meget uro hele tiden på linjerne, og vi har brug for at tage et par dybe vejrtrækninger og bestemme os for hvor vi ønsker klubben skal hen af. For min skyld kan vi godt acceptere transferbannet og så gå 2 vinduer uden at handle og køre flere af vores unge spillere ind - men så er det ikke med Sarri som træner.
Vi kan også få udsat bannet, beholde Sarri, lade ham købe dem han vil have for at udføre sin spillestil og så gå all in på at vinde pokaler igen.

Jeg ved godt hvilken jeg helst vil, men jeg er ikke sikker på klubben ved det.
Skrevet af Wise1964
Jax
Jeg mener ikke vi skal gøre det af romantiske årsager, meget seriøst synes jeg at vi på banen og i omklædningsrummet mangler nogen der ånder Chelseas dna og det burde Lampard og Terry være garant for. Hvorfor skulle de ikke kunne varetage opgaven, begge spillere har vundet de ultimative priser og har et års erfaring med det at styre et hold fra linjen, begge har gjort det anstændigt ...

Der burde ikke være noget overraskende for nogen af dem, hvis klubben valgte at investere et par år på dem til at bygge dna’en op igen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af LeboeufTheLegend
Come on boys, lad os nu se på den anden side af sommerferien. Vi har brug for kontinuitet og ro. Ikke udskiftninger hele tiden, hvad nu hvis det gik med Lampard og Terry som gollum i man utd. Vigtigere ser jeg det også med vores ejer snart viser noget initiativ uanset hvad det så måtte være.

Dernæst skal truppen trimmes og det Ban fis skal have fundet ud af hvornår det sker.

Skrevet af Black Spider
Jeg er ikke specielt glad for Sarri, men jeg føler, det vil være fjollet at fyre ham nu. Resultaterne er okay, han er ikke en komplet katastrofe, og han bliver ikke umiddelbart hysterisk hvis vi ikke køber for 150 mio spillere i aldersklasse 28+.

Og hvem kan vi få ind, som faktisk er bedre? Der er ikke umiddelbart mange kandidater. Tjeneren kunne måske lokkes hertil fra Nyborg, men det er vel også det? Og selvfølgelig de useriøse folk, Loren Blank, Thomas Tusch, og måske Julen også kunne komme til London, men er der rent faktisk nogle gode kandidater derude, som vi har en chance for at hente?

Vi er på vej igennem en karantæneperiode, og vi kan lige så godt bruge den tid på at lære at spille kombinationsfodbold. Det kan næppe gøre skade når vi kommer ud på den anden side.

Ja, der mangler lidt Chelsea-DNA og der mangler lidt af vores gamle mentalitet, men at hive Lamps og Terry ind er simpelthen for tidligt. De skal lige lære at stå på egne ben. Eksempelvis Pep er jo også en bedre træner nu, end han var dengang i starten for Barca, netop fordi han har været lidt omkring, set verden, og fået mere perspektiv på sit trænervirke.

Åbenlyst har Terry og Lamps nogle personlige kvaliteter som spillere, som vi godt kunne bruge, men rollen som træner er markant anderledes. De har begge noget ledererfaring som spillere, men igen er det noget helt andet, når man pludselig er træner. Man er ikke længere en af gutterne på samme måde, noget fx Conte virker til at have svært ved at forstå, og ansvaret er anderledes.

Anfører og viceanfører støtter hele holdet og løfter fællesskabet, men de skal ikke træffe de hårde beslutninger om hvem der spiller, hvem der bænkes, hvem der sælges og hvad de forskellige folk skal have af roller og ansvar på banen.

Anfører-Terry kan støtte Kante i at komme længere frem på banen og udvikle den del af sit spil, hvor træner-Terry måske er nødt til at tage fat i trioen Barkles-Kova-Kante og forklare, at Kante altså for fanden ikke skal være forreste midtbanespiller, hvad fanden tænker de på, og få så venligst både hoved og eventuelle fingre ud af røven. Måske formuleret lidt mere direkte og knap så høfligt.

Dertil er der det taktiske. Anfører-Terry får en taktik fra træneren og skal udføre den og dertil forsøge at holde liv i holdet. Er taktikken noget lort, så kan han fortælle det til træneren, men lorte-taktik er ikke direkte anfører-Terrys ansvar. Træner-Terry skal udstikke taktikken til spillerne, og han skal udstikke den præcist. Får han galt fat i noget, så taber han troværdighed og så er det lige en anelse sværere at få folk til at følge anvisningerne næste gang.

Og det var jo aldrig Terrys ansvar at få en offensiv til at virke eller at balancere udvikling af unge spillere med ansvaret for resultater eller at tænke i budget-termer, og det er næppe noget man rigtigt mærker som spiller.

Kort udgave, jo, jeg ser da også gerne at Terry og Lampard på et tidspunkt hentes tilbage, men giv dem nu lige tid til at opbygge den nødvendige ballast.
Skrevet af LeboeufTheLegend
Helt enig BS. Ser dem også gerne i klubben, men lige nu har Sarri brug for ro.
Og forhåbentlig som BS skriver kan vores akadamispillere slå til og vi får spillet Sarrisystem bedre ind under huden. Og så håber jeg mest på en angriber, holder ikk med fatguain. Håber på Abraham og callum wilson, med en giroud til hvis der skal pres på de sidste minutter.
Skrevet af Forza Zola
Det aller vigtigste for mig er, at når der bliver ansat en træner, så er det udfra klubbens spillefilosofi. Vi skal have defineret en spillestil som klub.

Det med at overgive nøglerne til den ene træner efter den anden som vil spille det ene og det andet duer ikke. På den måde kam man ligeledes bedre scoute en træner ift klubbens spillestil, som skal være det alt overskyggende ift hvem man hiver ind.

Det er en process som man skal have den sportslige ledelse til lave (virker ikke til at være tilfældet), så der kommer en rød tråd fra vores i ungdomshold og op til 1. Holdet.

Det vil også gøre transitionen nemmere ift at få unge spillere igennem til 1. Holdet. Det virker ikke umiddelbart som om vi har et DNA hvad det angår. Så spiller vi den ene sæson et system, den næste et andet osv osv.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Så blev Giroud forlænget 1 år - det er nok meget smart at have ham som backup
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(281950201708)
https://www.skysports.com/football/news/11095/11724379/emma-hayes-to-replace-maurizio-sarri-at-chelsea-sunday-supplement-panel-debate

Omg ...


Haha, i disse tider med feminisme og "flere kvinder i ledelsen"-synspunkter, så ville vi da gå forrest som værende et moderne svar på en fodboldklub i overensstemmelse med samfundstendensen. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.
Chelsea AaB
Skrevet af Chelseafc4ever
Petr cech tilbage i klubben som sportsdirektør

I salute this!
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af KnockOut
Spændene, jeg har ikke en ide om hvordan han vil være til dette job, men da positivt at vi får en
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Bosse1983
Spændende. Mon han løfter trofæet i Baku eller venter lidt og gør det efter lukketid en dag hos jer.

Fedt for ham, uanset. Han lader også til at få et roligt vindue, hvor han kan komme ind i sagerne, skal man tro CAS.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Fantastisk nyhed ... og dejligt at have ham tilbage :) hvordan med CAS, Bosse - har du læst noget om afgørelsen jeg har misset ?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
CAS påstår I endnu ikke har sendt en appel. Som jeg forstår det skal I egentlig sende to. En for at fryse dommen fra FIFA til I kan gennemgå deres sag, og endnu en når det er gjort.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Det engelske vindue startede teknisk set den 16., så spørgsmålet er hvad man har af tid. Det plejer at være 21 dage, så der er vel et par mere at gå på fristen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0