Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Groundskeeper Willie
Torres ser godt nok træt ud!
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af stofferc
Hehe, det har nok også været en rimelig hektisk dag.


"2324: DONE DEAL And now Benfica have released a statement to the stock exchange confirming the sale of David Luiz to Chelsea for a fee of around £21m plus Nemanja Matic."

Så er den ged barberet. Godnat!

EDIT: Torres er berettiget til at spille på søndag i øvrigt.
-
Skrevet af andib
"EDIT: Torres er berettiget til at spille på søndag i øvrigt."

Spørgsmålet er vel om han tør. Carragher skulle eftersigende være tilbage og det skulle ikke være første gang at han har sparket én umotiveret ned. Det har dog tidligere været en holdkammerat, så hvad vil han mon gøre ved en tidligere holdkammerat.

Carraghers karriere lakker alligevel mod enden og mon ikke at han virkelig vil få kult- og legendestatus hos de mest stupide Liverpoolfans, hvis han skulle holde Torres udenfor spillet i mange måneder.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af MIghtyBlues
Spændende med Luiz og Torres, det giver ihvertfald helt nye muligheder offensivt.

------Cech
Ivanovic, Luiz, Terry, Cole
-----Essien
-Ramires, Lampard
----Malouda
--Torres, Drogba

Det ser altså ikke helt dumt ud i mine øjne, og hvor ville det være smukt hvis han lagde ud med et par mål mod sin gamle klub på søndag.
Skrevet af Bosse1983
Ellers frisk at man den samme dag som man offentliggør et underskud på 600 mio. går ud og skyder et tilsvarende beløb af, mens man siger at man er på rette vej.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Chippen
Mighty Blues;

det bliver meget "smalt" synes jeg. Selvfølgelig kommer Cole of kanten, og Malouda kommer nok til at trække meget ud i siden. Men er det ikke at skyde sig selv i foden ikke at spille med deciderede kanter, når man nu har 2 deciderede boks-spillere?
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af Mugesh
Fandenme ærgerligt at jeg faldt i søvn, havde sgu ellers sat mig op til at følge deadlinen.

Troede ikke på vi ville få købt nogen overhovedet. Udover købene så er udlejningen af Sturridge også meget fornuftigt. Torres er for vild at for til Chelsea, men hvordan kommer vi til at spille(system)? diamanten passer ikke til Lampard. en flad 4-4-2 passer heller ikke, for vi har ingen rigtig højrekant. Men hvis Lampard aldrig kommer til at spille på 100% igen kan købet af Torres og ændring i systemet til diamant være meget fornuftig.

Luiz har jeg ikke set spille, men har store forventninger pga. prisen.

Men når vi snakker FFP, så giver det heller ingen mening, men regner med ledelsen i klubben har mere styr på dette end os fans.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Præcis, Bosse.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
Haha, hvor Danmark et trist land egentlig.

I følge sporten, i nyhederne, på TV2, følger de tæt det der kunne blive dagens sports historie.. Wait for it.. Landin skifter måske væk fra den danske håndbold liga, om halvandet år!!!1

Det overgår jo klart Torres handlen, som dagens sportshistorie.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Hehe :-) det er jo stort, manden blev jo næsten verdensmester.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Goikoetxea
Det er jo fordi Torres flytter klub igen, hvis Chelsea intet vinder de næste par år ;-)

Ej tillykke med ham, jeg ser dog mere frem til Luiz.
Wise Men Say...
Skrevet af maarkap
Jo tak! Har ikke rigtigt set Luiz spille, så jeg håber han kan leve op til hypen.

Men det er lidt sjovt, for Chelsea er det skide lækkert at få Torres, da vi har brug for ham. Men for Liverpool går man vil egentlig styrket ud af vinduet med Carrol og Suarez som nye angribere.

Vi havde brug for en Torres, de havde brug for at have flere (med potentiale, til at have "rigtig" stående her) gode spillere i truppen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af TheBridge
Det er historisk og legendarisk... Kan slet ikke vente til at skulle se både Torres og Luiz spille.
ChelseaFC
Skrevet af 80Ronaldinho
Det bliver meget "smalt" synes jeg. Selvfølgelig kommer Cole of kanten, og Malouda kommer nok til at trække meget ud i siden. Men er det ikke at skyde sig selv i foden ikke at spille med deciderede kanter, når man nu har 2 deciderede boks-spillere?


Det afhænger at kreativiteten af midtbanen, og at backs kommer blæsende ofte. Carlo spillede samme taktik med Kaká liggende bag Shevchenko og Crespo med en Cafu som back, sidst Milan var great på den europæiske scene.

Tror sagtens det kan lade sig gøre når man besidder så angrebsivrige backs som Cole og Bosingwa, uden at have set særlig meget til Chelsea i år.

Edit: I øvrigt tillykke med de flotte signings. Havde gerne set Luiz i Milan, så er en smule misundelig på lige netop det indkøb.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Geddar , moderator
Hos Milan havde CA succes med at trække tempoet ud af kampene i CL, og så ellers satse en del på omstillingsspillet. Den tilgang kan ikke helt anvendes hos Chelsea. De senere måneder har Chelsea haft store problemer, fordi der ikke har været nok fart i spillet. Med en så smal midtbane, som det lægges op til, blev det problem ikke mindre.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 80Ronaldinho
Det kan vi godt blive enige om. Det gør Milan egentlig stadigvæk, altså trækker tempoet ud af kampen. Syns nu det ville være for stort, at kalde Milan for et kontrahold. Dengang var Pirlo og Rino rent faktisk top of the earth, Seedorf ofrede sig rent faktisk som felt-felt spiller.

Men synes systemet afhænger meget af sin fleksibilitet og bevægelse fra spillerne. Det var det der gik galt med Milan, fordi spillerne ganske enkelt blev for langsomme til at foretage noget overraskende i offensiven. Og det blir sgu for stereotypt hvis bevægelsen mangler. Også kræver det stor opfindsomhed/kreativitet hos de foreste spillere. Generelt bryder jeg mig ikke om Malouda(hvilket kan være farligt at sige i en Chelseatråd), men jeg havde sgu skiftet ham med en trequartista type med stor vision i sit spil. Men det er jo selvfølgelig bare egen holdning.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg kalder dem nu ikke et decideret kontrahold, men skriver blot, at de i høj grad satsede på omstillingsspillet. Kaka var jo et monster på det punkt.

Kravene til tempoet for Chelsea i PL er ganske enkelt markant større, hvor Chelsea i højere grad skal skabe chancer mod hold, som pakker sig.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Groundskeeper Willie
He´s now a blue he was a red – Torres! Torres!
He´s left The Kop to join The Shed – Torres! Torres!
He used to go out on the rob,
But now he´s got a proper job
Fernando Torres – Chelsea´s number nine!
...
They thought he´d always be a red – Torres! Torres!
You´ll never walk alone is what he said - Torres!
They bought the lad from sunny Spain,
He scored a few then grew a brain
Fernando Torres – Chelsea´s number nine!

Kan Luiz og Torres være med i aftenens kamp?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Kongen
Ja, ellers kan de først spille PL igen til august.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kemosabe
Ja, i princippet, tror jeg.

Jeg er dog ikke sikker på, at Torres er helt klar til at spille. Han så lidt kvæstet ud på billederne igår aftes.

Luiz er vist ikke engang i England endnu.
annonce
0