Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr. Def
Så skal kampen jo spilles om..
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Cfever
Nej den skal ej. Så ville alle efterfølgende kampe også skulle spilles om. Iøvrigt spøjst at man efter sigende mener spillet skulle være stoppet efter Blinds frispark. Det virker som den mindst diskutable ting i den sekvens - man må jo godt lade spillet fortsætte, hvis det er en målchance hvilket der var. Men man skal nok være lidt varsom med at tage rygter i en Hollandsl avis for 100 % gode varer.
We know what we are
Skrevet af MVM
Ajax havde stadig glimrende kort på hånden efter 4-4 kampen, det er kun deres egen skyld de blev nr 3 i gruppen
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Sir , moderator
" Ajax havde stadig glimrende kort på hånden efter 4-4 kampen, det er kun deres egen skyld de blev nr 3 i gruppen"


Det synes jeg lyder som fin logik.
Dette er en signatur.
Skrevet af PFFChelsea
Det forlyder at vi har aftalt et sommerskifte med André Onana.
Skrevet af Vince71
Rygterne går i hvert fald på at Onana skulle være meget interesseret i et skifte til PL. Chelsea må umiddelbart også være det mest åbenlyse valg hvis dette er tilfældet.
Skrevet af Bosse1983
Skal alle kampe med dommerfejl så spilles om?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MVM
Jeg ved ikke rigtig med Onana. Er han bedre end Kepa? Han virker lidt som samme type. Kald mig bare gammeldags, men jeg kan bedst lige en stor målmand, der kan dominere feltet! Som Cech og Cortouis
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
31. Marts er skæringsdagen for et nyt stadion - er arbejdet ikke igangsat inden 1. April skal hele processen om godkendelser mm starte forfra ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Sidder lige og ser Bayern-Leipzig kampen og for satan hvor er Upamecano dog bare god. Sikke et bæst. Hvis Chelsea gør alvor i deres søgen efter en CB bør han være meget højt på den liste.

Faldt lige over denne.
https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/news/who-is-dayot-upamecano-rb-leipzig-france-world-s-best-young-defender-8110
Skrevet af Vince71
Flere hollandske og engelske medier skriver lige nu er vi skulle have en mundtlig aftale på plads med Ajax angående Hakim Ziyech. En handel som nogle kalder 100% sikker. Rigtig spændende signing ud fra hvad jeg har set i CHL med ham. Det må næsten også betyde at Willian er på vej væk til sommer, men kan også betyde at man har droppet Sancho.

Det er i hvert fald en spiller der ved hvor hans holdkammerater står.

19/20
8 mål og 21 assist i 29 kampe.

18/19
21 mål og 24 assist i 49 kampe.
Skrevet af maarkap
Det kommer vel an på hvad der sker med Pedro og Willian, samt hvad position man vil spille Ziyech på.

Hvis begge to smutter og Ziyech er til 10’eren er der kun Pulisic og CHO tilbage + to 10’ere (Mount og Ziyech) der kan spille på kanterne.

Så der er stadig scenarier hvor Sancho stadig er en mulighed. Så er der også Boga som også spøger.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
Tænker Ziyech er hentet ind som højrekant hvilket han også primært spiller. Specielt når man har Mount og snart RLC der begge spiller 10´er positionen og kan spille kant.

Så har vi 5 spillere som kan spille kant og 3 af dem kan spille 10´er. Men et scenarie hvor man både har Cho, Pulisic, Ziyech og Sancho virker usandsynligt imo. Selvom jeg ville elske at få ham til klubben.

Og som du også skriver skulle vi være meget interesseret i at hente Jeremie Boga tilbage og skulle også have været i kontakt med hans agent i December.

Ift Willian så virker det til at den er døet lidt ud. Mon Lampard er kommet på andre tanker i løbet af sæsonen. Man hører i hvert fald intet.
Skrevet af Wise1964
Jeg tror personligt ikke på Sancho til anslået 140 mill euro ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DenRasende
Det ville godt nok være en genistreg, især hvis rygterne om en pris omkring €45m viser sig at være sande er det en klassetransfer.

Det er klart det kan have betydning for vores interesse for Sancho, men han vil nok have kostet op mod det fir-dobbelte. Så har vi til gengæld bedre muligheder for at købe flere klassespillere, og der er bestemt også andre positioner, hvor vi mangler kvalitet.

Jeg synes det er et scoop af en anden verden, simpelthen.
Skrevet af Vince71
@DenRasende

Helt enig. Selvom det er en spiller der snart er 27, så helt "ung" er han ikke. Men ift hvad man potentielt får for prisen, der kan det godt vise sig at være en konge transfer.
Skrevet af maarkap
@Vince

Jeg siger heller ikke at jeg selv tror på det ske, ser den dog ikke helt udelukket.

Ziyech og Boga til 50 mil pund er value for money og ville efterlade en god sjat til at investere i CB, LB og evt. GK.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
Nu må vi altså også lige huske på at 27 år ikke er nogen alder for en fodboldspiller - det er bare de sidste års udvikling der har gjort at spillere fanme ikke må være over 20 år, hvis man skal købe dem.
Henter vi en på 26-27 år, så har vi altså en spiller i sin prime de næste 3-4 år, og så kan det godt være vi ikke kan tjene på videresalg, men det bør i realiteten heller ikke være noget vi går efter i Chelsea. I stedet bør vi gå efter at være så stærke som overhovedet muligt.
Jeg ser også hellere Ziyech ind for den pris, end at sprænge banken for Sancho. Med Ziyech-købet har vi som mange andre også nævner, råd til at forstærke flere positioner.
Skrevet af mikkimouse
Det er da sæsonens køb hvis Ziyech kommer til den pris. Han er da helt fantastisk. Håber Kepa tager sig sammen, og min sommerdrøm om en Sancho på Willians plads, Ziyech længere ind på midten, og Dembele/Werner + kvalitets LB ind. Nå ja.. Og Boga, som også ser ret lovende ud pt?!

Pedro, Willian, DRINKWATER!!!!!!!, Emerson, Alonso, Michy og evt Barkley ud. CFC Cleanup og ind med alt den lækre kvalitet.

Med ind og ud, burde det være overkommeligt med de penge Marina har i kassen.

Udover alt det - ligeså skuffet som jeg har været over det januarvindue, så er jeg lige så stor fan af de er så aggressive nu mht. transfers. Håber på en stor sommer.
“I have won many trophies in my time, but nothing will ever top helping win the battle for peace in my country.” - Didier Drogba
Skrevet af Wise1964
Et spørgsmål
Hvorfor ikke lukke handlen nu - et salg lavet "in principal" er vel ikke bindende ...?
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0