Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
@ MVM

Smid Jorgi ud nu vi er ved det. Manden er fremragende på sit bedste, men for tit er han en Cesc-agtig åben dør, og vi mangler efterhånden ret konsevent midtbane-punch. Jorgi er en god spiller, men han er for specialiseret og har for mange begrænsninger.

Kante, Kova og Ampadu som de primære defensive slider-midtbanefolk, Gilmour som wildcard, RLC, Mount som mere offensive midtbanefolk. Ikke just noget der vinder mesterskabet i sig selv, men medmindre gode muligheder viser sig så må det være okay.

Indgående mangler vi en venstre back til start 11, en målmand til start 11, en midterangriber, og en kantspiller mere. En topklasse CM´er ville heller ikke være dårlig, men hvis vi nogensinde kommer til bunds i vores skader, så er en trio af Kante-Kova + RLC/Mount ikke forfærdeligt.

Og ja, Sancho ville være fantastisk, men selv Boga på tilbagekøb vil være okay. Flere mål fra kanterne ville være rigtigt godt, men jeg er ikke sikker på, at vi har råd til Sancho + løse venstre back + løse målmandsproblemet + opgradere backup til Tammy, og de ting må umiddelbart være de højeste prioriteter. Bedre midterforsvarere ville ikke være en katastrofe, men de andre ting er bare vigtigere.
Skrevet af Wise1964
Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget andet ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
BS

Jorginho er et mysterie for mig. Manden er så langsom, men han er virkelig klog og læser spillet helt sublimt. Men han skal have en bedre defensiv makker, det kunne være Kante men han skal åbenbart løbe rundt som offensiv midt... Jeg ved ikke om Ampadu er god nok endnu, han har trods alt ikke spillet meget i Leipzig.

Boga vil være en fin løsning, vi har jo trods alt to meget talentfulde spillere i CHO og Pulisic.
Jeg håber på en stor udrensning, men tvivler på det sker.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Mugesh
Jeg må ærligt indrømme, jeg ikke kan forstå, at folk kan være så negative. Man glemmer virkelig, hvilken situation klubben stod i sidste sommer, hvor de fleste gættede på alt mellem 6.-10. plads i pl. Det her hold, hvor hver startopstilling består af 1/3 klubbens egne talenter er i løbende stund i kamp om 4. Plads i pl. Talenterne har bevist, at de har niveauet til at spille med om top 4, hvad skulle tale imod, at de ikke løfter niveauet i næste sæson, hvor de udover talentet også har noget erfaringer bag sig?

Jeg er jo heller ikke blind for, at der skal købes ind til sommer med 2-3 spillere, som virkelig kan løfte niveauet hos talenterne, men ser da ingen grund til at sælge halvdelen af holdet til sommer.

En god målmand skal der hentes med mindre vi har et KÆMPETALENT i klubben, som kan hives op.
En cm, der er kan 60/40 i def/off, måske en i egne rækker?. Jorginho fylder bare for lidt.
En angriber, der kan presse Abraham.
Og som bonus, så vil venstreback ikke gøre noget, men har heller ikke noget imod at beholde Emerson.

Det vigtigt er, at vi får hentet en til hver boks (angriber og målmand) som kan levere kontinuerligt. For vi skaber nok chancer.

Og nej, jeg ønsker ikke en eller to nye cb´er.
1) Jeg tvivler på vi kan hente en, der har et større potentiale og bedre end AC til under 750mil. Ja, ved godt Tomori eller Zouma aldrig bliver verdensklasse, men mindre kan også gøre det, så længe de spiller ved siden af en der kan styre forsvaret. Og det synes AC begynder at vise, at det kan og skal han.
2) Jeg ser vores største defensive problemer på målmandsposten og den defensive midtbanespiller, selvom vi sidder med verdens bedste på positionen, men det er lidt lige meget, når Lampard ser ham som en hybrid 6 og 8´er.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af martin88a
@Mugesh

Som du skriver troede nogle på en 6-10 plads. Ser du på point snit ville vi på en normal sæson få en 6-7 plads så det var ogsp korrekt . Så sæsonen har været lige så svær/dårlig som forventet der er bare andre hold der har sejlet lige så meget
Skrevet af Mugesh
Aha, så det er point fra tidligere sæsoner vi skal sammenligne vores hold med og ikke nuværende plads og niveauet i pl. Så går jeg ud fra, at Leicester ikke rigtig vandt ligaen i 2016, da deres pointhøst var nærmere 2. og 3. pladsen i de tidligere sæsoner...
Tal er sgu så dejligt bekvemt...

Virkeligheden er, at vi er pt på 4. Pladsen ud 20 bedste hold i et af verdens hårdeste ligaer, hvor vi har købt intet ind af store profiler det seneste års tid, og mens konkurrenterne har styrket deres trupper, så har vi været nødsaget til at hive unge uprøvede spillere ind. Hvis man ikke se den store bedrift holdet på nuværende niveau har leveret, så skal der virkelig ikke meget til at vælte ens korthus.

Men det skal også siges, at for mig behøver vi ikke at kæmpe om mesterskabet næste år eller cl trofæet. For mig er det vigtigere, at vi får kørt en kultur og filosofi ind, som har fokus på underholdende fodbold, talentudvikling og vindermentalitet. Vi har de sidste 20 år haft det sidste, nu er det på tide, at man får lidt mere fokus på de to andre ting. I min optik, så er støtten og tilhørsforhold større hos fans, hvis de bliver underholdt og har nogle spillere, som de ser som "lokale" spillere. Trofæerne er også vigtige, da det er dem som er "markedsføring" udenfor UK.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af SalatMedLåLåPå
Man mærker klart at der er noget umodenhed i truppen. De spiller rigtig godt til tider, men de når næsten altid at sejle rundt i noget af kampene. Pludselig kan de ikke sammensætte tre afleveringer.
Jeg gad godt vide om Lampard vælger den opstilling af nød eller fordi han tror på den. Det fungerer egentlig fint med Alonso og James som wingbacks, men vi spiller uden fløje. Der er så også kun willian og Pedro tilgængelig. Cho og pulisic er jo skadede, som de har været det meste af sæsonen.
Kante situationen er frustrerende og han har faktisk ikke været god i år, men har heller ikke været klar ret mange kampe af gangen. Det er så bittert med skader til så mange spillere. Glæder mig til at se om RLC kan finde niveauet fra før skaden. Jeg synes han var fremragende. Barkley har jeg mistet troen på.
En fræk transfer ville være icardi, men ved ikke om han selv er interesseret. Og er både han og Abraham ikke for gode til bænken?
Skrevet af LeCoqRod
Vi er ok heldige med de andre i denne runde! Hold da op!
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Chelseafc4ever
Vi har været heldige siden sidste sæson. Der var det en nogenlunde lignende situation med 3-4 pladserne.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Wise1964
What a season

Vi spiller alle de unge, starter som lyn og torden hvorefter vi ligner en kat der er smidt i badekarret med efterfølgende pels i alle retninger grundet skader

Stakkels Lampard - han har satme en sæson der går over i historien med hensyn til forhindringer
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Vi har været heldige siden sidste sæson. Der var det en nogenlunde lignende situation med 3-4 pladserne.
Det er ganske absurd at tage vores resultater fra os ved blot at påstå, at vi har været heldige. Når der er tale om en så lang periode, er det jo ikke bare held der er tale om. Jøsses.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Stakkels Lampard - han har satme en sæson der går over i historien med hensyn til forhindringer

Og oven i det skal han konstant høre på alt muligt ævl om hvordan Conte eller Sarri eller Mou var meget bedre fordi i x eller y eller z kamp havde de en meget bedre taktik og de blev ikke slagtet af Ole Gunner, og hvor var deres forsvar i øvrigt også meget mere solide, og hvorfor træner Lamps ikke holdet i defensive situationer, og så videre.

Og så pyt med at Lampard skal klare sig med enten en knægt med nervøst sammenbrud eller en pensionist som bevæger sig rundt med rollator på mål, enten en langsom højreback, en PTSD-ramt brasser, eller en spansk færge på venstre back, en højre back som er så græsgrøn at han skal kigge sig over skulderen hver gang han hører en plæneklipper, og hvad end midtbane han nu kan skrue sammen af Kova, Jorgi, Barkles, en hyper-skræntende Kante og yderligere en græsfarvet nøglespiller Mason Mount.

Og den offensive trussel, der måske kunne presse modstandere lidt, måske kunne få dem til at tænke lidt mere over at holde os fra faddet frem for at få grimme ideer om at slå os, den udgøres udelukkende af en nu formentlig nedbrudt-for-sæsonen Tammy, endnu en pensionist, og dertil en SoMe-stjerne som engang for nogle år siden vist nok spillede lidt fodbold. Dertil et par afdankede kantspillere som mentalt og fysisk har energien til 15-20 minutter med max gas hist og her, og yderligere to skadesplagede børn, der stadigvæk virker lidt bange for plæneklippere og hækkesakse.

Når man tænker over, hvor fuldstændigt tossede vilkårene har været i år, så burde der egentlig være et sandt jubelbrøl fra diverse fans over hvor fantastisk godt, det egentlig ser ud. Både Conte og Mou oplevede dårligere placeringer end en 4-5 plads med betydeligt bedre hold, ingen skadeskrise, og trods alt indkøb.

Okay, det hjælper Lamps gevaldigt at Spurs og ManU og for den sags skyld også Arsenal sejler rundt i næsten historisk omfang. Havde de tre ramt formen, så ville vi ikke være på fjerdepladsen. Men ingen af de tre har samme mængde af udfordringer som vi har og de smider flere point mod resten af ligaen end vi gør, så selv om vi er heldige med timingen af deres elendighed, så har vi jo alligevel været bedre end dem indtil nu. På en eller anden måde.

Vi er snart ude af CL, hvilket egentlig ikke er så dårligt, og formentlig er vi også snart ude af FA Cup, hvilket også er fint. Så er der kun ligaen, og med lidt held kan vi så få lidt mere krudt i haserne til sæsonafslutningen.
Skrevet af Wise1964
Black Spider +1
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg ville ikke være dine indlæg foruden, BS, især ikke et som det seneste. Kaffen gik næsten galt i halsen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Hasse1983
Er Cepa virkelig så skidt på kassen?
- som Liverpool mand har jeg oplevet en Mignolet, hvor hvert indlæg fra modstanderen gav mig nervøse sammentrækninger. En Karius som aldrig gav ro - ikke at jeg var nervøs ved ham, og jeg var også meget tilfreds med Mignolet i de to perioder, hvor han ramte sit topniveau.

Men det er kun med Reina og særligt nu med Alisson, at jeg føler den tryghed som jeg tidligere har misundt Chelsea for med Cech og Courtois på mål.

Er i nervøse for Cepa på kassen?
- keeper pladsen er uhyre vigtig, og hvis han ikke er manden, lugter det af et kæmpe økonomisk tab ved salg, og en ærgerligt udgift hvis man skal købe en af de bedste fri fra andre klubber.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zola
Vi får helt sikkert ikke det samme, som vi gav for ham.

I perioder har han været god, men hans bundniveau er simpelthen for lavt. Om det skyldes manglende erfaring eller manglende kompetencer, ved jeg ikke. Skal man give det mere tid? - vi så jo, hvordan Man Utd fik bonus ved at bevare tilliden til deres unge spanier.

Han får imidlertid ikke mere erfaring ved at sidde på bænken og er dertil alt for dyr, så enten må han være i XI. eller også må han sælges; også med tab.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Vince71
Det bliver spændende om Kepa starter i dag. Willy har spillet de sidste 6 og hvis han bliver betragtet som starteren, må Kepa jo så skulle spille cup kampene? Ligegyldigt hvad Lampard prøver at sige, så synes jeg mere og mere det virker som en spiller der bliver solgt til sommer eller efter næste sæson.
Skrevet af Wise1964
Kepa er med stor sandsynlighed mega ramt af at hans kæreste forlod ham og at han nu sidder alene i London - uanset hvor meget man vender og drejer det er der ikke en fast køreplan for forliste parforhold som sagtens kan have påvirket ham mere end normalt med hensyn til fokusering og koncentration

Jeg mener stadig Kepa er målmanden i Chelsea ... selvom det lugter af det modsatte
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hasse1983
Det er ikke nogen helt skidt grund Wise. Måske det foregår en hel del arbejde, med netop dette og det mentale, bag kulissen og Lampard ganske enkelt venter med at bringe ham i spil til næste sæson.
Så er mange ting kommet på afstand, og man kan starte på en frisk.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Jeg håber det er en valid forklaring - det ville glæde mig at se ham tilbage for fuld styrke
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0