Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jax Lothbrok
Tomori har 2 aktioner i hele kampen (begge indenfor slutminutterne) hvor han ser lidt dum ud - det må man tage med når man spiller med en ung cb. Udover det synes jeg han var klart vores bedste af stopperne igår - jo flere kampe han får jo mere og mere et defensivt bæst udvikler han sig til.
Zouma ser tværtimod godt nok kluntet ud i næsten alt han laver og har en besynderlig timing i mange af sine indgreb (især i luftspillet). Han bliver nok aldrig helt den store forsvarsstjerne jeg ellers troede tilbage for 5-6 år siden.
Men at der stadig er nogen som melder op at det er en skam at vi solgte Luiz og at vi mangler en ´rutineret stopper´ osv, det forstår jeg simpelthen intet af. Rudiger er vores rutinerede stopper. Luiz var en omvandrende klovn i fodboldtøj, og hvad han gav af offensive plusser fik vi 5 x tilbage i hovedet igen af defensive elendigheder.
Vær´ nu tålmodig med de folk vi har. Det afhænger selvfølgelig af at Rudiger kommer igang (hans skadeshistorik er efterhånden voldsom), men gør han det så har vi altså et fint fremtidigt forsvar i Rudiger, AC, Tomori og tildels Zouma.

Derudover så vi klart bedst ud i 4-3-3 igår end i 3-4-3.
Skrevet af Cfever
Jeg synes personligt selv, at kritikken omkring Willian har været en for hård og han ikke får nok kredit for sine anstregelser og kvalitet.


Mener at det var 17 PL kampe (fra start!!!) Willian ikke havde scoret i inden Brightonkampen. Han lavede blot 3 mål i hele sidste sæson på 2.109 minutter, til sammenligning har Mason Mount lavet 3 mål på 630 minutter i denne sæson. I min optik er Willian heller ikke specielt godt egnet til vores spillestil under Lampard. Han holder for meget i bolden og stopper gode chancer for at prøve at kreere dem a la Hazard. I min optik skader han mere end han gavner. Der hvor kæden hopper helt af for mig er når han prøver en hælaflevering (og mislykkes for 3 gang på de første 40 minutter) midt på egen banehalvdel, i en kamp vi har det svært i, kort efter modstanderen har udlignet – det er ganske enkelt dræbende for holdet. Jeg beder til at vi får CHO og Pulisic integreret. Jeg kan langt bedre acceptere den slags fejl fra dem end fra en ”rutineret” spiller som Willian.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Meget enig omkring Willian, Forza.

Han leverer ikke altid det vi drømmer om, men han har normalt-vis en stor arbejds radius og er med 300 kampe en klubspiller i min optik som dog fortjener bare en anelse kredit. Omvendt er det nok klogt nok af klubben ikke at forlænge hans kontrakt til sommer, selvom han så går gratis.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Jeg beder til at vi får CHO og Pulisic integreret. Jeg kan langt bedre acceptere den slags fejl fra dem end fra en ”rutineret” spiller som Willian.

Preach!

Som det ser ud nu så ligner det Pedros sidste sæson i Chelsea. Der er nærmest intet som indikere at Pedro er i Chelseas planer eller at han få tilbudt en forlængelse inden næste sæson. Alt den snak omkring Forlængelse af Willian virker også til at være død og helt ærligt har jeg svært ved at se hvor meget vi ville få ud af at holde på ham endnu en sæson fremfor at hente en anden.

Personligt synes jeg vi skal gå all-in på Jadon Sancho til sommer. Dortmund har indikeret at han nok ryger til sommer og jeg ser egentlig Chelseas chancer for at hente ham som ret store ift nogle af de andre bejlere. Det ville være tåbeligt ikke at være med i det ræs, fordi man mente man kunne presse den sidste dråbe ud af en 32 årig kant spiller.

Edit:
Okay kan så læse nu at Chelsea åbenbart er i gang med at forhandle med Willian igen. Forhåbentlig lukker det ikke ned for en potentiel handel. Kan simpelthen ikke overskue endnu en sæson med Willian som starter, specielt ikke hvis det betyder vi igen går glip af flere spændende spillere..
Skrevet af Black Spider
Så desværre ikke kampen og kan derfor ikke vurdere om Willian var dårligere end de øvrige ift din ønskede udskiftning.

Men jeg så jo netop kampen. Og er det i grunden ikke lidt specielt, når du vil fortælle mig, at min vurdering af hvad jeg ser er forkert, helt uden at vide, hvad min vurdering faktisk er baseret på, og helt uden selv at have et grundlag for en vurdering? Derudover er jeg jo ikke den eneste, der ikke var helt tilfreds med Willis spil i går.

Måske et parameter Lampard havde med i sine beregninger siden han ikke blev skiftet ud.

Lampard må dog have været enig i, at det vi havde gang i ikke fungerede, for han ændrede jo netop opstilling. Han tog så James ud frem for Willi og spillede med Jorgi-Kante-Mount på midtbanen og Cho-Tammy-Willi foran. Og straks blev mange ting bedre, Willis spil inkluderet.

Bemærk i øvrigt, at Willis mål blev skabt ved, at CHO simpelthen tværede sin back ud, så et hul i Willis hjørne af feltet, og sendte et fantastisk indlæg afsted, der lå centimeter-præcist til at blive sparket til første gang. CHO lavede den situation i løbet af sine 25 min på banen. Hvad lavede Willi i løbet af de ca 80 min, han fik? Hvilke store chancer skabte han?

Og det er nok den problemstilling, der fører til, at Willi ret ofte render ind i kritik. Der er simpelthen for meget show og boldvarmeri og for lidt slutprodukt. Willi har rigtigt mange fine kvaliteter, men det er jo sigende, når det store plus for en offensiv spiller ender med at være defensive kvaliteter.
Skrevet af Forza Zola
Men hvad er så forklaringen på, at han har spillet så mange kampe. Enten må samtlige af de trænere som har været i klubben været forelsket i hans frisurer ellers må de jo have set nogle kvaliteter i ham som andre ikke kan se. Eller som jeg skrev før, så må de alternativer vi har/havde have været dårligere.

Håber da også at vi kan få integreret bedre spillere på mange af de positioner som forskellige spillere pt besidder. Det skal i så fald nok ske via indkøb fremfor dem vi har i truppen nu. Medmindre der sker en forholdsvis hurtig progression ift en spiller som eksempelvis Pusilic som Lampard angiveligt ikke har den store fidus til (tolker jeg udfra de antal minutter han har fået indtil nu).

En ting som jeg dog ikke havde set komme var kvaliteten hos en spiller som Tomori. Det er virkelig befriende, at han i så tidlig en alder har trådt i karakter. For som ventet, så er hverken Zouma eller AC for den sag løsningen i vores midterforsvar. Så skal vi bare se at få Rüdiger klar i en fart, så vi har noget der minder om et anstændigt makkerpar dernede.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Men hvad er så forklaringen på, at han har spillet så mange kampe. Enten må samtlige af de trænere som har været i klubben været forelsket i hans frisurer ellers må de jo have set nogle kvaliteter i ham som andre ikke kan se. Eller som jeg skrev før, så må de alternativer vi har/havde have været dårligere.


Håber da også at vi kan få integreret bedre spillere på mange af de positioner som forskellige spillere pt besidder. Det skal i så fald nok ske via indkøb fremfor dem vi har i truppen nu. Medmindre der sker en forholdsvis hurtig progression ift en spiller som eksempelvis Pusilic som Lampard angiveligt ikke har den store fidus til (tolker jeg udfra de antal minutter han har fået indtil nu).


Willian har spillet 49 minutter mere i PL end Pulisic.
We know what we are
Skrevet af MVM
Jorginho som ny viceanfører. Det er helt fint i mine øjne. Han er ikke den stærkeste defensivt, men han binder midten godt sammen og har egentlig haft en kanon sæsonstart. I sidste sæson var han jo ikke dårlig, de problemer han havde tilskriver jeg mere Sarri end ham.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Jorginho kan meget vel blive afløseren til Dave inden alt for længe, fortjent "forfremmelse"
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Imponerende alligevel ...
Først Courtois the snake - så Hazard the gent og nu har medierne så linet Kante til Madrid historien op som det vi skal plages af frem til september 2020
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
" Willian har spillet 49 minutter mere i PL end Pulisic."

Det er hvad jeg vil kalde for et meget moderat svar som ikke er særligt fyldestgørende.

1. Willian stødte først til sent ift opstarten. Skal man måle på det parameter, så burde Pusilic vel være en del minutter foran ham og ikke omvendt.

2.Hvad med de øvrige sæsoner Willian har været i klubben? Her har han blot kunne spille sig på i højre side eftersom der på den anden kant har stået Hazard all over. Alligevel har man ikke hentet tilstrækkelig forstærkning på netop den plads eller ment, at de alternativer man i forvejen rådedede over har haft den nødvendige kvalitet. Og det er jo ikke fordi, at der kun har været en træner i den tid, hvorfor man må udelukke, at træneren evt har holdt hånden over spilleren i de sæsoner.

Pusilic er kommet til klubben som den nye kommende stjerne og desuden har vi både Mount og Cho som er rigtig dygtige med en masse fremtidsperspektiver i. Alligevel ønsker Lampard at forlænge med Willian, da han åbenbart mener, at han fortsat kan bidrage med sine kvaliteter. Hvorfor?
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Det er hvad jeg vil kalde for et meget moderat svar som ikke er særligt fyldestgørende.


Når et indlæg er tilstrækkelig tåbeligt, behøves der ikke mere end en sætning til at udstille det.

Det er fuldstændig åndssvagt at påstå der er stor tiltro til Willian og ingen tiltro til Pulisic med udgangspunkt i spilletid, når der ikke er en væsentlig forskel. At du så prøver med en latterlig efterrationalisering og udelukkende tager udgangspunkt i at forsvare dit oprindelige standpunkt gør ikke dit indlæg mindre tåbeligt. Pulisic var skadet en stor del af foråret og kan næppe antages at være up-to-speed med den begrænsede spilletid og da slet ikke, hvis man tager højde for at han er skiftet til en liga, der er noget anderledes end det han er vant til. Så at Willian skulle have været mere begrænset ift spilletid her i opstarten ift Pulisic er i bedste fald naivt i værste fald decideret løgn for at forsvare din egen påstand.

Anyway, det var vel for meget at forvente at du kunne indrømme en fejl.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Meget mærkeligt ... har forsøgt at nævne holdopstillingen og nogle kommentarer til den 3-4 gange i denne tråd - men indlæggene bliver ikke registreret

EDIT ... det er så på grund af skrifttegnet hos Kovacic på Kroatisk, så blev man så meget klogere
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Dagens startopstilling:

Chelsea starting lineup (4-2-3-1):
Arrizabalaga | Alonso, Tomori, Zouma, Azpilicueta (c) | Jorginho, Kanté | Hudson-Odoi, Mount, Willian | Abraham

Substitutes from: Caballero, Christensen, James, Barkley, Kovacic, Pulisic, Batshuayi

det bekymrer mig lidt på AC´s vegne at han igen må vige pladsen til en slingrende Zouma. Midtbanen uden Kovacic mener jeg heller ikke har samme tyngde som denne 4-2-3-1 opstilling ... men det er nok en personlig præference

God kamp de herrer ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Kan det ikke have noget at gøre med den skade han fik sig mod Liverpool? Zouma har i hvert fald ikke vist meget på banen, der skulle retfærdiggøre at han er foran AC.
We know what we are
Skrevet af Forza Zola
Enten det ellers er det vel fordi, at Lampard foretrækker en spiller som kan beskytte bedre ift indlægsspil i luftrummet.
come on Chelsea
Skrevet af Vince71
Bliver spændende med Tammy, Mount og Cho oppe foran. God kamp!
Skrevet af Wise1964
Så blev den søndag ødelagt - Peter Kjær ved mikrofonen, ærgerligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
"Alonso har fart"

Den kan jeg godt lide.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Vi halser lidt efter, men mon ikke kampen sætter sig indenfor det næste kvarter
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0