Snak

Mere indhold efter annoncen
det er fuldstændigt uforståeligt at turnbull ikke står p mål. Endnu en gang viser det hvor lidt autoritet ancelotti har i klubben, han blev regnet af mange for at være hentet som en del af abramoviches dukketeater. Man kan sige mange negative ting om mourinho men holdets opbakning havde han i hvert fald. Desværre manglede han abramoviches opbakning, noget som Guus Hidink havde. Fuck det hvis det hele nu skulle gå galt, kan vi altid hente Guus Hidink tilbage.
Synes dog spillet er godkendt efter Ballacks udvisning.
-
spillet fejlede vel ikke noget. Vi sad på det hele de første 45 min og indtil CA lavede sine latterlige udskiftninger. Havde vi haft en målmand idag havde vi vundet klart.

@ DBR

Nej det er ikke afgjort, men blivet bare pissed over at en eller anden Liverpooljyde skal poste sådan en gang lort herinde oven på et lorte nederlag.
come on Chelsea
Men altså. Vi kan ikke bebrejde andre end os selv for nederlaget. De to mål city scorer er jo store fejl, og begge nogle Hilarious SKAL tage. Det bliver selvfølgelig ikke lettere for os at Barry falder i feltet eller Ballack spiller en ufattelig ringe kamp, med indtil flere aktioner han kunne have fået gult for.

Vi er igen for sløve i angrebet og slet ikke direkte nok. Anelka var elendig, Drogba havde en off-dag, og Ancelotti tager den eneste mand der har bidraget med noget ud.
-
Jøsses da. Jeg er fuldstændig målløs. Hvad mon odds er på at Hilario står næste kamp?

Jeg kan ikke huske en fladere fornemmelse efter en hjemmebanekamp end da Kanu scorede det der hattrick mod os for længe siden.
@stoffer

"og Ancelotti tager den eneste mand der har bidraget med noget ud. "

Hvem var dét?! Joe Cole?

Det er vel ikke John - jeg-afleverer-sgu-bare-bolden-bagud-selvom-der-er-en-motorvej-foran-mig- Obi Mikel?

@ Forza Zola

Fair nok.

Efter 1. halvleg så det sgu ikke ud til, at City ville komme "levende" fra broen.

Et surt resultat for andre end jer også.
Y. N. W. A. #JFT97
@Kemosabe

Ja, den kan du jo så tænke lidt over :)
-
synes sgu begge angribere er sløje for tiden. Anelka er dog reelt ene mand som udfordrer modstandernes forsvar 1 mod 1 hvor det lykkes ind imellem. Drogba får godt nok ikke meget at arbejde med, men hold kæft hvor han også bevæger sig alt for lidt når vi er i fremdrift. Måske vi skal prøve med både Kalou og Joey inde samtidig for at få noget bevægelse? Noget må og skal der ske. Lampard spillede fint idag og tog sine vanlige dybdeløb istedet for det andet alibi pis hvor han skal langt ned og hente bolden.

Ser ud til at Terry affæren er blevet vendeskudet ;(
come on Chelsea
@GIGGSYontheWING

”Fuck, hvor er jeres fans usympatiske. Det er forkert på så mange plan at de buher af Bridge.

Virkelig dårlig stil!”

Kunne ikke være mere enig, han har været en god spiller for os.

@kramer

”Hvis nu folk gad bruge den invendige side af hovedet, ville de kunne huske, at Bridge tidligere har spillet for Chelsea?”

Tror så ikke de buher af ham pga det, da de ikke har gjort det før. Så de buher vel af ham pga JT-sagen, hvilket man må sige er ganske usympatisk.

@ScouserTommy

” Jeg ved ikke med Jer, men jeg ville heller ikke give hånd til en fyr der havde bollet min kone tyk bag min ryg. Det er måske bare mig. ”

Jeg ville give et par kindheste i spillertunnelen!!!

@Forza Zola

” Hilario kommer uden tvivl til at koste os mesterskabet. Han er simpelhen så ringe og fatter ikke vi ikke har en bedre reserve keeper efter vi solgte Cudi. Havde det på fornemmelsen inden kampen at de bare skulle ramme målet. ”

Jeg er sgu bange for at han også kommer til at koste os CL. Målet til 1-2 var under Superliga-niveau, så god er Bellamy heller ikke!

@Trannel

” Det var sgu hårdt dømt. Jeg synes ikke der er straffe, og slet ikke rødt kort.. ”

Synes godt nok de engelske spillere ”moral” er faldet meget. Barry falder for let der. Englændere som førhen slog på at de spillede det ”ærlige” spil, viser sig ikke at være så ”ærlige” alligevel.To 2-1 nederlag i samme uge må for guds skyld ikke gentage sig, hvis vi skal drømme om trofæer. To kampe som burde have vundet hvis vores midterforsvar(specielt JT) ikke var i gavehumør.

Jeg var så glad for Mikels kamp mod Inter men her laver han to fejl som koster holdet, og med en JT i gavehumør og med en League One målmand(Hilario) må den defensivemidt simpelthen være stensikker i sine indgreb!

Synes egentlig at Anelka er den eneste der viser lidt offensivt(Dog ikke nok). Og Drogba var skyggen af sig selv. Kalou har gjort det ok de sidste par kampe. Malouda gjorde hvad man kan forvente af ham på en venstreback. Ivanovic er den eneste der ikke er faldet i niveau. Lampard scorer et godt mål og straffesparket er sikker som altid, men hans førstegangsberøringer er fandenme dårlige.

CA’s udvisninger har været meget uheldige og specielt udskiftningen af Carvalho forstår jeg dog ikke. Hvis vi skal satse offensivt er vi da nødt til at han en hurtig centreback og JT er/har aldrig været hurtig.

Alt i alt synes jeg holdet bære præg af JT’s formdyk, så spørgsmålet er som om man som træner tør at ”give” JT nogle kampe fri til han bliver sig selv igen? Jeg personligt ikke have noget imod at se Alex ved siden af Carvalho.

Jeg har skrevet det før og skriver det gerne igen. Nok er Drogba den angriber i verden som kan spille alene på toppen bedst, men han er sgu MEGET bedre når han spiller sammen med en mere angriber. Og Anelka som kant må CA snart indse at det ikke fungere, så hellere Joey eller Kalou. Håber han går tilbage til diamanten eller til en flad 4-4-2, bare en opstilling hvor man spiller med to angribere(hvis han vel og mærke vil have Drogba og Anelka inde)!


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce