Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Der er naturligvis undtagelser

Hvilke?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
@Gianfranco

Jeg er fuldt klar over at han gerne vil spille ChL og det er også forståeligt. Min anklage går faktisk på de, lad os kalde dem, uheldige udtalelser Torres er kommet med tidligere. Han forlangte jo også at Liverpool skulle købe klassespillere. Nu har klubben så endelig fået nye ejere, og første gang de har chancen for at handle, der henter de Suarez ind, hvilket vil viser at de vil tilbage hvor det er sjovt.

Det har selvfølgelig været fremme at han allerede i sommers gerne ville være skiftet, men blev bedt om at blive i klubben, da klubben stor overfor snarlig overtagelse. Jeg tror dog at det for os havde været mere forståeligt, hvis han var blevet skippet afsted dengang, da klubben jo var i total opløsning på daværende tidspunkt. Den hårde periode som klubbens fans har været igennem det seneste halve til hele år, tror jeg heller ikke at man skal negligere. Da det ende så ud til at vende, der var det som at få en kold spand vand i hovedet med Torres´ transfer request og ikke mindst salget til Chelsea har gjort virkelig ondt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Kemosabe
@D.B.R.

Gary Neville.
Skrevet af andib
@ThePensioner

Han behøver slet ikke at melde noget ud udover at han spiller i Liverpool nu og vil forsøge at gøre det bedste for klubben. Men når han ligefrem har skrevet en bog, hvori at han fortæller hvor glad han er for klubben og at han ikke har lyst til at spille for andre engelske klubber, så må man forvente at han ikke skifter til en af klubbens værste rivaler.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ThePensioner
@D.B.R: Tja, Gerrard og Terry og Neville og Scholes og Giggs er vel også gode eksempler indtil videre...

@andib: jamen, fint nok...det må du gerne forvente, så...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Tjaa, jeg er ikke helt sikker på, at man bør inkludere Terry og Gerrard i den sammenhæng.

Terry overvejede angiveligt at skifte til City for halvandet år siden, og Gerrard var ikke langt fra at blive Chelseaspiller.

Carragher er måske et bedre eksempel, men han var Everton fan og man kan forestille sig, at han også ville levere det samme engagement, hvis han spillede for en anden klub.

Ægte (loyale) fan-boys er der ikke så mange af.
Skrevet af stofferc
Om JT overvejede at skifte til City er tvivlsomt, men han udnyttede helt klart situationen til at få skrevet en ny fed kontrakt, og overbevise klubben om at gøre det samme med fx Drogba. Det kan sammenlignes lidt med Gerrard, da angiveligt var tæt på at skifte til os i sin tid. Han fik i hvert fald en stor kontrakt gennemtrumfet.

Loyalitet i moderne fodbold er en underlig størrelse. Torres er vel selv uden om at reaktionerne har været så stærke på hans skifte, men det kan jo sagtens være han mente de ting han skrev, men så er blevet "klogere/dummere" siden hen.
-
Skrevet af stofferc
I øvrigt har David Luiz fået tildelt trøjenummer 4. Et nummer der retmæssigt burde være pensioneret, da Makélélé stoppede hos os!
-
Skrevet af ThePensioner
hm, tja, loyalitet kan jo ikke måles og vejes som sådan. I moderne fodbold kan loyalitet vel også hævdes at gå to veje - både spiller og klub skal vel være loyale for at det hele går op i en højere enhed...

Og det bliver helt klart mærkeligt at se en ny nummer fire! han har bare at leve op til det rygnummer.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af NickRomano
@ andib

Naturligvis sælger Liverpool så dyrt som muligt; alt andet vil jo stride imod klubbens egne interesser. Det man fik i "overpris" fra Chelsea, kan jo puttes i nye spillerhandler. Havde man kun fået de 200 - 300 mill., som du skitserer, havde Torres jo kun kunnet have finansiere Súarez.

Og så er dine argumenter omkring Súarez i modstrid med hinanden, da du et sted skriver, at Torres holdt "tranfer request´en" tilbage med den hensigt, at Ajax ikke skulle hæve prisen på Súarez, hvorefter du i næste indlæg skriver, at Liverpool med Súarez-indkøbet viste Torres, at man ville tilbage til toppen.

Skal man tro indholdet i den første replik, viste Liverpool netop intet til Torres, da man blot lavede en aftale med Torres om, at pengene fra Torres´ salg skulle geninvesteres - og i et projekt uden Torres, men som Torres finansierer. Så scenarie 2 er helt uden Torres, og derfor ikke relevant at bebrejde Torres.

Liverpool lovede Torres for meget i sommer, hvorfor Torres har følt sig røvrendt. Så kan det være, at fansene tolker det modsat, men i Torres´ karriereplanlægning kan han ikke skelne mellem Liverpool FC og Liverpool FC´s fans.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Borger Louis
"I øvrigt har David Luiz fået tildelt trøjenummer 4. Et nummer der retmæssigt burde være pensioneret, da Makélélé stoppede hos os! "

Samme trøjenummer som Ruud Gullit stjal fra den kære Robinson-vært Jakob Kjeldberg i sin tid. Ej at forglemme...
Skrevet af andib
@Nick

"Naturligvis sælger Liverpool så dyrt som muligt; alt andet vil jo stride imod klubbens egne interesser. Det man fik i "overpris" fra Chelsea, kan jo puttes i nye spillerhandler. Havde man kun fået de 200 - 300 mill., som du skitserer, havde Torres jo kun kunnet have finansiere Súarez."

Du skal også tænke på den potentielle trussel Chelsea er for Liverpool om 4. pladsen de kommende år. Chelsea vil snart skulle have stået ved en skillevej og skulle især hente nye angribere ind til truppen, da både Drogba og Anelka har rundet de 30 år. Nu får de en Torres ind, som har slået til i England i stedet for at skulle hente et uprøvet talent ind eller en anden, der ikke har bevist sit værd i PrL.
Der er jo heller ingen der ved hvor meget Bayern eller Inter ville være villige til at betale for Torres. Inters angribere (Milito & Eto´o, dog før Pazzini) er jo heller ikke helt unge mere.

"Og så er dine argumenter omkring Súarez i modstrid med hinanden, da du et sted skriver, at Torres holdt "tranfer request´en" tilbage med den hensigt, at Ajax ikke skulle hæve prisen på Súarez, hvorefter du i næste indlæg skriver, at Liverpool med Súarez-indkøbet viste Torres, at man ville tilbage til toppen."

Mon ikke at man havde håbet på at man kunne overtale Torres til at blive, hvis man viste at man var villige til at gøre de rigtige handler (med Suárez´ ankomst). I første omgang, der afviste man jo også blankt Chelseas bud på Torres.

"Skal man tro indholdet i den første replik, viste Liverpool netop intet til Torres, da man blot lavede en aftale med Torres om, at pengene fra Torres´ salg skulle geninvesteres - og i et projekt uden Torres, men som Torres finansierer. Så scenarie 2 er helt uden Torres, og derfor ikke relevant at bebrejde Torres."

?

"Liverpool lovede Torres for meget i sommer, hvorfor Torres har følt sig røvrendt. Så kan det være, at fansene tolker det modsat, men i Torres´ karriereplanlægning kan han ikke skelne mellem Liverpool FC og Liverpool FC´s fans."

Han kan ikke bebrejde de nye ejere at klubben ikke købte ind i sommers, da de først kom til i oktober. Jeg tror at folk havde været mere forståelige overfor at Torres´ afgang var han smuttet i sommers. Der så fremtiden noget mere dyster ud for LFC, men havde selvfølgelig stadigvæk været fortørnet over et skifte til Chelsea af de grunde jeg har remset op tidligere.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Carra-23
Vi fik sgu´ en god pris for Torres som nok kun City kunne/ville matche. Han gjorde det godt i det 3 1/2 år han var hos os og det kan vi kun takke ham for. Når han nu åbenlyst ikke ville spille i Liverpool mere så skulle han jo sælges så dyrt som muligt.
Nu er han Chelsea spiller og Abramovich betaler han sky høje løn. Han betaler ham for at score mål og hvis Torres garner på søndag skal han naturligvis juble - det er det han får sine penge for !
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Kemosabe
"Samme trøjenummer som Ruud Gullit stjal fra den kære Robinson-vært Jakob Kjeldberg i sin tid. Ej at forglemme... "

Kjeldberg var, som jeg husker det, ikke så dårlig, men når Frank Sinclair også var i startopstillingen, vidste man, at det ville blive en nervepirrende eftermiddag.

Gullit var selvfølgelig adskillige klasser over, og når nu Mr Robinson allerede var et begyndende skadesvrag, da Gullit ankom, kan jeg ikke bebrejde ham, at han snuppede hans nummer. Jakob var utvivlsomt RASENDE.
Skrevet af Borger Louis
Til hans meritter hører det sig også, at han fuldstændig neutraliserede en vis Maradona i en Confederations Cup kamp. Det laver han vidst stadig højt på den dag i dag.
Skrevet af NickRomano
@ andib

Din fremstilling af et hændelsesforløb, hvor Torres blev bedt om at holde sin "transfer request" tilbage, så Ajax ikke hævede prisen på Súarez i forventning om, at Torres indbragte Pool betydelige midler, tror jeg på.

Derfor kan man så heller ikke bebrejde Torres - snarere tværtimod; Torres risikerede jo med den korte tidsfrist reelt sit skifte, at han først indgav sin "transfer request" 3 dage før trasfervinduets lukning. Det gør du så heller ikke, men det er du ret alene om blandt dine med-Pool-fans.

Súarez-handlen kan reelt vende på 2 måder, da Súarez kunne være tiltænkt som angrebsmakker til Torres, men også som erstatning for Torres - købt for de midler som Pool så rulle den anden vej for Torres. Det finder vi nok aldrig ud af, men det betyder så også, at der ikke kan tolkes ensidigt imod Torres Pool-kommitment.

Naturligvis afviste Pool det første bud fra Chelsea; det gør sælgende klubber jo konsekvent, da man ved, at buddet vil blive forhøjet, da køber ved, at sælger afviser, hvorfor sælger bevidst byder lavt i første omgang.

Nej, man kan ikke bebrejde de nye ejere, at klubben er landet i den nuværende situation, men derfor kan de fleste nu godt forstå, at Torres tvivler på projektet i Liverpool. Torres er sikkert blevet lovet noget mange gange, men til stadighed er løfterne ikke blevet indfriet. Så må man i Torres´ sted på et tidspunkt trække en grænse.

Adam-budet blev iøvrigt først afgivet efter Pool havde sikkerhed for midlerne fra Torres-salget, hvorfor der er hold i mistanken om, at de nye ejere trods alt ikke ville fyre alverden i transfervinduet uden Torres-salget. Og som før nævnt; Súarez-handlen blev måske kun effektueret, da Pool havde fat i Torres-millionerne.

I hvert fald er det bemærkelsesværdigt, at Pool var så sent ude omkring nye transfers. Det lugter langt væk af, at Torres skulle finansiere det hele.

I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af andib
@NickRomano

"Din fremstilling af et hændelsesforløb, hvor Torres blev bedt om at holde sin "transfer request" tilbage, så Ajax ikke hævede prisen på Súarez i forventning om, at Torres indbragte Pool betydelige midler, tror jeg på."

Det skulle vist også være blevet meldt ud fra officiel side.

"Derfor kan man så heller ikke bebrejde Torres - snarere tværtimod; Torres risikerede jo med den korte tidsfrist reelt sit skifte, at han først indgav sin "transfer request" 3 dage før trasfervinduets lukning. Det gør du så heller ikke, men det er du ret alene om blandt dine med-Pool-fans."

Jeg ændrede indstilling til det, da jeg læste at klubben havde havde bedt ham om at vente med at indlevere sin "transfer request" pga det med købet af Suárez. Man var jo egentlig godt klar over fra klubbens side at han ville søge væk. Den sene indlevering af "transfer requesten" var vel også hvad man kunne forvente af Torres, når nu man var villig til at lytte til bud fra Chelsea.

"Súarez-handlen kan reelt vende på 2 måder, da Súarez kunne være tiltænkt som angrebsmakker til Torres, men også som erstatning for Torres - købt for de midler som Pool så rulle den anden vej for Torres. Det finder vi nok aldrig ud af, men det betyder så også, at der ikke kan tolkes ensidigt imod Torres Pool-kommitment."

Det første var i hvert fald det vi fans troede skulle være løsningen, men set i bagklogskabens lys, så kunne det godt være sidstnævnte der er tilfældet. Vi kan jo heller ikke ligefrem sige at vi er kommet svækket ud af dette transfervindue. Prisen for Carroll var dog noget i overkanten, men det er self klart, når han blev købt på sidstedagen. Vi har jo også kunne læse os frem til idag, at Liverpool også har været efter Llorente, så klubben har sikkert allerede i starten af vinduet været klar over at Torres ville være fortid inden alt for længe. Historien fra 9 januar om Torres "commitment" til klubben skulle iøvrigt muligvis være opdigtet.

"Naturligvis afviste Pool det første bud fra Chelsea; det gør sælgende klubber jo konsekvent, da man ved, at buddet vil blive forhøjet, da køber ved, at sælger afviser, hvorfor sælger bevidst byder lavt i første omgang."

Man afviste dog kategorisk i første omgang, men buddet blev åbenbart så stort efterfølgende og med tanke på at han kunne være smuttet til sommer for samme beløb (hvis LFC ikke kvalificerer sig til ChL), så valgte man sælge, men dog ikke før reserven var i hus. Mon ikke at Torres manglende engagement har spillet ind på salget. Det giver "gratis" tid til at spille et nyt angrebspar ind. To som forhåbentlig VIL klubben.

"Nej, man kan ikke bebrejde de nye ejere, at klubben er landet i den nuværende situation, men derfor kan de fleste nu godt forstå, at Torres tvivler på projektet i Liverpool. Torres er sikkert blevet lovet noget mange gange, men til stadighed er løfterne ikke blevet indfriet. Så må man i Torres´ sted på et tidspunkt trække en grænse."

De nye ejere har dog holdt hvad de har lovet. Men som skrevet tidligere, så ved vi ikke om Suarez kun er købt pga de midler, der blev til rådighed efter salget af Torres.

"Adam-budet blev iøvrigt først afgivet efter Pool havde sikkerhed for midlerne fra Torres-salget, hvorfor der er hold i mistanken om, at de nye ejere trods alt ikke ville fyre alverden i transfervinduet uden Torres-salget. Og som før nævnt; Súarez-handlen blev måske kun effektueret, da Pool havde fat i Torres-millionerne."

Så vidt jeg husker, så bød Liverpool allerede på Adam omkring 20 januar. Der havde man vel ikke allerede fået vished for et evt salg af Torres?

"I hvert fald er det bemærkelsesværdigt, at Pool var så sent ude omkring nye transfers. Det lugter langt væk af, at Torres skulle finansiere det hele."

Der var i hvert fald en kabale, der skulle gå op. Men ser man ikke ofte transfers i de sidste dage af vinduet?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NickRomano
He he - en af de sjældne diskussioner på bold.dk, hvor de stridende parter faktisk mødes omkring midten til sidst.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af andib
Vi ved jo heller ikke helt tankerne bag salget af Torres (og det skulle finansiere købet af andre spiller eller ej). Henry har dog lige været ude at sige at han ikke gider at have spillere i truppen, som ikke ønsker at give alt for klubben og der giver jeg ham selvfølgelig helt ret. Det jeg forsøgte at opponere imod var salget til Chelsea, der dermed vil styrke en direkte konkurrent.
Men det ser jo ud til at salget var uundgåeligt og nu må klubben se fremad.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NickRomano
Og de mulige destinationer for Torres er så det punkt, hvor jeg synes du kommer dårligst ud af dine ellers velafbalancerede indlæg.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0