Snak

Mere indhold efter annoncen
det var bare også et klasse hold, det der arsenal mandskab.
anyways fuck en dag, ffs.....
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Puha, Cahill og Bane så dårlige ud ved de to mål.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Debut til RLC i morgen. Fortjent.

Mourinho says he will probably bring Loftus-Cheek into the first team squad permanently from January


Mourinho says the quality of the young players at Chelsea is better now than during his first spell at the club


Because of that Mourinho says he has the conditions to give players from our Academy chances, like he will tomorrow.


Og Costa starter også i morgen.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Mystisk at Costa skal spille igen. Jeg synes, han har været meget anonym i de sidste mange kampe. Måske skal han have en lille muskelskade for at finde sin mojo igen?
Haha, Kemo.

Tror nu bare det er for at få ham i gang. Han spiller jo en forholdsvis central rolle for holdets mesterskabschancer, så tror ikke Chelsea har råd til han går i stå.
Thank you, José.
Tjaa, det er bare underligt at bruge ham i en betydningsløs kamp, når nu de næste uger er pakket med betydningsfulde kampe. Men ok, hvis det kan ´få ham igang´ så klager jeg ikke. Hvis han trækker en skade derimod...

Skal Remy aldrig spille? Jeg synes han har set god ud de fleste gange, selvom det selvfølgelig ofte har været imod svage modstandere eller hold, der allerede var gået lidt i opløsning.
Jeg overvejer en smide nogen penge på jer i morgen, 1,75 er et pænt odds, selvom i er videre, hvis i altså tager kampen alvorligt.

Nogen ide om hvilket hold man kan regne med i morgen?
https://www.youtube.com/…app=desktop

Det er altså bare god humor.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Haha, fremragende!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg overvejer en smide nogen penge på jer i morgen, 1,75 er et pænt odds, selvom i er videre, hvis i altså tager kampen alvorligt.

Nogen ide om hvilket hold man kan regne med i morgen?


Jeg kan forestille mig at der er en del spillere der får pause imorgen. Det er den eneste ikke betydningsfulde kamp, i et meget presset program.

Så et par af Luis, Ramires, Mikel, Salah, Sjyrle, Ake, Zouma og AC får nok noget spilletid idag.

På papiret lyder det fint, men indtil videre har det hold ikke været imponerende, selv mod dårlige modstandere. Så personligt finder jeg ikke stor betvalue i 1,75.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce