Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Jinxed .... saved by kepa
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Måske Lampard havde det med i hans taktiske overvejelser siden han åbenbart ikke har skiftet ham ud ;)
come on Chelsea
Skrevet af MVM
Jeg er ikke tryg ved Zouma og Tomori. Der er for mange hjerneblødninger i de to. Man så flere af sådanne fejl fra Tomori i Derby. Holder stadig på, at AC-Rudiger er det stærkeste par. De komplimentere også hinanden rigtig godt.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af RobertTheRobber
Hov Forza Zola, er du tilbage igen? Troede du havde ydmyget dig selv nok til at du blev væk denne gang.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Puha Kepa, det var sgu ved at gå galt der :D
Skrevet af Wise1964
Vanvittigt hvor det midterforsvar sejler
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Fin sejr ... vi er med igen, men kønt var det ikke og specielt ikke defensivt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Stærkt. 3 lidt for svære point. Men vi er tilbage efter at Valencia snublede.

@Wise
Jeg må desværre nok ende med at give dig ret ift gruppen. Ligesom mange andre så jeg os også som de "åbenlyse" favoritter, selvom jeg aldrig forventede at gruppen ville blive nem. Men lige nu ligner vi et hold som virkelig skal kæmpe for ikke at ende i EL. Hvilket nok i virkeligheden passer bedst til vores niveau pt.
Skrevet af Black Spider
Som jeg ser det, så er både Zouma og Tomori reaktive typer. Tomori kan næsten ikke være andet med sin alder, Zouma har bare altid været typen der ser og reagerer lidt mere end han læser og er på forkant.

Og det er der sådan set ikke noget galt i, men det er bare ikke heldigt at have to af den slags folk i samme midterforsvar.

God vilje fra Tomori og mange gode ting, men der var lidt for mange gange hvor han mentalt var gået på pauseskærm. Generelt meget gode aktioner fra Zouma, bortset fra deres mål hvor han holder sin zone (godt) men lige akkurat ikke når op til bolden. Dog også en del klodset spil, men det er jo ikke Zoumas skyld, at Lamps vælger en 3-back.
Skrevet af Wise1964
Black spider ... det værste er næsten de uprovokerede fejl på bolden i midterforsvaret og de hæsblæsende afleveringer de giver Kepa
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
3 point.

Det negative: Midterforsvaret og de defensive dødbolde. Det skal der gøres noget ved, det er for nemt for modstanderne! Dog tror jeg AC og Rudiger vil løse det bedre, end Zouma og Tomori. Det var for nemt for Lille at presse Chelsea, der burde Chelsea simpelthen kunne være mere i kontrol. Andre dage havde den kamp sluttet 1-1. Reece James er ikke klar endnu. Man kan godt se potentialet, men han hang efter og var vel egentlig dagens svageste. Han virker heller som en der på 100% endnu.

Det positive: Endelig en god kamp fra Kepa. Målet vil irritere ham fordi han er tæt på en mirakel redning. Men han redder jo Zouma og Tomoris røv flere gange. Azpi og Alonso virkede solide defensivt i dag, dejligt at se.
Willian og Tammy med skarphed. Ingen af dem ramte dagen, men det er klasse bare at score når chancen byder sig!

Det neutrale: Midtbanen. Jorginho og Kante. Hmmm. Det funker bare ikke rigtigt, offensivt blev det bedre da Mount kom ind på midten. Kante mangler lidt, men det skal nok komme. Mount var lidt for usynlig, men er næsten altid med når det bliver farligt.

Alt i alt dejligt med en sejr, specielt på en dag hvor det ikke rigtig kører.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af ENGOLE
Puha det holdt hårdt.

Kepa spiller en god kamp. Var tæt på at nappe målet, og ellers havde nogle vigtige redninger til sidst i kampen.

Zouma er man bare ikke tryg ved. Meget impliceret i deres mål.

Alonso er ringe, men gør det egentlig OK her til aften.

Tomori spiller en monster kamp, men vælger de sidste 5 min at få totale hjerneblødninger. Som andre siger, så man det et par gange i Derby også, men han er ung, og kan sagtens nå at få disse småfejl ud af sit spil, og formår han det, kan han blive fantastisk.

James gjorde det OK. Havde nogle rigtig gode ting, men man så desværre også til tider, at han bare ikke er i gear endnu, hvilket egentlig er forventeligt efter hans skade. Bliver guld for os.

Kante og Jorginho gjorde det ganske hæderligt. De kan gøre bedre, men det var helt OK niveau i dag.

Mount spiller vel sin ringeste kamp for os i dag, virkede fuldstændig ved siden af sig selv. Kovacic burde have været inde langt tid før efter min mening.

Tammy gør det han skal, og på en generelt lidt ringe holdpræstation gjorde han det egentlig fint.

Willian var egentlig udmærket her til aften, og synes han fortjente målet. Lækkert i hans kamp nr. 300 for klubben :)

Cho lavede et dejligt indhop. Fik ikke bolden nok, men det var lidt panik til sidst.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Forza Zola
"Hov Forza Zola, er du tilbage igen? Troede du havde ydmyget dig selv nok til at du blev væk denne gang"

Haha, så burde du jo være blevet væk for lang tid siden. Kan simpelhen ikke mindes du har bidraget med noget konstruktivt i tråden siden du kom til.

Altså lige bortset fra lidt tuderi hist og her!!!
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Meget konstruktive kommentarer, Zola. Nu du bekymrer dig om konstruktive brugere.

Jeg vil i øvrigt fastholde, at Willi ikke var specielt god. Han rammer bolden skide godt én gang, men det betyder ikke, at han spillede en god kamp.
Skrevet af Wise1964
Black Spider
Forza udlignede vel bare til 1-1
Willian spillede en middelmådig kamp, enig - han var hverken værre eller bedre end eks. Mount og James på dagen .. men målet var godt!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Wise, det er jeg godt klar over, men det behøver ikke at eskalere. Og både Robert og Zola har en tendens til at være vedholdende og ikke bare acceptere en uafgjort.
Skrevet af KnockOut
....
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Enig Black Spider :)
Jeg sidder stadig og funderer over, hvordan opstillingen så ud i går aftes .... ville gerne have set det taktiske oplæg for bedre at forstå hvorfor vi eks. i omstillingerne blev skævvredet som vi gjorde i perioder?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Bah, hvis nogen har behov for at lægge en lort i tråden, skal man som udgangspunkt forvente at det bliver påtalt. Især hvis man har den pågældende historik med sig.

Derudover, synes det at være en 3-4-3 i går. Med indskiftningen af CHO, blev det til en klassisk 4-3-3, hvilket tilsyneladende skabte mere defensivt kaos. Måske skal vi spille med 3 centerbacks indtil der er kommet styr på mekanismerne og forsvarsspillerne kender hinanden bedre. Ja, de har sejlet til tider, hver og én, men ud over AC-Rüdiger, er det trods alt helt nye makkerpar, som vi har dernede. Det er jo heller ikke fordi at AC-Rüdiger spillede sammen hver gang sidste sæson, hvor den omvandrende katastrofe Luiz var fast mand.

For at oversimplificere det, så har vi jo gode udsigter til en fin sæson, såfremt der kommer styr på defensiven og såfremt vi får mere ud af dødboldene. Offensivt går det jo fremad og bliver bedre og bedre. Så spiller vi måske lidt naivt kamikaze-bold, men det gjort Liverpool også for nogle år siden og se blot hvor de er i dag.

Vi gør det bare med egne talenter, for første gang i guderne må vide hvor lang tid. Der er godt nok meget at bekymre sig om, men der er satme også meget positivt at være glad i låget over.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Forza Zola
@BS

Fair nok. Det var måske ikke skide konstruktivt. Så desværre ikke kampen og kan derfor ikke vurdere om Willian var dårligere end de øvrige ift din ønskede udskiftning. Men sjovt nok, så bliver samtlige trænere vi har haft ved med at bruge Willian. Måske et parameter Lampard havde med i sine beregninger siden han ikke blev skiftet ud.

Nogle gange så er tingene ikke bare så lige til. Ja måske spillede han ikke godt, men blev på banen fordi at træneren ved, at han med en enkelt individuel aktion kan afgøre kampen til holdets fordel. Så enten må de alternativer vi har være dårligere ellers må bedømmelsen af ham være alt for unuanceret. Han er trods alt vores mest rutineret og målfarlige spiller i CL-regi (målt ud fra stats).

Jeg synes personligt selv, at kritikken omkring Willian har været en for hård og han ikke får nok kredit for sine anstregelser og kvalitet. Er med på at hans attitude indimellem kan være svær at håndtere som fan. Men derfra til nærmest at korsfæste ham gang på gang er ikke værdigt for en spiller der har optrådt så mange gange for klubben og iøvrigt bidraget med en masse gode ting efter min mening.

Anyway dejligt med en sejr!!
come on Chelsea
annonce
0