Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Tomori, AC, Reece, RLC, Mount, Cho og Tammy

Overvej lige at vi potentielt kan stå med alle disse spillere i startopstillingen på et tidspunkt i sæsonen. Hvem havde lige set den komme? :D
Skrevet af Wise1964
Nu skal vi bare undgå en snitter mod Liverpool, så har sæson starten været godkendt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
JCech, det skal du ikke tage så tungt. Vi har alle sagt noget hvor det modsatte blev bevist og vores pointer gjort til skamme.


Jeg tager det på ingen måder tungt, tværtimod er jeg bare glad for, at vores centrale angriber endelig viser skarphed i opspillet og afslutningerne på samme tid. Det er et problem, som holdet har haft i flere sæsoner, så hvis det kan blive løst, og så af en akademispiller, så er det jo fremragende.

Det bliver spændende at se, hvordan Barkley bliver stillet, når RLC kommer tilbage. I mine øjne er Barkley klart det svageste led af ham, Mount, Jorginho, Kanté og Kovacic.
Thank you, José.
Skrevet af Vince71
Enig Wise. Vi er lige nu (inden Arsenal kampen) 1 point fra 3 pladsen og har egentlig haft et ret svært program med United, Liverpool(Cup), Leicester, Wolves og Liverpool på søndag. Derefter skulle der tilgengæld være god chance for at hive en del point hjem.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Eller så skal vi bare have vores stærkeste start 11´er. Mon ikke Kanté og en Rudiger i form pynter gevaldigt på defensiven.


Ændre vel egentlig ikke så meget hvis Kanté stadig ikke er der til at stoppe modstandernes kontraer og erobre bolde når han ligger for langt fremme på banen.

Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Rudiger er så tilsyneladende skadet igen :(
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Jeg ved godt jeg er lidt pessimistisk lige nu. Men jeg mener faktisk ikke kun det er Azpi og Zouma der har været under niveau i denne sæson. Udover supercup finalen, mener jeg faktisk Kepa har været utrolig dårlig. Han redder bogstaveligt ikke en skid og de to mål i går, skal han kunne gøre noget ved. Jeg vil egentlig ikke have noget i mod at se Willy en kamp eller to, han kan umuligt gøre det dårlige end Kepa. Det er surt, fordi vi ved alle hvor god Kepa kan være og var i store dele af sidste sæson. Han skal steppe op, hvis defensiven skal hjælpes.
Der skal to til tango, og forsvaret har ikke haft godt af Kepa indtil videre.
Det skulle lige ud, Sorry.

Lidt mere positivt, så er det jo bare alt for fedt at se de unge brænde i gennem. Mount, Tammy og nu også Tomori gør det godt. Og også dejligt at se Willian i gang igen, han skal også vise noget nu hvor Hazard ikke er her længere.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
Udover supercup finalen, mener jeg faktisk Kepa har været utrolig dårlig. Han redder bogstaveligt ikke en skid og de to mål i går, skal han kunne gøre noget ved. Jeg vil egentlig ikke have noget i mod at se Willy en kamp eller to, han kan umuligt gøre det dårlige end Kepa.


Det var dog en frygtelig omgang sludder. Selv hvis (og det mener jeg ikke er tilfældet) han har haft et par dårlige kampe, sætter du ikke en ung målmand af efter 3-4 kampe, det er jo helt vanvittigt. Der er så meget udskiftning i vores forsvar lige pt at den mindste tjeneste man kan gøre dem er at holde fast i ankermanden. Du kan ikke have set VM i øvrigt for så ville du vide at Willy sagtens kan stå værre end Kepa har gjort i de sidste par kampe fx i kampen mod Kroatien (se link).

https://www.youtube.com/watch?v=hcM5n71XmBo

We know what we are
Skrevet af MVM
Kepa er ikke en ung målmand, han fylder snart 25 år? Så er man altså ikke ung længere. Jeg er dog enig i, at vi ikke har set det bedste fra ham endnu.
Men det er ikke kun de manglende redning og halve drops, det er også hans spil med fødderne der har ringe. Det var noget han var rigtig god til sidste sæson.
Det er nemlig vanvittigt at sætte en målmand af efter et par dårlige kampe, men jeg synes lige præcis han har været så skidt stående. Han bør redde begge bolde mod Wolves og mod Norwich burde han også redde Pukkis skud.

Haha ja Willy er et Wildcard (har han altid været). Men han har været helt okay for Chelsea.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Jeg synes ikke Kepa har kostet point decideret, men jeg vil give MVM ret i at Kepa ikke har været så overbevisende endnu som i sidste sæson .... han burde lægge på i sæson 2, men det virker ikke til at være tilfældet. Håber ikke det er et tegn på hjemve eller lignende
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Kepa er ikke en ung målmand, han fylder snart 25 år?


Hvilket også er ret ungt for målmænd. En målmandskarriere starter typisk lidt senere end for markspillere, men varer så også længere i den anden ende. Der er kun 3 faste målmænd i PL, der er yngre end ham og de spiller i Soton, Bournemouth og Sheffield United.

Men det er ikke kun de manglende redning og halve drops, det er også hans spil med fødderne der har ringe. Det var noget han var rigtig god til sidste sæson.


Der er spillet 5 kampe og vi har nærmest ikke haft den samme bagkæde i nogle af kampene, er der noget at sige til at samspillet ikke fungerer som i sidste sæson? Næppe.

Det er nemlig vanvittigt at sætte en målmand af efter et par dårlige kampe, men jeg synes lige præcis han har været så skidt stående.


Lodret uenig.

Han bør redde begge bolde mod Wolves og mod Norwich burde han også redde Pukkis skud.


Undskyld hvad? Er det på den baggrund du kritiserer ham? Den første mod Wolves redder han jo rent faktisk, men Abraham får nosset sig hen til ham så den ryger ind ... Den anden redder han et frit skud fra 2-3 meters afstand og der scores på riposten. Så er der Pukkis tilbage, den kan ikke karakteriseres som et drop, men jeg er da enig i at vi har set ham redde den slags bolde i sidste sæson, men det betyder ikke at de skal reddes hver gang eller er drops ...

Har du i øvrigt glemt kampen han stod mod Liverpool i Super Cuppen? Der var han blandt vores bedste, hvis ikke den bedste. Straffekonkurrencen kunne have været bedre, men vildt god kamp af ham i regulær/ekstra time.

Haha ja Willy er et Wildcard (har han altid været). Men han har været helt okay for Chelsea.


Jeg kan vitterligt ikke se eneste årsag til at Willy skulle spille. Jeg kan ikke kommet på et punkt, hvor Willy er bedre end Kepa.
We know what we are
Skrevet af KnockOut
Helt sort snak vdr Kepa, han gør det man kan forvente under omstændighederne nu er mål jo heller ikke automatisk = med målmandsdrop eller ?

Fed fed start på denne sæson er så stolt af den unge garde og lampard
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af MVM
Faktum er vi har lukket 11 mål ind allerede. Det sker ikke kun via dårligt forsvarsspil. Og jo de tre mål vi snakker om her, skal han gøre bedre. Det første uheldigt, men det er ikke noget imponerende skud, det er faktisk lige før han kan gribe den. Det andet er tæt på ja, men den kommer helt lige på ham. Jeg ved ikke hvorfor han spræller sådan, han skal bare blive stående og få den længere væk.
Pukkis mål er faktisk det jeg vil kalde et lille drop. Pukki kommer i gennem, men skyder fra en meget spids vinkel og det er bestemt ikke et hårdt skud, den skal han sku have.
Mange af de andre mål han har lukket ind, har været svære at gøre noget ved men han må gerne redde de “umulige” en gang i mellem.

Det er ikke fordi jeg synes Kepa har været helt vildt dårlig, men det er bare så vigtigt vi har en målmand der tager fra når forsvaret er så ustabilt og det har han bare ikke gjort.

Så jeg kan ikke se at snakken om Kepa skulle være helt sort. Vi kan vel bare kalde det et formdyk?

Indrømmer gerne at det er for vildt at sætte ham af. Når man selv er målmand, vil man bare meget gerne se Chelsea holde et clean sheet end gang i mellem :-) ved ikke hvorfor jeg bliver så frustreret over det, det virker bare unødvendigt at lukke to mål ind, når man fører 4-0 ...
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
mener jeg faktisk Kepa har været utrolig dårlig.


Det er ikke fordi jeg synes Kepa har været helt vildt dårlig


Æhm hvad?

Så jeg kan ikke se at snakken om Kepa skulle være helt sort. Vi kan vel bare kalde det et formdyk?


Vi kan sagtens diskutere de forskellige situationer, men jeg synes du går lidt til ekstremerne, når du vil have Kepa sat af i et par kampe (hvad du så også har trukket lidt tilbage som jeg forstår det - respekt for det).

Når man selv er målmand, vil man bare meget gerne se Chelsea holde et clean sheet end gang i mellem :-) ved ikke hvorfor jeg bliver så frustreret over det, det virker bare unødvendigt at lukke to mål ind, når man fører 4-0 ...


Jeg er helt på linje med dig her. I min optik skyldes det dog i højere grad en frygtelig masse uheld mht skader, hvilket har betydet formationsændringer og uprøvede forsvarskonstellationer end at Kepa har været ringe - jeg havde også gerne set ham tage de 2/3 af de chancer du fremhæver, men som du som målmand også må vide så har man nogle gange lidt tur i den andre gange har man ikke. Det er en meget fin linje, hvis man skal skiftes ud så hurtigt.

Edit: Beklager det mildest talt ringe skriv, mit hoved fungerer ikke ordentligt med tømmermænd ...
We know what we are
Skrevet af LeCoqRod
Luiz var i øvrigt skyld i endnu et mål imod arsenal..

Han laver den vilde secret agent mayyn for os..!
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Jax Lothbrok
@Kepa

I min verden, når et hold lukker mål ind, er det ikke udelukkende en keeper eller forsvarets fejl. Det kan det være hvis det er en personlig fejl såsom man mister sin markering eller lignende (se evt. Sokratis/Luiz show fra igår). Men det er hele holdet som er ansvarlige for at forsvare - og det starter helt oppe ved vores angribere i presspillet og ned gennem midtbanen ifht. hvor gode de er til at samle op på 2.bolde osv.
De to Wolves mål - mjae, det ligner en blanding af uafklarethed i kæderne, samt lidt svage hænder fra Kepa - dog vil jeg ikke karaktisere det som drops. Kepa er godt på vej til at være i top5 af målmænd i verden, så ham skal vi holde fat i de næste mange mange år, så længe han fortsætter sin fine udvikling som han har været i siden han ankom i ´18.
Skrevet af maarkap
Apropos Kepa snakken, faldt jeg lige over denne:

https://www.squawka.com/en/features/chelsea-kepa-arrizabalaga-biggest-defensive-problem?amp&__twitter_impression=true

Der mangler selvfølgelig et hav af nuancer i forhold til hvilket skud han har mødt (her kunne xG måske have hjulpet lidt) og det er et lille statistik grundlag i forhold til antallet af kampe spillet indtil videre, kontra sammenligningen med en hel sæson.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af MVM
Maarkap

Det er godt nok ikke en imponerende statistik. Selvfølgelig er det svært at konkludere det helt vilde, men indtil videre har han bare under præsteret. Kun 11 redninger på 21 skud, det er langt fra godt nok. Han bør og kan gøre det meget bedre, håber det bliver allerede mod Valencia og Liverpool han tager de gode handsker frem ;-)

I øvrigt enig Jax, det er bestemt ikke kun målmanden eller forsvarets skyld, men mange af de mål vi har lukket, har forsvarspillerne (specielt Azpi og Zouma) set dumme ud. Det skal nok blive bedre, når Rudiger og Kante bliver helt fit. Jeg ved ikke rigtig hvor god Reece James er, men hvis han kan tage lidt over fra Azpi i løbet af sæsonen, så er det bare smukt
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Mugesh
Hvor kan man streame kampen lovligt (selvfølgelig) og mod betaling, hvor det rent faktisk virker?
Gider ikke betale en halv bondegård for viaplay sport, for kun at se nogle få kampe.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Vince71
Dagens opstilling.

Tammy
Willian - Mount
Alonso - Kova - Jorginho - Azpi
Tomori - AC - Zouma
Kepa

Vi holder fast i vores 3 mands forsvar og Pulisic er at finde på bænken igen.
annonce
0