Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mikkimouse
Robert

Eneste realistiske er vel den omtalte buyback klausul i Nathan Ake´s kontrakt med bournemouth. Men er han helt reelt bedre end Zouma, Tomori og Christensen? :-/ Jeg er ihvertfald ikke overbevist men igen, hvis man kan få ham for 40 millioner i hans alder - er det vel et skud værd?
Der har også været snak omkring Monaco´s 18 årige CB, Benoit Badiashile.

Men måske er det bare avissnak :)


plus så må vi ikke helt glemme Rudiger, som vel snart må komme tilbage (7-9-13).

“I have won many trophies in my time, but nothing will ever top helping win the battle for peace in my country.” - Didier Drogba
Skrevet af Cfever
plus så må vi ikke helt glemme Rudiger, som vel snart må komme tilbage (7-9-13).


Rüdiger har trænet fuldt med siden Villa kampen. Abraham har siddet ude, men bør være klar til Everton.

Det rapporterede Lampard i hvert fald til pressemødet i dag.
We know what we are
Skrevet af mikkimouse
Cfever
Uha det er gode nyheder, den anden bedste jeg har hørt idag :) Lidt ekstra erfaring kunne pynte der.
“I have won many trophies in my time, but nothing will ever top helping win the battle for peace in my country.” - Didier Drogba
Skrevet af DenRasende
Hvis vi skal investere i en central forsvarsspiller skal det være en der kan have en VVD effekt og gå direkte ind og være en level-headed leder i bagkæden og som kan styre forsvaret, ideelt set Koulibaly. Jeg mener det er meningsløst at investere i up and coming forsvarsspillere når vi allerede har 4 ret gode, relativt unge CBs med plads til at udvikle sig. Vi mangler en leder i forsvaret, det er helt tydeligt når man ser vores organisation og hvor let vi bliver stressede. Azpi er en god kaptajn på grund af sin intensitet på banen, men han er ingen forsvarsgeneral, han mangler det kølige overblik og evnen til at organisere forsvaret (hvilket Til hans forsvar heller ikke er nemt at gøre når man er back).

Vi har en verdensklassemidtbane og vi har masser af talent forrest på banen også (især hvis vi går en forstærkning a la Sancho), men vi mangler noget verdensklasse i forsvaret for at tage det skridtet hvor vi kan bide skeer med de allerstørste. Så enten skal vi vente og håbe på at dem vi har bliver top klasse eller også skal vi hente en ind udefra og så cutte en af vores nuværende CBs. Jeg tror at hente en ind udefra på både den korte og den lange bane ville være bedst fordi de 3 andre ville lære meget af at spille sammen med en Koulibaly type gennem nogle år. Udover Rudiger er der ikke nogen af vores nuværende CBs jeg ser som nogen med stort lederpotentiale I forsvaret.
Skrevet af Vince71
@MikkiMouse
Præcis. Jeg synes efterhånden der er en del som taler for at Chelsea skulle være blandt favoritterne til at hente ham. Så er spørgsmålet så om han vil til Liverpool og konkurrere med Mane, Salah, Origi osv eller om han ville tage Ole´s projekt over Lampards? Det tvivler jeg ærlig talt på. City skal man nok heller ikke undervurdere i dette ræs.

@Robert
Helt enig. Koulibaly er stadig min favorit på trods af hans seneste form, men jeg har det godt nok lidt blandet med hans alder taget i betragtning af den pris vi formentlig skulle give. Skriniar vil næppe væk fra Inter nu med det Conte er ved at bygge op og så er det ellers bare svært at få øje på en CB derude som ville løfte os væsentligt der er til salg.

En spiller som jeg synes er vildt spændende er Ibrahima Konaté fra Leipzig. Han har desværre været skadet det meste af sæsonen, men startede virkelig godt. Ung 20 årig som egentlig minder lidt om Koulibaly både krops- og spille mæssigt og han er et fysisk monster af sin alder. Men så er vi igen ude i de satsninger som du snakker om og det er bare ikke hvad vi har brug for lige nu. Men ham tror jeg bliver en stor spiller.

Men lige nu bliver vi vel nødt til at vente og se hvordan det ser ud når Rüdiger først er kommet tilbage. Han er vores klart bedste forsvars spiller så man må næsten forvente at det hjælper. Og selvom Rüdi godt kan være lidt for tændt i sin spillestil til tider, så synes jeg også han har nogle lederskabs evner i sig og er ikke bange for at råbe, dirigere og gå forrest. Ting som vi virkelig har brug i vores forsvar.
Skrevet af Wise1964
Jeg er enig med det meste af flokken ...

Største behov er at få stabiliseret forsvaret med en ledertype i det centrale forsvar. Næste udfordring bliver at lukke holdet på VB når Emerson smutter, hvilket kan ske hurtigere end vi tror det med Sarri og Conte fiskende i dammen. Sidst men ikke mindst skal der simpelthen mere pres på CHO/Pulisic når Willian og Pedro takker af. Her er Sancho oplagt og skal han hentes skal det ske indenfor de kommende 7-8 måneder inden han ryger et andet sted hen.

På angriber positionen kunne der godt suppleres når Giroud forventeligt ryger, hvilket efterlader os med Bats eller en hængende Pulisic som angriber i stedet for Tammy når han skal have pauser eller har skader, det er måske lidt for sårbart men omvendt - hvem gider være 2. valg efter en sikker Tammy og samtidig har kvalitet til at udfordre ham?

Emner som kan erstatte Sancho, hvis han vælger en anden klub kunne være Zaha (tror han kunne blomstre helt op), Grealish og James Maddison ... alle 3 meget spændende spillere og i en anden prisklasse end Sancho.

Ben Chilwell er ønske spilleren til venstre back og Koulibaly må stadig være den mest oplagte som CB

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
En anden betragtning -
Hvad søren sker der lige med CHO ... han virker til slet ikke at kunne finde sit niveau igen? Er han stadig småskadet?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af mikkimouse
Enig med alt ovenstående. Jeg må indrømme jeg er ikke fan af prisen på Koulibaly meeen.. Tror det ville kunne mærkes fra første kamp.

Wise
Tror mere det er CHO´s selvtillid der ikke er helt på toppen endnu. Men der skal nok komme en sund konkurrence oppe foran. Det bliver godt.
Jeg er ret overbevist om Zaha ender i Chelsea, og måske allerede i Januar. Det virker lidt som om det hele passer sammen i den transfer historie.
“I have won many trophies in my time, but nothing will ever top helping win the battle for peace in my country.” - Didier Drogba
Skrevet af Slettet(492319200711)
Gad vide om vi kan hente en mand som marquinhos. En spiller med store leder egenskaber, stor international erfaring, samt har prøvet at vinde mesterskaber, omend det kun er i Frankrig. Derudover er han kun 26. Det kan nok ikke lade sig gøre til vinter, men sikke en drømme signing det kunne være.
Skrevet af Vince71
Dejligt med en tidlig Chelsea kamp på tv, som heldigvis ikke kan overlappes med noget andet pjat. :)

Tror det bliver en svær en i dag. Ligesom West Ham kampen så ville jeg ikke undervurdere Everton på trods af deres placering. Derudover kunne man godt frygte at de kom ud med en anden energi efter trænerfyringen.

Skrevet af BryanFury
Det er nu Reiss Nelson fra Arsenal der er Sanchos bedste ven privat, ikke at det er så skidevigtigt.


Apropos CHO så faldt jeg over en spændende artikel, ved ikke om den har været oppe herinde før.

https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/remember-the-name-callum-hudson-odoi-chelsea
Skrevet af Vince71
Reece har da for alvor spillet sig ind på holdet. Ham og AC er begge med fra start igen.
Skrevet af Vince71
Ross Barkley er frisk til dagens kamp efter sygdom i sidste runde.

Ross Barkley er frisk til dagens kamp efter vild bytur i sidste runde*
Skrevet af Vince71
Selvfølgelig..
Skrevet af DenRasende
Sad lige og tænkte det kunne være godt med en solid defensiv præstation i dag
Skrevet af Dr. Def
Det er imponerende hvor ringe defensiven er
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af MVM
Det hænger slet ikke sammen i defensiven. Det er ALT for nemt at score for modstanderen
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af MVM
Chelsea virker overhovedet ikke klar
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af maarkap
Det er satme ikke meget hjælp AC får fra Zouma ved målet. AC står med to mand og Zouma ingen..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Dr. Def
AC skal vi også bare have solgt mens han stadig er lidt penge værd, det sejler hver eneste gang han er på banen så er jeg ligeglad med han er god på bolden når han ikke kan finde ud af at forsvare
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0