Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Der er for lidt tempo i vores offensiv. Og i min optik for meget Willi. Jeg er ked af at lyde som en bulet plade, men for satan hvor er jeg ikke den store fan af hans måde at spille fodbold på. Han er god i en kort periode, når han kæmper for sin startplads, men når først den er sikret, så mister han bid.

Dertil bliver der nok trukket lige rigeligt store veksler på Mount og Puli, der begge er nogle procenter fra deres bedste. Puli mangler stadigvæk lidt samspil med resten af flokken. Mount på bolden er lidt skidt pt, og Mount uden bold er vel tæt på at være statisk hængende angriber, frem for at udnytte bevægelse lidt mere fra en placering som angribende 8´er.

Ikke meget at sige til deres mål i dag. Det var fantastisk. Mount og til dels Azpi var for sløve til at flytte røven. Eller midterforsvaret var for optimistiske med deres offsidefælde uden at have kigget op. Uanset var det fantastisk afsluttet og selv fucking følgelig skal det lige være mod os, at han scorer sit flotteste mål i karrieren. Forsøger han den yderligere 49 gange, så bøffer han formentlig 49 gange. Det store spørgsmål, dog: Hvorfor får de lov til at slå den bold ind til ham i første omgang?

Men vi burde jo have spillet dem tynde. Da CHO kom ind, så kunne vi pludselig godt fra tid til anden finde nok tempo i boldene på tværs til at der blev huller. Okay, vi ramte dem ikke, men hullerne var der når vi satte tempoet op og spillede med diagonaler.

Hullerne var der sjovt nok ikke, når vi spiller Puli og resten så står bomstille og venter på at han afdribler og nå, det kunne han ikke, tilbage til Emer, tilbage til Kova, tilbage til Jorgi, frem til Kante, frem til Willi, alle står bomstille, kan Willi, kan Willi, kan Willi afdrible alle? Nej. Øv. Nå, ud til Azpi, tilbage til Willi, tilbage til Azpi, tilbage til Kante, tilbage til Jorgi...

Willi dødbolde? For helvede da.

Ja, jeg lyder som en hullet plade, men kom nu over Willis flotte hår, Lampard. Og nu vi snakker om flot hår, kom også lige over Bats´ overstylede lokker. Han giver så lidt på banen. Han kan poache, men det er også det. 4-4-2 så sjovt ud, men brug dog Giroud til det. Giroud er i det mindste en tung bøffel, der skaber plads til andre. Bats er bare langsom i tanke og handling.

Endelig, så tror jeg, at 4-4-2 med Giroud og Tammy centralt og Emerson og James til at smide indlæg ville være sjovt. Nå ja, og Cho og Puli på kanterne til at lave endnu flere indlæg. Bare lige for at give de andre hold et eller andet at tænke over.

Skrevet af DenRasende
Hvorfor skal Willian bænkes efter at han er kampens spiller (eventuelt sammen med Kante) i tirsdags? Eller den eneste der skabte noget offensivt mod Everton indtil han kom ud, hvor Pulisic smed bolden væk bogstaveligt talt 15 gange i 2. Halvleg?

Det er helt vildt hvor meget folk er efter Willian. Han løber mere end nogen anden offensiv spiller, driver bolden meget godt, især på omstillinger, laver lige så mange tacklinger som de fleste midtbanespillere og er som at spille med en ekstra back. Det er jo heller ikke fordi han ikke bidrager til mål, men at han ikke scorer flere er ikke ret mærkeligt når han tvinges over på højre siden, fordi de andre wings intet ville opnå i den side (hvilket bekræftes hver eneste gang, en anden spiller der).
Der er så meget mere sammenhæng i vores struktur og spil når Willian er på banen, fordi han ikke bare står plantet på linjen og venter på at modtage bolden.

Edit:
Ikke at Willian er en fantastisk angrebstrussel, men han er god nok og han tilbyder også meget andet end det offensive.
Den store udfordring er at ingen af vores offensive spillere kan bære holdet tilstrækkeligt med tanke på hvor lidt hjælp de får fra resten af holdet.

Ingen af vores spillere er nogen Hazard, men det ville der heller ikke være brug for, hvis de fik mere hjælp offensivt af midtbanen og især backsene. De tre eller fire offensive spillere, vi stiller med får alt for lidt hjælp bagfra til at nedbryde hold. Det holder ikke at vi kun kan skabe noget når vores wings dribler 3 mand og slår den ind, der mangler noget kreativitet fra de spillere, der skal støtte dem.
For mig at se er det håbløst at spille med Azpilicueta i en kamp hvor vi ved vi skal nedbryde et forsvar og hvor vi nærmest ikke selv skal forsvare.
Skrevet af LeCoqRod
Snakken går på Ben White (???) og Wilfried Zaha.. hvad tænker i?

Jeg er meget, meget lunken ved rygterne over Zaha - speciealt til de formodede 80 m £
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Black Spider
Rasende

Det første punkt er, at Willian igennem sine mange år for os aldrig har været god nok til at løfte klubben op mod top 4. Aldrig. Det er han heller ikke nu. Han har voldsomt meget erfaring, han er 31 år gammel, han burde være den offensive profil, drivkraften, lederfiguren, manden der får alting til at fungere bedre. Det er han definitivt ikke. Vores profiler i år har på skift været Tammy på 22, Puli på 21 og Mount på 20. Alle tre er i gang med deres første sæson i PL. Willi gør det rimeligt, gør det anstændigt, men han er en passager frem for profilen, der løfter alle andre.

Kigger vi på produktion, så har Puli scoret 5 og lagt op til 2 på lige knap 1000 minutter i ligaen. CHO har blot spillet 300 minutter og lagt op til 3. Willi har ca 1100 minutter og har 2 mål og 3 oplæg. Mere end 200 minutter per mål eller oplæg. Det her er selvfølgelig alt for simplificeret, men det belyser vel meget godt, hvorfor Willi som angriber ikke er fremtiden?

Er Willi den eneste, der kan noget fra højre side? Jeg tvivler. CHO så livlig nok ud i går. Giv ham 4-5 kampe til at banke rust ud af kroppen og tanke selvtillid, så skal han nok have lavet et par oplæg eller tre.

Det sagt, så er jeg enig i, at ingen af vores offensive spillere kan bære holdet, men det bør de strengt taget heller ikke skulle. Og ikke kun fordi dem med evnerne til det er børn lige akkurat ude af gymnasiealderen, men det bør være en holdindsats, hvor vi med hurtigt spil, aggressive løb, og godt øje for medspillere finder de nødvendige huller.

Og Willi på sit absolut bedste kan godt bidrage til det. Den Willian, vi typisk ser, når han kæmper som besat for at sikre en startplads. Men min mavefornemmelse er, at en smule af trykket går af kedlen når Willi endelig har sikret sig en startplads. Risikovilligheden daler, safety first, og tempoet går lige et nøk nedad. Bedre at undgå at gøre noget dumt og tabe startpladsen, end at tage en chance og måske opnå et eller andet.

I min optik burde Willi helt klart være bænkevarmer og andetvalg på begge kanter samt Mounts plads forrest på midtbanen. Han er ikke dårlig, men hvis vi lever og dør på vores offensiv, sådan som tilfældet er pt, så er han ikke et overbevisende valg i startopstillingen.
Skrevet af Black Spider
LCR

Ben White aner jeg ikke hvem er, men lidt Google søgning foreslår, at han gør det fornuftigt i Championship, er 22 år gammel, og ca 1,85 høj. Og koster 25 mio? Tja, hvorfor ikke? Risikoen for mere kyllingefodbold uden lederskab er der selvfølgelig, men AC og Zouma har ikke vist sig at være uundværlige, Rudys historik på det seneste vækker minder om Woodgate, og Tomori er så grøn, at han bør kigge sig over skulderen hver gang nogen kører en tur med en plæneklipper.

Zaha for 80 lyder dog som noget en forsmået Arsenal-fan ville gøre i FM, efter vi sendte Luiz videre til dem. Helt igennem tosset. Zaha for 40, okay, men ikke rigtigt noget der flytter os ret meget. Sancho for ~100 + Bats, der har vi pludselig noget.
Skrevet af Wise1964
Vi har brug for markante forstærkninger som skal være med til at sikre mere stabilt forsvars spil og større skarphed i front ... om Zaha er løsningen i det offensive er uvist og om prisen på 80 mill pund ikke bare er prisen for en Premier League stjerne - selvom det er latterlige beløb er tiden nok rendt fra markante indkøb i 30-50 millioner klassen.

Willian er stadig blandt de bedste på et middelmådigt Chelsea hold og jeg synes det er at stramme den lidt at han skal gøres til syndebuk for vores elendige form - Mount er ikke meget værd og har ikke været det nogle kampe efterhånden men han beskyttes fordi han er ung - CHO er helt ved siden af sig selv, Bats er bare ikke god nok og Pulisic kæmper stadig med at holde stabilitet i en ny række ... så at pinne den på Willian er lidt for willian biassed i min optik.

Jeg har hele tiden haft håbet om top 6 og det må stadig være målet - vores spil er ihvertfald ikke top 4 værdigt og har ikke været det et stykke tid ... så find nu et par forstærkninger i det kommende vindue og får renset ud til sommer med de sidste aldrende spillere, så skal vi nok være klar til den kommende sæson

Sorry BS - jeg er ikke 100% enig i alt om willian
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvad er nu det for er rygte PL bold bringer om at Kante er utilfreds i Chelsea og vil væk - hvor Fanø kommer det nu fra?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Sorry BS - jeg er ikke 100% enig i alt om willian

Det er du jo sjældent. :-)

Men forklar lige hvordan Willian kan være "blandt de bedste" når hans produktion er dårligere end børn på 19-21 år? Willi burde være lederen, burde være ham som går forrest, burde være ham som de andre kan læne sig op af og som løfter os på de dårlige dager. Synes du, at han udfører den rolle ret godt?
Skrevet af DenRasende
Mig: "kigger man lidt dybere end bare mål og assists..."

Black spider: "se bare på produktionen..."

Produktion bærer noget værdi i en analyse, men på det her tidspunkt af sæsonen er det intetsigende. Hvis Willian går ud og laver 2 mål næste kamp vender det op og ned på hans produktion, men det bør jo ikke ændre drastisk ved det billede man har af hans spil over sæsonen. Det giver ikke mening at lave en analyse på den baggrund når det ikke er værre end det er, han kan godt nå ned på en g/a per 150 min hvilket vil være ganske godt for en winger, der ikke kun er med for sine mål og assists, endda på sin svage højre side af banen (og noget han har nået 2 af de 3 foregående sæsoner).

At påstå Mount har været en større profil end Willian offensivt er for mig et udtryk for at man husker highlights og glemmer de rimelige, men stabile præstationer - inkluderer man UCL har han sågar bedre mål/assist per min end Mount ;).

Willian får holdet til at spille bedre og gør os mere strukturerede, også når han ikke laver mål og assists, mens hvis Pulisic eller CHO ikke er afgørende er de nærmest dødvægt. Han er fleksibel, også taktisk, og bidrager med meget på hele banen, og løber enormt meget.

Jeg er tilbøjelig til at være enig i, han ikke skal starte, men det skal være fordi vi får bedre spillere, for lige nu er han afgjort en af vores bedste wingers, jeg ville endda påstå han er den bedste. Pulisic viser talentet i glimt, men andre gange ender hele hans præstation med at være 3-4 drible highlights der løber ud i sandet. Han kommer dog i gode positioner, så det kan være det vil hjælpe ham hvis der var flere gode offensive kræfter på banen.
Skrevet af DenRasende
Og til din sidste post der...

Eden Hazard ville, alle andre sæsoner end sidste, være dårligere end mange af de såkaldte børn produktionsmæssigt.

Skrevet af Black Spider
Hvis du mener, at 3-6 mål og 7-8 assists er "ganske godt" for en kantspiller som får hovedparten af spilletiden og tager hovedparten af dødbolde for et hold, der forsøger at være med i verdenseliten, så har vi ikke noget grundlag for nogensinde at blive enige. I min optik er den slags tal hvad man forventer fra en bænkevarmer eller et talent, men slet ikke brugbart fra en fast starter på den gamle side af 25.

Jeg er dog enig i, at det er tæt på latterligt simplificeret bare at kigge på produktionen, og ikke kun på grund af hvor tidligt på sæsonen det er. Men de andre detaljer, jeg nævnte, er bare ikke nemme at finde statistik på, og netop produktion er jo ret symptomatisk på Willis offensive begrænsninger.

Hvad angår Mount, så tror jeg, at en af os glemmer kampene tidligere på sæsonen. Det sagt, så har Willi efterhånden også bedre produktion per min end Mount blot i ligaen, men en af de to er 20 år gammel og i gang med sin første sæson i PL og den anden er 31 og burde være en absolut profil på holdet, der løfter alle omkring sig, inklusiv nævnte 20-årige knægt.

Og det er jo netop ikke tilfældet, at Willi faktisk gør resten af holdet bedre, er det? Tværtimod, hvilket vel rimeligvis er årsagen til, at du snakker om hvor god han er defensivt, og hvor meget han løber, og hvor taktisk han er, og hvor meget "struktur" han bidrager med. Men ikke noget om hvordan Azpi / James er meget farligere med Willian foran. Ikke noget om hvordan Willi gør midtbanen farligere. Ikke noget om det fantastiske samarbejde mellem Willi og Tammy, eller hvordan der er et godt samspil og koordination mellem Puli og Willi.

Og helt ærligt, kan du virkeligt ikke se problemet i at spille med en defensiv kant, når vi har en scoringskrise? Du nævner, at det ville hjælpe Puli, der kommer i gode positioner, hvis der var flere offensive kræfter på banen. Jamen, vores bedste kantspiller, Willian, er da netop på banen? Hvorfor gør det ikke ret meget forskel? Hvor mange gode bolde fra Willi til en fremadstormende Puli husker du egentlig?

Grundlæggende er jeg simpelthen ikke imponeret af Willis offensive bidrag, dette være om vi måler på øjetesten, på mavefornemmelse, eller på statistik. Jeg har *aldrig* set nogen pro-Willi debatør herinde, gennem de år vi har haft ham, være i stand til at forklare, hvorfor hans bidrag er stort. Det tætteste vi kom var, at Mugesh (tror jeg) var sikker på, at nu ville vi endelig se Willi brage igennem for fulde gardiner, tilbage for nogle år siden.

Og det offensive bidrag er i min optik kriteriet for kantspillere. Alt det der "defensiv kant" snak fører blot til katastrofer, som dengang vi kasserede Mata, dengang vi kasserede Bruyne, eller dengang vi kasserede Salah. Vi er sikkert også mere "strukturerede" med Moses eller Alonso på venstrekanten i stedet for Puli eller CHO, men det er jo ikke engang sjovt at tænke på, synes du?
Skrevet af Slettet(492319200711)
Willian er ok. Men langt fra fantastisk. Han maskerer hans dårlige slutprodukt ved at løbe en masse, men det kan en hver idiot. Vi mangler en top klasse kant, der kan producere to cifrede tal på mål og assist kontoen. Det har Willi aldrig gjort og kommer aldrig til det.
Skrevet af Cfever
Hvis Willian går ud og laver 2 mål næste kamp vender det op og ned på hans produktion, men det bør jo ikke ændre drastisk ved det billede man har af hans spil over sæsonen.


Willian har scoret 2 mål i en kamp én gang i 2019 og det var mod Sheffield Wednesday i januar i en cupkamp. Han har faktisk kun gjort det 2 gange over de sidste 2 år (hvis min google søgning er korrekt) og begge gange har det været i cupkampe. Så det er ikke så sandsynligt at Willian lige pludselig scorer 2 i en kamp.

Jeg er langt hen af vejen enig med BS. Jeg har 3 problemer med Willian:

1. Han sparker tæt på de dårligste dødbolde blandt alle dødboldtagere i PL. Jeg har meget svært ved at forstå han stadig tager hovedparten af vores hjørnespark.

2. Han trækker tempoet ud af spillet, når han får bolden. Hvor mange gange har vi ikke set et angreb køre med flow i lige indtil Willian får bolden stopper helt op for derefter ganske vidst at sætte sin mand og lave et indlæg, men problemet er at resten af forsvaret er kommet på plads i den tid han brugte på et stå stille med bolden. Hazard kunne slippe afsted med det fordi han er Hazard, men det er Willian åbenlyst ikke.

3. Han tager vanvittige beslutninger i situationer, hvor det er meget lidt passende. Hvis jeg havde 10 kroner for hver gang Willian prøver en hælaflevering i en situation, hvor der er meget nemmere og mere oplagte muligheder, ville jeg næsten ikke behøve et arbejde. Det eneste mere frustrerende en hælafleveringer i en god kontrasituation er hans hjørnespark.

Når det er sagt er Willian selvfølgelig ikke det eneste problem på vores hold. Men som BS skriver, han burde være den der gik forresten hver gang, men det er han bare ikke.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Men forklar lige hvordan Willian kan være "blandt de bedste" når hans produktion er dårligere end børn på 19-21 år? Willi burde være lederen, burde være ham som går forrest, burde være ham som de andre kan læne sig op af og som løfter os på de dårlige dager. Synes du, at han udfører den rolle ret godt?


Nej, han burde levere mere ... og sætte et større aftryk, uenigheden består mere i at han trods alt er blandt de bedre på banen stort set hver gang og vi spiller med de spillere vi har til rådighed. Køb Zaha og send Willian på aftægt, det er fint med mig - det kommer bare meget hurtigt til at lyde som om Willian er årsagen til de fleste ulyksaligheder og det mener jeg absolut ikke han er.

den største udfordring i dette er nok Lampard som jo har sine favoritter, hvor Willian er iblandt ... ligesom de fleste foregående trænere har haft Willian blandt deres favoritter. Det er lidt som med Mount, alle kan se han ikke leverer som han gjorde i starten men han får chancen fordi troen på ham er tårnhøj.

Når alt kommer til alt mangler vi nok 1 spiller i hver kæde med kvalitet til start 11´er før vi for alvor kan bide skeer med de øvrige tophold ... Vi er bare ikke bedre end det vi ser lige nu selvom spillet i perioder er virkelig flot, aggressiviteten og målfarligheden er forsvundet og holdet ligner mere en Sarri klon end et sultent ungdomshold
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DenRasende
Han har i gennemsnit spillet Ca. Halvdelen af tiden i ligaen se sidste 3 sæsoner før i år, hvilket i 2 af sæsonerne udmønter sig i ca 150 min per mål eller assist, hvilket i enhver verden er ganske acceptabelt - omtrent det samme som Hazard har haft, som også tog sig af en hel del hjørnespark og straffespark ikke mindst.

Det er en unuanceret måde du anskuer tingene på, synes jeg helt ærligt. Verdens bedste hold lige nu har en frontangriber der ikke kan score mål. Det er ikke ubetinget sandt at en winger skal lave mange mål og assists for at være god.

Det er også en af grundene til at det er fjollet at bruge statistik så forsimplet i fodboldens verden. Det sagt er der mange statistikker der viser hvad Willian bidrager med.

Mount havde et par brandkampe, og så har han siden haft 10+ hvor han har været overvejende anonym.

At sige han ikke gør holdet bedre får mig til at tvivle på du ser kampene, men blot kigger på mål+assist statsene. Så derfor er her lidt stats:
Willian har flere afleveringer end alle andre angribere i snit (selv Mount, der er midtbane), han har flere nøgleafleveringer end nogen anden starter, flest tacklinger af angriberne (kun 0.2 per kamp mindre end Kante), han har 3. Flest driblinger per kamp (og bedre succes rate end Pulisic, men han forsøger sig mere) og han er den der vinder flest frispark (dobbelt så mange som Puli).

https://understat.com/player/700 kan du lege lidt med hvis du går op i stats og sammenligne. Willian er klart den offensive spiller, der er mest med i det opbyggende spil - millimeter fra at være lig med Kovacic som (fortjent) får ros for at drive bolden fantastisk godt frem ad banen.

Willians rolle er at forbedre vores spil, ikke at have den afgørende fod. Pulisic søger ind i feltet for at sparke den ind (han har fx klart flest afslutninger i det lille felt på holdet, mange flere end Abraham), mens Willian ikke har én afslutning derinde. Fordi det ikke er hans rolle på holdet. Han skal holde spillet i gang og holde på og drive bolden fremad og holde den i bevægelse rundt om og på kanten af feltet, og så lave afleveringer der sætter andre i position til at gøre arbejdet færdigt. Og det arbejde gør han godt, at han så også er en af ligaens bedste defensive wingers kan man lægge oveni.

Jeg kan huske utallige gange Willian har spillet en medspiller helt fri i kontra ved at lave en aflevering på tværs af banen. Det er ikke tilfældigt at han har en delvis førstepladsen i denne statistik https://www.premierleague.com/stats/top/players/big_chance_created, et parameter hvor han har lagt i toppen for holdet mange sæsoner i træk udover i 16/17 da han var klart andetvalg fordi Pedro var kanon.

Scoringskrise? Vi skaber chancer, at de ikke bliver udnyttet er Willian ikke almægtig herre over. I øvrigt startede Willian ikke inde i en af de to hvor vi ikke scorede. Hvorfor vandt vi ikke den 45-1? Det skal jeg sige dig: vi kan nærmest ikke vinde en kamp uden Willian. Og dét er statistik.

Resultater når Willian ikke starter:

1 sejr (2 hvis man tæller grimsby med).

3 uafgjort

3 nederlag

Når han starter:

11 sejre

2 uafgjort

5 nederlag.

Det her er statistik der betyder noget. Vinder holdet eller vinder holdet ikke.

Hvis du i ramme alvor ikke kan se at Willian får os til at spille markant bedre ved jeg ikke hvad jeg skal sige. Tre etablerede top-trænere og nu Lampard har brugt ham som førstevalg af ikke-Hazard wings, det gør de jo ikke alene fordi han kan løbe eller har holdets flotteste hår.
Skrevet af DenRasende
Anyways

Bayern! Ganske acceptabel lodtrækning
Skrevet af DenRasende
Fed lodtrækning generelt.

Har selv sagt i tråden her jeg synes Bayern var en god lodtrækning, måske den bedste udover Leipzig. Deres offensiv er livsfarlig, men de er ikke ret gode til at spille i kampe hvor de ikke får lov at kontrollere spillet, og jeg tror vi har tyngden på midtbanen til at forhindre dem i at sætte alt for meget spil i gang. De er også åbne bagud, og de spiller på en måde der skaber enormt meget plads i bagrummet. Det kan de ikke undgå at gøre sådan som de spiller, og det kan vi måske udnytte.

Det kommer selvfølgelig også lidt an på deres skadessituation til den tid.

Edit: selvfølgelig er Bayern storfavorit, men de er et hold der både kan gå ud og vinde 9-0 og tabe 0-1 næsten uanset hvem de spiller mod. De har manglet skarphed og de svinger, jeg tror det er et af de få hold vi har en reel chance mod.
Skrevet af RobertTheRobber
Bayern! Ganske acceptabel lodtrækning
Måske går sarkasmen over mit hoved. Det er den næst-sværeste modstander vi kunne trække, kun Barcelona havde været markant værre. Vi starter tilmed på hjemmebane, hvilket i dén grad må siges ikke at passe os.

Måske kan vi fedte en uafgjort hjem på broen og så håbe på et nyt mirakel på Allianz.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af repos , moderator
Vi starter tilmed på hjemmebane, hvilket i dén grad må siges ikke at passe os.

I ville da have startet på hjemmebane uanset modstanderen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Heldigvis har vi muligheden for at styrke os defensivt til januar, så det bliver spændende at se, om det er nok til at kunne hamle op med Bayern.

Spørgsmålet er jo så, om det er en spillere/spillere vi kan bruge i Champions League, når vi i januar forstærker os defensivt. Formoder at vi vil gå efter nogle navne, som i hvert fald har spillet Europa i år. Er der ikke noget med, at vi så ikke må bruge dem?
Chelsea AaB
annonce
0